Buitenland

Gelauwerde regisseur: ‘Rusland geeft Oekraïne flink pak slaag en is oorlog aan het winnen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Er woedt een oorlog en zodra je in een oorlogssituatie terechtkomt – in dit geval in Oekraïne – wordt er ontzettend veel propaganda verspreidt, met name vanuit het Westen. Dat zei de gelauwerde Amerikaanse regisseur Oliver Stone in Going Underground.

Het is allemaal zo eenzijdig, verzuchtte Stone.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij wees erop dat Rusland overduidelijk het sterkere land is. “Zij zijn de oorlog aan het winnen. Ze geven [Oekraïne] een flink pak slaag, maar dat weten wij niet. In het Westen hebben we geen idee wat er echt gebeurt, omdat er geen militaire eerlijkheid is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Belachelijk

“Het is een compleet corrupt proces,” benadrukte Stone. “In de Verenigde Staten moet alles via het Witte Huis lopen omdat het Witte Huis de oorlog voert. En zij vertellen je dat de Russen kwaadaardig en wreed zijn, maar dat is niet eerlijk omdat we de waarheid niet te horen krijgen.”

“Het Amerikaanse volk is blind. Ze worden als schapen naar een conclusie geleid. Waarom mogen we beide kanten niet horen?” vroeg de regisseur. “Het is belachelijk.”

Nucleaire dreiging

Waar mogelijk zullen ze overdrijven in een poging de Russen in een kwaad daglicht te stellen, zei Stone nog. Zo wordt er gewaarschuwd voor een nucleaire dreiging, terwijl daar in werkelijkheid helemaal geen sprake van is.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Blok
Peter Blok
10 maanden geleden

Hoe kan dit een schok zijn. Alles staat op de website van het WEF. Het is publiek geheim dat Mark Rutte en Kaag zeer diep betrokken zijn bij deze plannen en dat geldt ook voor een groot deel van de Nederlandse Groot Bedrijven.

mark
mark
10 maanden geleden

Het westen is een grote Pinokkio-Show, Liegen en bedriegen is het enigste wat ze kunnen..!

Margie
Margie
10 maanden geleden

Oliver Stone heeft groot gelijk. Denk eens na. Rusland , Oekraïne. Alleen de grootte van Rusland al. En het westen denkt dat ze het winnen. Oekraïne dus. Laat me niet lachen. Ze zijn knettergek hier. Alleen maar oorloghitsers. En in dit land lopen er genoeg van rond. En dat Rusland een kernbom gooit.???? Nou nee. Daar geloof ik niet in.

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Las net op NOS nieuws dat oekrieland wel degelijk de nordstream pijpleiding op heeft geblazen MIVD waarschuwde de CIA,zou mij niets verbazen dat de dam ook opgeblazen is door NAZI SNUIFDUIF ZELENSKY.En blijven beweren dat het Rusland is, hoop poetin snel een einde maakt aan deze oorlog en dat de hele cabal deep state te gronden word gericht en de globalisten idem.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x