Homepagina » Mens en Dier » De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush
George H.W. Bush: de dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet over hem vertellen

De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush

Er zijn maar weinig dynastieke families in Amerika die de rijkste 1% zo goed hebben gediend als de familie Bush, schrijft de Amerikaanse politicus Myles Hoenig. En dat ten koste van letterlijk miljoenen levens.

Na de dood van George H.W. Bush spraken de media zoals verwacht hun lof uit over het leven van Bush, net zoals ze dat deden na het overlijden van Ronald Reagan.

Diezelfde media zullen naar verwachting ook de loftrompet steken over Henry Kissinger als hij komt te overlijden.

Kolossale misstappen

De familie Bush is rijk geworden van olie en oorlog. Opa Prescott Bush was nauw betrokken bij het bewapenen en financieren van de nazipartij in Duitsland en werd zelfs aangeklaagd voor handel met de vijand.

Zijn zoon George, die vrijdag is overleden, maakte zijn fortuin in de olie-industrie. Hij was hoofd van de Republican National Committee en de CIA.

Hij staat vooral bekend om zijn kolossale misstappen. Denk daarbij aan zijn rol bij de schuldencrisis uit de jaren tachtig en de vernietiging van het openbaar onderwijs door zijn onderwijswet ‘No Child Left Behind’.

Oorlogsindustrie

Het was vooral zijn buitenlandbeleid dat hem deed schitteren voor de oorlogsindustrie.

Hij viel in 1991 Irak binnen en destabiliseerde vervolgens de gehele regio. Bush destabiliseerde ook de Amerika’s met zijn NAFTA-verdrag, dat later onder president Clinton werd geratificeerd.

Dit verdrag heeft geleid tot enorme instabiliteit en heeft in grote mate bijgedragen aan de huidige immigratiecrisis, nu de grote corporaties in Zuid-Amerika de lakens uitdelen en lokale economieën verwoesten.

William Walker

Dan is er nog de link tussen zijn familie en William Walker, die in de jaren 1850 met een huurlingenleger Nicaragua veroverde.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de media een positieve draai weten te geven aan alles wat Bush heeft gedaan als president, besluit Hoenig.

Foto: Wikimedia Commons

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Je kan zo zien wie (de cabal) controle heeft op de wereldwijde (false) media. Hij was ook betrokken bij de dood van JFK in 1963. Er is noch veel maar als men zelf onderzoek zou doen dan gaat de beerput pas open.

  37 likes
 2. Het is godgeklaagd hoe die achterbakse media en die misselijkmakende politici, bv super-eikel Pronk van de P.v.d.A, positief durft te praten over deze smerige oorlogshitser. Net zo etterbak als Tony Blair. Nou ik kan je vertellen dat als er iemand gaat branden jn de hel dan is het Bush wel. De NWO, en dan het NOS journaal om je kapot te schamen.

  18 likes
 3. We zijn niet meer zo nieuwsgierig, we weten het wel uit welke richting de wind waaid, de hele happy few van deze wereld zijn min of meer crimineel, daarom is het goed nu “”””NU”””” tot onze positieven te komen, en ja de consequenties te aanvaarden van wat we gaan doen met onze wereld, de gele hesje is de eerste stap, we gaan offers brengen dat is zeker, maar nie nu is het te laat, komen we in een negatieve draaikolk, en zijn we verloren !

  6 likes
  • De demonstranten in Den Haag moesten van de politie hun gele hesjes uittrekken anders mochten ze niet naar het Binnenhof. Men gaf daar gehoor aan. Weg was het effect van de demonstratie. Ik zag onlangs nog een plaatje op het internet van een burqa samengesteld uit gele hesjes. Wat zullen ze in Den Haag volkomen cognitief gedissoneerd raken als iedereen in gele hesjesburqa gaat demonstreren. Dan komt alle gekte van de afgelopen decennia er schuimbekkend uit.

   10 likes
 4. Opgeruimd staat netjes.

  15 likes
 5. ik ben er nou niet rouwig om.

  10 likes
 6. Hij was op 17 juli 1989 in Leiden, waar ik hem bij de Pieterskerk zag. Ik had toen al zoiets van ´moet ik eigenlijk wel naar die foute man gaan kijken?’ Ik zat tijdelijk zonder werk en ging toch maar eens zien. Toen ik later bij het Academiegebouw aan het Rapenburg stond, kwam daar ook nog de handen schuddende Joseph Luns voorbij, in die tijd ook al zo’n foute man volgens sommigen

  6 likes
 7. Mijn man vanmorgen; de oude Bush is overleden. Mijn reactie: ik laat er geen traan om. Wij hebben net JFK herdacht. De JFK moordenaars zullen begrijpen dat we dan niet de oude Bush herdenken. Ik denk dat met mij duizenden – honderd duizenden belezen mensen wereldwijd. die de JFK moord hebben onderzocht, geen traan zullen laten om de oude Bush. Een schaap in wolfkleren. En dan hou ik het netjes.

  5 likes
 8. Wat zal die man gezien hebben na zijn dood, misschien is hij er nog wel mee bezig, wat een karma… Zijn volgende leven komt hij in ieder geval terug als Irakees!

  4 likes
 9. zal hij nu blij zijn om bij zijn vrienden in de hel te vertoeven?

  3 likes
 10. Zo zie je maar weer: Niemand ontsnapt aan de dood. Magere Hein is altijd de laatse die lacht.

  3 likes
 11. Ja 21.12 hou ik mij nog in voor de moderatie . Man verantwoordelijk voor de dood van duizenden kinderen, dus krachttermen is nog het minste. Nou vooruit nog een krachtterm. Ik hoop dat hij met heel de familie Bush zal branden in de hel. Moordenaars pur sang 21.12

  2 likes
 12. dit gaat allemaal om genocide en seriemoorden door politici, zakelijke belangen en propagandamedia. algemene democratie invoeren, feiten onthullen en berechten.
  Rutte en zijn bende komen over als hetzelfde nazi-tuig. heeft met democratie niets te maken. zijn misdadige autocraten. zoiets lukt alleen met moord en massamoord.

  alle burgers met feitelijke rechtsmacht tegen staat en staatsbedienden en andere gezagsdragers bekleden. de waanzin van presidenten/ministers/burgemeesters/gouverneurs

  1 likes
 13. Mooi, weer een misdadiger tegen de menselijkheid minder.

  1 likes
 14. A W Reijersen van Buuren

  Magdalena Eisenhower (achterkleindochter van president Eisenhower) over pedo George H W Bush (die ook mee hielp JFK te vermoorden)!

  George H W Bush is gefotografeerd vlak bij de plaats waar JFK is dood geschoten!

  https://www.facebook.com/laura.magdaleneeisenhower

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2095594313797161&set=a.184570618232883&type=3&eid=ARAp0JsLtzb9TK1edD6pM56pMlw8Yd0H0bFQ4ECzVn2Twe8A_9OvWURZ0eTY98iKVziidCCUikgKPIPq

  0 likes
 15. “Een wolf in schaapskleren”.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...