Homepagina » Buitenaards » Nieuw tv-programma: Wat weten presidenten over buitenaardse wezens?
Nieuw tv-programma: Wat weten presidenten over buitenaards contact

Nieuw tv-programma: Wat weten presidenten over buitenaardse wezens?

De Amerikaanse televisiezender History is begonnen met een nieuw programma getiteld Hangar 1: The UFO Files. Tijdens de eerste aflevering probeert men te achterhalen wat presidenten weten of hebben geweten over ongeïdentificeerde vliegende objecten en buitenaards contact.

Voor het programma is het enorme archief van het Mutual UFO Network (MUFON) grondig doorgespit. Alle hedendaagse presidenten, van Truman tot Obama, zijn in verband gebracht met controversiële verhalen over UFO’s en buitenaardsen. Dwight D. Eisenhower, Richard Nixon, Jimmy Carter en Ronald Reagan hebben naar verluidt persoonlijke ontmoetingen gehad.

Wat weten presidenten werkelijk over het bestaan van UFO’s? Worden sommigen van hen in het duister gehouden omdat de informatie te gevoelig is? Of zijn ze allemaal op de hoogte, maar zijn de geheimen zo groot dat volledige bekendmaking te riskant is?

5-3-2014 bron: History

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • simpel schreef:

  Wachten tot dat anderen aan jou vertellen wat de waarheid is, is hetzelfde als wachten op een winnend lot. Waarom niet je eigen inzicht en wijsheid gebruiken om er achter de waarheid te komen!
  Alien Abduction: Extraterrestrial Intruders! Who Is Visiting Our World? http://www.youtube.com/watch?v=o7oSlJz42bM

  1 likes
 • AwE130 schreef:

  Geen UFO discloser zolang mensen nog in die Apollo maanlandingen geloven. Ja UFO’s zijn echt en de maanlanding fake. Wakker worden mensen want de tijd van openbaring is aangebroken.

  Net als bij UFO’s veranderd het maanlanding verhaal ook telkens. Hier een schoon voorbeeld.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/241

  0 likes
 • Kees Chinees schreef:

  [quote name=”AwE130″]Geen UFO discloser zolang mensen nog in die Apollo maanlandingen geloven. Ja UFO’s zijn echt en de maanlanding fake. Wakker worden mensen want de tijd van openbaring is aangebroken.

  Net als bij UFO’s veranderd het maanlanding verhaal ook telkens. Hier een schoon voorbeeld.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/241%5B/quote%5D

  Dacht je dat de Russen zich stil zouden houden als de Amerikanen niet echt op de maan waren geweest? Maar de Russen zullen ook wel in het complot zitten of niet? Dat de maanopnamen misschien later zijn opgenomen in een studio omdat ze op de maan waren mislukt kan ik nog inkomen maar ze zijn daar echt wel geweest. Maar ja zult dit wel weer niet lezen omdat Niburu spammen met je eigen site je enige specialiteit is,

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >