Paranormaal

Rondvliegende stoelen in Frans spookhuis

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het spookt in Noord-Frankrijk. In het huis van een gezin uit de gemeente Mentque-Nortbécourt vliegen naar verluidt de stoelen in het rond.

De algemene raad van het kanton Ardres heeft inmiddels een nieuw onderkomen voor het gezin geregeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de gezinsleden vlogen in het huis ook regelmatig sinaasappels en zeepbakjes in het rond. Ze nodigden andere dorpsbewoners en ook de burgemeester uit om ze de paranormale verschijnselen, die zich in juli vorig jaar voor het eerst voordeden, te laten ervaren. Burgemeester Jean-Marie Béclin zegt persoonlijk getuige te zijn geweest van de vreemde verschijnselen.

Er vlogen op den duur zo veel projectielen door het huis dat de situatie onhoudbaar werd. Het gezin moest noodgedwongen enige tijd op een camping doorbrengen terwijl de algemene raad van Ardres naar een ander huis zocht. Intussen werd zelfs een geestenuitdrijver ingeschakeld.

Sommige inwoners van het 600 inwoners tellende dorp kunnen de verhalen over het huis maar moeilijk geloven. “Er is nooit een probleem met dat huis geweest,” zei een buurman tegenover de zender France 3. “Ik zie niet in waarom dat nu wel ineens het geval zou zijn.”

Het gezin wilde niet dat de zender in het huis opnames maakte. “We krijgen stenen naar ons hoofd,” vertelde de moeder. “Het wordt gevaarlijk. Mijn vriend moest zelfs in het ziekenhuis opgenomen worden.”

Bekijk hieronder enkele beelden van het spookhuis:

Bron: HLN.be Foto: France 3

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
11 jaren geleden

Ik had die vliegende voorwerpen wel zillen zien… Helaas.
Ik heb zelf in een boerderij gewoond waar het spookte. Als ik ’s nachts naar de wc moest, door een huis met meerdere kamers en gangen, gebeurde het dat ergens de deur openging voor ik er was. Mijn kinderen riepen vanaf hun slaapkamer ‘mam! de deur ging zomaar open’.
En zo was het. Veel meer onverklaarbare voorbeelden. Er werd hard op een deur gebonkt waar ik met mijn ouders was. Mijn echtgenoot was naar de keuken om koffie te halen en wij dachten dat hij voor de deur stond, ook al was dat zijn stijl niet. Maar nee, hij was nog bezig in de keuken. En verder niemand te zien.
Uiteindelijk hadden we het geluk een paragnost te vinden die hier raad mee wist. Op een morgen belde ze en vroeg of ik niets gemerkt had. Maar ik merk nooit iets. Uiteindelijk bleek buiten dat alle glas in raamkozijnen, bedoeld als terrasbescherming, tegen de grond waren. Het was een hele opluchting, want ze had de geest wel de weg gewezen. Naar het licht.

Monique uit Limburg
Monique uit Limburg
11 jaren geleden

Als het er voorheen niet ‘spookte’ zou er sprake kunnen zijn van een ‘poltergeist’.Een poltergeist (plaaggeest) is nooit een levend persoon geweest maar is een manifestatie van de onderdrukte emoties van een paranormaal begaafd iemand.Vaak ontstaan deze plaaggeesten als paranomaal begaafde kinderen in de pubertijd komen. Ook kunnen ze ontstaan als een begaafd iemand zn emoties (stress, woede, angst etc..) onderdrukt. Ik hoop dat ze ook deze optie onderzoeken want alleen degene die de poltergeist heeft doen ontstaan kan deze weer “makkelijk”laten “verdwijnen”.

biko steve
biko steve
11 jaren geleden

Dit snap ik dan weer niet.
Als je nou even WEL laat filmen en er vliegen on cam idd stoelen en sinaasappels etc door het huis heb dat hele welles nietes gedoe niet.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dan wordt het tijd dat ik daar eens even naar toe ga.Het spookje ff ontmaskeren, kon een hobby van me zijn.En voor de duvel ben ik niet bang, want die plak ik achter het behang.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x