BuitenlandCorona

‘Slimste man van Amerika’: elite wil wereldbevolking steriliseren met coronavaccin

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de slimste mensen ter wereld heeft zich uitgesproken tegen het coronavaccin. Hij stelt dat de mondiale elite die achter de uitrol van dit ‘vaccin’ zit niet het beste met de mensheid voor heeft. In 1999 schreef Esquire een artikel over Christopher Langan (69) als ‘slimste man van Amerika’, met een IQ van ongeveer 200.

slimste
Foto: Christopher en Gina Langan (Gtl12345 CC BY-SA 4.0)

Onlangs schreef hij in een bericht op Facebook dat de elite het vaccin wil gebruiken om de bevolking te steriliseren. “Een massale sterfte zou traumatisch zijn en een bedreiging vormen voor de status quo,” legde Langan uit. “Als de bevolking afsterft en de economie crasht, blijft de elite met lege handen achter. Ze geven de voorkeur aan massale sterilisatie en een langzamere (maar nog altijd snelle) bevolkingsdaling.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Genetisch inferieur

Langan zei dat hij eenieder die probeert een prik in zijn arm te steken te lijf zal gaan en voegde toe dat ‘elk zichzelf respecterend mens hetzelfde zou doen’.

Hij legde ook uit waarom de globalisten de vruchtbaarheid willen verlagen. “De elite ziet zichzelf als de genetische crème de la crème en gaat ervan uit dat alle andere mensen genetisch inferieur zijn en vatbaar voor hun hersenspoeltechnieken,” schreef Langan.

In de ogen van de elite behoort alleen de elite tot de ‘elite’. De rest van de bevolking is vervangbaar, benadrukte hij.

[Infowars]

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

En het merendeel van het Nederlandse volk wil kennelijk graag gesteriliseerd worden want 80 tot 90% gaat het felbegeerde prikje halen.
De elite die het volk wil elimineren terwijl de Chinese overheid het krijgen van 3 kinderen toestaat omdat anders hun bevolking (te veel) krimpt.

Dan blijven er straks alleen nog maar Chinezen over en de Westerse beschaving, voor zover men van beschaving kan spreken, is uitgestorven zoals de Azteken en de Inca’s voor eeuwen geleden.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Logisch nadenken.

Kunnen de 99% inferieuren zonder de 1% superieuren.

Kunnen de 1% superieuren zonder de 99% inferieuren.

Wat let de 99% om de 1% uit te schakelen.

Mischien een geweten waarover de 1% niet beschikt.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Zo slim is deze Christopher Langan dus ook weer niet…hij komt rijkelijk laat met al deze informatie…de Georgia Guide Stones stammen uit 1980 en dit Genocide-Plan zelf is Nog Véél Ouder…als het kalf verdronken is dempt men de put…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Misschien hebben die Duivelse Elite-Parasieten uiteindelijk ook wel een beetje gelijk…getuige de pure Angst, Domheid & Volgzaamheid van de HERSENLOZE KUDDE….

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x