Binnenland

Alles aan Jesse Klaver is nep. Zie hier 3 voorbeelden van overgeprogrammeerde robot-politici

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als mensen te veel op humanoïde robots gaan lijken, ontstaat er bij mensen een gevoel van afkeer. Neem nu bijvoorbeeld politici: met uitgestreken gezicht spreken zij eentonige oneliners, tegenstrijdige boodschappen en valse beloftes uit.

Jesse Klaver is ‘nep’ en ‘vreemd’ en al te menselijk in zijn totale mislukking om de rol van ‘robot’ overtuigend neer te zetten, schrijft Sietske Bergsma op haar blog The Fire.

“Het enge aan zijn ‘nep’ is niet dat het klunzig of onhandig is – want elke politicus speelt slecht toneel – maar dat hij zich richting een ‘overtuigende humanoïde’ beweegt,” zegt ze.

Lege huls

Bij Rob Jetten zien we dit volgens haar nog duidelijker. “Zelfs zijn hardlooppasjes lijken op hardlooppasjes. Zijn bewondering voor Hans van Mierlo is bijna perfect uitgevoerd in al zijn oprechte ‘onmenselijkheid’.”

Het begint ook anderen op te vallen. Schrijver Marcel van Roosmalen zei op de radio over Klaver: “Alles is vorm, er is geen inhoud. Hij weet zelf niet wat hij zegt: hij is een lege huls.”

Humanoïde robots beperken zich niet alleen tot de Nederlandse politiek. Ook in de Verenigde Staten zijn ze te zien in hun natuurlijke habitat.

Overgeprogrammeerde politicus

Het Democratische congreslid Alexandria Ocasio-Cortez heeft bijvoorbeeld al een robotnaam: ‘AOC’.

Alles wordt door anderen bedacht: haar tweets, optredens en uitspraken. Het bewijs is overtuigend, aldus Bergsma.

Deze mensen zijn voor haar wereldvreemd: “Niet omdat ze geen mensen zijn, maar omdat ze aanvoelen als een overgeprogrammeerde politicus, een robot van de Explosieven Opruimingsdienst, die de politieke arena ingaat om de vijand onschadelijk te maken zonder iets van zichzelf op het spel te zetten.”

[The Fire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
3 jaren geleden

Wie zegt dat het inderdaad niet zo is dat alle tweede en eerste kamerleden niet allang zijn vervangen door robots? In Japan lopen sinds jaar en dag allang mensgelijkend robots rond…Niet te veronderscheiden van echte mensen. Wie zegt dat de “echte” kamerleden niet allang zijn vertrokken naar onbekende bestemming? Lees: Mars e/o Maan.

vladi
vladi
3 jaren geleden

idd,voorgeprogrammeerde mk-ultra toyboys van deep state.

fff

Only you
Only you
3 jaren geleden

Alhoewel dijkhof geen fan vanmij is, zette hem mooi voor schut

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Met de verkiezingen in het verschiet is het gedraai en gekonkel weer in alle hevigheid losgebarsten. Alles is plots anders of moet heel anders, tot de verkiezingen weer voorbij zijn. Dan kan men weer terug naar de orde van de dag : het volk kaalplukken en tot op het bot tergen, onder het mom we moeten concessies doen om samen te kunnen werken. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hier voor de honderdmiljoenste keer weer intrappen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x