Homepagina » Buitenaards » ‘Ronald Reagan moest van buitenaards wezen de politiek in’
Ronald Reagan moest politiek in van buitenaards wezen

‘Ronald Reagan moest van buitenaards wezen de politiek in’

Een buitenaards wezen is mogelijk verantwoordelijk geweest voor het presidentschap van Ronald Reagan, zo stelt de Amerikaanse actrice Shirley MacLaine.

In de vijftiger jaren had Reagan, toen nog acteur, een buitenaardse ontmoeting. Het wezen zei hem Hollywood te verruilen voor de politiek, aldus MacLaine.

De 78-jarige actrice heeft naar eigen zeggen al vaak UFO’s gezien boven haar huis in Nieuw-Mexico. Ze liet weten dat de veertigste president van de Verenigde Staten ook geloofde in het buitenaardse.

Lucille Ball

Reagan zou actrice en comédienne Lucille Ball, bekend als Lucy in de televisieserie I Love Lucy, hebben verteld over zijn ontmoeting die plaatsvond toen hij met zijn vrouw Nancy op weg was naar een feest in Los Angeles.

Ball vertelde MacLaine dat een UFO landde en een buitenaards wezen verscheen. Het wezen zei Reagan te stoppen met acteren en de politiek in te gaan. Volgens MacLaine is Reagan niet de enige president die geloofde in ongeïdentificeerde vliegende objecten.

In een interview met de Daily Mirror zei ze dat president Eisenhower in 1954 op een vliegbasis in Nieuw-Mexico drie geheime ontmoetingen had met buitenaardse wezens.

Waarom

“Op een gedenkwaardige dag zat een vriendin van me buiten in het bubbelbad toen drie UFO’s verschenen en 10 minuten bleven hangen,” zei ze. “Ze zijn er zonder twijfel, maar het is de vraag waarom.”

MacLaine, momenteel te zien in de Britse dramaserie Downton Abbey, voegde toe dat ze haar kennis over UFO’s graag zou willen delen met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. “Het is zeer belangrijk dat ze weet wie er nog meer naar haar kijken,” zei ze. De filmlegende voegde toe dat ze eraan gewend is geraakt dat mensen haar gek vinden omdat ze in buitenaardsen gelooft.

In 1983 bracht ze het boek Out on a Limb uit, waarin ze haar ervaringen met en theorieën over reïncarnatie en uittredingen beschreef. MacLaine schreef veel boeken over mysticisme, spiritualiteit, buitenaardsen en UFO’s, maar op het moment dat ze over ruimteschepen wil praten met haar broer Warren, haakt hij al snel af. “Politiek, ja, UFO’s, nee. Hij verandert dan van gespreksonderwerp,” zei MacLaine.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Als Reagan de politiek in moest van buitenaardsen waren dat zeker geen “vriendlijke” aliens, wat een drama die hele reagan politiek

  0 likes
 2. Flauwekul dit verhaal, ik heb alle raportage gelezen over Mindcontrol en Shirley Mcclaine is een Illuminatie Mindcontrol slachtoffer, het zou mij niet verbazen als Reagan er ook een is!
  Wil je meer weten lees de webpage van Cobra daar staan deze gegevens je kunt ze downloaden ook een spec. item over het Vaticaan…geen prettig leesvoer maar je kunt het beter weten en begrijpen

  0 likes
 3. [quote name=”Tja”]Als Reagan de politiek in moest van buitenaardsen waren dat zeker geen “vriendlijke” aliens, wat een drama die hele reagan politiek[/quote]
  Ach ja, ook aliens kunnen zich vergissen… Bijna menselijk.

  0 likes
 4. jee dan klopt het toch wat sommigen beweren .en dat ze wat over een mens wat te vertellen hebben ? ik dacht dat ze (bronnen) altijd vertelden dat de reptielen zelf zo bang waren of die Reagan moest dan wel een sukkel zijn toen in die tijd .niet moeilijk dan dat de reptielen daar de macht hebben .nu vraag ik me af zijn de mensen nu bang van hun of is het nou anders om ?

  0 likes
 5. [quote name=”Tja”]Als Reagan de politiek in moest van buitenaardsen waren dat zeker geen “vriendlijke” aliens, wat een drama die hele reagan politiek[/quote]

  Daar zal niet iedereen het mee eens zijn. Hij werd door de meerderheid van Amerikanen als de beste president sinds mensenheugenis gekozen. Onder zijn presidentsschap daalde de inflatie,en de werkeloosheid nam flink af. ook werden de federale belastingen verlaagd en steeg het bruto nationaal produkt. Tevens werden er 16 miljoen nieuwe banen geschapen.
  Ik denk dat een niet-amerikaan heel anders tegen zijn presidentschap aankijkt,dan een amerikaans burger.
  Uiteraard wil ik geen welles-nietes discussie aangaan over zijn, al dan niet, goed of slecht leiderschap.

  0 likes
 6. Het is voor sommigen wellicht verleidelijk om MacLaine af te doen als iemand met een rijke fantasie (het verhaal over Reagan geloof ik niet), maar ze heeft ooit een verhaal verteld dat mij tot de dag van vandaag intrigeert.

  Ooit was ze op een feestje waarop ook oud-president Jimmy Carter aanwezig was. De twee raakten aan de praat, waarbij ook het onderwerp buitenaards leven ter sprake kwam. Carter had echter al een paar borrels teveel op en werd loslippig. Volgens MacLaine zei hij toen: ‘You know they really excist? Oh yes, I’ve been to the hangar’.

  Dronken mensen vertellen vaak de waarheid, en hier hebben we een dronken president die ooit zelf een UFO meldde. Het verhaal rond de alien ontmoeting van Eisenhower gonst ook al jaren. Ik denk dat het waar is.

  0 likes
 7. Reagen was duidelijk een marionet, alles werd hem gesoufleerd. Het was een zombie. Greys zijn niet buitenaards maar gewoon afkomstig uit de onderwereld. Dat moet je heel concreet zien. Ik kan ze zien en ze zijn overal en hebben veel mensen in hun macht.

  0 likes
 8. Ik geloof dat Reagan in buitenaardse geloofde en er ook meer van heeft meegemaakt. Hij heeft hier ook zinspelingen op gemaakt. In de tijd van Reagan viel de Soviet Unie langzaam uiteen en werden kernkoppen door zowel dde Russen als Amerikanen vernietigd. Reagan had het in zijn welbekende speach erover dat de wereld 1 zou zijn als zich een Alien vijand zou voordoen. Dat heeft hij publiekelijk gezegd, met welke wwetenschap ? Na Reagan zijn de start verdragen doorgegaan en is het kernwapen arsenaal deels afgebouwd. Hoe hebben 2 werelleiders elkaar zo in vertrouwen kunnen nemen….

  0 likes
 9. Dat Reagan heel veel UFO’s heeft gezien in zijn leven geloof ik direct…

  0 likes
 10. [quote name=”Wilma Ouwerkerk”]Flauwekul dit verhaal, ik heb alle raportage gelezen over Mindcontrol en Shirley Mcclaine is een Illuminatie Mindcontrol slachtoffer, het zou mij niet verbazen als Reagan er ook een is!
  Wil je meer weten lees de webpage van Cobra daar staan deze gegevens je kunt ze downloaden ook een spec. item over het Vaticaan…geen prettig leesvoer maar je kunt het beter weten en begrijpen[/quote]

  Natuurlijk, de illuminatie staat er weer boven, want namelijk zij zitten erachter. Wanneer ga jij eens begrijpen dat je er naast zit?
  Imponerende naam ook, Cobra, was dat niet een kunstnaarscollectief in de jaren ’60? Daar zul je vast respect en aanzien mee oogsten.
  Maar toevallig heb ik wat boeken van Shirley gelezen en ook van Chris Griscom en ik verzeker jou dat de vrouwelijke energie het van de mannelijke dominantie gaat winnen.
  Einde leugenachterige hersenloze heerserige ventjes tijdperk.

  0 likes
 11. [quote name=”Wilma Ouwerkerk”]Flauwekul dit verhaal, ik heb alle raportage gelezen over Mindcontrol en Shirley Mcclaine is een Illuminatie Mindcontrol slachtoffer, het zou mij niet verbazen als Reagan er ook een is!
  Wil je meer weten lees de webpage van Cobra daar staan deze gegevens je kunt ze downloaden ook een spec. item over het Vaticaan…geen prettig leesvoer maar je kunt het beter weten en begrijpen[/quote]

  @allen die illuminatie als een soort Nederlands zelfstandig naamwoord gebruiken: het is ILLUMINATI zie ook http://nl.wikipedia.org/wiki/Illuminati_(orde)

  0 likes
 12. Dulce (New Mexico) underground base zit om de hoek.
  Maar buiten dit… Waren zeker geen positieve buitenaardsen die hij heeft ontmoet, waarschijnlijk Greys.

  0 likes
 13. [quote name=”Roswell Grey”]Het is voor sommigen wellicht verleidelijk om MacLaine af te doen als iemand met een rijke fantasie (het verhaal over Reagan geloof ik niet), maar ze heeft ooit een verhaal verteld dat mij tot de dag van vandaag intrigeert.

  Ooit was ze op een feestje waarop ook oud-president Jimmy Carter aanwezig was. De twee raakten aan de praat, waarbij ook het onderwerp buitenaards leven ter sprake kwam. Carter had echter al een paar borrels teveel op en werd loslippig. Volgens MacLaine zei hij toen: ‘You know they really excist? Oh yes, I’ve been to the hangar’.

  Dronken mensen vertellen vaak de waarheid, en hier hebben we een dronken president die ooit zelf een UFO meldde. Het verhaal rond de alien ontmoeting van Eisenhower gonst ook al jaren. Ik denk dat het waar is.[/quote]

  Ja klopt, zo ook roosevelt..er zijn al veel mensen die contact hebben/gehad.

  0 likes
 14. … ‘t zijn bijna allemaal acteurs in die gelederen.

  0 likes
 15. Denk niet dat Reagan een pluspunt geweest is voor zijn land. Dus is vermoed dat de buitenlandse inmenger niet zo positief ingesteld was. Normaal werken ze op deze wijze niet.

  0 likes
 16. hahahahahaha!

  0 likes
 17. [quote name=”vann campe erik”]Denk niet dat Reagan een pluspunt geweest is voor zijn land. Dus is vermoed dat de buitenlandse inmenger niet zo positief ingesteld was. Normaal werken ze op deze wijze niet.[/quote]
  Daar zal niet iedereen het mee eens zijn. Hij werd door de meerderheid van Amerikanen als de beste president sinds mensenheugenis gekozen. Onder zijn presidentsschap daalde de inflatie,en de werkeloosheid nam flink af. ook werden de federale belastingen verlaagd en steeg het bruto nationaal produkt. Tevens werden er mijoenen nieuwe banen geschapen.
  Ik denk dat een niet-amerikaan heel anders tegen zijn presidentschap aankijkt,dan een amerikaans burger.

  0 likes
 18. Ik heb ‘m helemaal niet gezegd te stoppen met acteren en de politiek in te gaan. Ik heb heel vriendelijk gevraagd of hij dat iets zou vinden. Nou, daar had ie wel oren naar. Niks geen dwang ofzo.

  0 likes
 19. Tja, d’r is altijd wel iemand die ze ze vliegen toch……

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

nederlandse

Nederlandse rechters zijn er niet meer voor de burgers. Kijk hoe de democratie wordt uitgeschakeld

Actieclub Urgenda procedeert al jaren tegen de ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.