Homepagina » Mens en Dier » Roger (89): Coronacrisis is drogreden om 80-plussers uit de maatschappij te verwijderen
roger
Foto: University of the Fraser Valley CC BY 2.0

Roger (89): Coronacrisis is drogreden om 80-plussers uit de maatschappij te verwijderen

Mensen uit de verzorgingstehuizen worden niet gehoord. Dit is de eerste keer dat een bewoner van een verzorgingstehuis aan het woord komt, zei de 89-jarige Roger Lybaert op de Belgische tv. Hij is van mening dat hij zijn vrijheid is kwijtgeraakt sinds het uitbreken van de coronacrisis.

In een gretig gelezen opiniestuk in Knack schrijft Lybaert, die met zijn vrouw in een bejaardentehuis in Antwerpen woont, dat ouderen in onze maatschappij het slachtoffer zijn van de coronamaatregelen. “Wat vandaag gebeurt door de komst van de coronapandemie en onder het mom van ons geestelijke en lichamelijke welzijn is een drogreden om mensen van 80 jaar en ouder uit de maatschappij te verwijderen. Men moet niet te veel aandacht aan hen besteden. Ze zijn, zoals men over producten weet te zeggen, out of date.”

Dat mondkapje is om je stil te houden

In het verzorgingstehuis waar Roger Lybaert woont, zijn in totaal 22 mensen overleden. “De hoofdoorzaak dat mensen sterven in een verzorgingstehuis is eenzaamheid.”

In het tv-programma De Afspraak zei hij dat hij 33 jaar militair is geweest en is opgeklommen van soldaat naar adjudant. “Ik weet dat vrijheid heel belangrijk is. Ook als militair wist ik dat. En dan word ik 89, en gaat ineens de deur dicht. Dan zegt men: blijf rustig binnen, want buiten is het gevaarlijk. U moet afstand houden van andere mensen en een mondkapje opdoen. Dat mondkapje is om je stil te houden, zwijgzaam. Het mondkapje is een symbool.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 maanden geleden

Dus deze zeer gewaardeerde Belgische heer was niet alleen maar militair maar ook nog een echte HELD…..want deze status verdient hij op dit moment!!!

Men moet verdomme respect hebben voor ouderen, zo heb ik het geleerd, zo heb ik het mijn kinderen geleerd, echter het enige waar we nog respect voor moeten tonen en het liefst voor op de knietjes moeten gaan is voor mensen van BLM……..

Nee, elk leven is belangrijk, echter dat wordt gewoon weggevaagd en wel 100% en volgens plan!!

Deze ouderen moeten WEG omdat ze niets meer opbrengen en ze veel te veel kosten…….dus D66 pilletje, eenzame opsluiting enz….

Onze regeerders hebben ONZE pensioenen verkwanselt, dat is een feit en een bewijsbaar feit!!!

Ze gooien o.a. met geld naar een niet democratisch autoritair lichaam, de EU, welk nu met grote spoed een eigen leger aan het bouwen is waar wederom NIEMAND op let, en dat is gevaarlijk, zeer gevaarlijk, het heet Eurogenfor en de legerplaatsen liggen in Italië en er zijn ook Nederlandse militairen aanwezig op Nederlandse kosten waar de Nederlandse bevolking, die ze uiteindelijk betalen moet, niets vanaf weet en waar ze in niet al te lange tijd in de toekomst op zeer ernstige wijze mee te maken zal krijgen én last but not least…..deze militairen mogen worden ingezet tegen burgers en hebben, echt waar, licence to kill!!!

Gladiator

joost
joost
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

gladiator, ik lees jouw commentaar altijd en ben het volledig met je eens.ach,ik zit al jaren in de aow en het is te weinig om iets leuks te kunnen doen maar je gaat net niet dood.het is minimum en al jaren niet opgehoogd en ik hoop dat we de toekomst nog kunnen veranderen maar zie het somber in.arme wereld en hun facsistische ,,hoge heren,,dat nog niet ALLE mensen dit door hebben begrijp ik niet .wat moeten we doen want stemmen is zinloos omdat er gefraudeerd wordt, je ziet wat er nu weer (niet)gebeurt met grapperhaus, gewoon klasse justitie.BAH!BAH!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  joost
5 maanden geleden

@joost,

Beste,
Allereerst bedankt voor uw compliment cq waardering voor mijn commentaren.

Dan beste, het volgende…

Ik heb niet alleen geleerd om respect te hebben voor ouderen, ik draag het ook uit.
Als voorbeeld wil ik aanhalen dat ik woonachtig ben in een buurtschapje, heel erg klein, het bestaat uit 1 doodlopende straat welke net voor de dijk een draai maakt (dus doodlopende weg!) anders is het plons en dus water, de Maas.

Hier ben ik na mijn vorige leven per ongeluk geland en er wonen ongeveer een dertigtal mensen, enkele honden (die van mij is natuurlijk de mooiste……nee hoor!).

Deze zijn nagenoeg allemaal ouder, soms zelfs veel ouder dan ik (original since 1958, aged to perfection so simply the best!! hahaha, grapje!).

Zij hebben nagenoeg allemaal mijn tel.nr. voor het geval dat er wat gebeurd ik er snel kan zijn. Heb al vaker hulp moeten bieden, zo laatst bij een dametje, erg rijp, 95 jaar jong, en haar deur was dichtgewaaid, kwam niet meer binnen….ben door een openstaand bovenlicht boven een deur naar binnen en haar opengemaakt….en dan die enorme smile wat je krijgt….WOW, dit is echt fijn…..en dit maakt me blij en voldaan!!

Dit wilde ik gewoon even kwijt en was misschien wel of topic maar hoop dat het toch geplaatst zal worden!!

Gegroet beste,

Gladiator

Margie
Margie
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@Gladiator
Je bent vast de jongste in de buurtschap…

Er voor elkaar zijn…
Zou het nieuwe normaal moeten zijn

Leven is fijn
Bewust samen zijn

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@Gladiator

Kijk naar de migranten die ze via Italie binnen halen, zijn allemaal gezonde jonge mannen, bepaalde lengte etc… Ze worden direct gebracht naar de militaire kazerne in Duitsland om opgeleid te worden voor de EU leger!

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

En deze gezonde jongemigratiemannen zullen er geen enkel probleem mee hebben om blanke Europeanen die zich niet willen laten vaccineren uit huis te slepen en over te brengen naar de FEMA-camps (google maar). Het “Aufmachen” zal dan in het Arabisch klinken.

Truus
Truus
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

Geld niet voor de ELITE

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

Ik hoop dat de MSM meeleest. Geachte media u heeft bloed aan de handen. U zult als verraderbehandelt worden en worden bestraft voor misdaden tegen de medemenslijkheid.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

@MdeFilosoof,

Beste,

Ik ben gisteren begonnen met een van mijn emmmm, laat ik zeggen kleinere acties, en dat is dat ik een behoorlijk uitgebreide email met alle belangrijke info omtrent dit BS “virus” alsmede de bronnen waar ze de werkelijke en op medische vakkennis gefundeerde waarheid zouden kunnen vinden met de opmerking annex waarschuwing dat gezien de o.a. grootste demo ooit gehouden, ik doel op de demo Berlijn 29-08-20, de waarheid nu met rasse schreden naar buiten zal komen en indien ze hun mooie koppies uit de strop zouden willen houden ze maar a.s.a.p. het roer om zouden kunnen gooien en met de waarheid te komen, namelijk, en daar sta ik op, dat dit zogenaamde wat dan ook voor virus NIET BESTAAT, althans, niet wetenschappelijk….

NIET BESTAAT….PUNT!!!

Deze mail is gisteren rond 13.00 uur gegaan naar de dichts bijzijnde “nieuwsmedia” instantie althans van mijn standpunt uit gezien, namelijk aan de hoofdredactie van L1 Nieuws (eigenlijk geen nieuws of fake nieuws maar oké, wat niet is kan nog komen natuurlijk!).

Ik verwacht natuurlijk geen reactie maar dat mag geen naam hebben…

Komende week woensdag gaat er weer een naar dit slappe aftreksel echter dan ook naar een ander medium enz enz enz ….

Zouden ze dan zeggen, u weet wel de welbekende slappe was zin “wir haben es nicht gewusst”, dan heb ik bewijs, middels een door hen automatisch verzonden mail van ontvangst….dus die vlieger zal niet opgaan!!

Gladiator

Chip
Chip
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Her en der lees ik berichten dat het een goede straf zou zijn, om de vaccin-pushers met hun eigen rommel te injecteren.

Ik ben voor.

Bruslip
Bruslip
5 maanden geleden

Wanneer wordt hij opgepakt?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

De nieuwe geld systeem en de Track en Trace wat ze gaan invoeren in de ‘Nieuwe slaven wereld” is er volgens hen geen plaats voor ouderen ,gehandicapten, zieken, patriots etc. Alles wordt digitale .. EEN GEVAARLIJK AGENDA

Tony
Tony
5 maanden geleden

M.a.w. mensen die met pensioen zijn gegaan, zijn vanaf die datum afgeschreven. Dat houdt in dat zij geen bijdrage meer leveren aan het functioneren van de economische maatschappij en tot een last zijn geworden. Een kostenpost dus.

Mensen die met pensioen gaan worden op datzelfde moment bedankt voor hun bijdrage in economische zin aan het economisch systeem en tegelijkertijd duidelijk gemaakt dat zij vanaf dat moment niet meer voor het systeem van waarde zijn.

Helaas is dit het vooruitzicht dat ons allen in het vooruitzicht staat. M.a.w. bedankt voor uw financiele bijdrage in de vorm van o.a. pensioengeld en belastingen betalen, ga zo snel mogelijk dood, dan kunnen de pensioenfondsen nog meer geld verdienen en hun directeuren ook! Maar ook de regeringen. Vandaar de genomen Corona maatregelen! Roger heeft het door, nu de rest nog.

salvar
salvar
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

@Tony

volkomen gelijk deze man.
ik heb 43 jaar gewerkt en scheel betaald aan belasting , dus bedankt en rot nu maar weg.

hoe doen ze dat zelf zo meteen als ze de 65 halen ten minsten of zijn zij de uitverkorenen?

Tony
Tony
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Politici werken niet, zij krijgen een aanwezigheidspremie, zelfs wanneer zij niet aanwezig zijn. Zij zitten er alleen maar voor zichzelf en de politici die het wel goed met de mensen voor hebben, worden weggehoond of worden niet serieus genomen. De democratie bestaat al lang niet meer.

En dan kunnen zij en andere ambtenaren ook nog eens veel eerder met pensioen. De hardwerkende Nederlander is in feite altijd al een slaaf geweest.

Het wordt tijd voor daden en niet alleen meer voor woorden.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
“De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

ENSCHEDE (18.06’20)
Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming……..”

Elise
Elise
5 maanden geleden

Aan Roger: niet alleen de bejaarde. Iedereen(jong en oud) gaat eraan zo. Behalve de allerhoogste kliek(zonder gevoelens/geweten) van deze wereld en de sterkeren(stressbestendige) onder ons. Het lijkt al aardig veel op een wereldgroot concentratiekamp. De afvalrace was al begonnen sinds de jaren 80(bezuinigingen/privatiseringen). Nu is die in rap tempo bezig.
En ja, technologie is in rap tempo uit aan het rollen.
Blijft bij mij al 15 jaar de vraag(zolang weet ik al van dit plan) Waarom? Wat is nu de echte reden van dit event? En ja, ik weet van verschillende theorieën hierover, maar dat is niet het antwoordt: ik wil de echte reden weten. Zeg het dan gewoon; kliekenzooi/lafaards. Durf het gewoon te zeggen!

Rob
Rob
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Er zijn er die beweren dat zij god zijn, dat de planeet hun bezit is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Wie zijn het gemakkelijkst weg te werken? De ouderen en zieken, die hun leven lang aan de samenleving gewerkt hebben en het na de oorlog hebben opgebouwd. Daarna komen de wat sterkeren. Die hebben meer vaccins nodig om vermoord te worden. En die vaccins die ze aan het maken zijn zijn slechts het begin. Het vaccinatie paspoort is niet bedoeld voor slechts één vaccinatie (of is het vaccinazi?). De agenda is nog steeds gericht op uiteindelijk zo’n 500 miljoen overblijvende mensen die de slaven van de elite zouden moeten worden.

Er wordt vaak gezegd dat ze in films weergeven wat de bedoeling is. Ik kijk geen propaganda meer maar af en toe kijk ik wel een film. Er zijn de laatste tijd aardig wat films waarin zo’n 6 miljard mensen verdwenen zijn door zogenaamde rampen. Ik zat de film ‘Interstellar’ te kijken pas geleden. Ook weer de mens uitgestorven, voedseltekorten (!), mondkapjes (!) tegen zandstormen etc. In die film gaan ze naar een andere planeet, waar alleen water is. In de verte zien ze een enorme golf van hen weg bewegen. Vervolgens kijken ze de andere kant op en je hoort zeggen ‘de tweede golf komt eraan’ (!).

Tony
Tony
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

De meeste politici verdraaien de waarheid, dat is een methode die zij tot kunst hebben verheven en standaard geworden is. Zij die het wel goed met de mensen voor hebben worden weggehoond.

Zij die de waarheid verkondigen worden dus niet serieus genomen. Macht en geld voeren hierbij de boventoon, maar dan wel over de ruggen van de gewone burgers. Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

@Elise,

Beste,

Ik denk, nee ik weet dat u gelijk heeft echter,

Ik beloof u vanaf de bodem van mijn hart dat ik er een hele hele grote hoop zal meenemen, en dat is iets wat ik heel erg zeker weet.

En dan, als die tijd is gekomen zal ik er lol aan hebben om ze te tellen!!

Wraak kan zoet zijn want hetgeen er op dit moment aan het gebeuren is, en met name voor de oudere mensen welke echt bang zijn, dat is onvergeeflijk.

Daarom trek ik vaak zo hard van leer, omdat ik gewoon weet wat er staat te gebeuren, en ik kan er niets aan doen zo alleen, zelfs niet meer met een aantal mensen……

Als tip kan ik u uitsluitend nog maar geven zorg dat u HOUDBAAR eten in voorraad hebt (brood in blik, veelal uitverkocht dus!!!) en een waterfilter en natuurlijk de rest wat uzelf wel weten zult dat belangrijk is maar eten en drinken is absoluut prio nr 1…….

Ik ben nog bezig me te verdiepen in meer preciezere data, wat niet eenvoudig is maar hou bijvoorbeeld vanaf nu maar eens uw supermarkt bonnetjes bij elkaar ter vergelijking met het nu komende jaar….

Dan weet u al waar het heen gaat. De ouderen onder ons moeten én verdienen onze hulp, en wel van alle kanten, laat dat aub duidelijk zijn.

De term hyperinflatie zal niemand iets zeggen echter erger kan het bijna niet en al helemaal niet met deze pedofiele satanisten welke ook nog eens allemaal narcistische psychopaten zijn aan het roer.

Helpe wie helpen kan en natuurlijk PRO DEO!!!

Dat is een eer!!

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@Gladiator
ik weet wat je bedoeld , ik zit op een datum te wachten om eruit te stappen , geen pil hoor die eer gun ik hun niet.
nee om uit het systeem te stappen en misschien als het lukt een tijdje in de natuur door te brengen ( met hulp natuurlijk) , ik heb al eerder gezegd liever een tijdje vrij in de natuur dan zo meteen in een stad te wonen die hermetisch wordt afgesloten.

alleen is het moeilijk om op het juiste moment te gaan.

wat mijn leeftijd betreft interesseert het mij geen drol als je je maar vrij voeld en niet de regels moet accepteren van een stel idioten.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Weet niet of u het wilt vertrouwen echter dit is geheel aan u zelf.

Mag ik vragen in welke provincie u woont!!?? Misschien dat ik/we iets voor elkaar kunnen betekenen!!

Gegroet beste,

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@Gladiator

ik ben woonachtig in gelderland aan de rand van limburg.
als ik ga dan denk ik aan de ardennen zodra de tijd rijp is.
het moet wel echt noodzakelijk zijn en hoe naaste familie hierop reageert .
hopenlijk komt er een ommekeer en wordt het tuig weggevaagd.

Gaston
Gaston
5 maanden geleden

Hij heeft gelijk natuurlijk.

jenne
jenne
5 maanden geleden

Even mijn duit in het zakje doen, ben 84 net als mijn vrouw, wonen nog steeds min of meer zelfstandig, voel me zo vrij als een vogeltje in de lucht, voor het ontsmetten gebruiken we Essentiele olie “ravintsara” mondkapjes gebruiken wij niet, eigen groente en kruiden, iedere dag Sauge thé als de Romeinen, we laten onze benodigd heden bezorgen, tegen vergoeding, contact met wat oude buren, waar we veel van geleerd hebben, we spelen om de dag scrabble, wel steeds in een andere taal, die wij beheersen, natuurlijk misschen we wel onze restaurantjes, en als dit afgelopen is zal alles anders zijn, en ook nooit meer worden zo het was, natuurlijk veel ouderen dood, dat laat gaten na in onze kleine commune, we misschen de kracht om nog deel te nemen aan de komende revolutie, want dat die komt is zeker, of wereld tiranie !

Gladiator
Gladiator
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

@Jenne,

Beste,

Mensen zoals u………..die help ik met heel erg veel plezier, en met zekerheid zonder vergoeding, nogmaals respect met uw dame dat u nog steeds alles alleen kunt doen. Mijn buurvrouw, nou ja een dan, is 95 en alleen in een mega groot huis (waarvan de deur was dichtgevallen…..en ik zie haar elke dag, in weer en wind met haar kleine zwarte (ik geloof kees)hondje over de dijk langs de Maas lopen….en dat is geweldig, dat maakt sterk!!

Daar kunnen we allemaal van leren, en ook zij heeft haar eigen tuin achter haar huis….en daar is ze elke dag in bezig, onkruid wieden enz….

Als ik dan vraag, “Tante Mia (is niet mijn tante maar goed) moet ik ergens mee helpen” krijg ik steevast als antwoord..”nee meneer, ik heb het altijd al alleen gedaan, ook toen u hier nog niet woonde….” ze is 95…..maar misschien denkt ze dat ik haar wil versieren….hahaha….

Geweldig…..

Gegroet beste u en uw dame…

Gladiator

jenne
jenne
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

één van mijn buurvrouwen is 104 woond naast haar zus van 95, heeft mij geatendeerd op Sauge thé, als er een Romein kwam te overlijden, vroeg men, tjen had hij geen Sauge in zijn tuin, doen beste mensen twee kopjes per dag, geen Alzheimer, en fit ! slapen Méllisa thé ‘t is zo eenvoudig, en bewegen, en bedankt Gladiator voor de vele interessante réacties, en je mooie groeten, hier in de oude taal heet het, Salutations !

Zoë In het Panhuis
Zoë In het Panhuis
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

wow, respect voor jullie, jullie zijn zó wakker en wijs ! Ik wens jullie nog vele prachtige jaren samen !

Robert
Robert
5 maanden geleden

Het liefst verwijderen ze 40+ . Die weten namelijk hoe het ooit was en hoe het beter kan. Das lastig voor het program wat ze nu uitrollen.

PREDATOR
PREDATOR
5 maanden geleden

Titel klinkt logisch..Spaart Rutte pensioengeld…en daar word ie wel geil van..Hoerejong

x

Check Also

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

van hanegem

Willem van Hanegem: het kabinet en OMT zijn de wappies

NOS-verslaggever Joep Schreuder bracht een bezoek aan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x