Mens en Dier

De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn maar weinig dynastieke families in Amerika die de rijkste 1% zo goed hebben gediend als de familie Bush, schrijft de Amerikaanse politicus Myles Hoenig. En dat ten koste van letterlijk miljoenen levens.

Na de dood van George H.W. Bush spraken de media zoals verwacht hun lof uit over het leven van Bush, net zoals ze dat deden na het overlijden van Ronald Reagan.

Diezelfde media zullen naar verwachting ook de loftrompet steken over Henry Kissinger als hij komt te overlijden.

Kolossale misstappen

De familie Bush is rijk geworden van olie en oorlog. Opa Prescott Bush was nauw betrokken bij het bewapenen en financieren van de nazipartij in Duitsland en werd zelfs aangeklaagd voor handel met de vijand.

Zijn zoon George, die vrijdag is overleden, maakte zijn fortuin in de olie-industrie. Hij was hoofd van de Republican National Committee en de CIA.

Hij staat vooral bekend om zijn kolossale misstappen. Denk daarbij aan zijn rol bij de schuldencrisis uit de jaren tachtig en de vernietiging van het openbaar onderwijs door zijn onderwijswet ‘No Child Left Behind’.

Oorlogsindustrie

Het was vooral zijn buitenlandbeleid dat hem deed schitteren voor de oorlogsindustrie.

Hij viel in 1991 Irak binnen en destabiliseerde vervolgens de gehele regio. Bush destabiliseerde ook de Amerika’s met zijn NAFTA-verdrag, dat later onder president Clinton werd geratificeerd.

Dit verdrag heeft geleid tot enorme instabiliteit en heeft in grote mate bijgedragen aan de huidige immigratiecrisis, nu de grote corporaties in Zuid-Amerika de lakens uitdelen en lokale economieën verwoesten.

William Walker

Dan is er nog de link tussen zijn familie en William Walker, die in de jaren 1850 met een huurlingenleger Nicaragua veroverde.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de media een positieve draai weten te geven aan alles wat Bush heeft gedaan als president, besluit Hoenig.

Foto: Wikimedia Commons

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PeterdJ
PeterdJ
3 jaren geleden

Je kan zo zien wie (de cabal) controle heeft op de wereldwijde (false) media. Hij was ook betrokken bij de dood van JFK in 1963. Er is noch veel maar als men zelf onderzoek zou doen dan gaat de beerput pas open.

toute va bien
toute va bien
3 jaren geleden

We zijn niet meer zo nieuwsgierig, we weten het wel uit welke richting de wind waaid, de hele happy few van deze wereld zijn min of meer crimineel, daarom is het goed nu “”””NU”””” tot onze positieven te komen, en ja de consequenties te aanvaarden van wat we gaan doen met onze wereld, de gele hesje is de eerste stap, we gaan offers brengen dat is zeker, maar nie nu is het te laat, komen we in een negatieve draaikolk, en zijn we verloren !

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
3 jaren geleden

Hij was op 17 juli 1989 in Leiden, waar ik hem bij de Pieterskerk zag. Ik had toen al zoiets van ´moet ik eigenlijk wel naar die foute man gaan kijken?’ Ik zat tijdelijk zonder werk en ging toch maar eens zien. Toen ik later bij het Academiegebouw aan het Rapenburg stond, kwam daar ook nog de handen schuddende Joseph Luns voorbij, in die tijd ook al zo’n foute man volgens sommigen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Het is godgeklaagd hoe die achterbakse media en die misselijkmakende politici, bv super-eikel Pronk van de P.v.d.A, positief durft te praten over deze smerige oorlogshitser. Net zo etterbak als Tony Blair. Nou ik kan je vertellen dat als er iemand gaat branden jn de hel dan is het Bush wel. De NWO, en dan het NOS journaal om je kapot te schamen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x