Het Complot

Rockefellers en Rothschilds slaan handen wanhopig ineen

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rothschild- en Rockefeller-dynastieën hebben hun handen ineengeslagen, zo hebben de twee families aangekondigd.

De beleggingsmaatschappijen van beide internationale zwaargewichten worden samengevoegd. Dat meldt de Britse Daily Telegraph.

RIT Capital Partners onder leiding van Lord Rothschild wordt voor 37 procent eigenaar van Rockefeller Financial Services.

Reuben Jeffrey

Ere-directeur en oud-bestuursvoorzitter van Rockefeller & Co. David Rockefeller (96) zei: “Lord Rothschild en ik kennen elkaar al vijf decennia. De band tussen onze twee families blijft heel sterk. Ik ben verheugd Jacob en RIT als aandeelhouders en partners te verwelkomen in ons vermogens- en adviesbeheer.

RIT Capital Partners PLC is een beleggingsmaatschappij in Londen met een eigen vermogen van naar schatting 1,9 miljard pond. De firma’s willen gaan samenwerken op het gebied van investeringsoplossingen en ‘andere gebieden van gedeelde expertise’ om de wensen van klanten en investeerders te bedienen.

De deal komt voort uit een ontmoeting twee jaar geleden toen David Rockefeller Lord Rothschild introduceerde aan de algemeen directeur van Rockefeller & Co., Reuben Jeffrey.

Jeffrey diende onder Bush als staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, is adviseur voor het Center for Strategic and International Studies (CSIS) en was jarenlang werkzaam voor Goldman Sachs.

Société Générale

Voorts begonnen de onderhandelingen met Société Générale private banking, dat sinds 2008 het beheer voert over deelnemingen in het bedrijf. De grote Franse bank had diverse geschikte kandidaten voor het minderheidsbelang, maar Lord Rothschild werd als enige gesteund door de Rockefellers.

Sir Evelyn kreeg met NM Rotschild in 1815 naamsbekendheid toen Nathan Meyer Rothschild een fortuin verdiende met de handel in Britse staatsobligaties omdat hij wist dat Napoleon de slag bij Waterloo zou verliezen.

Voorzitter van de Rothschild-groep baron David de Rothschild brengt de Britse en Franse activiteiten nu samen onder één dak. In de tussentijd lanceerde Lord Rothschild afgelopen maart een investeringspartnerschap met de Frans-Zwitserse privébank Edmond de Rothschild Group, een andere tak van het uitgestrekte bankensyndicaat.

Zwarte adel

Nu duidelijk wordt dat deze machtige bankiersfamilies hun beste tijd hebben gehad is het wellicht een goed moment om eens te kijken naar de families die de Rothschilds en de Rockefellers aansturen.

Het zijn de families van de oorspronkelijke 13 Zoroastriaanse bloedlijnen van de Illuminati: de families Breakspear, Somaglia, Orsini, Farnese en Aldobrandini. Niet voor niets is David de Rothschild bijvoorbeeld getrouwd met de Italiaanse prinses Olimpia Anna Aldobrandini.

Het schandaal dat het Vaticaan momenteel treft lijkt erop te wijzen dat deze Italiaanse adellijke pausgezinde families, ook wel zwarte adel genoemd, in toenemende mate onder druk komen te staan.

Brontekst: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
10 jaren geleden

oke dan, mag ook wel dat zij de handen wanhopig ineen slaan …dat heb je als je zoooo heb zuchtig bent , dan kun je dit wel eens gaan verwachten of hadden zei een plaat voor hun hoofd ..dachten zij mischien dat ze alles maar dan ook alles gewoon konden doen dat zij altijd vrij spel hadden nee dus .laat ze het maar lekker voelen en ik hoop dat alles wat zij hebben gedaan dat bij hun ook alles af gepakt word dat moeten ze doen om de gaten van de crisis te vullen .en hoe dat maak mij niet uit geef het terug aan de werkende mens .

c
c
10 jaren geleden

Het doek gaat vallen voor ze, het spel is uit, dit zijn de laatste wanhoops-stuiptrekkingen.

Marcel
Marcel
10 jaren geleden

Die familie de Rothschildt heeft een vermogen van 490 biljard dollar (en 490 met 15 nullen er achter; 490.000.000.000.000.000 dollar). Als dat hoofdelijk verdeeld wordt over 7 miljard aardburgers dan heeft iedereen 70 miljoen dollar. Meer hoef ik niet te zeggen.

max1
max1
10 jaren geleden

Er zal altijd al een geheim samenerkingsverband tussen de bedrijven achter de schermen zijn geweest. Daarom geloof ik ook totaal niet dat deze stap nieuw is, er is volgens mij iets aan het broeien, wat het daglicht niet kan velen.
Om het in goed nederlands te zeggen: I smell a rat!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x