Homepagina » Archeologie » VIDEO: Is deze enorme verzonken piramide voor de kust van Yonaguni gebouwd door aliens?
VIDEO: Is deze enorme verzonken piramide voor de kust van Yonaguni gebouwd door aliens?

VIDEO: Is deze enorme verzonken piramide voor de kust van Yonaguni gebouwd door aliens?

In 1987 deed de Japanse duiker Kihachiro Aratake een schokkende ontdekking in de buurt van het eiland Yonaguni.

Op enkele tientallen meters onder het wateroppervlak stuitte hij op een enorm complex van rotsformaties.

Experts spraken van één van de grootste ontdekkingen in de geschiedenis van onderwaterarcheologie.

Meerdere redenen

“Het intrigerende aan het complex bij Yonaguni is dat er veel verschillende monumenten zijn te vinden die vlak bij elkaar liggen,” zegt schrijver Graham Hancock.

“In mijn ogen is dit het werk van mensen en zijn ze niet ontstaan als gevolg van de invloed van de oceaan op het gesteente,” vervolgt hij.

Er zijn volgens emeritus hoogleraar Masaaki Kimura van de Ryukyus-universiteit in Japan meerdere redenen om aan te nemen dat we hier niet te maken hebben met een natuurlijke formatie.

Twee voetbalvelden

Zo werden er op de plek meerdere stukken gereedschap en gegraveerde stenen aangetroffen.

“Er is geen twijfel over mogelijk dat dit [complex] is gemaakt door mensenhanden,” zegt professor Kimura.

Het complex, dat zich op een diepte van zo’n 30 meter bevindt, bestaat onder meer uit een trappiramide die even groot is als twee voetbalvelden.

Drakendriehoek

Volgens Hancock waren de beschavingen die in de steentijd leefden niet in staat om zo’n enorm complex te realiseren.

“Er wordt gespeculeerd dat het Yonaguni-monument het werk is van buitenaardse wezens,” zegt schrijver en publicist Bill Birnes.

Het monument bevindt zich in een deel van de Grote Oceaan dat al geruime tijd wordt geassocieerd met buitenaardse activiteit, namelijk de Drakendriehoek.

[History Asia]

Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

32 reacties

 1. LS…

  Het wordt tijd dat de mens eindelijk gaat inzien dat het zelf een (mislukt) product is van buitenaardse knoeierij met de eerste mensachtigen en buitenaards DNA. Dan kunnen we ook eindelijk alle religies / koningshuizen en satanische bloedlijnen opheffen die de huidige mens tot op het bot corrumpeert en belet zich verder te ontwikkelen als intelligent en vooral wijs wezen met compassie voor alles dat is…

  23 likes
  • PS…

   In die context zullen we ook eindelijk begrijpen en zullen de wetenschappers moeten toegeven dat piramides in feite krachtcentrales zijn waarvan het concept tot op de dag van vandaag van toepassing is.

   8 likes
  • En dat uit de mond van een mislukt product van buitenaardse knoeierij. Man man man, speur ik hier een beetje zelfverlaging. Sta er boven zou ik zo zeggen en laat zien dat je geen angst kent voor de elitaire club.
   Dat doe ik ook, neem de aanval en dat werkt.

   5 likes
 2. Nee. Het is gebouwd door mensen. Aliens bestaan niet. Er bestaat namelijk geen wereld buiten die van ons, want er is geen oneindige galaxy out there die werelden bevat; alle werelden die bestaan grenzen aan land en zee dat wij kennen.

  3 likes
  • Uhm je zegt dat aliëns niet bestaan ?! Ik ben een van de vele mensen die buitenaardsen in het echt heeft mogen meemaken. Trouwens in jouw beleving van hoe jij de wereld ziet is blijkbaar nogal beperkt. Maar het komt goed, uiteindelijk zullen alle mensen beschikken over volledige waarneming en geleerd hebben om geen “deuren te sluiten” in het denken voordat het is uitgesloten. Laat a.u.b. dergelijke observaties over aan je medemens die bereid is om tenminste die deuren op een kier te zetten. En waarom ben ik je een stap voor ? Omdat ik weet dat ze bestaan. Misschien niet helemaal eerlijk, maar misschien is het ook niet eerlijk van jou om mensen zoals mij zomaar de grond in te trappen…terwijl je het nog niet eens met bewijs kunt uitsluiten. Heb je er weleens over nagedacht dat er weleens een groot aantal mensen die daarmee al een voorsprong hebben op jou ? En weet je hoe je tekst/denken over dit onderwerp overkomt bij mensen met die voorsprong ? Niets om trots op te zijn. Je komt alleen heel naïef en dom over. Voor je 40 ste levensjaar heb je de tijd om jezelf nog enigszins te herprogrammeren…daar is alleen wel een sterke wilskracht voor nodig…anders probeer het weer eens een keer in je volgend leven 🙂

   4 likes
   • Mag ik vragen hoe je het heb mogen meemaken? Ben erg benieuwd!

    1 likes
    • Beste Jan,

     “Korte” samenvatting:

     1. In mijn 18 levensjaar heb ik rood-oranje-gele ovalen waargenomen die om elkaar draaiden en tegelijkertijd voortbewogen richting de binnenstad van Nijmegen. Ze verschenen ineens vele kilometers vanaf de grond in de donkerblauwe lucht. Ik liep de tuin in, omdat ik last had van een irritant geluid vanaf buiten dat maar niet wegging. Ik ging eigenlijk kijken zodat ik getuige zou zijn van een vliegtuig zodat ik een klacht bij de gemeente kon indienen. In plaats daarvan, gebeurde dat dus. Eerlijk gezegd dacht ik niet meteen aan een UFO, maar aan iets van het leger. Ik zat in een ontkenningsfase. Omdat ik toch bang was, had ik de hele nacht het licht aan staan. De volgende ochtend moest ik naar mijn werk, maar toen ik bezig was met aankleden enz. werd ik ineens draaierig en moest op mijn bed hangen. Toen ik wakker werd, bleek dat ik al meer dan een uur schijnbaar was wezen slapen. Ik was te laat voor mijn werk, maar in tegenstelling tot voorheen altijd mijn trouw aan het werk…maakte het me ineens allemaal niet meer uit. Ik besloot ineens om daar gewoon niet meer te gaan werken. Achteraf gezien geen verantwoordelijke keuze en niet zo handig en ook al mocht ik terug…ik wilde daar voor geen geld meer werken. Ik ben blij dat ik toen mijn eigen welzijn boven die van het geld stelde. Geld heb je nodig, alleen je welzijn nog meer.

     2. In 2003 werd ik midden in de nacht wakker van heel veel pijn dat deed denken aan dat ik in de brand stond. Ik keek rechts naar mijn pols omdat het daar het meest leek te branden. Ineens schrok ik me kapot want vier lange dunne vingers hadden mijn pols vast. Ik keek verder en zag wat voor mij op een buitenaards wezen leek, alleen was ik de bruine ET uit de film gewend of een grey van een magazine…maar deze zag er wel anders uit. Het was een klein oranje roze wezen met hele ronde zwarte ogen ( geen oogwit ). Het hoofd was helemaal rond. Ineens viel mij twee dezelfde uitziende wezens op. Een daarvan stond links van mij, maar wel iets verder weg en de ander stond bij mijn voeteinde. Ze spraken niet, geen telepathie alleen gebaren die ik niet begreep. Dus eigenlijk had hun bezoek in ieder geval in mijn ogen geen nut gehad, omdat er geen goede communicatie plaats vond. Ik maak hieruit dan ook op dat deze wezens géén Nederlands spraken en begrijpen en dat ze weinig inlevingsvermogen hebben in mensen. Ik weet natuurlijk niet hoe zij dat inmiddels doen.

     3. Ongeveer nu al 3 jaar geleden heb ik nog een ervaring gehad waarbij ik ook midden in de nacht wakker werd. Ik zag blauw zwak licht en een wit doorzichtig lijkend wezen met zwarte ronde ogen had mijn arm door de spijlen gehaald en prikte iets in mijn arm, daarna ben ik blijkbaar weer weggevallen. Ik dacht ze te slim af te zijn om voortaan in een hoogslaper te gaan slapen. De volgende ochtend herinnerde ik het me meteen. Ik merkte dat ik overdag niet bang voor hen ben, maar meestal s nachts. Ik hou niet van dat soort verrassingen, maar blijkbaar hebben we dus een overheid die het Nederlands luchtruim niet goed genoeg kan bewaken…tja het zijn ook maar mensen…en daarom is een mens voor mij ook maar een mens met zijn/haar vele tekortkomingen en ga ik liever zoveel mogelijk mijn eigen weg en help hen die net zoals mij ontgoocheld zijn en zichzelf proberen te beschermen. Net als wat Frank Boeijen ooit zong: ” Vraag niet naar de weg, want iedereen is de weg kwijt.” Inmiddels heb ik mijn weg gevonden, heb veel geleerd, maar ik wil alleen niet zo graag een aantal geheimen delen met anderen die zelf geen moeite doen, maar wel een last zijn voor andere mensen i.p.v. mensen met rust te laten anders wel te helpen. Wel help ik heel graag mijn medemens die niet mij perse hoeft te geloven, maar in ieder geval wel open staat om ervaringen aan te horen/lezen vanwege de interesse in wat er zoal omgaat in zijn/haar medemens.

     4. Ik heb nog wel tussendoor wat ervaringen gehad, maar die ben ik nog niet bereid te delen. Ik deel alleen datgene wat ik gevoelsmatig wil delen. En niet dat ik dingen bewust wil achterhouden, maar de meeste mensen kunnen hier ook niets mee ten goede en als ze er wel iets mee kunnen dan hebben ze het al zelf meegemaakt omdat ze er al aan toe zijn. Het bovenstaande is meer als waarschuwing en kans dat mensen goed op zichzelf en dierbaren passen en niet alleen vertrouwen op wat hen wordt medegedeeld. Geloof niet zomaar alles wat je zelf niet ziet, maar geloof ook niet alles wat je wel ziet. Dat is wat ik tot nu toe kon meegeven. Voor de rest ben ik ook nog verder aan het reizen in mijn ervaringen en verkrijg daardoor nieuwe realisaties…net als ieder ander die bewust(er) leeft. Iedereen waaronder ik… is kwetsbaar…niemand uitgezonderd. Samen sta je sterk, maar toch blijf je altijd alleen. En toch biedt het leven hier op Aarde voor mij de ultieme uitdaging 😉

     3 likes
     • Zo zozo, jij bent pad echt een bijzonder persoon en niemand van deze stervelingen die jou serieus nemen , de dwazen en jij kan ze zo veel leren. Heb je al aan een religie gedacht die jouw ervaringen en denkbeelden onder het kennis dorsten volk kan brengen. Jij lijkt mij een ware Messias

      1 likes
     • nathal_jessi@hotmail.com

      Hoi Sandra, ik geloof jou helemaal. Ik heb zelf ook vele ervaringen met buitenaardsen. Zo heb ik meerdere malen dezelfde activiteiten meegemaakt die deze buitenaardsen uitvoerden bij andere mensen. Ook ik heb deze soort gezien, roze en oranje van kleur. In plaats van mij snachts te onderzoeken of monsters van mij te nemen, hebben zij mij juist meegenomen naar mensen waarbij zij dat juist wel deden. Zij lieten mij als ware stage lopen, klinkt gek maar zo kwam het over bij mij. De zaken die ik meemaakte die waren helaas wel gruwelijk en grenzen aan rechtstreekse horror en bizarre taferelen. Zo kwamen wij vaak in bejaardentehuizen en werden de bejaarden daar onderworpen aan onderzoeken. Eerst verzamelden de buitenaardsen alleen de onderbroeken van de mensen om daar weefsel uit te extraheren van menselijk DNA, maar later ging dat verder en zogen ze letterlijk het leven uit de bejaarden via hun genitalien. Ik was geschokt, helaas dwongen zij mij dit ook zelf te doen. En ook ik moest denken aan Frank Boeijen, dit lied hadden zij namelijk altijd op staan in hun UFO, kennelijk waren ze erg op hun gemak met de frequentie van de frank boeijen groep. Maak je geen zorgen ik kom ook uit nijmegen en ik spoor ook niet. groetjes nathalie

      1 likes
     • Dankjewel Sandra dat je zoveel moeite hebt genomen om mij dit verhaal te vertellen. Ik ben zelf nog maar 19 jaar en ben erg geïnteresseerd in dit soort verhalen, heb zelf geen ervaringen hier mee maar ik geloof het wel, ik heb alleen een keer een witte schim in mijn ouders kamer gezien, alleen dat is zo lang geleden (een jaar of 8 was ik toen) dat ik het betwijfel of het wel echt was. Maar ze stonden dus echt in je kamer in fysieke vorm? Of was het meer geestelijk?

      0 likes
   • Zo lekker hoog van de toren in al jouw “wijsheid”😂

    1 likes
   • Mooi gezegd, Sandra.

    1 likes
  • God is niet van deze aarde, en dus buitenaards…

   6 likes
  • Zalig zijn de armen van geest, want daarvan zijn er het meest.

   6 likes
  • inderdaad, het grens enkaal aan onze platte aarde. plat en hol. en de sterren dat zijn kaarsjes.

   1 likes
 3. Nee, is gewoon een natuurlijke formatie.

  6 likes
  • Wetenschapper

   Yunagoni is gebouwd door mensen van het verloren continent Mu en is vele malen ouder dan wordt aangenomen. Deze wordt geschat op 10.000 jaar oud. Een ander stelt dat het 2000 tot 3000 jaar oud is.
   Maar waarschijnlijker moet je gaan denken in de richting van de 20.000 jaar oud of ouder, dus voor de laatste ijstijd.

   7 likes
   • Yonaguni is 100% niet natuurlijk. De overblijfselen op meedere eilanden op Ryukyu hebben dezelfde structuur. Yonaguni is nooit zo goed onderzocht door wetenschappers, dit heeft een reden. Vanaf de zijkanten komen de verhalen dat de natuur het heeft gemaakt, terwijl op de eilanden zelf genoeg zaken zijn te zien die verlengstukken zijn van Yonaguni. En om nu te zeggen dat het Aliens weer zijn, komt omdat dit een deel is van de desinformatie vanaf de zijkant. Yonaguni is veel ouder dan onze geschreven geschiedenis, net zoals vele andere bouwwerken en de megaliths overal te vinden op de aarde. Niks aliens, maar gebouwd door een of meerdere beschavingen die in onze cultuur herleven als fabeltjes, verzinsels: MU, Atlantis etc.. Ze hebben echt bestaan, meerdere culturen over de hele wereld kennen de verhalen van een verloren beschaving..

    0 likes
 4. Uit gemaakte zaak, we zijn nu eenmaal niet de enige wezens, die hier geleefd hebben.

  7 likes
 5. Tot voor de zondvloed , nog ver in de ijstijd terug waren de oceanen nog hoger gelegen gebieden.
  Daar werd gebouwd.
  Net als de piramiden in Egypte maar die dan dan wel op het droge zijn gebleven maar de zondvloed zijn gebouwd..
  Toen de zondvloed op gang kwam en het water overal zijn weg zocht weken de continenten uiteen
  door vulkanische werkzaamheid van de aarde die het water wilde bergen.
  Ook de enorme ijskappen , het landijs dat tot ver op het Europese continent lag en wel vele km dik smolt. Toen al het nieuwe water de oceanen vulde kwam land droog en vrij van ijs te liggen.
  Het is heel begrijpbaar dat nog veel bouwconstructies onder water verdwenen gevonden zullen worden.
  Mysterieus is het niet.
  En een mislukt product van de aliens zijn wij mensen ook niet!
  De Aarde geeft de mens de kans een fysiek lichaam te hebben en zo de enorme dichtheid van de materie lijfelijk kan ervaren voordat hij weer naar lichaamsloze hoogten kan stijgen.
  De aarde is een doorgang, geen verblijfplaats tot in eeuwigheid van miljarden jaren.
  binnen 25 miljoen jaren is zij weer gemetamorfoseerd in en andere toestand en de mens heeft dan geen fysiek lichaam meer nodig.

  7 likes
 6. PS2

  Voor de parasieten van de koninklijke bloedlijnen, het vaticaan en de zelfbenoemde andere Ashkenazi elite wordt het lastig want die moeten gaan werken voor de kost en kunnen niet langer teren op de petrodollar of de opbrengsten van de oorlogen die zijn begonnen om olie etc.

  4 likes
 7. Over de gehele wereld tref je hele grote bouwwerken aan, deze komen uit de tijd van de Nephilim.
  http://web.archive.org/web/20050515000216/http://www.faq-online.nl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=838&pageno=2

  4 likes
 8. Wie ze ook waren, ze waren mislukkelingen die dit complex uiteindelijk aan de zee hebben moeten prijsgeven.

  0 likes
 9. Waarom zou dit door Aliens gemaakt zijn?
  De oude beschavingen hadden kennis van zaken die gewoon voor ons verborgen gehouden worden.
  Nicola Tesla was een briljante man die al wist dat God alles in overvloed gemaakt heeft.
  Het probleem echter is dat we dom gehouden worden om ions te laten betalen voor energie en brandstof.
  Het gaat om power & control en dat werkt niet als we te slim zijn en als de waarheid getoond wordt.

  Men In Black
  https://www.youtube.com/watch?v=4Pk_xokRO0M

  1 likes
 10. En het antwoord op de vraag in de titel wordt in de tekst gegeven:
  “Er is geen twijfel over mogelijk dat dit [complex] is gemaakt door mensenhanden,” zegt professor Kimura.

  Klaar.

  1 likes
 11. En nog een aanvulling… Wij zijn gewoon de meest recente versie van mensen, maar zeker niet de oudste. De mensheid heeft ooit een herstart gemaakt en wij zijn de mensen die zich na deze herstart hebben ontwikkeld tot het punt waar we nu zijn. De geschreven geschiedenis is de geschiedenis vanaf de herstart (sumeriers etc) toen mensen in staat waren om weer te documenteren. Waarschijnlijk was er toch kennis en technologie overgeheveld door mensen van voor de herstart. Dit verklaart de vele verhalen van oude culturen hoe ze hun kennis hebben verkregen. Vele mensen zien hier de Aliens in. Wellicht waren het de overlevenden van de verloren beschavingen.

  0 likes
  • LS…

   Herstart na herstart tot in het oneindige met en zonder buitenaardsen ! En voor de zoveelste keer staan wij wederom op het punt alles en iedereen te vernietigen onder leiding van onze zelfbenoemde elite, koningshuizen, religieuze en pedofiele reptielen !

   0 likes
 12. Wat een compleet non-verhaal. Nu al komkommertijd?

  0 likes
 13. Beste vreemde Nathalie,

  Mag ik je helpen herinneren dat ook iedereen heeft leren schrijven door een ander. Het denkwerk moet je nog steeds helaas zelf uitzoeken. Een mens blijft afhankelijk van de wereld om zich heen. Ook al heb je veel lol in jouw reactie op mijn ervaringsverhaal, het heeft niet echt een toegevoegde waarde om voor de groep echte ervarende personen ( verleden, heden en in de toekomst ) antwoorden te krijgen op hun vragen. Als je er geen ervaring mee hebt, en alleen maar kritiek…schrijf dan liever niets. Daar zijn we meer mee geholpen dan zo een zinloze actie. En wat jij nog niet wist, is dat buitenaardsen niets hebben met onze muziek…het zegt hen niets. Maar dat kon je natuurlijk niet weten, omdat je het natuurlijk ook niet echt hebt meegemaakt. En daarom zeg ik ook niet alles, zodat ik deze groep mensen die daadwerkelijke ervaringen hebben meegemaakt met buitenaardsen zoveel mogelijk kan beschermen door te kunnen filteren. Ik denk echter niet dat je niet spoort, maar gewoon lekker dwars wilt zitten. Ik herken dat, zo was ik vroeger ook, die fase ben ik gelukkig voorbij…ik ben nu volwassen. Succes met je innerlijke strijd, zal niet makkelijk voor je zijn…misschien moet je maar eens weer nieuwe schoenen kopen of chocolade ( wees er van bewust dat deze items maar voor tijdelijk geluk zorgen, langdurig geluk dien je echt meer voor te doen ). Groetjes van Sandra.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Overheid weet meer over aliens. Oud-minister doet in dit gesprek alles uit de doeken

Overheid weet meer over aliens. Ex-minister doet in dit gesprek alles uit de doeken

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer ...

Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland

Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland

In Rusland vinden net als in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZ2VsZG1pbmRzZXRjb2FjaC5ubC9hYW5tZWxkZm9ybXVsaWVyLTIiIG5hbWU9Im15aUZyYW1lIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMSIgbWFyZ2luaGVpZ2h0PSIwcHgiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwcHgiIGhlaWdodD0iNjIycHgiIHdpZHRoPSI3ODFweCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==