Homepagina » Binnenland » Alles aan Jesse Klaver is nep. Zie hier 3 voorbeelden van overgeprogrammeerde robot-politici
Alles aan Jesse Klaver is nep. Zie hier 3 voorbeelden van geprogrammeerde robot-politiciAlles aan Jesse Klaver is nep. Zie hier 3 voorbeelden van overgeprogrammeerde robot-politici
Foto: GroenLinks Wikimedia Commons

Alles aan Jesse Klaver is nep. Zie hier 3 voorbeelden van overgeprogrammeerde robot-politici

Als mensen te veel op humanoïde robots gaan lijken, ontstaat er bij mensen een gevoel van afkeer. Neem nu bijvoorbeeld politici: met uitgestreken gezicht spreken zij eentonige oneliners, tegenstrijdige boodschappen en valse beloftes uit.

Jesse Klaver is ‘nep’ en ‘vreemd’ en al te menselijk in zijn totale mislukking om de rol van ‘robot’ overtuigend neer te zetten, schrijft Sietske Bergsma op haar blog The Fire.

“Het enge aan zijn ‘nep’ is niet dat het klunzig of onhandig is – want elke politicus speelt slecht toneel – maar dat hij zich richting een ‘overtuigende humanoïde’ beweegt,” zegt ze.

Lege huls

Bij Rob Jetten zien we dit volgens haar nog duidelijker. “Zelfs zijn hardlooppasjes lijken op hardlooppasjes. Zijn bewondering voor Hans van Mierlo is bijna perfect uitgevoerd in al zijn oprechte ‘onmenselijkheid’.”

Het begint ook anderen op te vallen. Schrijver Marcel van Roosmalen zei op de radio over Klaver: “Alles is vorm, er is geen inhoud. Hij weet zelf niet wat hij zegt: hij is een lege huls.”

Humanoïde robots beperken zich niet alleen tot de Nederlandse politiek. Ook in de Verenigde Staten zijn ze te zien in hun natuurlijke habitat.

Overgeprogrammeerde politicus

Het Democratische congreslid Alexandria Ocasio-Cortez heeft bijvoorbeeld al een robotnaam: ‘AOC’.

Alles wordt door anderen bedacht: haar tweets, optredens en uitspraken. Het bewijs is overtuigend, aldus Bergsma.

Deze mensen zijn voor haar wereldvreemd: “Niet omdat ze geen mensen zijn, maar omdat ze aanvoelen als een overgeprogrammeerde politicus, een robot van de Explosieven Opruimingsdienst, die de politieke arena ingaat om de vijand onschadelijk te maken zonder iets van zichzelf op het spel te zetten.”

[The Fire]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Met de verkiezingen in het verschiet is het gedraai en gekonkel weer in alle hevigheid losgebarsten. Alles is plots anders of moet heel anders, tot de verkiezingen weer voorbij zijn. Dan kan men weer terug naar de orde van de dag : het volk kaalplukken en tot op het bot tergen, onder het mom we moeten concessies doen om samen te kunnen werken. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hier voor de honderdmiljoenste keer weer intrappen.

  32 likes
  • Ik las het vanmorgen dat Rutte de bedrijven meer wil laten betalen voor CO2 uitstoot. Ik schoot gelijk in de lach, want dat zal wel de zoveelste leugen zijn. Ik trap er niet meer in.

   Volgens een kieswijzer kom ik uit op waar ik al jaren op stem, namelijk PVV

   28 likes
   • PVV, ook een prima partij om op te stemmen. Is niet mijn partij, dus houd ik het bij de FVD. Maar volgens mij kunnen deze twee als enige Eurosceptische partijen in de tweede kamer, prima samenwerken.

    Ik was eigenlijk niet van plan om te gaan stemmen, maar ga nu toch om kijken hoe het zich gaat ontwikkelen. En mochten de PVV en de FVD samen de meerderheid halen in de 1e kamer, en gaan ze dan ook scheef, dan geven ook zij zich bloot, en dan weten we in ieder geval dat stemmen geen zin meer heeft…@final testcase!

    35 likes
    • @Aradhel, dacht jij nou echt dat ze toe zouden staan dat de PVV en FVD samen in een coalitie het land gaan besturen ? Never echt helemaal nooit niet ! De trukendoos zal tot de bodem uitgediept worden om dat te voorkomen of het moet echt (en ik sluit dat niet uit) controlled opposition zijn, en in dat geval weet je echt zeker dat alles en iedereen inclusief het koningshuis moet verdwijnen wil er ooit iets kunnen veranderen. En diep van binnen weet dat eigenlijk al wel zeker. Iets in mij zegt mij dat het allemaal zonder elke uitzondering, overduidelijk spel is om ons eronder te houden in plaats van te dienen.
     Ze gaan het verschil niet maken, nooit niet.
     De wereld heeft meer weg van een open inrichting dan bevolkt te zijn door geciviliseerde volkeren. Het is werkelijk te achterlijk voor woorden, zo achterlijk dat de meeste mensen het niet eens meer zien !

     26 likes
     • Geachte nederlanders.

      Ik volg jullie al een tijdje vanuit de andere kant van de oceaan.
      De enige redding is de pvv en of fvd.

      Weg met de Rutte en aanhang.

      3 likes
    • @aradhel
     misschien krijgen we gelijk als genoeg mensen op deze twee partijen stemmen wordt het onweer in de goede zin dan een bliksem slag bij heldere hemel.
     ik heb al gezegd dat ik stem op fvd, voordeel van de twijfel.
     we gaan het zien.

     5 likes
   • Hier in België willen die extreme groenen ook een CO2 taks invoeren….uiteindelijk betalen de bedrijven niets want die taks word doorgerekend naar het eind product….dus de klant (u en ik) betalen de rekening.

    27 likes
    • gestoord volk, hier groenlinks, daar de extreem groenen.
     bedrijven zullen alles gaan doorberekenen richting klant
     afsluiten gas zal een modaal of lager inkomen een gezin ongeveer 40.000 euro gaan kosten.
     de waterpomp ruim 3000 euro
     de electrische auto ruim 6000 euro duurder.
     de bovengenoemde idioten raden de getergde automobilist,die geen nieuwe kan betalen dan maar een tweede hans aan.
     en dit aan een modale belastingbetaler,die al moeite heeft zijn hypotheek, huur en zorgpremie te betalen.
     stem weg dat partijkartelzootje.

     24 likes
   • Geen schaap,

    Denk dat weinig je ongelijk geven of ze zijn heel dom, of leiden aan een ernstige vorm van amnesie. Aangaande Mark Rutte en zijn mooie praatjes en beloftes. Het is een pathologische leugenaar.

    4 likes
 2. idd,voorgeprogrammeerde mk-ultra toyboys van deep state.

  fff

  20 likes
 3. wordt jij daar ook kotsmisselijk van?
  rutte de hofnar en pinokkio tegelijk is zeer moeilijke baan.
  de dominee van CU man man wat een vreselijke man.
  jetten de dansende idioot en de man die rutte naar de kroon steekt wat liegen betreft.
  klaver die geen klavertje vier is.
  wil je dat je je kop in de strop steekt moet je op dit zootje blijven stemmen.

  18 likes
 4. Wie zegt dat het inderdaad niet zo is dat alle tweede en eerste kamerleden niet allang zijn vervangen door robots? In Japan lopen sinds jaar en dag allang mensgelijkend robots rond…Niet te veronderscheiden van echte mensen. Wie zegt dat de “echte” kamerleden niet allang zijn vertrokken naar onbekende bestemming? Lees: Mars e/o Maan.

  12 likes
 5. Wat je ziet is de struktuur van psychopathologie van het uber narcistisch individu.Een volkomen lege huls met aan geleerde eigenschapen die pathologisch liegend gestalte en vorm krijgt kortom een parasitisch type A mens zonder inhoud iplv een type A mens die een innelijk moreel kompas over goed en kwaad bezit en dat ook uitdraagt.
  Onderzoek R.Sapolsky 2018 een derde studenten universiteiten America ongezond narcistisch .
  Onder zoek R.D.Hare beroepen met hoogste aantallen psychopaten op een religieuze leiders op twee politieke leiders op drie afgestudeerde rechten studenten .Als het percentage bij de zesde groep de orde bewakers op minimaal 25% of meer uit echte psychopaten bestaat[cijfer A.Watt] moet dat cijfer aan de top exploderen misschien zelfs allemaal zonder uitzondering.
  Het stikt in de politiek namelijk van de afgestudeerde rechten studenten die zeggen zeer en bijzonder religieus te zijn en dan ook nog politiek bedrijven.Wij de normale bevolking moeten de gevolgen dragen van deze freaks of nature en nog betalen ook.Ze weren zou ook een optie wezen,wegsturen en vervangen voor een mens een stem op elk gebied door middel van serieus bindend referendum.
  Mvrg,Marcel

  12 likes
 6. De grootste `klimaat-goeroe` en `linkse` messias heeft nog niet eens het VMBO ooit kunnen afmaken! Deze Marokkaans-Nederlandse `politicus` kan zich beter bezig houden met het islamiseren van Nederland dat is veel gemakkelijker en krijgt hij ook minder weerstand.

  10 likes
 7. Emile Ratelband kon zijn leeftijd niet veranderen maar Jesse klaver wel zijn Goddelijkheid!!! Een Arabier die Arier word door naam verandering. Hebben de hoge heren toch even iets over het hooft gezien.

  7 likes
 8. Politiek is een toneelspel. heeft niks met besluitvorming te maken. De besluiten worden genomen in clubs zoals Bilderberg. De politiek mag dat ons door se strot gaan douwen.

  5 likes
 9. Het het toch ook een clowneske toestand daar in den Haag, net voor de verkiezingen plotseling bijdraaien zodat de burger niet zo hard geraakt wordt met de klimaatregelingen.
  En dan denken dat ze meer stemmen krijgen op deze manier om daarna het plan zo te versleutelen dat we weer gewoon de klos zijn!
  TRAP ER ALSTUBLIEFT NIET IN!!!!! dit is duidelijk doorgestoken kaart.

  5 likes
 10. Naar mijn smaak is dit stuk maar luchtledig gebrabbel. Ik denk dat de redactie zich beter bezig kan houden met het rapporteren op daadwerkelijke maatschappelijke problem zoals de groeiende migratiecrisis en jawel, het aantoonbaar veranderende klimaat. De obsessie met politieke figuren als Klaver, Wilders, Rutte en Baudet verwarren de daadwerkelijke issues waar we mee te maken gaan krijgen.

  4 likes
 11. de aaibaarheid. vrouwen stemmen daar graag op

  3 likes
 12. Wedden dat deze smerige landverrader de misselijkmakend aanslag in Christchurch NZ gaat gebruiken voor eigen gewin?
  Zo’n type is hij…

  2 likes
 13. Kijk het demoniseren van Wilders en Baudet is in volle gang, Urk / Christchurch.

  Gelukkig durft er nog EEN dagblad te melden, dat er 2 personen zijn opgepakt voor de aanslagen in Parijs.
  En deze personen heten geen Piet of Henk.
  En het aantal doden in Frankrijk was 129 en ca 350 gewonden.

  1 likes
 14. Alhoewel dijkhof geen fan vanmij is, zette hem mooi voor schut

  0 likes
 15. :adrianus-johannes.

  mooi al die overgangen van politiek om voor grote bedrijven toch een Co2 tax in te voeren.. is de angst dan weg dat deze grote bedrijven naar het buiten land verhuizen en veel al de werkgelegenheid mee nemen??
  is dat een probleem, zijn problemen er dan niet om opgelost te worden.. deze vertrokken grote bedrijven willen natuurlijk wel nog in nederland handelen assembleren etc..
  wel nu dan worden er goederen geïmporteerd, nu hier kan nederland wereldwijd de Co2 reduceren door Co2 belasting te heffen en op alle import te berekenen.. dit berekenen is voor elk product te doen is niet eens nodig om elders te meten.. want dat is nog nooit bij Co2 uitstoot gedaan het is een reken model ofwel gegoochel met cijfers..
  de heffing hoog genoeg om alle door vertrek van grote bedrijven werkeloos geworden een riant inkomen te verzorgen.. want door deCo2 import heffing zorgt nederland wereldwijd voor een beter wereldmilieu en dat mag wat kosten zo FvD verkondigt..
  en als het bedrijf niet vertrekt ook geen import heffing op wat zij hier maken wel op de geïmporteerde goederen.. wat dan weer bij lagere Co2 productie, belasting technisch terug te ontvangen is etc/etc.

  het is maar, er zij best wel mogelijk heden wanneer jij er over nadenk en de juiste oplossing neerlegt op het probleem.. geen oplossing die bevoordeelde politieke achterkamer spelletjes tot doel hebben..
  of erger nog burgers het gelag laten betalen.. burger de borg voor politieke fouten..

  tot zover van,
  :adrianus-johannes:.

  0 likes
 16. Ook een keer iets over Indonesia!

  0 likes
 17. De politieke appel valt niet ver van de boom?

  0 likes
 18. Niet alleen de politici, de hele bevolking is zo. Je wordt niet geacht je anders te gedragen en te denken dan de standaard.
  Bij politici is het een tikkeltje erger. Ze moeten een HELE partijprogramma verdedigen. Ook die onderdelen waar ze het persoonlijk niet eens mee zijn. Zo worden dus oneerlijke mensen gekweekt.

  0 likes
 19. De gemiddelde Nederlander die mag stemmen is zo verschrikkelijk dom dat hij de verhalen van Rutte geloofd…jemig.

  0 likes
 20. Wat opvalt aan deze welbespraakte Jesse Klaver is zijn ongelofelijke arrogantie en
  ontstellende zelfoverschatting, zwevend en dromend in zijn fantasiewereld, los van de realiteit maar is in feite gekunstelde machtswellusteling en altijd met van die opgestroopte mouwtjes.
  En dan maar drammen met absurde, onhaalbare, onbetaalbare, onpraktische regels, plannen en ideeën waar ze uiteraard zelf niet naar leven.
  En maar vliegtripjes maken samen met ook die andere klimaat paus Rob Jetten terwijl zij dan de Nederlandse samenleving een ‘vliegschaamte’ aan proberen te praten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

scholen

Klaver en Asscher: ‘Scholen moeten dicht!’ Zo stemden ze over moties om scholen te sluiten

In veel Europese landen zijn inmiddels de ...

wilders

Kijken: Wilders confronteert klimaatdrammer Rob Jetlag (D66) met vlieggedrag. ‘Alle geloofwaardigheid kwijt’

De spanningen in het klimaatdebat liepen hoog ...