CoronaMens en Dier

Roland Pierik stopt met onderzoek naar vaccinaties: ‘Hij verlaat het zinkende schip’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Jarenlang deed rechtsfilosoof Roland Pierik onderzoek naar de morele keuzes rond vaccinaties. Tijdens de coronacrisis kwam hij volop in de spotlights te staan. Hij gaat zich vanaf dit jaar op een nieuw onderwerp richten. “De vaccinatiepuzzel is voor mij nu wel gelegd. Ik ben toe aan iets nieuws,” zegt hij in gesprek met Folia.

Afgelopen week pleitte Pierik tegenover RTV Oost nog voor een vaccinatieplicht. Vorig jaar maakte hij zich hard voor vrijheden alleen voor gevaccineerden. Maar over 2G zegt hij nu: “Dat beleid lijkt niet te rechtvaardigen.”

Pierik ziet dat

Iemand die gevaccineerd of genezen is, is door omikron niet veel beter tegen besmetting beschermd dan iemand die niet is gevaccineerd en dan is 2G niet proportioneel, licht de rechtsfilosoof toe.

Veel mensen zijn blij met zijn besluit om zich op iets anders te gaan richten. “Ook Roland Pierik verlaat het zinkende schip van dwang, drang en autocratie. Het kabinetsbeleid kent geen enkel draagvlak meer onder de bevolking. Een Pierik ziet dat,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen.

Ravage

Neuroloog Jan Bonte voegt toe: “Weer een rat die het zinkende schip verlaat.” Waarop huisarts Els van Veen reageert: “Dat denkt hij. We zitten met zijn allen op dit schip. Niemand kan eraf. De samenleving is finaal gepolariseerd door dit soort lieden. Finaal. Met zijn gedreig en gesjans met een vaccinatieplicht heeft hij een ravage aangericht.”

“Daar zijn we dus ook vanaf,” twittert advocaat Bart Maes, die diverse procedures heeft gevoerd tegen het coronabeleid.

5 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Kennelijk is hij tot een ander inzicht gekomen, echter dat maakt niet dat hij onschuldig is.
Hij kan op zijn hoogst hopen op strafvermindering opgelegd door het tribunaal.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Dat Roland Pierik ondanks stoppen met zijn onderzoek evengoed voor rechtbank/tribunaal mag komen, want hij blijft verantwoordelijk voor zijn promoten van de gifprikken.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Vluchten kan niet meer !

Jetze
Jetze
1 jaar geleden

De ratten verlaten het zinkende schip. Nu maar hopen dat het schip met bemanning en vracht volledig vergaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x