Buitenaards

Ruim 170.000 alienjagers willen ‘Area 51 bestormen’ om waarheid boven tafel te krijgen. Gaat het ze lukken?

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 172.000 mensen zijn van plan om ‘Area 51 te bestormen’ in een poging bewijs voor buitenaards contact te vinden. Dat schrijft Metro.

Op 20 september aanstaande om drie uur ’s nachts moet het gaan gebeuren.

Mensen die mee willen doen zullen bijeenkomen in het Area 51 Alien Center in Amargosa Valley in Nevada en vervolgens afreizen naar Area 51, een geheime legerbasis in de woestijn.

Neergeschoten

Op de Facebookpagina Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us hebben inmiddels 172.000 mensen aangegeven mee te zullen doen aan de actie. Nog eens 208.000 mensen geven aan geïnteresseerd te zijn.

Area 51 is hermetisch afgesloten en wordt streng bewaakt.

In januari probeerde een man met een cilindervormig voorwerp het terrein van de basis op te rijden. Hij werd neergeschoten.

Onduidelijk

Het is onduidelijk of datzelfde zal gebeuren met de tienduizenden UFO-enthousiastelingen die de basis in september willen bestormen.

Volgens velen liggen er buitenaardse vaartuigen opgeslagen in Area 51 en worden er zelfs lichamen van aliens bewaard.

Een trollactie of een serieuze poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze basis? We gaan het zien.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
3 jaren geleden

Als het ze al lukt zal er niet veel meer te vinden zijn, als je ze enkele maanden geeft om zich hier op voor te bereiden. Met dat in het achterhoofd zou ik zelf niet gauw meer voorbij een bordje “NO TRESPASSING – use of deadly force is authorized” lopen..

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Goed dat ze op voorhand verwittigen op welke datum ze het terrein gaan betreden. Dan kunnen de geheime militaire organisatie zich voorbereiden op deze invasie van alienjagers.

De alienjagers zullen ongerwijfeld met lege handen (of met geboeide handen) terug thuis komen en met een “sterk” verhaal dat ze hun waarheid gezien zouden hebben, al is dit dan wellicht zonder bewijs. En moeten we hen geloven op hun woord en overtuigingskracht.

Visser
Visser
3 jaren geleden

Klopt maar beter iets dan niets.
Verder gaat er niks gebeuren uit zichzelf.
Mijn steun hebben ze als ze het gaan doen.

William
William
3 jaren geleden

Beetje dom om dit met zoveel tam tam aan te kondigen.. met ook nog eens het tijdstip erbij.. die worden opgewacht en als ze het overleven komen ze echt niet verder dan een paar honderd meter… Alle sbevind zich honderden meters onder de grond.. denk niet dat er opeens een lift klaarstaat om ze welkom te heten..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x