Buitenaards

Sterrenzaden: zielen met tijdelijk geheugenverlies (video)

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sterrenzaden leven op aarde, maar zijn afkomstig van andere zonnestelsels, sterrenstelsels of zelfs universa. Een sterrezaad is een menselijk wezen met het DNA van een sterrenwezen.

De sterrenzaden doen al sinds het begin van de aarde ervaring op als mens. Ze incarneren steeds weer opnieuw tot ze klaar zijn voor een ‘ontwaking’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Net zoals iedereen vorige levens heeft, komt iedereen ook ergens vandaan. De oorsprong kan worden teruggeleid naar het engelenrijk, het rijk der elementalen (feeën en elven), de kosmos of de aarde. De meeste mensen zijn geboren op aarde, maar velen van hen zijn zogeheten sterrenzaden.

Atlantis

De meeste sterrenzaden kwamen naar de aarde in energetische vorm en evolueerden op Atlantis naar menselijke wezens. Ze incarneren niet alleen op aarde, maar ook op andere planeten.

Ze hoeven niet alle levens in deze cyclus op aarde te leven, maar kunnen ook elders in het universum vertoeven, rusten of genezen. Deze levens herinneren mensen zich niet bewust. Doordat het fysieke rijk van de aarde overheerst in hun bewustzijn kunnen ze zich op den duur zelfs geen buitenaardse realiteiten meer voorstellen.

Vergeetachtigheid

Deze mensen richten zich liever op alledaagse ‘aardse’ zaken en voelen zich niet aangetrokken tot het onderwerp buitenaards leven. Ze leren hun lessen in het fysieke rijk en dat neemt al hun tijd en energie in beslag.

De buitenaardse oorsprong wordt vergeten en er is op dat moment weinig interesse in het onderwerp. In deze staat van vergeetachtigheid kunnen ze zich helemaal richten op de aardse aspecten van hun leven, zonder te worden afgeleid door andere realiteiten en buitenaardse verbindingen.

Bron: YouTube/chemlin

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

De buitenaardse oorsprong wordt vergeten en er is op dat moment weinig interesse in het onderwerp.BIJ MIJ IS DIT TOTAAL NIET VAN TOEPASSING. Zegt “sterrenstof” hunting wolf.

elem
elem
10 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]De buitenaardse oorsprong wordt vergeten en er is op dat moment weinig interesse in het onderwerp.BIJ MIJ IS DIT TOTAAL NIET VAN TOEPASSING. Zegt “sterrenstof” hunting wolf.[/quote]

Same here 🙂 haha, al meer dan 30 jaar niet vergeten in dit leven.

petra
petra
10 jaren geleden

zelfde. herinneringen kristal helder.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]De buitenaardse oorsprong wordt vergeten en er is op dat moment weinig interesse in het onderwerp.BIJ MIJ IS DIT TOTAAL NIET VAN TOEPASSING. Zegt “sterrenstof” hunting wolf.[/quote]
sterrenspirit is een beter begrip ,en laat atlantis maar ergens in het laatste deel zitten het gaat nog wel veel verder terug,

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x