Homepagina » Buitenland » ‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin
WHO
Foto: AI for Good Global Summit 2018 CC BY 2.0

‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een internationaal initiatief gestart om vaccins en medicijnen tegen corona sneller te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband, Covax geheten, krijgt steun van de Europese Unie. De EU stelt 400 miljoen euro beschikbaar, maakte commissievoorzitter Ursula von der Leyen bekend in Brussel. Daar gaan onze miljoenen weer.

De Verenigde Staten kondigden gisteren aan niet mee te zullen doen aan deze internationale coalitie vanwege de banden die de groep heeft met de WHO. Trump zette onlangs de financiering stop vanwege de manier waarop de organisatie de coronapandemie aanpakt.

Covax wordt geleid door de Wereldgezondheidsorganisatie, de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations en Gavi. De club is van plan 2 miljard coronavaccins in te kopen bij verschillende vaccinontwikkelaars en ze vervolgens wereldwijd te verspreiden.

Corrupte WHO

De Coalition for Epidemic Preparedness Innovations heeft in 2017 100 miljoen dollar ontvangen van de Gates Foundation. De stichting van Bill Gates doneerde al meer dan 1,5 miljard dollar aan Gavi. En na het wegvallen van de VS is de softwaremiljardair de grootste financier van de WHO.

De organisatie maakte vorige week bekend dat er gesprekken worden gevoerd met 172 landen over mogelijke deelname. Duitsland doet al mee. WHO-baas Tedros waarschuwde: “Om de wereld sneller te laten herstellen, moeten we samen herstellen.”

Woordvoerder Judd Deere van het Witte Huis zei: “We laten ons niet hinderen door multilaterale organisaties die worden beïnvloed door de corrupte WHO en China.”

[Forbes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jan V schreef:

  Wat hebben wij in Europa eraan dat Amerika niet meedoet met wereldwijde vaccinaties? Trump heeft zijn eigen Warp Speed; zeker net zo erg. Bovendien leidt het terugtrekken van Amerika uit de WHO ertoe dat Gates de grootste sponsor is van die criminele organisatie wat betekent dat Gates het voor het zeggen heeft (wie betaalt, bepaald). Weer een uitstekende kans laten liggen om het moeras te legen. Ja mensen, wat is er voor nodig voordat jullie ogen eens open gaan?

  • Marc schreef:

   @Jan V: open ogen hebben is geen garantie om te kunnen zien, blijkt alleszins uit je reactie…

  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Als wij die dingen niet in laten spuiten liggen ze straks weg te rotten in de kelder of kunnen ze het lekker aan hun poes of zichzelf opvoeren en Bil sponsort zichzelf en hun foundation leeg.

   • mikkie schreef:

    Deels met je eens. Maar als die spuit nou verplicht wordt voor het betreden van openbare gebouwen?
    Kinderopvang, scholen, winkels, bibliotheken, kantoren, het uitgaansleven w.o. theaters en concertzalen.
    Reken maar dat op je ID een chip komt van: COVID gevaccineerd. En alleen die chip opent deuren.
    Voor de wat jongere mensen die voor deze ( geen ) keuze staan is het een ramp.

    • Tony schreef:

     Het probleem is dat vele jongeren zo’n onderhuidse chip waarschijnlijk “cool” vinden. Dat past in het beeld van het mobieltje, waar zij niet zonder kunnen. Zij zijn al te ver heen en hebben dat zelf niet door. Hun ouders en hun leraren hebben deze kinderen vaak ongewild al voorbereid op de maatschappij die er zit aan te komen. Dat is het effect van indoctrinatie en manipulatie.

  • Stephan schreef:

   Beste Jan V, naar mijn mening weet Trump precies wat zijn einddoel is… dat einddoel heeft hij voor ogen… als hij daarvoor afleidingsmanoeuvres moet maken waardoor het lijkt dat ie niet weet waar hij mee bezig is, geeft hij niet veel om de kritiek die hij daarbij over zich heen krijgt. Dit omdat bij het bereiken van het einddoel zijn Schaakzetten wel duidelijk zullen worden. Soms laat hij lijken dat hij onder bepaalde druk het spel even meespeelt. En dat zal hij net zolang doen tot hij het einddoel heeft bereikt. Althans zo blijf ik erin geloven…maar ik ben ik…

  • Chip schreef:

   We moeten Trump het voordeel van de twijfel geven, omdat mensen moeten kunnen hopen.

   Echter, ik heb onlangs nog gelezen dat onze msm elk mogelijks sprankje hoop de kop wilt indrukken.
   Als het inderdaad allemaal onderdeel van het plan is, dan is het de bedoeling om onze hoop voor eens en altijd te vernietigen, wanneer blijkt dat Trump alleen maar zijn rol heeft gespeeld.

   Niburu is van mening dat Trump onderdeel is van die cabal.
   Ik lees het niet graag, maar we moeten wel met die mogelijkheid rekening houden.
   Indien niet, zal de teleurstelling dubbel zo zwaar zijn.

   Als blijkt dat Trump inderdaad onderdeel van de cabal is, zullen we emotioneel ‘verslagen’ zijn.

   Op dat moment, zullen we naar waarschijnlijk begrijpen dat er geen ontsnappen aan is, en onszelf afvragen hoeveel eeuwen de mensheid op deze manier bespeeld wordt.

   Hetzelfde script als andere wereldoorlogen,
   dat door technologische vooruitgang moeilijk in de basis te herkennen is.

  • Petrus schreef:

   EU corrupt.
   WHO corrupt.
   Dus wij hebben er zeker mee te maken.

  • Chip schreef:

   Wij hebben daaraan dat de nieuwste ‘trend,’ zal komen overwaaien.

   Kijk maar eens goed hoe de msm zich nu tracht in te dekken: “Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar wel ‘aangeraden.’

   Virologen worden met het leven bedreigd, en terecht.

   De ene na de andere politicus blaast de aftocht, maar we zullen hen niet vergeten.

   De msm had een nieuw artikel: Biden of Trump, wat zeggen de peilingen?

   “Biden ligt volgens de peilingen voor op president Trump, (daar gaan we weer) maar de peilingen van 2016 voorspelden ook dat Hillary ging winnen, en dat is toch niet gebeurd. (dat de msm dit zegt, is nieuw)

   Komt goed, het is niet de politiek dat het momentum heeft, maar het volk, ook al beweert diezelfde politiek van niet.

   Het is zo doorzichtig allemaal, en de beledigingen naar het Vlaamse en Nederlandse volk, doen me niets meer.

   Er zijn zeer veel onwetende en domme mensen. (maar ze willen het wel beter weten en kunnen niet actief luisteren.
   Deze mensen zijn hopeloos geïndoctrineerd.

   Heeft u enig idee waarom zulk volks niet openstaat voor een andere mening?

   Omdat ze niet willen dat je hun mooie wereldbeeld van bloemetjes en bijtjes onderuit haalt.
   Ze kunnen het niet onder ogen komen dat waar zij al hun hele leven naar kijken, één grote leugen is.

   In principe kan je dat deze mensen niet kwalijk nemen.
   Omdat we de kwaadheid moeten kanaliseren en richten op hen die verantwoordelijk zijn voor de indoctrinatie

 • Jan schreef:

  Voor zover Trump niet herkozen wordt, weet ik niet of de democraten dezelfde mening zijn toegedaan.

  • frans schreef:

   De democraten zijn nergens!
   Biden wordt het zeker niet. Hij gaat het debat niet aan.
   Er is geen democraties heerschap of vrouwschap. Of ze moeten Hilari klaarstomen las verrassing.

 • ProAsfalt schreef:

  Gij weet het. Totdat het vaccin er is kan en mag er niets.
  Oké, behalve Grapperhaus dan. Maar hij en zijn familie zijn immuun. Of gaan naar de hemel gelet op de C van Christen.

  • Rob schreef:

   Hoe kun je naar de hemel gaan als je hier op Aarde zo corrupt bent als de hel? Religies hebben niks te maken met hemel. Religies gaan over macht. Maar welke religie schemert er door als ze in de kerk zeggen dat je ZIJN bloed moet drinken en ZIJN vlees moet eten als je eeuwig wilt leven? En zijn we alweer de pedofilie in de kerken en kloosters vergeten van een tijdje geleden? Het geloof dat er doorheen schemert zit achter elk geloof. In de islam hebben ze de offerfeesten. Bloedoffers om vervolgens het vlees van de offers te eten. Welliswaar met dieren maar het gaat om het brengen van bloedoffers. De goden die aanbeden worden zijn valse goden die zich tussen de mens en de ware bron hebben gewrongen. De ‘religie die overal achter zit aanbidt die valse goden en dus zijn dat degenen die die religie er op na houden. Die is verborgen. De rest is openbare uitdrukking daarvan, verpakt in verschillende vormen en in verschillende woorden, namen en rituelen toegepast. Maar iedereen die gelovig is gelooft zonder het door te hebben in de valse goden van die ene religie.

 • Stephan schreef:

  Ik moet altijd lachen als ik lees over Gates zijn donaties vanuit de Bill en Melinda Gates stichting. 1,5 miljard aan Gavi…. en wie zou er toch achter Gavi zitten…. Gavi die in 2019 even 88 miljard van regeringen wereldwijd weet op te halen…. Rutte heeft nog met een geweldig Engels gesproken filmpje vol trots verteld dat Nederland 350 miljoen euro daaraan heeft bijgedragen. Onze belasting centen die hun (ondertussen zich geweldig vindend) wegschenken. Met dank ook aan minister Kaag. De ego’s van de EU kunnen daar natuurlijk niet aan onder doen… even laten zien wie wie de flinkste kan zijn…Lang verhaal kort…. follow the money and connect the dots! Gates is filantropisch voor de buitenwereld naar zijn eigen organisaties, en casht via de achterdeur weer flink in! Als je mij vraagt een echte mastermind!

 • Joyce Ramgatie schreef:

  Bill Gates heeft de RIVM en Rutte omgekocht!

 • Ron schreef:

  Er zijn andere dingen die ze ook niet willen begrijpen.Zink, quercetine, hydroxychloroquine, broomhexine, azithromycine en heparine zijn allemaal behandelingen waarvan wetenschappelijk bewijs of praktisch gebruik door artsen hebben aangetoond, zelfs homeopathie geneest simpel en zonder verwikkelingen voor 2 euro. Waterstofperoxide inhalatietherapie 0.10 cent en de vaccins zijn dan op een onwettelijke illegale manier ontwikkeld, daarom moesten de mensen sterven.

  • frans schreef:

   Ron;
   Er bestaat geen virus.
   als je gezond eet. En dat lange tijd doet dan wapen je je tegen verzwakking van je gezondheid.
   Zorg voor zink, vit d . etc.
   gewoon gezond.
   blijf vrij van stress en angst want dat zijn de indicatoren om jezelf te verzwakken en ziek te worden.

  • Frans schreef:

   stichting vaccinvrij heeft een zeer geloofwaardig verhaal over virus. dat eigenlijk niet kan bestaan.

 • Ron Swart schreef:

  Voor de zoveelste keer heeft MSM-sufferdje NRC mijn reactie verwijderd, want de waarheid is confronterend. In 2010 heeft de Rockefeller Foundation van de zich filantropenfamilie Rockefeller ‘the 2010 Annual Report’ doen verschijnen over de wereldwijde gevolgen van een pandemie.
  Grapperhaus raus!

 • jan doornbos schreef:

  De corona hype is en blijft georganiseerde misdaad. Wij hadden geen bewijs nodig natuurlijk, maar zou er nog een burger zijn die na onbenul Grapperhaus cs het zootje nog serieus neemt, respectievelijk kan nemen? Zo ja, van harte beterschap, in het bijzonder voor de dragers ener muilkorf. Binnen nu en een paar weken is het letterlijk oorlog. De grootste genocide uit de geschiedenis van de mensheid heeft in maart jongstleden een aanvang genomen.

 • jenne schreef:

  De voorzitter van de WOH, Tedros is een fervente homofile, en waarschijnlijk een stapje vieser, van daar chantable voor Gates en zijn Pharma frinds, hoe kan zo iemand dit soort post bezetten, wat een bende is het toch !

 • x

  Check Also

  biden

  De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

  Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

  bill gates

  Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

  De coronapandemie laat ons zien dat het ...

  >