Homepagina » Buitenland » Gelekt rapport: geheim plan voor migratie van Joden (Khazaren) naar Oekraïne
nederzetting westoever israel

Gelekt rapport: geheim plan voor migratie van Joden (Khazaren) naar Oekraïne

Het is bekend dat de Khazaren, een Turks nomadenvolk dat duizend jaar geleden een rijk beheerste in Oekraïne en de Kaukasus, zich tussen de 8e en de 9e eeuw bekeerde tot het jodendom. Dat schrijft Jim Wald voor de krant The Times of Israel.

Het is een raadsel wat er met de Khazaren is gebeurd nadat het rijk rond de 11e eeuw door de Russen werd verwoest. Velen hebben gespeculeerd dat de Khazaren de voorouders zijn van de Asjkenazische Joden.

Tijdens het VN-debat over de afscheiding van Palestina zei de eerste president van Israël Chaim Weizmann: “Het is erg vreemd. Ik ben mijn hele leven al Joods geweest en nu kom ik erachter dat ik een Khazaar ben.”

In de jaren zeventig baarde de auteur Arthur Koestler opzien met zijn boek De dertiende stam. Volgens hem stammen de Asjkenazische Joden af van de Khazaren. Dit volk ging volgens hem over tot het jodendom, althans de elite.

In 2012 publiceerde de Israëlische onderzoeker Eran Elhaik een studie die wordt gezien als de ontbrekende schakel in de afkomst van de Europese Joden. Elhaik toonde aan dat Joden vooral afstammelingen zijn van de Khazaren uit de Kaukasus.

Een team wetenschappers van gerenommeerde onderzoeksinstituten en musea heeft eerder dit jaar een geheim rapport overhandigd aan de overheid, waarin erkend wordt dat Europese Joden Khazaren zijn.

Een bron uit de Israëlische inlichtingenwereld zei: “We gaan niet alle Asjkenazische Joden terugsturen naar Oekraïne. Dat is natuurlijk niet praktisch. De pers overdrijft zoals gewoonlijk en daarom is militaire censuur nodig.”

Khazarenrijk 2.0?

Alle Joden die dat willen, mogen terugkeren, schrijft Wald. Als er geen problemen optreden, zullen ook bewoners van nederzettingen op de Westoever worden aangespoord te verhuizen naar Oekraïne. Als de Oekraïense autoriteiten weer de controle hebben over alle gebieden, zal de Republiek van de Krim weer het thuisland van de Joden worden, aldus Wald.

De bron zei verder: “De minister-president heeft keer op keer gezegd dat we een trots volk zijn. Datzelfde geldt voor de Khazaren. Kijk naar de kaart: de Khazaren hoefden niet binnen de ‘grenzen van Auschwitz’ te leven. […] We willen ons weer vestigen aan de kust van de Zwarte Zee, waar we meer dan 2000 jaar een autochtoon volk waren.” De historicus Simon Dubnow zei bovendien dat Joden het recht hebben om zich op de Krim te vestigen.

Gelekt rapport: geheim plan voor migratie van Joden (Khazaren) naar Oekraïne

Khazar Khaganate, 650–850 (Wikimedia Commons)

“We zien dit als een tweede thuisland,” voegde de anonieme inlichtingenbron toe. “Of het oorspronkelijke thuisland. Herzl schreef toch over het Altneuland (Het Oude Nieuwe Land)?”

We hadden dit moeten zien aankomen, aldus een arabist van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Israël smokkelde Khazaarse artefacten, waar Rusland een stokje voor stak. Israëlische oud-soldaten leidden de pro-Oekraïense milities. En de vermiste Maleisische Boeing is mogelijk omgeleid naar Centraal-Azië, zo zei hij.

Een doorgewinterde Midden-Oostencorrespondent vatte samen: “Het is problematisch, maar tegelijkertijd ook briljant. In één klap slaagde Bibi [Benjamin Netanyahu] erin om vriend en vijand in verwarring te brengen. Hij legde de bal in het kamp van de Palestijnen en wist onder de druk van de Amerikanen vandaan te komen. Door zich achter de Syrische rebellen, Oekraïne, Georgië en Azerbeidzjan te scharen, compenseert hij voor het verlies van de Turkse bondgenoot en voert hij de druk op zowel Assad als Iran verder op. Gewoonweg briljant.”

[The Times of Israel]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Toch een voorbode van een “Groot Israël ” ?
Zoals de ontwikkelingen in een rap tempo opeenvolgen, moet hier toch een Masterplan achter zitten.
U en ik kunnen zich immers niet voorstellen op wat voor mega groot schaakbord wij geplaatst zijn.
Wat hangt ons nog meer boven het hoofd ?

Pascal
Pascal
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Hey Huisheksje, ik denk niets, ja de financiële wereld moet klappen om verder te kunnen in een wereld zonder geld waar iedereen gaat participeren. Maak je niet zo druk om masterplannen en schaakborden.Wees blij en positief en je dag kan straks niet meer stuk!!

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Als dit waar is, dan worden de andere Joden weer eens opgeofferd. Diegene die dus achterblijven in Israël. Vele Joden vragen zich af waarom er een vloek op hen heerst. Misschien moeten ze een keer goed gaan kijken onder hun eigen “volk”. Komt het anti-semitisme misschien wel daar vandaan(de bron)?

gratis sessie
gratis sessie
Reactie op  Elise49
6 jaren geleden

@Elise49, helemaal met je eens. De grootste vijand van een jood is de jood. In de gelijke vindt men zijn vijand die doorschouwd wat er zich werkelijk afspeelt in het brein van zijn soort. Misschien nog beter is het woord jood helemaal niet meer te gebruiken, dit refereert meer aan een geloof en is ‘t zionisme een satanische cult en een betere uitdrukking omdat velen zich liever achter deze schuilhouden en de vele moordpraktijken voor geld en macht beter tot zijn recht laat komen.

Lyra
Lyra
6 jaren geleden

Conclusie: de meeste Joden zijn dus nep-Joden. Ze zijn bedrogen door de Jezuiten die ze als slaafjes gebruiken door ze te laten geloven dat ze het uitverkozen volk zijn en in hun arrogantie niet meer helder konden denken en doen.
Dat hele nep-Joden netwerk gaat in elkaar storten als een oud kaartenhuis en de Jezuiten en Zionisten ontmaskerd als de grootste misdadigers allertijden.

peter
peter
6 jaren geleden

Apart dat dit nu als nieuws wordt gebracht en tevens suggererend dat de joodse machthebbers in israel en wereldwijd ‘echte’ joden zijn.

Leuk dwaalspoor, echter volgens Robin de Ruiter -m.i. alles behalve een slap l*llende randdebiel- worden alle joodse lakens wereldwijd en zeker in israel uitgedeeld door enkel ashkenadische joden. Ben je sefardische jood, maw ‘rasecht’, sta je overal achteraan in de rij of piest helemaal naast de pot.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Naar mijn mening lekt er niets en als het lekt is dat met opzet en heeft het een reden en doel.

Mijn inziens gaan de Joden niet naar Oekraïne maar gaat ieder ras een eigen planeet krijgen in dit universum zoals het al voor vele rassen zo is. Daarom is deze enorme overpopulatie hier op aarde gewoon geplant en moeten we zelfs het vlees georganiseerd delen door middel van een religie (Schaap en Varken). Ik denk dat de tijd is aangebroken dat de enorme overpopulatie een halt word toegeroepen en naar mijn mening gaan de Arabieren en de Joden omdat ze dezelfde goden aanbidden verhuizen naar Mars. Zo zullen er ook andere rassen gaan verhuizen naar andere planeten en gaan leven op de 19.5 graden ten noorden van de evenaar. Dit heeft geheel NIETS met racisme te maken.

Hier een mooie presentatie: UFO Disclosure Project (57 different alien races): http://youtu.be/OgxhfnDz2Ng via @YouTube

Natsu
Natsu
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Afgezien van de rest van wat je zegt, overpopulatie is totaal niet waar. Je zou alle mensen van de hele wereld op een stukje zo groot als Texas kunnen plaatsen, met ieder hun eigen tuin en huis. Ik ga even dat filmpje kijken in jou reactie, die had ik nog niet gezien.

Pascal
Pascal
Reactie op  Natsu
6 jaren geleden

@Natsu

Hoi Natsu, leuk dat je even reageert en wilde toch even wat zeggen over onze ENORME overpopulatie die wij hier op aarde hebben. Zoals ik al zeg is die meer als enorm. Ik had het idee dat het al algemeen bekend was maar zijn er toch nog mensen die het niet zien dat het op de treinen in India drukker is als in de treinen. Of de files en wachtlijsten in ziekenhuizen en verzorgtehuizen of je even inschrijven voor een woning in Amsterdam en 10 jaar of langer wachten. Wat dacht je van de megastallen waar zoveel ophef over is maar het gros vergeet gewoon dat het is om iedereen te kunnen voeden. Ik weet het niet Natsu maar het moet toch eens duidelijk gaan worden!

Ga dit filmpje maar eens zien en schrik niet!!
Dhaka – Bangladesh – EuroNews – No Comment: http://youtu.be/h-qRhn_ixGs via @YouTube

dusssss
dusssss
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Nee, de mythe van over populatie is niet waar, wanneer je iedereen op aarde in Australië 200m2 grond geeft is er zelfs nog veel ruimte over voor vliegvelden, ziekenhuizen, stations, wegen en noem maar op.

Reken het zelf maar na, 6 miljard mensen op 7.692.024 km² is 1266,7 vierkante meter per persoon, daar kan geen Youtube filmpje tegenop…

(7,6*10^12/6*10^9=1266,7 m2 per persoon op aarde)

Pascal
Pascal
Reactie op  dusssss
6 jaren geleden

@dusssss

Beste dusss, jij vergeet de wetten van het universum dat dieren en natuur ook moeten deelnemen aan een planeet en dat de mens dan enkel op de 19.5 graden van de bovenwereld komt te leven. Dat is de energielijn van een planeet waar ook al de vulkanen zitten en waar nu het Arische ras leeft.

Op deze site kan je zien dat ook die energielijn op de zon is maar het is op iedere planeet.

http://inspirehep.net/record/822532/plots

Pascal
Pascal
Reactie op  dusssss
6 jaren geleden

Toch nog even voor alle duidelijkheid zijn alle mars rovertjes en maanlandingen gedaan op 19.5 graden van de evenaar. NASA weet heel goed hoe het werkt.

gratis sessie
gratis sessie
6 jaren geleden

Men impliceert nog steeds dat het jodendom en een bepaald ras twee aan elkaar verbonden zaken zijn, maar het jodendom is een geloof, net als het cristendom of het moslimdom. Dat een nomadenvolk wat in een bepaald gebied zwierf of ergens (of nergens) vandaan kwam en zich mengde met Turken of al wat meer en bekeerd tot het jodendom betekent nog niet dat men met het jodendom ook maar iets kan claimen. En om te zeggen dat een bepaald geloof uit een bepaald gebied komt en daar rechten aan kan ontlenen mist ieder fundament, want joden, christenen, moslims ze hangen een religie aan die zelfs van de noordpool zou kunnen komen. Maar is een claim op een gebied die wordt gedaan, omdat zich volgens de boeken, overleveringen en sagen (vertellingen) nimmer bewezen openbaringen o.i.d. hebben voltrokken en is men vandaar uit met de gedachten gaan spelen recht te hebben een gebied te claimen.

Los van het geloof is men geboren in een land, als volk en ras, met grenzen en de daar heersende volkscultuur met (opgelegde) vormingen met gedachten en leven vanuit de gemeenschap. Joden zijn geen Khazaren, maar Khazaren kunnen wel joden, maar om dan vanuit de joodse religie ook nog te claimen dat een bepaald gebied of de Oekraïne van hen is, is net zoiets als het claimen van een land buiten Nederland op basis van het christendom en de bijbel.

Overigens lijkt het er meer op dat de nazi-zionisten denken recht te hebben op de Oekraïne, nadat ze in 44/45 door de Russen zijn uitgeschakeld en teruggedreven en nu via de NATO met een coup d’état en met geweld afzetten van de democratische regering een claim te moeten leggen op het Oekraïense gebied. Dat de Russen zich niet het kaas van het brood laten eten lijkt me logisch. De EU en Nederland is al bezet door de nazi-zionisten en zitten wij hier met een schijnkabinet die totaal machteloos is en feitelijk niet meer zijn dan idioten die onder het juk staan van de nazi-zionisten. De nazi-zionisten maken hier samen met de macht van de VS de dienst uit, wij zijn niet meer dan leeghoofdige slaven die menen dat de Russen het grote gevaar zijn en leggen dit als lesstof telkenmale voor via de mainstream, net zolang wij doordrongen zijn en willen geloven dat de Russen slecht zijn en de Oekraïne zich moet loskoppelen van de Russen en zich via door de VS fascistisch geïnstalleerde regering moet aansluiten bij de NATO of zelfs de nazi-zionistische EU. Als een land bevrijd moet worden van de Russen, waarom dan dit land wel laten aansluiten bij de fascistische westen? Alsof dit een betere optie zou zijn en het land dan wel opeens een autonoom of soeverein land zal worden. Hoe ziek moeten de gedachten van onze politici wel niet zijn om dit te willen geloven of te denken en dat de weg zal zijn naar vrijheid en vrede. Alsof het fascisitische Westen beter zou zijn of meer te bieden heeft ten opzicht van vrijheid en democratie, hoezo fascisten zijn beter dan de Russen, wie wil in die grap geloven? Het Westen kent een hoog schuldenpercentage, zijn er oplopende financieringstekorten die nooit meer kunnen worden ingewisseld, mits men dit rooft van de sparende en werkende burgers, claimt men recht te hebben op bezittingen, levens(wijze), gedachten en financiën van burgers, maakt men het onmogelijk contant geld te bezitten, en moet men belasting betalen over geld waar reeds belasting is betaald of heft men zelfs belasting op belasting, wordt men gedwongen ziektekosten verzekeringen af te sluiten met een hoog eigen risico, wordt men bij weigering de fascisten nog langer te betalen zonder pardon uit zijn huis gezet die vervolgens verbeurd wordt verklaart door gewapende ambtenaren (kapo’s), dwingt men burgers tot het accepteren van moslims die door westerse false flag oorlogen naar deze kant (toevallig?) moeten vluchten (met gesubsidieerde gebedsruimtes) en ga zomaar door, dus hoezo zijn de Russen die al dit soort zaken niet hebben slechter dan het Westen die al dit soort zaken schaamteloos opleggen en het volk met wetten en regels en gewapende dienstbare ambtenaren onderdrukken.

Af en toe, en weer onder het mom van antisemitisme, kan men zien wat de geestezieke nazi-zionisten voor ogen hebben en hoe ze te werk gaan. …..Jewish activist promotes “multicultural mode” for Europa: Sample Sweden….. https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  gratis sessie
5 jaren geleden

LS…

Inderdaad vak K puilt uit van de Nazi-Zionisten met als lijfblad Zionisten Pleepapier Elsevier !

marinus
marinus
6 jaren geleden

in de 11e eeuw is het rijk verwoest door de russen?
volgens mij bestond rusland nog geeneens?

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Yup, en als je deze feiten aandraagt word er simpelweg een paar keer holocaust geroepen en je bent af.
Israel is ook een centrale hub in de handel van organen, vrouwen uit het oostblok en wapens. Ik zie geen vrede in de nabije toekomst met deze corrupte entiteit. Men rechtvaardigt alles dmv de talmud en noahide wetten. Wij zijn slechts vee dat naar eigen inzicht gebruikt mag worden. Ze zijn geen haar beter dan de salafisten en wahabi’s. Criminelen die zich verstoppen achter religie.

evelyne
evelyne
6 jaren geleden

Hmmmm vandaar dat de Krim ontruimd dient te worden door de nazi zionisten in Kiev.. Middels beproefde methodes zoals massamoord..

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Bibi is briljant en glad als een Aal in een emmer snot. Dus gewoon die emmer leeggooien en Bibi doorspoelen.

x

Check Also

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

oekraï

Zonder vaccinatie, zonder massale sterfte: Oekraïne heeft groepsimmuniteit bereikt!

De Oostenrijkse publieke omroep ORF meldde afgelopen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x