Buitenland

Kijk: Toptennisser Novak Djokovic vertelt hoe de NAVO in 1999 zijn ouderlijk huis bombardeerde

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

We vielen bijna weer in slaap toen er plotseling een enorme explosie was. Mijn moeder sprong op, stootte haar hoofd tegen de verwarming en raakte buiten bewustzijn. We huilden vanwege de bommen en omdat mama niet reageerde. We wisten niet wat er gebeurde. Dat zei toptennisser Novak Djokovic in een interview met Graham Bensinger.

Toen zijn moeder weer bij kennis was, verliet het gezin snel het huis. Er was geen straatverlichting, alles was afgesloten. De explosies waren zo hard dat je elkaar zelfs niet kon verstaan als je schreeuwde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Djokovic struikelde en viel. Toen hij omhoog keek, zag hij een stealthvliegtuig dat bommen liet vallen, waarna de grond onder zijn voeten schudde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat kon ik niet begrijpen

“Dat is uiteraard één van de meest traumatische ervaringen die ik in mijn jeugd heb gehad. Hoe is het mogelijk dat grote landen gezamenlijk zulke kleine landen bombarderen, hulpeloze mensen op straat en alles verwoesten? Dat kon ik niet begrijpen,” zei de tennisser.

“Dit is de ultieme wreedheid,” benadrukte hij, toevoegende dat hij hierdoor heel boos is geworden, net als alle andere inwoners van Servië.

“Maar ik heb aan mezelf en die emoties gewerkt om te vergeven omdat je moet vergeven. Liefde is vergeving. En dat is mijn levensfilosofie,” voegde Djokovic toe.

Clusterbommen en verarmd uranium

De NAVO bombardeerde een soeverein land en zette clusterbommen en verarmd uranium in tegen burgers. Een ‘humanitaire interventie’ werd het genoemd. De acties van de NAVO in landen als Afghanistan, Joegoslavië en Libië laten zien dat het geen defensieve alliantie is.

78 dagen lang gooide de NAVO bommen op Joegoslavië, waarbij 2000 burgers werden gedood en 250.000 mensen ontheemd raakten.

4.9 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cobus
Cobus
11 maanden geleden

Dat z’n gaaf landje als Nederland lid is van de navo en opkomt voor het goede in de wereld.
🤮🤮🤮

Jan
Jan
11 maanden geleden

wat een held is deze man

Hugo
Hugo
11 maanden geleden

De NAVO is een criminele organisatie die aan het handje van het oorlogszuchtige Amerika zijn Deep State alliantie tevreden houd. De Rijke der aarde maken de dienst uit, en waar oorlog is verdienen deze criminelen met witte boorden miljarden. Je zal als regering maar blij zijn met de NAVO en ook EU. Maar ooit zullen deze smeerlappen zich moeten verantwoorden, is het niet hier op aarde dan is het zeker in de hel.

Elske
Elske
11 maanden geleden

Operatie Gladio. Het heeft zich in Europa overal afgespeeld. Om landen te destabiliseren, zelfs oorlog tot stand te brengen, indien dit een doel dient. Ordo ab chao.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Gladio

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x