Natuur en Milieu

Er is geen global warming

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De liberale mediamachine walst met een steeds grotere bulldozer over iedereen heen die zegt dat er geen sprake is van global warming. Ze hebben voor deze mensen zelfs een naam bedacht: klimaatontkenners.

De boodschap is simpel: global warming wordt veroorzaakt door de mens en als je daar niet in gelooft ben je onwetend. Maar hoeveel is de aarde echt opgewarmd?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Geen onbelangrijke vraag, aangezien de Amerikaanse overheid ieder jaar 22 miljard dollar (19,8 miljard euro) uittrekt voor de bestrijding van global warming, zo meldt Newsmax. In de VS gaat er iedere minuut 41.856 dollar naar initiatieven die te maken hebben met global warming. Het olievlekeffect van deze initiatieven kost de Amerikanen volgens Forbes-columnist Larry Bell elk jaar 1,75 biljoen dollar.

Maar dat is slechts het topje van de reusachtige ijsberg

Uit de gegevens van Remote Sensing Systems (RSS) van NASA blijkt dat de wereld in de afgelopen 35 jaar (de metingen begonnen in 1979) 0,36 graad Fahrenheit is opgewarmd. Die opwarming vond grotendeels plaats tussen 1979 en 1998 en sindsdien daalt de temperatuur op aarde.

In de afgelopen 17 jaar is er geen sprake meer geweest van global warming. Daarnaast groeit de ijskap van de Noordpool. Recente satellietbeelden laten een toename zien van 43 tot 63 procent.

In 2007 zei Nobelprijswinnaar Al Gore dat de Noordpool ‘over zeven jaar’ weleens geheel ijsvrij zou kunnen zijn in de zomer. Hoewel er duidelijk bewijs is dat de temperaturen niet stijgen, lijkt de klimaathysterie alleen maar erger te worden.

President Obama twitterde op 16 mei 2014: “97 procent van de wetenschappers is het erover eens: klimaatverandering bestaat, wordt door mensen veroorzaakt en is gevaarlijk.” De Wall Street Journal schreef daarop dat deze uitspraken nergens op waren gebaseerd.

Uit gelekte e-mails van klimaatwetenschappers blijkt dat de aarde niet opwarmt. Daarnaast is er bewijs dat Al Gore en zelfs president Obama de klimaathysterie aanwakkerden voor persoonlijk gewin.

[Newsmax]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Het maakt niet uit of Climate Change echt is of niet; Belasting op C02 hoord nooit te mogen, en helpt ook niet ertegen. Er zijn nogsteeds genoeg dingen (industriëel) die we kunnen doen om het mileu schoner te krijgen. Belastingen zijn alleen maar een algeheel vermoeilijkende factor die ervoor zorgt dat de industrie enkel meer manieren gaan proberen te vinden om het te omzeilen of zelfs te exploiteren, in plaats van dat de producten daadwerkelijk duurzamer worden en minder afval opleveren op de langere termijn.

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

waarom verbaast mij dit nu niks. al dit soort humbug is maar op een ding uit; gewin !
Door angst de macht hebben over mensen is een leuke bijkomstigheid !

365Y
365Y
8 jaren geleden

Klimaat verstoring word door de mens veroorzaakt , nog afgezien van de volledig ervaring van extreme temperatuurs veranderingen is een logische aanwijzing dat wij moeten veranderen, en niet de zon of planeten die hun opdrachten van hoger hand weer volgen. Daarom is dit gespeculeer met een eenzijdige korte termijn diagnostiek, voor wat betreft de idee dat wij het niet doen , een totale overbodige bezigheid.

Dirk
Dirk
8 jaren geleden

Wij hebben laatst op school een onderzoek gedaan met twee potjes onder exact dezelfde omstandigheden (temperatuur, druk, etc) de variabele was dat het ene potje een hogere concentratie CO2 bevatte dan de andere, en wat bleek; het potje met co2 warmde inderdaad sneller op. Hier zijn meerdere verklaringen voor. Kinetiek van gassen etc.

Waar ik mij meer zorgen over maak dan de klimaatverandering door co2, is de klimaatverandering door bodemverzuring. Daar wordt nooit over gepraat. Ik zag in een goede documentaire dat in 2050 een van de belangrijkste doodsoorzaken, de lucht die wij inademen is. Men denkt altijd maar dat smog in grote steden, in grote steden blijft. Maar die smog vermengt zich met de lucht om vervolgens kilometers verderop gewassen te beregenen die jij en ik eten. Klimaatverandering is niet alleen maar opwarming… Wanneer kan men dat nou eens loslaten. We moeten echt veranderen naar een milieubewustere omgang, maar dan inderdaad niet door onzinnige belasting.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x