Mens en Dier

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert F. Kennedy Jr. deed vorige week in de podcast van de Canadese blogger Mikhaila Peterson een brisante onthulling. Kennedy legde uit waarom de vaccinmakers zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren tegen corona.

FVD-politicus en oud-bankbestuurder Ralf Dekker heeft zijn betoog samengevat in een Twitter-draadje. “Wanneer er urgentie is om zo snel mogelijk ‘vaccins’ in de markt te krijgen, kan een Emergency Use Authorization (EUA) worden gegeven. Een voorlopige goedkeuring. EUA wordt alleen gegeven als er geen werkend medicijn bestaat. Vandaar wellicht de hetze tegen hydroxychloroquine en ivermectine,” schrijft Dekker.

Niet in het belang van uw kinderen

“Onder een EUA heeft een vaccinproducent volledige bescherming tegen aansprakelijkheid. Wanneer na een periode van twee jaar de definitieve goedkeuring wordt gegeven vervalt dit wettelijke ‘liability shield’. Tenzij het ‘vaccin’ officieel ook wordt goedgekeurd voor kinderen. Dan geldt weer wél de volledige wettelijke aansprakelijkheidsbescherming,” zegt Dekker.

Het massaal prikken van kinderen tijdens de EUA-periode is dus in het belang van Pharma. Om daarna volledige aansprakelijkheidsbescherming te kunnen krijgen. Niet in het belang van uw kinderen, benadrukt de politicus.

“Ze weten dat dit vaccin een enorm aantal kinderen gaat doden en beschadigen, maar ze moeten dit doen vanwege de aansprakelijkheidsbescherming,” aldus Kennedy.

Kijk ook naar de reactie van Peterson:

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
11 maanden geleden

LS…

Volledige Zio Nazi / Satanistische / Fascistische Agenda !

Marrob BE
Marrob BE
11 maanden geleden

En het gros van de wereldbevolking slaapt lekker verder en groot deel is zelfs al in een coma geprikt.
Behalve wij dan en dat had Bill Gates en Klaus Schwab zwaar onderschat.
Dat geven ze zelfs toe!!

Vlinder
Vlinder
11 maanden geleden

Als je dit niet mag vergelijken met 40/45 dan weet ik het niet meer. Hopelijk wordt dit snel bekend,helaas voor de kinderen waarvan de ouders vooraan in de rij staan om hun kinderen te laten prikken. Stuur het door…..

salvar
salvar
11 maanden geleden

ik ben er al 2 jaar stil van hoe een stelletje moordenaars maar door kunnen gaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x