Great ResetBuitenland

Senator legt vinger op de zere plek: dit is waar het World Economic Forum over gaat

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Het is grote onzin. Het is één groot pretpark. Zo omschreef de Australische senator Alex Antic het World Economic Forum in Davos op Sky News. “Ze hebben Davos veranderd in een globalistisch pretpark.”

Het World Economic Forum gaat volgens de senator over het dehumaniseren van de bevolking, door middel van digitalisering. “Het gaat over controle. Van buiten ziet alles er normaal uit. Je ziet mensen in nette pakken die met elkaar praten. Die elites denken te weten wat goed voor je is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Trojaans paard

Op het WEF pleitte de Britse ex-premier voor een ‘digitale infrastructuur’ om de vaccinatiestatus van mensen te monitoren. Er werd gesproken over vaccinatiepaspoorten. Bij de elites draait het om twee dingen: klimaatverandering en pandemieën, aldus Antic.

Ze gebruiken de ‘noodtoestand’ als Trojaans paard om meer controle over mensen te krijgen, benadrukte de senator. Hij wees erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bezig is om de internationale gezondheidsrichtlijnen aan te passen. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat de WHO bij een eventuele volgende pandemie het beleid dicteert.

Onderdeel van het plan

Een digital ID, surveillance, digitale paspoorten en een mondiaal gezondheidsplatform zijn onderdeel van het plan, zei Antic nog. “Dit draait om controle.”

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Een GROTE schop op hun reet, en kijk hoe hard ze weg rennen !!
STELLETJE IDIOTEN ZIJN HET !

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
10 maanden geleden

Het grote probleem c.q. gevaar voor de wereldbevolking is de verklaring van de volgende pandemie, die dan wereldwijd zal zijn.

De WHO, met de communist Tedros als directeur, krijgt dan de totale zeggenschap op basis van een wereldwijde gezondheidscrisis.

Verplichte vaccinaties zullen de standaard worden en dat is, denk ik, de reden dat Ursula von der Leyen voor elke Europeaan 10 vaccindoses heeft besteld.

Tegen die tijd zal het zo geregeld zijn, dat alle regeringen in de wereld hun medische onafhankelijkheid verliezen, geen zeggenschap meer hebben, en zal er 1 wereldregering zijn.

Tot die tijd wordt er door de betrokken politici alleen een programma doorgevoerd om tijd te rekken.

Alle politici die dit mogelijk hebben gemaakt zijn niets anders dan marionetten.

Wanneer dat gerealiseerd is, dan pas zal Bill Gates tevreden zijn en is het plan van de NWO, reductie van de wereldbevolking, op weg om te slagen.

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

De volgende pandemie is in de maak, nog even geduld en je kan je weer gek laten maken door overheid en MSM!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
10 maanden geleden

Er is er maar één die weet wat goed voor jou is 😉

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x