Great ResetMens en Dier

Kijk: Alex Jones pakt premier Rutte aan en prijst Gideon van Meijeren

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Alex Jones besteedde zaterdag in zijn show uitgebreid aandacht aan de confrontatie tussen premier Rutte en FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in juli vorig jaar. Tijdens een coronadebat vroeg Van Meijeren Rutte hoe hij de inhoud van het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ beoordeelt.

De premier antwoordde: “Ik ken het boek niet. Maar ik zou de heer Van Meijeren willen adviseren om niet al te veel in die conspiracy theorieën te geloven.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij moet nu uit zijn ambt worden gezet

“Het verbaast mij dat de eerste vraag die ik aan de heer Rutte stel sinds ik beëdigd ben als Kamerlid direct wordt beantwoord met een leugen. Ik heb namelijk een brief in mijn hand die dateert van 26 november 2020. Dat is een brief van de heer Rutte aan de heer Klaus Schwab, waarin hij de heer Schwab bedankt voor het toezenden van zijn boek en dit een ‘hoopvolle analyse voor een betere toekomst’ noemt,” zei Van Meijeren. Veel mensen zagen de premier door de mand vallen.

Het fragment gaat nu andermaal de wereld over. “Ja, ze geven elkaar awards. Ja, ze schrijven voorwoorden voor elkaars boeken. Ja, hij is de premier van Nederland. Ja, hij wordt geconfronteerd. En hij zegt tegen zijn kiezers: ik weet niet wie hij is. Hij moet nu uit zijn ambt worden gezet!” zei Jones in zijn show.

We willen je niet meer

“Hij heeft hun economie platgelegd, een staat van beleg afgekondigd om ze te trainen slaven te zijn, terwijl hij daar zit te glimlachen om de criminele operatie die zij hebben gelanceerd.”

Over Van Meijeren zei Jones: “Die jongeman is geweldig.” Zijn boodschap voor Rutte: “Rot op. We zijn klaar met je. We willen je niet meer. We willen niet door jou worden bestuurd. We willen niet bij je in de buurt zijn.”

[Infowars]

4.8 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Zonder meer prachtig wat Alex Jones hier zegt in zijn show, maar…. helaas zal er absoluut NIETS veranderen.

Wat betreft zijn boodschap aan Mark: Wij willen je niet meer. Rot op. Hartstikke leuk natuurlijk, maar Alex Jones is géén ingezetene van Nederland en KAN dus helemaal niets veranderen.

Dat zal toch echt moeten komen van de Nederlanders zelf.

En een deel van die Nederlanders (waaronder zonder meer ondergetekende) doet daar al zoveel mogelijk voor.

Straks breng ik mijn dag weer door in Amsterdam, samen met vrienden.

Het belooft behoorlijk druk te worden en het is natuurlijk hartstikke goed, dat er maar liefst op drie plaatsen wordt begonnen: Westerpark, Oosterpark en Olympisch Stadion.

Wat er vorig jaar gebeurde tussen Mark Rutte en Gideon van Meijeren was natuurlijk te gek voor woorden. Mark schoffeerde Gideon, alsof hij een kleine jongen was.

Het is natuurlijk overduidelijk, dat Nederland inmiddels wordt geregeerd door een buitenlandse macht. Wij zijn in feite een bezet gebied, waar een stelletje volksverraders de scepter zwaait.

DAT in aanmerking genomen, past het ook wel weer, dat de Amerikaanse Alex Jones het duidelijke gekonkel van de minister president van het kleine Nederland onder het vergrootglas legt.

Je kunt in feite vaststellen, dat wij niet meer kunnen spreken over autonome staten, klein of groot, maar over één groot wereldgebeuren, waar iedereen zich met iedereen bemoeit.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Wij zijn ook echt al langere tijd klaar met zo wel een rutte als met al die volksverlakkers .Die allen schwab zijnreligie aanhangen en ons nederlanders verraden en verkopen aan een buitenlandse instelling die hier de dienst uit gaat maken .Die op voorhand onze vrijheid afneemd en onze economie naar de kloten helpt .En dat terwijl zij de zo genaamde volksverlakkers zich kapot lachen om ons met het als schapen opvolende maatregelen als afstand lockdouwns mondmaskers vaccinatie noem het maar .Terwijl zij zelf zo als een bewaker van de tweede slsspkamer verteld [te lezen op www j e bron nl ]alles doen wat ij ons verbieden .Geen afstand geen mondmasker gewoon eten drinken in het restaurant van het binnenhof ,alleen waneer de camera,s draaien gelijk wij de zelfde maatregels voor de koef noen dus .De leugenaars de horeca alles dicht en zelf zich niets ontzeggend .Het bleek al laatst met rutte en die facist uit canada voor de pers mondkapje afstand de hele scene pers weg in de kroeg zo wat bij elkaar op schoot geen mondkapje hef de kelken .Zo worden wij al twee jaar belazerd genoeg is genoeg terug naar onze vrijheid en souvereiniteit wij hebben het recht op vrijheid en niet door leugens van onze regering en al die anderen gestelde regels die totaal niet nodig blijken .Deze maatrelen zijn een opmaat naar een slaven bestaan zo als geschreven door schwab en vrienden .Laten wij deze leugenachtige waanzin stoppen en deze leugenaars voor een tribunaal brengen ons land behoord ons en niet een schwab en de bilderbergs

PearlDragon
PearlDragon
2 jaren geleden

De media zal vast het FvD na deze aanprijzing door Alex Jones nog meer als een complot theorie partij gaan zien. Terwijl Alex Jones in zijnfilm: Endgame, the blue print for global enslavement gemaakt in 2007 (!) gelijk heeft gekregen in meerdere van zijn voorspellingen. Zo zou in 2020 de globale elite de wereld proberen over te nemen met o.a. mRNA vaccins (intro)

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Waar is Rutte ?
Waarom zien we Rutte niet in het openbaar ?

Heeft iemand de laatste tijd politici en bureaucraten gezien, behalve op TV/CGI/Green Screen/Masker met acteurs/actrices?

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x