Homepagina » Buitenaards » Ruim 170.000 alienjagers willen ‘Area 51 bestormen’ om waarheid boven tafel te krijgen. Gaat het ze lukken?
Ruim 170.000 alienjagers willen 'Area 51 bestormen' om waarheid boven tafel te krijgen. Gaat het ze lukken?

Ruim 170.000 alienjagers willen ‘Area 51 bestormen’ om waarheid boven tafel te krijgen. Gaat het ze lukken?

Meer dan 172.000 mensen zijn van plan om ‘Area 51 te bestormen’ in een poging bewijs voor buitenaards contact te vinden. Dat schrijft Metro.

Op 20 september aanstaande om drie uur ’s nachts moet het gaan gebeuren.

Mensen die mee willen doen zullen bijeenkomen in het Area 51 Alien Center in Amargosa Valley in Nevada en vervolgens afreizen naar Area 51, een geheime legerbasis in de woestijn.

Neergeschoten

Op de Facebookpagina Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us hebben inmiddels 172.000 mensen aangegeven mee te zullen doen aan de actie. Nog eens 208.000 mensen geven aan geïnteresseerd te zijn.

Area 51 is hermetisch afgesloten en wordt streng bewaakt.

In januari probeerde een man met een cilindervormig voorwerp het terrein van de basis op te rijden. Hij werd neergeschoten.

Onduidelijk

Het is onduidelijk of datzelfde zal gebeuren met de tienduizenden UFO-enthousiastelingen die de basis in september willen bestormen.

Volgens velen liggen er buitenaardse vaartuigen opgeslagen in Area 51 en worden er zelfs lichamen van aliens bewaard.

Een trollactie of een serieuze poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze basis? We gaan het zien.

[Metro]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
1 jaar geleden

Als het ze al lukt zal er niet veel meer te vinden zijn, als je ze enkele maanden geeft om zich hier op voor te bereiden. Met dat in het achterhoofd zou ik zelf niet gauw meer voorbij een bordje “NO TRESPASSING – use of deadly force is authorized” lopen..

Maarten V
Maarten V
1 jaar geleden

Goed dat ze op voorhand verwittigen op welke datum ze het terrein gaan betreden. Dan kunnen de geheime militaire organisatie zich voorbereiden op deze invasie van alienjagers.

De alienjagers zullen ongerwijfeld met lege handen (of met geboeide handen) terug thuis komen en met een “sterk” verhaal dat ze hun waarheid gezien zouden hebben, al is dit dan wellicht zonder bewijs. En moeten we hen geloven op hun woord en overtuigingskracht.

ster
ster
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

5G kan dan op deze lui dan uitgetekst worden en dan in lijkenkisten afvoerd worden en dan tegen de nabestaande zeggen; De borden staan er nietvoor niks het is een gevaarlijke terein waar proeven gedaan worden en dat konden ze weten, ze hadden nooit deze terein moeten betreden en op deze plek komen is gewoon gruwelijk dom, had ze in godsnaam thuis gehouden deze mensen. Ze zullen dan niet met de aantallen gesneuvelde komen die omgekomen zijn en men leeft weer rustig verder. Zo zal het veelkans gaan.

Visser
Visser
1 jaar geleden

Klopt maar beter iets dan niets.
Verder gaat er niks gebeuren uit zichzelf.
Mijn steun hebben ze als ze het gaan doen.

William
William
1 jaar geleden

Beetje dom om dit met zoveel tam tam aan te kondigen.. met ook nog eens het tijdstip erbij.. die worden opgewacht en als ze het overleven komen ze echt niet verder dan een paar honderd meter… Alle sbevind zich honderden meters onder de grond.. denk niet dat er opeens een lift klaarstaat om ze welkom te heten..

Ikke
Ikke
Reactie op  William
1 jaar geleden

Zo krijgen ze juist meer mensen. Dan is de slagingskans groter

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Misschien is de opgegeven datum schijn en bestormen ze de Area wel eerder.
Bovendien, de hotdog wordt niet zo hot gegeten als het wordt opgediend.

ster
ster
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

De overheid kan iedere interneter volgen en als jij iets neerzet op welke site dan ook weet men dit. Dat jij hier ebnt geweest word ook gemld en je kan de donder op zeggen dat je ene vinkje achter je naam krijgt dat als je dit soort site’s bezoekt.
Durft je nog vaak te komen en anti links schrijft je een rood vinkje krijgt. Te veel vinkjes houden ze jouw zeker in de gaten en met de slimme systeemen die er zijn kan je de donder op zeggen, al wie nu het woord Area 51 durft in te typen zoals ik nu eruit geligt zullen worden.
Zo werkt de werkelijke wereld nu.
Zelfs je mobiel word afgeluistert door slimme softwares; een leuk weetje als je die als wekker gebruikt langs je bed.
Dit is geen grap.
Ook via jouw moderne tv volgt men jouw mee door je BEELDscherm (niet door jouw camera die tijd is al voorbij)
Ook je post die je zelfs een paar keer opvouwd en in een envolop kan al gelezen worden via de moderne techniek.

Welkom in deze wereld die er nu is omdat de mens te lam was om op te staan.
Er is genoeg gewaardschuwd door deze site ook toen het niburu.nl was.
Maar men blijf liever voor de tv hangen en nu iedere zaterdag (nog steeds) een gele hesjes dag is en men niet niet opstaat moet men niet zeuren als het later gruwelijker word.

Maar ik heb goed nieuws voor iedereen hier.

Maar sta als nog op er zijn mensen nodig voor het laatste zetje,,

https://newspunch.com/formal-complaint-filed-with-ny-police-demanding-hillary-clintons-arrest/?fbclid=IwAR0FsFWoLIZaSEPODcwhe6AHlSf7MtD5wE8Lmw7sg9-EfIDNWh7h6YzUs1s

https://www.facebook.com/philip.tilton.77?epa=SEARCH_BOX

https://www.youtube.com/watch?v=j4JAoCYbItc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0jYp23V6jDU7z1IaYx4m9m36Xf_6LEWJxNehZe-48K0b7uCoeTYoX1IYY

ferry
ferry
Reactie op  ster
1 jaar geleden

Er word inderdaad slimme software ingezet maar om te denken dat je direct een vinkje ergens van krijgt en jouw gesprekken persoonlijk worden beluisterd en jouw internetgedrag word nagekeken is een beetje vergezocht. Dat zou betekenen dat tienduizenden werknemers dag en nacht iedereen volgt. Daarnaast moet ik zeggen dat het mij echt geen moer uitmaakt als Apple, Facebook of wie dan ook weet hoe vaak ik seks, hoe hard ik snurk en hoeveel muggen er per uur voorbij vliegen in mijn slaapkamer.
Mijn gesprekken zullen voor hun niet veel waarde hebben, alhoewel ik wel kan begrijpen dat mensen met belangrijkere functies binnen overheden of grote bedrijven hier voorzichtiger mee moeten zijn.

p.s. gerichte reclame vind ik altijd nog fijner dan de gemiddelde reclame voor penisverlenging en Thaise mail order brides.

Aad
Aad
1 jaar geleden

Hoezo dodelijk nieuwsgierig?

Enki
Enki
1 jaar geleden

op facebook???? is facebook niet een onderdeel van???? Als het echt een gevaar zou zijn had die mr. facebook het allang geblokkeerd! mooie inventarisatie om nog eens 170.000 mensen in de gaten te houden. Kunnen ze gelijk doormarcheren naar een FEMA kamp. Maar het idee is leuk

d1rty
d1rty
1 jaar geleden

ik denk dat deze actie (undercover) aangekondigd is door de CIA, een gecontroleerde aanval en niks te vinden in Area 51. Iedereen weer rustig en tevreden. Alle mensen lopen achter de feiten aan, de deepstate is al veel verder met alles joh

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Unleash the Lemmings!

Bazzmann
Bazzmann
1 jaar geleden

De buitenaardse schepen , ook die 9 waar Bob Lazar het over had zijn allang verdeeld over andere geheime locaties in het land. De VS heeft enorme gangenstelsels en bases onder de grond. Area51 is niet meer zozeer de smaakmaker voor ufo geinteresseerden. Wright Patterson, Dulce en vele anderen kunnen ook geheimen geplaatst zijn. Vooral W.Patterson, daar zijn de Roswell lichamen heen gebracht in Juli 1947.

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x