Buitenaards

Kolonel: “Ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde bemanning terug naar aarde”

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kolonel Ross Dedrickson moest in de jaren vijftig waken over de veiligheid van kernwapens. In die tijd kwamen er veel meldingen binnen van UFO’s die boven diverse nucleaire installaties werden gezien.

“Deze UFO’s waren buitengewoon geïnteresseerd in onze installaties,” zei hij.

Dedrickson heeft naar eigen zeggen vaak UFO’s gezien en was getuige van de onbekende objecten die in juli 1952 over het Capitool vlogen.

Nucleaire wapens

De kolonel zei verder dat er meerdere nucleaire wapens in de ruimte zijn gebracht, die vervolgens door buitenaardsen zijn vernietigd. “Dit werd bewust stilgehouden.”

“Eind jaren zeventig probeerden we een kernbom te laten exploderen op de maan,” zei Dedrickson. “De buitenaardsen hebben dit voorkomen.”

“Kort na mijn pensioen benoemde Space Command een incident dat ik later kon bevestigen,” zei hij. “Een ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde de bemanning naar de maan en terug naar aarde.”

Veilig

“Tot twee keer toe overwogen ze om de bemanning over te brengen naar hun ruimteschip,” vervolgde hij. “Maar ze keerden uiteindelijk veilig terug op aarde.”

Twee dagen na de lancering van Apollo 13 ontplofte een zuurstoftank, met als gevolg dat in een paar uur de hele zuurstofvoorraad verloren was gegaan.

Commandant Jim Lovell sprak toen de historische woorden: “Houston, we’ve had a problem.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
6 jaren geleden

It didn’t happen without pics.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Gelukkig is er nog iets of iemand die voorkomt dat de aard-kleuters gevaarlijk met vuur spelen !
Moesten ze vaker doen…

Coeus
Coeus
6 jaren geleden

“Tot twee keer toe overwogen ze om de bemanning over te brengen naar hun ruimteschip”. En hoe weet deze meneer precies dat buitenaardse wezens dat overwogen? Hebben ze dat laten weten?

Sparkie
Sparkie
6 jaren geleden

Waarom doen de aliens altijd zo moeilijk? Waarom laten ze zich niet gewoon zien aan de gewone man zodat iedereen weet dat ze er zijn? Ik wordt er wel een beetje moe van, het zijn altijd maar weer slechts enkelen die ze wel mogen zien, moeilijk controleerbaar, we moeten iedereen maar vertrouwen op zijn blauwe ogen.
Ik wil niet beweren dat aliens niet kunnen bestaan want wij zijn er tenslotte ook in dit universum dus het is niet ondenkbaar dat er meer leven is. Ik heb even gegoogeld naar deze man maar ik kan niet terug vinden dat hij bij het Amerikaans gouvernement heeft gewerkt, wel staan er tientallen pagina’s over interviews met deze man over aliens en dies meer. Nogmaals ik zou graag willen dat het waar is, dan is er nog hoop voor de toekomst.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x