BuitenlandCorona

‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een internationaal initiatief gestart om vaccins en medicijnen tegen corona sneller te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband, Covax geheten, krijgt steun van de Europese Unie. De EU stelt 400 miljoen euro beschikbaar, maakte commissievoorzitter Ursula von der Leyen bekend in Brussel. Daar gaan onze miljoenen weer.

De Verenigde Staten kondigden gisteren aan niet mee te zullen doen aan deze internationale coalitie vanwege de banden die de groep heeft met de WHO. Trump zette onlangs de financiering stop vanwege de manier waarop de organisatie de coronapandemie aanpakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Covax wordt geleid door de Wereldgezondheidsorganisatie, de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations en Gavi. De club is van plan 2 miljard coronavaccins in te kopen bij verschillende vaccinontwikkelaars en ze vervolgens wereldwijd te verspreiden.

Corrupte WHO

De Coalition for Epidemic Preparedness Innovations heeft in 2017 100 miljoen dollar ontvangen van de Gates Foundation. De stichting van Bill Gates doneerde al meer dan 1,5 miljard dollar aan Gavi. En na het wegvallen van de VS is de softwaremiljardair de grootste financier van de WHO.

De organisatie maakte vorige week bekend dat er gesprekken worden gevoerd met 172 landen over mogelijke deelname. Duitsland doet al mee. WHO-baas Tedros waarschuwde: “Om de wereld sneller te laten herstellen, moeten we samen herstellen.”

Woordvoerder Judd Deere van het Witte Huis zei: “We laten ons niet hinderen door multilaterale organisaties die worden beïnvloed door de corrupte WHO en China.”

[Forbes]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Wat hebben wij in Europa eraan dat Amerika niet meedoet met wereldwijde vaccinaties? Trump heeft zijn eigen Warp Speed; zeker net zo erg. Bovendien leidt het terugtrekken van Amerika uit de WHO ertoe dat Gates de grootste sponsor is van die criminele organisatie wat betekent dat Gates het voor het zeggen heeft (wie betaalt, bepaald). Weer een uitstekende kans laten liggen om het moeras te legen. Ja mensen, wat is er voor nodig voordat jullie ogen eens open gaan?

Jan
Jan
3 jaren geleden

Voor zover Trump niet herkozen wordt, weet ik niet of de democraten dezelfde mening zijn toegedaan.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Gij weet het. Totdat het vaccin er is kan en mag er niets.
Oké, behalve Grapperhaus dan. Maar hij en zijn familie zijn immuun. Of gaan naar de hemel gelet op de C van Christen.

Stephan
Stephan
3 jaren geleden

Ik moet altijd lachen als ik lees over Gates zijn donaties vanuit de Bill en Melinda Gates stichting. 1,5 miljard aan Gavi…. en wie zou er toch achter Gavi zitten…. Gavi die in 2019 even 88 miljard van regeringen wereldwijd weet op te halen…. Rutte heeft nog met een geweldig Engels gesproken filmpje vol trots verteld dat Nederland 350 miljoen euro daaraan heeft bijgedragen. Onze belasting centen die hun (ondertussen zich geweldig vindend) wegschenken. Met dank ook aan minister Kaag. De ego’s van de EU kunnen daar natuurlijk niet aan onder doen… even laten zien wie wie de flinkste kan zijn…Lang verhaal kort…. follow the money and connect the dots! Gates is filantropisch voor de buitenwereld naar zijn eigen organisaties, en casht via de achterdeur weer flink in! Als je mij vraagt een echte mastermind!

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x