Homepagina » Buitenland » Rusland doodt 88.000 (!) terroristen in Syrië (die onder meer door Nederland werden gesteund). Hier kan de VS nog een puntje aan zuigen
Rusland doodt 88.000 (!) terroristen in Syrië (die onder meer door Nederland werden gesteund). Hier kan de VS nog een puntje aan zuigen

Rusland doodt 88.000 (!) terroristen in Syrië (die onder meer door Nederland werden gesteund). Hier kan de VS nog een puntje aan zuigen

Sinds het begin van de Russische militaire campagne in Syrië zijn bijna 88.000 vanuit het buitenland gesteunde terroristen gedood in het Arabische land. Dat heeft de Russische minister van Defensie Sergej Sjoigoe gezegd.

“Gedurende de operatie zijn meer dan 87.500 militanten uitgeschakeld en 1411 nederzettingen bevrijd,” zei Sjoigoe. “Verder is meer dan 95 procent van het Syrische grondgebied bevrijd.”

“Het Syrische leger controleert momenteel dit gebied, waar 90 procent van de bevolking verblijft,” voegde hij toe.

Toegegeven

Russische gevechtsvliegtuigen voeren sinds september 2015 op verzoek van de regering in Damascus luchtaanvallen uit op doelstellingen van IS en andere terreurgroepen.

Op 22 augustus liet het Russische ministerie van Defensie weten dat Moskou in totaal 63.012 troepen heeft ingezet in Syrië.

Ondertussen hebben de Amerikaanse strijdkrachten toegegeven dat er ruim 1100 onschuldige burgers in Syrië en Irak zijn omgekomen door luchtaanvallen van de Amerikaanse coalitie.

Werkelijke dodental

Dat getal ligt veel lager dan de schatting van monitorende organisaties.

De waarnemingsgroep Airwars stelt dat het werkelijke dodental veel hoger ligt. Er zouden zeker 6575 burgers zijn omgekomen door luchtaanvallen van deze coalitie.

Burgers

De door Amerika geleide coalitie wordt ervan beschuldigd burgers op de korrel te nemen en te doden.

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN op 29 september zei de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al-Muallem dat deze coalitie alles doet, behalve het bestrijden van terrorisme.

[PressTV]


Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Rothschild en aanverwanten, met club Bilderberg en z’n leden oppakken voor decennia lange oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid zou een volgend (Russisch) traject kunnen zijn.
  De dag zal komen (100% zeker!!) dan gaat dit werkelijkheid worden.

  De Russen ruimen de rotzooi op die het Westen heeft veroorzaakt en krijgen daarbij ook nog eens veel kritiek te verduren, zelfs van het achterlijke volk in het Westen krijgt Rusland grote ladingen kritiek te verduren, waar het weldenkend gesproken zou moeten worden geprezen voor het systematisch ontmantelen van de westerse satanische krachten.

  Het zal daarbij uiteindelijk eerst erger moeten worden en eindigen in een armageddon eer het satanische gezwel kan worden weggesneden.

  Daarbij krijgt NL, door eigen toedoen, te maken met apocalyptische aandoende totale anarchie, veroorzaakt door niet westerse bewoners, bijna gelijk aan de B-movie “Escape from the Bronx”. Nederland denkt met pappen en nathouden de vrede in het land te kunnen bewaren? Het land stroomt nog steeds vol met een Arabisch en Afrikaans leger onder de noemer “vluchtelingen”, maar daar zit nog, aan het eind, een duidelijk heel onprettige staart aan voor heel zalvend slinks NL.

  Op een gegeven moment zal zalvend, landverradend NL wreed wakker worden geschud, na het maken van stinkende wonden, echter, dan is veel, veel het te laat. Dit gaat volledig mis en zal men binnenkort smeken dat de Russen, net als Syrië, NL komen bevrijden…..U lacht en denkt “wat een onzin”? Heb geduld en aanschouw de steeds verdere afbraak van NL/ Europa!!!! De dag komt!

  Blijf voorbereid op alles, de huidige westerse hosanna stemming is kunstmatig aangezwengelde schijn, maar ook de laatste!

  39 likes
  • Kan het kleine beetje heldere deel van Nederland alleen maar aanraden om voedsel in te slaan.

   Aangezien de ‘vluchtelingen’ in NL beschikken over AK-47 wapens en soortgelijk wapentuig, zou ik Nederlanders adviseren goed daarover goed na te denken voor als het zover is.

   9 likes
   • @ weg met ons
    Het is altijd goed om een overlevings pakket in huis te hebben….
    Maar eigenlijk voorzie ik een ramp, water🤔

    @ Gladiator , leuk om weer eens wat onstuimigs van je te horen…..👍

    6 likes
    • @Louise

     Je voorziet een ramp met water? Er is een voorspelling dat na lange westerse provocatie de Russen als waarschuwing een atoombom in de Noordzee zullen droppen en daardoor een enorme vloedgolf ontstaat die grote delen van Nederland zal overspoelen. Wie weet? Maar het gevaar komt ook over water, vergeet dat niet!

     Mijn (voorspellende?) dromen gaan meer richting totale opstand en voedsel plunderen.

     2 likes
     • Nou zo lang Putin leeft denk ik niet dat t gebeurt , maar die Medvedev krijg ik altijd de kriebels van, en ik vergis me zelden… Ondanks dat iedereen wel bij een groep of organisatie hoort is het toch vaak maar een persoon die de leiding gevende gave heeft, of de boel in de vernieling helpt…. Ja die voorspelling ken ik, maar mocht dat gebeuren dan hebben we niks aan een voedselpakket meer……. Vooralsnog denk ik niet dat dit aankomende jaren gaat gebeuren…
      Wat jij bedoeld met dromen over voedsel plunderingen , denk ik meer aan een financiële crisis…… we wachten af het leven per dag leven….en mocht er niets bijzonders gebeuren hebben we met onze reactie’s hier weer een psychiater uitgespaard moet je maar denken 😂

      6 likes
   • @weg met ons
    Beste, ik hoop dat het overlevings pakket hulp bied, maar ik ben bang dat het rennen voor je leven wordt. Het import tuig heeft alleen maar een overlevings instinct, geen moraal, geen fatsoen. Dus die gaan (gewapend) de boel bij de nederlander thuis, leeghalen. Let maar op.
    Ik hoop echt dat ik ongelijk heb, maar ik ben bang van niet.
    Voorts, wat voor pakket had U in gedachte. In WW1 was er hongersnood met een bevolking van ik geloof 7 miljoen, WW2, ok het land werd door de bezetters leegeroofd, in de honger winter was het slecht, bevolking dacht ik 9 miljoen. Nu? Nederland is niet groter geworden en boerenbedrijf minder en een bevolking van 17 miljoen……ben niet gelovig, maar God zij met U.

    7 likes
    • @Henk Azie

     Denk dat je gelijk zult krijgen als de pleuris uitbreekt, dan zal het een wereld worden die z’n gelijke niet kent.

     Ik refereerde eerder aan het bewapen dan het aanschaffen van een overlevingspakket.

     2 likes
  • @weg met ons,

   Zoals altijd ben ik het volledig met je eens en voor degenen die dit niet zo zien zal het helaas een bittere pil worden want ons, nee mijn land is al helemaal naar de klote door al het binnenstromend TUIG WAT HIER NIET THUISHOORT en met spoed weer terug moet naar het inmiddels NIET MEER OORLOGSGEBIED!!!!

   Echter, denk dat dit alleen maar gaat gebeuren als………….nou ja, vul zelf maar in.

   Gegroet amice,

   Gladiator

   21 likes
   • @Gladiator

    Sluit mij bij je aan, het zal niet lang meer duren dan gaat de rollercoaster over z’n hoogste punt en dan alleen nog maar verticaal naar beneden.

    Sterkte voor ons allen gewenst!

    Men zal denken dat ik overdramatiseer en daarbij in lachen uitbarsten bij zoveel onzin, maar zodra de logica vastloopt en de overheid blijft doorgaan met deze zelfvernietiging en het opruimen van de eigen bevolking en zien wat we nu meemaken, dan vertelt het gezonde verstand toch duidelijk dat we niet ver meer zijn verwijderd van het vernietgende eindpunt. De NL varkens zijn binnenkort aan de beurt, dat is namelijk wat uw bloedeigen Bilderberg regering en overheid op aanstuurt.

    “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen” (clown, Bassie). Da’s NL ten voeten uit!

    Hartelijke groet, amice!

    11 likes
  • Prima werk van de Russen.
   Bijna geheel syrie is dank zij hen bevrijd., van dit islamitisch terroristisch tuig
   Tot op de dag vandaag ,vraag ik mij af wat het westen,inclusief de koninklijke luchtmacht hier hebben uitgevoerd.
   Bommen in het zand, of toch een andere agenda?
   Natuurlijk zullen wij hiervan niets over te horen en te zien krijgen op onze anti Russische propaganda zenders.
   Enfin, het land is bevrijd en onze Syrische kostgangers kunnen hun land weer gaan opbouwen.
   Of zit hier ook weer een andere agenda achter.

   8 likes
 2. @ Arwijn, ja lach maar ze hebben net 2 aardbevingen gehad….🤭
  En toch de gewone bevolking klaagt net als wij over politiek, medische missers en vaccinatie ……..
  En het valt me op YouTube altijd op bij de reactie’s over Putin, dat ze daar heel veel respect voor hebben….

  7 likes
  • @Louise,

   Beste,

   IK heb ook heel veel respect voor Putin en geloof me aub op mijn woord, ik heb een kleine 50 tot 60 uur info vergaring gedaan over deze man.
   Rusland heeft NOOIT een aanvalsoorlog uitgevoerd,
   Rusland heeft zich na de val van de muur aan zijn afspraken gehouden,
   Rusland is op uitnodiging van Assad in Syrië bezig geweest,
   Rusland heeft ik meen 3 bases op NIET RUSSISCH grondgebied op de wereld, (Amerika 135 ongeveer)
   Ik kan nog heeeeel lang doorgaan (denk o.a. aan het 10-voudige defensiebudget van de overal democratie brengende VS!!!!!) met dit lijstje en dan commentaar krijgen dat er in Rusland ook zaken gebeuren welke NIET door de beugel kunnen of dat Putin niet zo’n lievertje is als hij doet voorkomen!!

   Oké, dat is een punt, maar deze man is voor mij een leider die dit land er bovenop gebracht heeft ondanks de tegenwerking van de REST VAN DE WERELD én hij is een man die zegt wat hij denk en doet wat hij zegt met daarbij het onomstotelijk bewezen feit dat hij te allen tijde achter zijn mensen staat die hem zij n beleid in Rusland uitvoeren en trekt daarbij NOOIT zijn keutel in!!

   Dit is een man en man, een woord een woord en dus helemaal een man naar mijn hart en een TOP LEIDER!!
   Commentaar hierop vind ik prima echter in de meeste gevallen is dit geblaat in de ruimte voor mij.

   Gegroet beste,

   Gladiator

   25 likes
   • ps
    Nog even dit,

    “Amerika is verkeerd bezig” en Trump is een zakenman!!

    Yep, en een mega failliet gegane, waarbij niemand minder dan de ROTHSCHILDS hem “te hulp” zijn gekomen!!!!

    Trump beste Louise, heeft net zoveel te vertellen in de VS als IK!!

    Niets, maar dan ook helemaal NIETS, en dat is een vaststaand feit!! Hij zit aan de bekende “strings”van je weet wel, die puppet on a…..!!

    Maar het goede nieuws (althans volgens mij) is dat we er m.i. bijna zijn, ik bedoel dus bij het DOEL!!

    Alle tekenen wijzen er op!!
    Zal zeer binnenkort nog wat hele MOOIE MEGALEUGENS alias FEARPORN genoemd hier met linkverwijzingen kenbaar maken.

    Gegroet beste,

    Gladiator

    14 likes
 3. Go russiaaaaaa!

  14 likes
 4. Het is alom bekend dat de NAVO de AL is begonnen i.o. van de wapenindustrie en bankiers. Libië wilde af van de dollar wn dat pikken de Amerikanen njet.

  5 likes
  • Bas van Stapelberg,

   Mee eens.

   Doordat Amerika zich overal en nergens met binnen- en buitenlandse kwesties van andere landen ging bemoeien – voor het merendeel om eigen geopolitieke belangen/winstbejag – willen veel landen al ewnige tijd van de petrodollar af waaronder China en Rusland.

   8 likes
 5. BAH oorlog!

  ik pleit nog maar eens voor wereldvrede

  8 likes
  • @Sint Biff

   Ik ook en wie niet? Maar gaat niet lukken, want het verrotte deel van de wereld is als een oude junk verslaafd geraakt aan oorlog maken en daarbij afhankelijk geworden van het industrieel militair complex.

   5 likes
 6. Amerika is verkeerd bezig, nou zijn ze dat al jaren, maar nu zie je dat Trump een zakenman is en geen tacticus, in ieder geval geen visionair . Dat eenzijdige opzeggen van nucleaire afspraken met Rusland klinkt meer als een jaloers klein kind, met alle gevolgen van dien natuurlijk…. kijk even http://www.standaard.be vanmorgen ..
  In Syrië komen ze er wel uit …..

  6 likes
 7. Rusland heeft 88.000 ontspoorde zielen terug naar de reïncarnatie fabriek gestuurd. Mooi zo, alleen jammer dat grote delen van de mensheid nig leven in totale primitiefheid en daarbij nog lager staan in de rangorde dan een oermens.

  Persoonlijk kan ik mij bij dergelijke mensen niets voorstellen, maar je enige leven in de waagschaal stellen en weggeven aks oud vuil en daarbij anderen ombrengen voor wat stuiverlingen en zo het industriële militaire complex steunen en een handvol satansaanbidders dienen, is toch te zielig voor woorden. Wat voor stumperig leven en onderontwikkelde geest heeft iemand die zo denkt zijn leven te moeten geven en beeindigen en dat uiteinfelijk alles voor de zio maffia.

  Dat onze regering dat ook nog mede heeft gefinancierd en gesteund is van een niet te bevatten asociaal en crimineel niveau. Het helpen van moordenaars is jezelf medeplichtig maken aan moord!!!!…. “Das habt ihr alles nicht gewusst, ihr Schweine!”?

  11 likes
 8. De door Amerika geleide coalitie wordt ervan beschuldigd burgers op de korrel te nemen en te doden.
  nou rutte dit verdrag opzeggen , doe je nog iets goeds.
  kan je nog wel goed slapen dat onze defensie onschuldige burgers doden of wuif je dit ook weg?

  9 likes
 9. Mag het iets meer zijn?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronamaatregelen

Hoogleraar legt uit waarom onze coronamaatregelen echt levensgevaarlijk zijn

De coronamaatregelen kosten meer levens dan ze ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.