Homepagina » Natuur en Milieu » Er is geen global warming
Er is geen global warming

Er is geen global warming

De liberale mediamachine walst met een steeds grotere bulldozer over iedereen heen die zegt dat er geen sprake is van global warming. Ze hebben voor deze mensen zelfs een naam bedacht: klimaatontkenners.

De boodschap is simpel: global warming wordt veroorzaakt door de mens en als je daar niet in gelooft ben je onwetend. Maar hoeveel is de aarde echt opgewarmd?

Geen onbelangrijke vraag, aangezien de Amerikaanse overheid ieder jaar 22 miljard dollar (19,8 miljard euro) uittrekt voor de bestrijding van global warming, zo meldt Newsmax. In de VS gaat er iedere minuut 41.856 dollar naar initiatieven die te maken hebben met global warming. Het olievlekeffect van deze initiatieven kost de Amerikanen volgens Forbes-columnist Larry Bell elk jaar 1,75 biljoen dollar.

Maar dat is slechts het topje van de reusachtige ijsberg

Uit de gegevens van Remote Sensing Systems (RSS) van NASA blijkt dat de wereld in de afgelopen 35 jaar (de metingen begonnen in 1979) 0,36 graad Fahrenheit is opgewarmd. Die opwarming vond grotendeels plaats tussen 1979 en 1998 en sindsdien daalt de temperatuur op aarde.

In de afgelopen 17 jaar is er geen sprake meer geweest van global warming. Daarnaast groeit de ijskap van de Noordpool. Recente satellietbeelden laten een toename zien van 43 tot 63 procent.

In 2007 zei Nobelprijswinnaar Al Gore dat de Noordpool ‘over zeven jaar’ weleens geheel ijsvrij zou kunnen zijn in de zomer. Hoewel er duidelijk bewijs is dat de temperaturen niet stijgen, lijkt de klimaathysterie alleen maar erger te worden.

President Obama twitterde op 16 mei 2014: “97 procent van de wetenschappers is het erover eens: klimaatverandering bestaat, wordt door mensen veroorzaakt en is gevaarlijk.” De Wall Street Journal schreef daarop dat deze uitspraken nergens op waren gebaseerd.

Uit gelekte e-mails van klimaatwetenschappers blijkt dat de aarde niet opwarmt. Daarnaast is er bewijs dat Al Gore en zelfs president Obama de klimaathysterie aanwakkerden voor persoonlijk gewin.

[Newsmax]


Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Klimaat verstoring word door de mens veroorzaakt , nog afgezien van de volledig ervaring van extreme temperatuurs veranderingen is een logische aanwijzing dat wij moeten veranderen, en niet de zon of planeten die hun opdrachten van hoger hand weer volgen. Daarom is dit gespeculeer met een eenzijdige korte termijn diagnostiek, voor wat betreft de idee dat wij het niet doen , een totale overbodige bezigheid.

  16 likes
  • @365Y -> Wat zeg je nu eigenlijk?

   9 likes
   • Ik begrijp prima wat hij zegt hoor.

    Wat mij stoort is dat chemtrails of als je dat niet gelooft noem het van mijn part vliegtuig vervuiling nooit wordt meegenomen. Feit is dat veel minder zonlicht het aardoppervlak bereikt tegenwoordig.

    4 likes
    • Je kunt aan de aanwezigheid van de chemtrails aflezen dat de voorjaarsperiode nu al voor zeker 4e keer achter elkaar te koud, te droog is geweest. Doordat zonlicht belemmerd wordt de aarde te bereiken.
     kijk nu eens naar dit jaar, het is juni, en het is te koud geweest en zeker veel te droog.

     2 likes
 2. Wij hebben laatst op school een onderzoek gedaan met twee potjes onder exact dezelfde omstandigheden (temperatuur, druk, etc) de variabele was dat het ene potje een hogere concentratie CO2 bevatte dan de andere, en wat bleek; het potje met co2 warmde inderdaad sneller op. Hier zijn meerdere verklaringen voor. Kinetiek van gassen etc.

  Waar ik mij meer zorgen over maak dan de klimaatverandering door co2, is de klimaatverandering door bodemverzuring. Daar wordt nooit over gepraat. Ik zag in een goede documentaire dat in 2050 een van de belangrijkste doodsoorzaken, de lucht die wij inademen is. Men denkt altijd maar dat smog in grote steden, in grote steden blijft. Maar die smog vermengt zich met de lucht om vervolgens kilometers verderop gewassen te beregenen die jij en ik eten. Klimaatverandering is niet alleen maar opwarming… Wanneer kan men dat nou eens loslaten. We moeten echt veranderen naar een milieubewustere omgang, maar dan inderdaad niet door onzinnige belasting.

  16 likes
 3. Tja, maar kan iemand me zeggen wat er nadelig is aan het streven naar minder gebruik van fossiele brandstoffen? Ik zie alleen maar voordelen. Het lijkt me dat de klassieke energie industrie er veel meer belang bij heeft om ons te overtuigen van het tegendeel van klimaatverandering. En zij hebben zeker de middelen.

  12 likes
  • days of our lives

   Klopt helemaal.
   Dat artikel van Newsmax(?) is louter gevuld met onwaarheden, werkelijk niets van het geschrevene klopt.

   Maar als we toch collectief tegen subsidies zijn (wat ik hier uit de reacties kan opmaken), dan zouden we het best kunnen beginnen met de subsidies aan energieboeren. Wereldwijd op jaarbasis zo’n 5.300 miljard dollar.

   13 likes
 4. Helaas , zie ik niemand , zeggen, dit is Agenda 21 (UN) in volle uitvoering en niemand die kennelijk de link kan maken met de Protocollen van de oude wijzen van Sion.

  Dit is allemaal opzet naar een New Brave World , New World Order genaamd.

  Angst en onwetendheid regeert en is het mooiste verdienmodel, wat er bestaat.

  10 likes
  • Die Protocollen van Zion zijn een antisemitische hoax uit de 19e eeuw. Dat jij nog steeds er in gelooft pleit niet voor je.

   Wat heeft energiebesparing en zo te maken met NWO en religie?

   7 likes
   • Ik weet dat het een “hoax”zou zijn, ik heb alleen een probleem ermee, dat er precies in staat wat er nu met de wereld gebeurd.

    Ik zou zeggen lees het eens aandachtig door , en leg de tijdlijn van de laatste 120 / 130 jaar er naast, misschien dat je dan wat ontdekt, misschien ook niet.

    NWO en Religie , alles heeft dat met elkaar te maken , zie de andere “hoax”,
    The Georgia Guide Stones.

    Energie besparing?? wat te denken als men Vrije energie gaf aan de wereld, nee dat doet men niet.

    Zie hoe men een Genie heeft vergruist tot op het bot,
    Nikola Tesla.

    Verder zal mij het een worst wezen.
    Is niet mijn wereld en zal het nooit worden ook, deze wereld had ik niet gewild.

    BTW als men zo graag een gevangene in een gevangenis wilt zijn en blijven , be my guest, en ga deze aankomende hel met liefde en plezier tegemoet, ik zal niemand tegen houden.

    Blijf mij verbazen over hoe men anderen kan aanvallen , terwijl het echte kwaad gewoon door kan gaan op die energie, precies wat men wilde en wil.

    3 likes
 5. Het maakt niet uit of Climate Change echt is of niet; Belasting op C02 hoord nooit te mogen, en helpt ook niet ertegen. Er zijn nogsteeds genoeg dingen (industriëel) die we kunnen doen om het mileu schoner te krijgen. Belastingen zijn alleen maar een algeheel vermoeilijkende factor die ervoor zorgt dat de industrie enkel meer manieren gaan proberen te vinden om het te omzeilen of zelfs te exploiteren, in plaats van dat de producten daadwerkelijk duurzamer worden en minder afval opleveren op de langere termijn.

  15 likes
 6. Opwarming van de aarde, teveel Co2 en global warming zijn punten waarop de aandacht wordt vastgehouden. Het wordt nog steeds veel in de media getoont zodat WIJ de schaapjes er onbewust in meegaan en er dik voor betalen.
  Het is een geld/macht motor én een afleidingstactiek van échte problemen.

  Problemen veroorzaakt door grote multinationals en regeringen, de zogeheten “Elite”.
  Alles wat misgaat op deze aardbol wordt bewust veroorzaakt door deze lui met hun geheime agenda.
  We worden verdoofd en zoet gehouden met hysterische massa media, iphone’s/smartphone’s, oorlogen en global warming.
  Global warming is de minst erge van alle problemen.

  3 likes
  • Nee, veel problemen worden veroorzaakt door gewone burgers. Denk aan de rotzooi en de teringherrie op straat. Denk aan mensen die een grote auto rijden. Denk aan mensen die daklozen nog geen stuiver gunnen. Denk aan mensen die onbekommerd hun enorme ecologische voetafdruk koesteren. Denk aan mensen die het niet kan schelen waar hun kipfilet vandaan komt.
   Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

   10 likes
 7. waarom verbaast mij dit nu niks. al dit soort humbug is maar op een ding uit; gewin !
  Door angst de macht hebben over mensen is een leuke bijkomstigheid !

  12 likes
  • Klimaatverandering bestaat.
   Dat mensen ervan beschuldigd worden, is inderdaad angst zaaien , schuldgevoel geven, en dan maar geld onttrekken aan die mensen. Ook de kerk heeft nooit anders gedaan dan ons op te voeden met die grote , grote schuld. Vandaar ook die collectes; mandjes , zakjes , schaaltjes, etc. geldbuidels aan lange stokken die je voor de neus werden gehouden.
   Tenslotte hebben we massaal de Aarde , onze planeet Aarde, willen bouwen als noodzakelijke doorgang naar een nieuw spiritueel bestaan waarin de aarde zelf ook wordt meegenomen naar een spirituele vorm.!

   0 likes
 8. CO2 tax, oftewel belasting op lucht, de natte droom van elke megalomane heerser!

  3 likes
  • Leg eens uit, hoe zou CO2-belasting megalomane heersers dienen? Kom eens met een doorwrochte analyse in plaats van zulke gratuite kreten.

   Over CO2-belasting is juist heel goed nagedacht. Alleen is het moeilijk uit te voeren omdat niet alle landen willen meewerken. Zonder voldoende internationale samenwerking zouden landen die de CO2-belasting wel uitvoeren hun eigen concurrentiepositie schaden.
   Belasting op CO2 is de enige manier om de werkelijke kosten van het gebruik van fossiele brandstoffen te belasten. Die kosten bestaan niet alleen uit de kosten van winning, raffinage en transport. Maar ook uit externe kosten zoals vervuiling en opwarming van de aarde. Die kosten worden zonder overheidsingrijpen niet doorberekend.
   CO2-belasting is een middel om een ‘level playing field’ te creëren waardoor milieuvriendelijker vormen van energie-opwekking meer kansen krijgen. Dit met het oog op de toekomst. Die van jou en mij ja. Niet die van megalomane heersers.

   7 likes
 9. Global Warming. Ik heb er nooit in geloofd, en zal moeilijk te overtuigen zijn van een menselijke bijdrage hieraan.

  Maar, ineens staat duurzaamheid op de agenda. De logische dingen doen, namelijk minderen met fossiele brandstof, nadenken over onze interactie met onze biotoop, innovatief omgaan met spaarzaamheid. Kijk, daar word ik dan toch weer een happy hippy van!

  9 likes
 10. Over een jaar of twintig is het helium op.

  1 likes
 11. Je moet je niets wijs laten maken door degene die het voor het zeggen hebben want die zijn er niet voor om de mensen te helpen.
  De aarde is net zoals het menselijk lichaam een zelfregulerend systeem en het beste kun je het gewoon zijn gang laten gaan en weet zelf wat het moet doen, verbazingwekkend mooi hoe beide in elkaar zitten.
  Je kunt beter alles omdraaien wat er tegen de mensen gezegd wordt dan zit je dichter bij de waarheid.

  3 likes
 12. Een ieder die wel eens een boek heeft gelezen weet dat door het wobbnelen van de aardas, de baan van de aarde de eclips cq ekliptika min of meer een ruimer ovariaal, aanneemd, waardoor er een cyclus ontstaat van zo’n 19000 tot 23000 jaar, met mogelijke voor de oppervlakte bewoners niet zulke leuke dingen, ja ook onze planeet leeft.

  2 likes
  • Ik denk ook dat men daarop aan het voorbereiden is.
   De Russen hebben hun hoofdkwartier van Moskou verplaatst naar het midden van het land.(oosten)
   Amerikanen hebben hun bunker(megastad) in de bergen en andere ondergrondse wegen. Hun FEMA kampen.
   De Chinezen bouwden spooksteden in Afrika.
   In Noorwegen staat een zadenbunker.
   Misschien gaat de paus in september wel vertellen over de klimaat/kosmos veranderingen en dat we daarom een NWO nodig hebben.
   Misschien moeten we daarom de dingen weer zelf doen, zodat je kunt overleven na een ramp(en).
   Onze koning is niet voor niks geïnteresseerd in water, dijken, sluizen enz. De kans dat Nederland onder water komt is dan vrij groot.
   Als men dit al weet, dan is de rest bezigheidstherapie.

   1 likes
 13. Maar ondanks dat dit bangmakerij of leugens zijn blijft de vraag, “wordt het nou warmer of kouder?” Heeft iemand enig idee? Ik lees veel over klimaatverandering en weet dat de aarde leeft, zijn cyclussen heeften elke klein dingetje van invloed kan zijn.Ik zie zoveel verschillende grafieken, de 1 toont temperatuurs verlaging de andere verhoging, inclusief zeewater. (Ook daar stel ik weer dezelfde vraag, zijn deze grafieken echt of mee gerommeld?) wie weet het juiste antwoord? Ik ben er erg benieuwd naar.

  1 likes
  • Mijn 2 centen.

   Pak een schep, zoek een stuk grond en ga graven. Ga nog dieper graven. En kijk naar wat je opgraaft. Lees de grond, want je duikt de tijd in. Interpreteer wat je ziet en je zal moeten concluderen dat het klimaat veel warmer en veel kouder is geweest dan Nu. Graaf dieper, en de conclusie is dezelfde. Je conclusie moet zijn dat er in het verleden veel, heel veel periodes zijn geweest van fluctuatie. En die fluctuaties waren er al voordat Homo Sapiens over de Aarde wandelde. Als er nu sprake is van opwarming, en we weten dat dit al gebeurde voordat er mensen waren, waarom zou dan nu de mens de oorzaak zijn?

   Ik denk dat we veel te gefixeerd zijn op ‘in control’ zijn. We zien er ouder uit, dus pakken we een botoxje. De griep slaat toe dus nemen we een vaccinaatietje. Het klimaat verandert dus doen we…

   … ja, wat eigenlijk? Wat mij betreft doen we de juiste dingen voor de verkeerde redenen. Ik geloof er geen zier van dat zijn een opwarming, of afkoeling, uberhaupt kunnen beinvloeden.

   Maar we doen er wel wat aan. O zo!

   0 likes
   • Klinkt misschien voor sommigen aannemelijk, maar een ander klimaat hoeft nog niet catastrofaal te worden mits het niet word beïnvloed door menselijk toedoen. En een inslag van een meteoor kan heel goed het verschil in aardlagen verklaren en mogelijk niets te maken heeft met de plotse temperatuurs veranderingen , kortom , als we tot op heden geen plotselinge verandering zien gebeuren zoals dunne aardlagen ons alleen kunnen zeggen, kan het niet anders zijn dan dat de oorzaak van uitsterven op een andere manier alleen waar is , haar omgeving bied niet voldoende overlevings kansen maar dat wij met slimmigheden en handig vernuft, mogelijk met aangepaste soorten en (dieren) rassen het in-feite altijd ergens op Aarde wél hebben kunnen overleven . En bepaalde plant of dier door plateau catastrofes van het oude continent zijn overgestapt naar een nieuw aangemaakt continent , maar dat er ook soorten achterbleven en verwijderd van hun voedsel, langzamerhand kleiner van getal werden en uitstieven..

    0 likes
    • Ik begrijp je reactive denk ik. Wat ik alleen niet begrijp is je opmerking ‘mits niet beinvloed door menselijke toedoen’. Ieder organisme oefent invloed uit op haar biotoop, hoe wou je de mens daarvan uitsluiten? Immers, we maken onderdeel uit van de biotoop. Per slot van rekening verbieden we ook niet konijntjes die gaten graven. Of mos dat rots doet breken, of vergruizen.

     Feit is dat 99,99999 (enz) van alle organismen die hebben geleefd zijn uitgestorven. En zolang onze Zon zich een beetje gedraagt komen er vell, heel veel nieuwe soorten bij. Ik denk dat veel van die nieuwe soorten ontstaan, en ontstaan zijn, juist door klimaatveranderingen. Daar hebben we de mens niet voor nodig.

     0 likes
     • (het kost veel meer energie om warm te blijven dan om af te koelen ijskoude gebieden zullen eerder meer leefbaar worden / meer gaan bloeien bij verwarming, in die gebieden die al heet zijn is er eerder sprake een probleem)

      1 likes
     • Ik denk dat je begrijpt waar ik op doel betreffende menselijke invloed/ingrijpen dus even afgezien van onze plaats in het biologisch functioneren met het geheel.

      Ja, uitsterven van organismen , planten dieren bacteriën .. iedere dag sterven duizenden mensen uit , maar het ras blijft verder gewoon bestaan zie hier het bewijs !.

      Dat ons klimaat een onderdeel blijft die invloed heeft, en in verband gebracht word met een veranderende biotoop hoeven we niet aan te twijfelen ; als een ijsbeer het warm krijgt bijvoorbeeld tijdens de jacht , dan zal hij er veel meer moeite voor moeten doen om zijn kostje te vangen , dat hij er steeds meer moeite mee zal hebben waardoor hij als dier of misschien als ras met haar typische aanpassingen, misschien niet lang meer zal kunnen overleven . Dit in tegenstelling tot de Mammoet. De Mammoet is een goed voorbeeld van plotseling uitsterven immers, aan de hand van koolstof metingen kan men vrij nauwkeurig terughalen op welk moment hele fossielen qua koolstof vergelijking , tegelijkertijd het leven erbij lieten . Mogelijk kwamen ze om door verdrinking en niet door voedsel gebrek . Onverwachts snel overvallen en verdronken en daarna ingevroren door overvloedig aangevoerd zee/hemel water .

      Het feit dat dit zo snel kon gebeuren en er vaak veel maar in een bepaalde tijdsspanne is overgebleven wijs niet in de richting van een geleidelijk proces denk je ook niet, aldus lijkt het zeer wel mogelijk dat dit het gevolg is van externe factoren zoals het voorbijrazen van een grote komeet of Planeet , (misschien de ons welbekende Planeet X ofwel Niburu ?… ) wie het weten kan , die mag het hier zeggen .

      0 likes
  • Het klimaat is een andere uitgangspunt dan temperatuur, van de eerste zie je nooit in een grafiek omdat dat erg lastig is , bewijzen van een klimatologische verandering is een kwestie van ervaring en verbanden leggen logisch denken. De dagelijkse temperatuur daar kun je onze lange termijn invloed niet direct uit opmaken – je staat er niet bij stil hoe het komt dat het lekker weer is, maar dat daar wel aan de andere kant van de aarde al maanden niet geregend heeft , oogsten verdort en vele dieren sterven van de dorst , over het ontstaan van ziektes die daar mee te maken hebben door water vervuiling of slecht/weinig kunt wassen.

   Die grafieken zouden eigenlijk niet nodig moeten zijn hoewel dit niet wil zeggen of al die bevindingen nu wel of niet kloppen (in zo een grafiek), maar hierdoor gaan mensen lui worden en werpen velen hun verantwoordelijkheid makkelijk af op wetenschap en hun leiders terwijl ze met een beetje gezond verstand het antwoord in hun hart kunnen vinden. Er zijn genoeg signalen die de natuur grof behandelen en vernietigen , door vele schandalige projecten , activiteiten die nog altijd doorgaan omdat ze zo goed bij het grote geld passen..

   Mensen die zeggen dat het met de temperatuur allemaal wel meevalt zijn hier, maar vraag het de mensen niet uit het Westen , of de Amerikanen die elk jaar weer meer weers extremen moeten overwinnen . Natuurlijke Systemen worden behoorlijk in snelheid aldus dynamiek veranderen als we hele bossen platbranden en wegkappen … Daar kan geen afkoelende werking van een oceaan tegenop .

   Ik zie alle uitstoot van schadelijke stoffen als een bewijs van terug naar een primitievere vorm van leven, met andere eigenschappen die velen heden ten dage niet (meer) hebben .

   0 likes
  • Een voorbeeldje , van roken krijg je ook een slechte conditie of erger, zo is het ook met het Aardse lichaam gesteld en dat we ook te maken hebben met de Zon of de Kosmos .. tja … : als stevige roker schrijf je je dan niet meer in voor de Marathon omdat je dat toch niet kunt bijbenen … omdat we onze kop allang tussen de schouders hebben hangen

   0 likes
 14. Sommige mensen zijn nu eenmaal te dom om propaganda van feiten te kunnen onderscheiden. Vooral de useful idiots die zich voor global warming agenda laten gebruiken.

  2 likes
 15. Licht genuanceerder dan het lijkt.
  Lees “De Menselijke Maat” van Salomon Kroonenberg, http://www.salomonkroonenberg.nl/doc/Kroonenbergs-dwarse-boek-actueler-dan-tevoren.html
  Probeer dan eigen opvatting te vormen, hoe lastig ook.

  1 likes
 16. het zoveelste boerenbedrog, heb dit altijd beweerd, het was of is een manier om de mensen bang te maken en te bestelen

  1 likes
 17. Er word ons over van alles en nog wat voorgelogen. de werkelijke leiders van de wereld (banken en groot industrieën) doen wat nodig is om hun imperium te behouden en uit te breiden.. De gewone jan modaal op straat is een middel om hun doel te bereiken. het zijn onze zakken die worden gerold door die heren en dames aan de top. wij worden elke dag geconfronteerd door de mainstream media die dingen vertellen die wij zomaar moeten geloven. wij worden geconditioneerd naar hun maatstaven en behoeften..dit proberen ze toch alleszins en wie er NIET aan meedoet en voor zichzelf denkt en leeft word door de maatschappij beken en getekend als een buitenstaander en zonderling. het wordt dus hoog tijd dat de mensen openlijk uitkomen voor hun misnoegen in de wereld.. er zijn mensen die er iets aan willen doen.. maar de meesten durven niet omdat ze nadien problemen zouden krijgen met de overheid, werkgevers, justitie enzovoort… eendracht maakt macht maar door de verdeel en heers politiek door de overheid in andere instanties worden zelfs de mensen tegen elkaar opgezet. veel mensen vertrouwen elkaar niet meer en onder elkaar word verraad gepleegd om op een goed blaadje te komen bij…. ook alle militairen en politie en dergelijke zijn een middel die gebruikt worden door de machtshouders om bepaalde doelen te behalen en om de tegenstanders op te ruimen of buiten spel te zetten.zeker de politie is er om de belangen van de regeringen en niet de burgers te beschermen.en onze militairen zijn de laatste 10 jaar zoveel in het buitenland voor opdrachten dat er bijna geen bescherming is voor de burger..En als je eens een keer je mening vertelt wordt je genekt.. Ik heb een 6 tal jaren geleden eens een boze mail gestuurd naar de cd&v.. 14 dagen later was ik mijn werk kwijt, kreeg ik van interim bureau te horen dat ik was afgedankt. toeval??? Uw mening vertellen en uw recht op vrijheid uitoefenen is tegenwoordig een gevaarlijke onderneming. Ik ben een mens van vreedzaamheid en eerlijkheid. van onrecht en mensonwaardige toestanden kan ik zo kwaad worden uit onmacht omdat ik alleen er niets kan tegen beginnen… We zouden allemaal onze stoute schoenen moeten aandoen en er iets tegen beginnen. bv. geen belastingen meer betalen, mensen helpen voorkomen dat hun hebben en houden zomaar afgenomen wordt door de banken.. als bv de gerechtsdeurwaarders aan uw deur verschijnt om uw inboedel en huis in beslag te nemen in opdracht van diezelfde banken die alle problemen veroorzaken uw werk kwijt zijt of door ziekte zou men met een deel volk dit kunnen verhinderen door geen toegang te verlenen op uw grondeigendom en ervoor te vechten .. wij burgers zijn te braaf en veel denken teveel aan hun eigen belangen uit egoïsme.. (zolang IK het maar goed heb, al de rest interesseert me niet).. langzaam maar zeker word ons ALLES afgepakt, vrijheid, meningsuiting, rijkdommen, noem maar op. als het echt echt moet ben ik bereid om de wapens op te nemen en ervoor mijn bloed en leven te geven om mijn gezin en alle dierbaren te beschermen tegen die vuiligheid van machtshebbers en corrupte praktijken en oneerlijke toestanden in alle rangen op te ruimen. wij moeten van de EU en eurozone af geraken; de grootste geld put, de meest zionistische en ondemocratische organisatie die enkel is gecreëerd in belang van de banken en megabedrijven..
  Groetjes….

  1 likes
 18. ach… de zwaar links gesubsidieerde club moet toch iets blijven voorliegen om aan het werk te blijven.

  0 likes
 19. Radio en TV zenders, 2G, 3G en 4G zenders, mobieltjes, WIFI te over… magentron-effect?
  Bedenk eens waar de energie blijft voor het zenden? energie gaat niet verloren.

  Daarnaast heeft de zon miljoenen jaren energie in blad, boom en struikjes gestopt, welke olie en steenkool werden en die energie wordt nu versneld opgestookt.
  Niet de CO2 maar de vrijgekomen energie blijft ergens. Het zat in de grond en nu in de lucht…….

  0 likes
 20. Everything is Possible

  Het weer wordt bepaald door degene die alle patenten in handen hebben voor alle techniek en aparatuur die nodig is om het weer te beinvloeden…. dit is allemaal na te zoeken op internet.

  0 likes
 21. Global warming is de nieuwe kerk. En je co2 footprint je originele zonde.. Er is nul komma nul bewijs voor de mens als oorzaak. Het klimaat is altijd in beweging voornamelijk dankzij zonnecycli. Dit doet mij denken aan de paus die absolutie verkoopt aan gelovigen met genoeg geld. Als je dit na de climategate mails nog durft te beweren heb je een andere agenda dunkt me. Men wil de westerse wereld de-industrialiseren.. prima als je echt de natuur wil sparen. Maar dezelfde bedrijven bouwen China vol met kolencentrales en vrijwel alle productie word nu daar gedaan. Dat is hoe we bedankt worden voor decennia arbeid en brave consumptie. Elitaire fraudeurs met nul loyaliteit naar mensen of het milieu. Agenda 21 is fascisme (overheid in bed met het bedrijfsleven).

  0 likes
 22. Ik hoor altijd de kaart van de dubbele agenda dat het sluitstuk van het ultieme bewijs moet vormen dat global warming niet door ons , maar door regeringen als een excuus word gebruikt om maar geld te verdienen aan een angst en vrees scenario voor wat later eens met het milieu kon gebeuren.

  Maar de klimaat ontkenners gaan er doodleuk van uit dat de bevindingen door wetenschappers gedaan , niet het gevolg is van menselijk toedoen , maar dat de zon hieraan debet is . Maar .. we hebben het niét alleen over de temperatuur maar over de variabelen in de natuur, waar temperatuur slechts één van de signalen is dat er iets niet juist is . En aardse variabelen worden niet zozeer door externen zoals de zon opgewekt maar zijn hoofdzakelijk het gevolg van veranderde lucht samenstelling als gevolg van verbranding van fossiele brandstoffen . afsterving en verkeerde , onnatuurlijke chemische mengsels die langzaam of snel ontbinden . Deze atmosferische vervuilingen veroorzaken snellere verdamping van water en ijs en met de zon voorop, als het ware in een cocktail , door warmte stromingen in lucht en uit de zee over heel de aarde verdeelt . Wat er ontstaat zijn klimaat en weertype botsingen die elkaar als een turbo versterken of juist verzwakken . Met alle gevolgen zijnde overdadigheden of grote tekorten in kleinere of grotere gebieden als wel continenten . Daardoor voedsel te korten ontstaan die als het zo door gaat, alleen met techniek en vernuft beschikbaar blijven . Een ieder die deze signalen niet serieus neemt of speelt met de feiten door te suggereren dat er vals spel gespeeld word .. (immers, waar hebben ze die wijsheid vandaan dan ?? ) voor hen voel ik me niet geroepen om mijn closet-rol uit te lenen , want de natuur moet hun reet toch vanzelf schoon maken .. zo is het toch , want uiteindelijk willen jullie het zo , ondanks het feit dat je weet dat je het zelf gegeten hebt !

  0 likes
  • Ach, toch nog even terug naar school; wij zwerven niet alleen door het universum, zover waren we al gekomen. Invloeden van buiten de aarde zijn er ook. Dat is toch duidelijk ? Of niet dan ?
   Dus kunnen we aan het lijstje toevoegen; invloeden van buiten af.
   Het zou ook wel gewoon een logisch onderdeel van een aardse cyclus kunnen zijn.
   Aardschollen die vroeger een waren, uit elkaar gerukt werden ( door welke invloed dan ook) En nu weer aan het rommelen zijn. Niet voor niets wijzigen zich op dit moment zeestromingen en luchtstromingen. En veel vulkanen die zich roeren.
   Dit is echt niet door mensen in gang gezet. Dat is deel van een cyclus; en of dit nu komt door de 10de planeet of door een andere voor ons onbekende “dader” dat doet er niet zo veel toe. Het feit ligt er dat wij ons moeten voorbereiden op andere weersystemen en andere jaargetijden. Dus vraagt dat aanpassing en dat heb ik nog niet echt gezien hiero….

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

energietransitie

Professor waarschuwt alvast: ‘Energietransitie loopt uit op regelrechte ramp’

De prominente SPD’er Fritz Vahrenholt waarschuwde tijdens ...

professor

Ze zijn helemaal gek geworden. Deze professor pleit voor het uitroeien van de mensheid om het klimaat te redden

Een Britse professor wil het klimaatprobleem op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.