Buitenland

Gelekt rapport: geheim plan voor migratie van Joden (Khazaren) naar Oekraïne

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is bekend dat de Khazaren, een Turks nomadenvolk dat duizend jaar geleden een rijk beheerste in Oekraïne en de Kaukasus, zich tussen de 8e en de 9e eeuw bekeerde tot het jodendom. Dat schrijft Jim Wald voor de krant The Times of Israel.

Het is een raadsel wat er met de Khazaren is gebeurd nadat het rijk rond de 11e eeuw door de Russen werd verwoest. Velen hebben gespeculeerd dat de Khazaren de voorouders zijn van de Asjkenazische Joden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tijdens het VN-debat over de afscheiding van Palestina zei de eerste president van Israël Chaim Weizmann: “Het is erg vreemd. Ik ben mijn hele leven al Joods geweest en nu kom ik erachter dat ik een Khazaar ben.”

In de jaren zeventig baarde de auteur Arthur Koestler opzien met zijn boek De dertiende stam. Volgens hem stammen de Asjkenazische Joden af van de Khazaren. Dit volk ging volgens hem over tot het jodendom, althans de elite.

In 2012 publiceerde de Israëlische onderzoeker Eran Elhaik een studie die wordt gezien als de ontbrekende schakel in de afkomst van de Europese Joden. Elhaik toonde aan dat Joden vooral afstammelingen zijn van de Khazaren uit de Kaukasus.

Een team wetenschappers van gerenommeerde onderzoeksinstituten en musea heeft eerder dit jaar een geheim rapport overhandigd aan de overheid, waarin erkend wordt dat Europese Joden Khazaren zijn.

Een bron uit de Israëlische inlichtingenwereld zei: “We gaan niet alle Asjkenazische Joden terugsturen naar Oekraïne. Dat is natuurlijk niet praktisch. De pers overdrijft zoals gewoonlijk en daarom is militaire censuur nodig.”

Khazarenrijk 2.0?

Alle Joden die dat willen, mogen terugkeren, schrijft Wald. Als er geen problemen optreden, zullen ook bewoners van nederzettingen op de Westoever worden aangespoord te verhuizen naar Oekraïne. Als de Oekraïense autoriteiten weer de controle hebben over alle gebieden, zal de Republiek van de Krim weer het thuisland van de Joden worden, aldus Wald.

De bron zei verder: “De minister-president heeft keer op keer gezegd dat we een trots volk zijn. Datzelfde geldt voor de Khazaren. Kijk naar de kaart: de Khazaren hoefden niet binnen de ‘grenzen van Auschwitz’ te leven. […] We willen ons weer vestigen aan de kust van de Zwarte Zee, waar we meer dan 2000 jaar een autochtoon volk waren.” De historicus Simon Dubnow zei bovendien dat Joden het recht hebben om zich op de Krim te vestigen.

Gelekt rapport: geheim plan voor migratie van Joden (Khazaren) naar Oekraïne
Khazar Khaganate, 650–850 (Wikimedia Commons)

“We zien dit als een tweede thuisland,” voegde de anonieme inlichtingenbron toe. “Of het oorspronkelijke thuisland. Herzl schreef toch over het Altneuland (Het Oude Nieuwe Land)?”

We hadden dit moeten zien aankomen, aldus een arabist van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Israël smokkelde Khazaarse artefacten, waar Rusland een stokje voor stak. Israëlische oud-soldaten leidden de pro-Oekraïense milities. En de vermiste Maleisische Boeing is mogelijk omgeleid naar Centraal-Azië, zo zei hij.

Een doorgewinterde Midden-Oostencorrespondent vatte samen: “Het is problematisch, maar tegelijkertijd ook briljant. In één klap slaagde Bibi [Benjamin Netanyahu] erin om vriend en vijand in verwarring te brengen. Hij legde de bal in het kamp van de Palestijnen en wist onder de druk van de Amerikanen vandaan te komen. Door zich achter de Syrische rebellen, Oekraïne, Georgië en Azerbeidzjan te scharen, compenseert hij voor het verlies van de Turkse bondgenoot en voert hij de druk op zowel Assad als Iran verder op. Gewoonweg briljant.”

[The Times of Israel]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Toch een voorbode van een “Groot Israël ” ?
Zoals de ontwikkelingen in een rap tempo opeenvolgen, moet hier toch een Masterplan achter zitten.
U en ik kunnen zich immers niet voorstellen op wat voor mega groot schaakbord wij geplaatst zijn.
Wat hangt ons nog meer boven het hoofd ?

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Als dit waar is, dan worden de andere Joden weer eens opgeofferd. Diegene die dus achterblijven in Israël. Vele Joden vragen zich af waarom er een vloek op hen heerst. Misschien moeten ze een keer goed gaan kijken onder hun eigen “volk”. Komt het anti-semitisme misschien wel daar vandaan(de bron)?

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Conclusie: de meeste Joden zijn dus nep-Joden. Ze zijn bedrogen door de Jezuiten die ze als slaafjes gebruiken door ze te laten geloven dat ze het uitverkozen volk zijn en in hun arrogantie niet meer helder konden denken en doen.
Dat hele nep-Joden netwerk gaat in elkaar storten als een oud kaartenhuis en de Jezuiten en Zionisten ontmaskerd als de grootste misdadigers allertijden.

peter
peter
9 jaren geleden

Apart dat dit nu als nieuws wordt gebracht en tevens suggererend dat de joodse machthebbers in israel en wereldwijd ‘echte’ joden zijn.

Leuk dwaalspoor, echter volgens Robin de Ruiter -m.i. alles behalve een slap l*llende randdebiel- worden alle joodse lakens wereldwijd en zeker in israel uitgedeeld door enkel ashkenadische joden. Ben je sefardische jood, maw ‘rasecht’, sta je overal achteraan in de rij of piest helemaal naast de pot.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x