UFO

Zweedse wetenschappers onderzoeken UFO in Oostzee

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Binnen nu en een paar dagen willen de Zweedse onderzoekers Peter Lindberg en Dennis Asberg de ‘Anomalie van de Oostzee’ gaan verkennen.

Afgelopen zomer haalde het tweetal het wereldnieuws toen ze tijdens het schatzoeken tussen Zweden en Finland op een 60 meter groot ongeïdentificeerd vliegend object op de bodem van de Oostzee stuitten.

Het team oceanografen, ingenieurs en diepzeeduikers gaat aanstaande vrijdag terug naar de vindplaats. Ze willen erachter komen wat het object nu werkelijk is.

UFO

“We weten niet of het een natuurlijk fenomeen is of een object,” zei kapitein van de Ocean Explorer Lindberg. “We zagen het op de sonar verschijnen toen we zochten naar een wrak uit de Eerste Wereldoorlog. Plotseling verscheen dit cirkelvormige object op de monitor.”

De ontdekking was dagenlang wereldnieuws en velen speculeerden dat het zou kunnen gaan om een ongeïdentificeerd vliegend object (UFO) dat in zee was gestort. Lindberg is zich terdege bewust van de connectie. Het logo van zijn ‘OceanX Team’ verwijst niet voor niets naar de X-Files.

Camerarobot

“We gaat het gebied op een aantal manieren doorzoeken,” legde Lindberg uit. “We maken gebruik van sonar om de zeebodem in kaart te brengen. We sturen ook diepzeeduikers en een camerarobot. Daarnaast nemen we monsters die we gaan analyseren.”

Lindberg is bereid te speculeren over de mogelijkheden. Het zou kunnen gaan om een ingeslagen meteoor of misschien zijn het de overblijfselen van een Russisch oorlogsschip uit de laat 19e eeuw. “Ik denk niet dat we hier te maken hebben met gesteente dat op een natuurlijke manier is gevormd of een lading die uit een schip is gevallen,” zei Lindberg. “Als het niet door mensen is gemaakt, maar door een andere vorm van intelligent leven zouden we veel geluk hebben. Ik heb nog nooit de loterij gewonnen!”

Nieuw Stonehenge

Eerder dit jaar vertelde Lindberg aan de media dat deze ontdekking mogelijk een ‘nieuw Stonehenge’ zou kunnen zijn.

Het onderzoeksteam wordt vergezeld door een cameraploeg van de Zweedse televisie. Lindberg is daarnaast in gesprek met Microsoft om te kijken of het mogelijk is dat de operatie live op internet kan worden gevolgd.

Militaire oefening

Juist nu wordt er een militaire oefening gehouden in het gebied, waar zowel Russen als Amerikanen aan meedoen. “Ik kan niet anders dan me afvragen waarom dat juist nu gebeurt,” zei Asberg in de Zweedse krant Aftonbladet.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
10 jaren geleden

Hoezo een “vliegend object”? Het ding ligt immers gewoon op de zeebodem.

JeanPaul
JeanPaul
10 jaren geleden

Ik denk dat de ware waarheid nooit aan het licht komt.Mocht het echt een UFO zijn,dan wordt dit gelijk achtergehouden en horen we er niks over,en bleek het zogenaamd een vergissing te zijn.

HANNIE
HANNIE
10 jaren geleden

lees veel trillers .en las laatst over ronde dingen die ze op de zeebodem zagen liggen ,en ook eens dat ze grote kwal achtige beesten zagen ,,en nu wordt het werkelijheid lijkt wel,,vind het geweldig ,wie weet wat er nog meer ontdekt wordt .
met mijn 80 jaar geniet ik hier van
geloof al heel lang dat er ufo s bestaan ,,maar als je het verteld ,slijten ze je voor gek ,,
dus spreek ik er niet over ,,

Sheyan
Sheyan
10 jaren geleden

Maakt niet uit wat het is, het blijft altijd enorm spannend en boeiend. Wat weten we trouwens daadwerkelijk van de oceanen. Het is in feite maar een klein gedeelte waar de mens onderzoekingen heeft kunnen doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x