Homepagina » Buitenaards » Kolonel: “Ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde bemanning terug naar aarde”
Kolonel: "Ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde bemanning terug naar aarde"

Kolonel: “Ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde bemanning terug naar aarde”

Kolonel Ross Dedrickson moest in de jaren vijftig waken over de veiligheid van kernwapens. In die tijd kwamen er veel meldingen binnen van UFO’s die boven diverse nucleaire installaties werden gezien.

“Deze UFO’s waren buitengewoon geïnteresseerd in onze installaties,” zei hij.

Dedrickson heeft naar eigen zeggen vaak UFO’s gezien en was getuige van de onbekende objecten die in juli 1952 over het Capitool vlogen.

Nucleaire wapens

De kolonel zei verder dat er meerdere nucleaire wapens in de ruimte zijn gebracht, die vervolgens door buitenaardsen zijn vernietigd. “Dit werd bewust stilgehouden.”

“Eind jaren zeventig probeerden we een kernbom te laten exploderen op de maan,” zei Dedrickson. “De buitenaardsen hebben dit voorkomen.”

“Kort na mijn pensioen benoemde Space Command een incident dat ik later kon bevestigen,” zei hij. “Een ruimteschip schoot Apollo 13 te hulp en begeleidde de bemanning naar de maan en terug naar aarde.”

Veilig

“Tot twee keer toe overwogen ze om de bemanning over te brengen naar hun ruimteschip,” vervolgde hij. “Maar ze keerden uiteindelijk veilig terug op aarde.”

Twee dagen na de lancering van Apollo 13 ontplofte een zuurstoftank, met als gevolg dat in een paar uur de hele zuurstofvoorraad verloren was gegaan.

Commandant Jim Lovell sprak toen de historische woorden: “Houston, we’ve had a problem.”

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • emka schreef:

  It didn’t happen without pics.

 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Gelukkig is er nog iets of iemand die voorkomt dat de aard-kleuters gevaarlijk met vuur spelen !
  Moesten ze vaker doen…

 • Coeus schreef:

  “Tot twee keer toe overwogen ze om de bemanning over te brengen naar hun ruimteschip”. En hoe weet deze meneer precies dat buitenaardse wezens dat overwogen? Hebben ze dat laten weten?

 • Sparkie schreef:

  Waarom doen de aliens altijd zo moeilijk? Waarom laten ze zich niet gewoon zien aan de gewone man zodat iedereen weet dat ze er zijn? Ik wordt er wel een beetje moe van, het zijn altijd maar weer slechts enkelen die ze wel mogen zien, moeilijk controleerbaar, we moeten iedereen maar vertrouwen op zijn blauwe ogen.
  Ik wil niet beweren dat aliens niet kunnen bestaan want wij zijn er tenslotte ook in dit universum dus het is niet ondenkbaar dat er meer leven is. Ik heb even gegoogeld naar deze man maar ik kan niet terug vinden dat hij bij het Amerikaans gouvernement heeft gewerkt, wel staan er tientallen pagina’s over interviews met deze man over aliens en dies meer. Nogmaals ik zou graag willen dat het waar is, dan is er nog hoop voor de toekomst.

  • Loki schreef:

   Sparkie

   Niet de aliens cq buitenaardsen doen niet moeilijk maar de Elite, Overheden en dergelijke. Ze laten zich alleen zien aan mensen die ze vertrouwen en/of met mensen die bij hen bekend zijn wegens universele familiebanden of zij die een abduction person is, om genen.

   En dat je niets vindt over Kolonel Ross Dedrickson is heel simpel te verklaren; “Top Secret”.
   Hij zal dus wel tot de speciale geheime groep hebben gehoord.

  • Peter schreef:

   Dat komt omdat de mens een leerproces heeft wat door de universele wet van vrije ontwikkeling wordt beschermd. Contact maken op een tijdstip wat in een groter verband het verkeerde moment is, kan echt zeer ernstige gevolgen hebben, voor alle partijen. En ja, ik denk dat er al veel tegengehouden is want kortgeleden nog zagen we op video dat een satelliet werd stukgeschoten door een onbekend object. De satelliet bleek een Google-installatie aan boord te hebben voor ‘global WiFi’ wat ook een enorme aantasting van het leven is. Ook dát plan zal niet worden toegestaan.

 • Logiter schreef:

  De verhalen gaan,dat er sinds de jaren zestig geheime afspraken zijn met buitenaardsen.
  Op de maan schijnt zelfs een geheime basis te zijn ,waar ook regelmatig bezoekers komen.
  Maar of we nou foto’s hebben of niet,de waarheid krijgen we waarschijnlijk nooit te zien.
  Er zijn al teveel mensen om zeep geholpen om verhalen die tegenwoordig worden afgescheept als “complotjes”.
  Wanneer in de toekomst zal blijken óf er werkelijk buitenaardsen ons wereldje bezoeken,zullen alle gelekte geheimen van een cia etc. een stuk aannemelijker zijn,en moeten we ons de vraag stellen van wie we meer te vrezen hebben?!

 • Sven schreef:

  Ik ben zeer sceptisch over ufo’s maar ik heb zelf een ervaring gehad die mij blij maakte en mijn menig deed bijstellen over dit onderwerp. Toen een aantal jaren geleden in Ijsland een vulkaanuitbarsting was werd er door de verschillende luchtvaartautoriteiten besloten tot een vliegverbod in o.a. Nederland. Ik werkte destijds als softwaretester in Amstelveen en mij viel de ‘stilte’ op. Ik wilde in mijn auto stappen en keek omhoog naar de lucht. Het was een onbewolkte mooie dag. Mijn ogen vielen op zeven witte bolvormen die op grote hoogte vlogen. Gezamenlijk in een patroon. Ik kon alleen maar tot de conclusie komen dat dit ufo’s waren. Ik heb op het internet naar vergelijkbare witte bolvormen gezocht en zag dat deze bolvormen in zeer grote getalen wereldwijd in het luchtruim voorkomen. Voor de duidelijkheid: het waren geen ballonnen.

  Dit filmpje vanuit het ruimtestation ISS laat naar mijn mening de weerkaatsing zien van enkele lichtbronnen binnen.

 • Berenstein schreef:

  In deze wereld kun je slechts op 2 manieren gelukkig worden: of je weet helemaal niets of je weet echt alles. Die tussenweg, kennis van een beetje dit of een beetje dat zorgt alleen voor verwarde en oorlogszuchtige mensen.
  Kijk eens naar de apen en andere dieren. Ze weten haast niks en zijn tov ons zo gelukkig en zorgeloos. Het zijn wij die hun geluk verstoren.
  Aangezien 99% van de mensen nooit alles te weten zal komen en 100% van de mensen wel 0% kennis zal kunnen hebben, is de optie om kennisloos te worden de meest logische.
  Maar dan moeten figuren als Aliens en Goden van ons afblijven en niet proberen ons kennis bij te brengen.
  Kijk maar naar de bijbel. Eva en Adam leefden zonder enige zorgen in het paradijs. Tot het moment dat ze van de boom der Kennis aten. Daarmee bgon hun lijdensweg en die van ons.
  Dus die God van het Paradijs had het destijds al goed gezien: kalve kennis brengt alleen maar ellende, daarom verbood hij Adam en Eva ook van die boom van Kennis te eten, omdat niet ALLE kennis in die boon zat.

 • jippiieeeeee!! schreef:

  Welke ras is zo gestoord, dat het een kernbom op de maan of aarde wil laten ontploffen! waarom!!!?
  ” Deze UFO’s waren buitengewoon geïnteresseerd in onze installaties,” zei hij”
  En ik zeg, de UFOs waren en zijn helemaal niet geintreseerd in zo’n alles verniettiger! ze waren en zijn nog steeds bezorgd hoe DOM de enige alles verniettigende hebzuchtige idioot oorloglustige gewetenloze rare parrasiet zoiets uberhoubt wil uitproberen!!
  En er zijn honderden kerbommen in Rusland en Amerika maar deze landen willen nog meer van zulke alles verniettigende rot bommne maken! bah, wat kan de mendheid toch dom zijn om meer atoombomen te willen, alsof een paar niet genoeg is om heel het leve op aarde te verniettigen!

 • Dennis schreef:

  Laat je niets wijsmaken die apollo 13 is nooit terug gekeerd en daarbij de Mens geloofd wel in marsmannetjes en ufo’s maar ze geloven niet in de heer der heerscharen en zijn leger … en zijn leger is groot zeer groot daarbij zei kennen het geheim van het onzichtbaar zijn ! E

 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >