Buitenaards

Nieuw tv-programma: Wat weten presidenten over buitenaardse wezens?

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse televisiezender History is begonnen met een nieuw programma getiteld Hangar 1: The UFO Files. Tijdens de eerste aflevering probeert men te achterhalen wat presidenten weten of hebben geweten over ongeïdentificeerde vliegende objecten en buitenaards contact.

Voor het programma is het enorme archief van het Mutual UFO Network (MUFON) grondig doorgespit. Alle hedendaagse presidenten, van Truman tot Obama, zijn in verband gebracht met controversiële verhalen over UFO’s en buitenaardsen. Dwight D. Eisenhower, Richard Nixon, Jimmy Carter en Ronald Reagan hebben naar verluidt persoonlijke ontmoetingen gehad.

Wat weten presidenten werkelijk over het bestaan van UFO’s? Worden sommigen van hen in het duister gehouden omdat de informatie te gevoelig is? Of zijn ze allemaal op de hoogte, maar zijn de geheimen zo groot dat volledige bekendmaking te riskant is?

5-3-2014 bron: History

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
8 jaren geleden

Geen UFO discloser zolang mensen nog in die Apollo maanlandingen geloven. Ja UFO’s zijn echt en de maanlanding fake. Wakker worden mensen want de tijd van openbaring is aangebroken.

Net als bij UFO’s veranderd het maanlanding verhaal ook telkens. Hier een schoon voorbeeld.
http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/241

simpel
simpel
8 jaren geleden

Wachten tot dat anderen aan jou vertellen wat de waarheid is, is hetzelfde als wachten op een winnend lot. Waarom niet je eigen inzicht en wijsheid gebruiken om er achter de waarheid te komen!
Alien Abduction: Extraterrestrial Intruders! Who Is Visiting Our World? http://www.youtube.com/watch?v=o7oSlJz42bM

Kees Chinees
Kees Chinees
8 jaren geleden

[quote name=”AwE130″]Geen UFO discloser zolang mensen nog in die Apollo maanlandingen geloven. Ja UFO’s zijn echt en de maanlanding fake. Wakker worden mensen want de tijd van openbaring is aangebroken.

Net als bij UFO’s veranderd het maanlanding verhaal ook telkens. Hier een schoon voorbeeld.
http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/241%5B/quote%5D

Dacht je dat de Russen zich stil zouden houden als de Amerikanen niet echt op de maan waren geweest? Maar de Russen zullen ook wel in het complot zitten of niet? Dat de maanopnamen misschien later zijn opgenomen in een studio omdat ze op de maan waren mislukt kan ik nog inkomen maar ze zijn daar echt wel geweest. Maar ja zult dit wel weer niet lezen omdat Niburu spammen met je eigen site je enige specialiteit is,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x