UFO

Alienjager spot vliegende schotel-achtig object in maankrater. Is dit een enorm ruimteschip?

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken van een vliegende schotel-achtig object in een krater op de maan. De foto in onderstaand filmpje is gemaakt door de Lunar Orbiter 3.

Het object lijkt gladde randen en ramen te hebben. Volgens sommigen is het een spaceshuttle, terwijl anderen claimden dat het een buitenaards schip is.

Eén iemand zei dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA bewijs voor buitenaards leven al jarenlang verdoezelt en geen goede verklaring heeft voor dergelijke waarnemingen.

Weggestuurd

Veel complottheoretici zijn van mening dat de NASA weet dat aliens bestaan, maar het publiek hierover in het duister houdt.

Er wordt gespeculeerd dat het ruimteagentschap na de Apollomissies geen bemande missies meer naar de maan heeft georganiseerd omdat astronauten waren weggestuurd.

YouTube-gebruiker Silverbackplays schreef in een reactie dat een miljardair een groot deel van zijn vermogen in een maansonde moet stoppen om daarmee foto’s van de maan te maken.

Geen invloed

Hij voegde toe dat overheden en agentschappen geen invloed mogen hebben op deze missie.

De foto in de video is in 1967 gepubliceerd door de NASA. De Lunar Orbiter 3 moest naar geschikte landingsplekken speuren voor het Apollo- en Surveyorprogramma.

De beelden zijn op YouTube gezet door Streetcap1, die pas geleden nog een filmpje plaatste van twee UFO’s die langs de maan schoten.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: FlickreviewR Wikimedia Commons

[Science Examiner]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
4 jaren geleden

Dit is gezichts bedrog. Gewoon van de krater zelf is dit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x