Buitenaards

‘Ronald Reagan moest van buitenaards wezen de politiek in’

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een buitenaards wezen is mogelijk verantwoordelijk geweest voor het presidentschap van Ronald Reagan, zo stelt de Amerikaanse actrice Shirley MacLaine.

In de vijftiger jaren had Reagan, toen nog acteur, een buitenaardse ontmoeting. Het wezen zei hem Hollywood te verruilen voor de politiek, aldus MacLaine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De 78-jarige actrice heeft naar eigen zeggen al vaak UFO’s gezien boven haar huis in Nieuw-Mexico. Ze liet weten dat de veertigste president van de Verenigde Staten ook geloofde in het buitenaardse.

Lucille Ball

Reagan zou actrice en comédienne Lucille Ball, bekend als Lucy in de televisieserie I Love Lucy, hebben verteld over zijn ontmoeting die plaatsvond toen hij met zijn vrouw Nancy op weg was naar een feest in Los Angeles.

Ball vertelde MacLaine dat een UFO landde en een buitenaards wezen verscheen. Het wezen zei Reagan te stoppen met acteren en de politiek in te gaan. Volgens MacLaine is Reagan niet de enige president die geloofde in ongeïdentificeerde vliegende objecten.

In een interview met de Daily Mirror zei ze dat president Eisenhower in 1954 op een vliegbasis in Nieuw-Mexico drie geheime ontmoetingen had met buitenaardse wezens.

Waarom

“Op een gedenkwaardige dag zat een vriendin van me buiten in het bubbelbad toen drie UFO’s verschenen en 10 minuten bleven hangen,” zei ze. “Ze zijn er zonder twijfel, maar het is de vraag waarom.”

MacLaine, momenteel te zien in de Britse dramaserie Downton Abbey, voegde toe dat ze haar kennis over UFO’s graag zou willen delen met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. “Het is zeer belangrijk dat ze weet wie er nog meer naar haar kijken,” zei ze. De filmlegende voegde toe dat ze eraan gewend is geraakt dat mensen haar gek vinden omdat ze in buitenaardsen gelooft.

In 1983 bracht ze het boek Out on a Limb uit, waarin ze haar ervaringen met en theorieën over reïncarnatie en uittredingen beschreef. MacLaine schreef veel boeken over mysticisme, spiritualiteit, buitenaardsen en UFO’s, maar op het moment dat ze over ruimteschepen wil praten met haar broer Warren, haakt hij al snel af. “Politiek, ja, UFO’s, nee. Hij verandert dan van gespreksonderwerp,” zei MacLaine.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tja
Tja
11 jaren geleden

Als Reagan de politiek in moest van buitenaardsen waren dat zeker geen “vriendlijke” aliens, wat een drama die hele reagan politiek

Wilma Ouwerkerk
Wilma Ouwerkerk
11 jaren geleden

Flauwekul dit verhaal, ik heb alle raportage gelezen over Mindcontrol en Shirley Mcclaine is een Illuminatie Mindcontrol slachtoffer, het zou mij niet verbazen als Reagan er ook een is!
Wil je meer weten lees de webpage van Cobra daar staan deze gegevens je kunt ze downloaden ook een spec. item over het Vaticaan…geen prettig leesvoer maar je kunt het beter weten en begrijpen

yes
yes
11 jaren geleden

[quote name=”Tja”]Als Reagan de politiek in moest van buitenaardsen waren dat zeker geen “vriendlijke” aliens, wat een drama die hele reagan politiek[/quote]
Ach ja, ook aliens kunnen zich vergissen… Bijna menselijk.

Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

jee dan klopt het toch wat sommigen beweren .en dat ze wat over een mens wat te vertellen hebben ? ik dacht dat ze (bronnen) altijd vertelden dat de reptielen zelf zo bang waren of die Reagan moest dan wel een sukkel zijn toen in die tijd .niet moeilijk dan dat de reptielen daar de macht hebben .nu vraag ik me af zijn de mensen nu bang van hun of is het nou anders om ?

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x