Mens en Dier

De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn maar weinig dynastieke families in Amerika die de rijkste 1% zo goed hebben gediend als de familie Bush, schrijft de Amerikaanse politicus Myles Hoenig. En dat ten koste van letterlijk miljoenen levens.

Na de dood van George H.W. Bush spraken de media zoals verwacht hun lof uit over het leven van Bush, net zoals ze dat deden na het overlijden van Ronald Reagan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Diezelfde media zullen naar verwachting ook de loftrompet steken over Henry Kissinger als hij komt te overlijden.

Kolossale misstappen

De familie Bush is rijk geworden van olie en oorlog. Opa Prescott Bush was nauw betrokken bij het bewapenen en financieren van de nazipartij in Duitsland en werd zelfs aangeklaagd voor handel met de vijand.

Zijn zoon George, die vrijdag is overleden, maakte zijn fortuin in de olie-industrie. Hij was hoofd van de Republican National Committee en de CIA.

Hij staat vooral bekend om zijn kolossale misstappen. Denk daarbij aan zijn rol bij de schuldencrisis uit de jaren tachtig en de vernietiging van het openbaar onderwijs door zijn onderwijswet ‘No Child Left Behind’.

Oorlogsindustrie

Het was vooral zijn buitenlandbeleid dat hem deed schitteren voor de oorlogsindustrie.

Hij viel in 1991 Irak binnen en destabiliseerde vervolgens de gehele regio. Bush destabiliseerde ook de Amerika’s met zijn NAFTA-verdrag, dat later onder president Clinton werd geratificeerd.

Dit verdrag heeft geleid tot enorme instabiliteit en heeft in grote mate bijgedragen aan de huidige immigratiecrisis, nu de grote corporaties in Zuid-Amerika de lakens uitdelen en lokale economieën verwoesten.

William Walker

Dan is er nog de link tussen zijn familie en William Walker, die in de jaren 1850 met een huurlingenleger Nicaragua veroverde.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de media een positieve draai weten te geven aan alles wat Bush heeft gedaan als president, besluit Hoenig.

Foto: Wikimedia Commons

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PeterdJ
PeterdJ
5 jaren geleden

Je kan zo zien wie (de cabal) controle heeft op de wereldwijde (false) media. Hij was ook betrokken bij de dood van JFK in 1963. Er is noch veel maar als men zelf onderzoek zou doen dan gaat de beerput pas open.

toute va bien
toute va bien
5 jaren geleden

We zijn niet meer zo nieuwsgierig, we weten het wel uit welke richting de wind waaid, de hele happy few van deze wereld zijn min of meer crimineel, daarom is het goed nu “”””NU”””” tot onze positieven te komen, en ja de consequenties te aanvaarden van wat we gaan doen met onze wereld, de gele hesje is de eerste stap, we gaan offers brengen dat is zeker, maar nie nu is het te laat, komen we in een negatieve draaikolk, en zijn we verloren !

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
5 jaren geleden

Hij was op 17 juli 1989 in Leiden, waar ik hem bij de Pieterskerk zag. Ik had toen al zoiets van ´moet ik eigenlijk wel naar die foute man gaan kijken?’ Ik zat tijdelijk zonder werk en ging toch maar eens zien. Toen ik later bij het Academiegebouw aan het Rapenburg stond, kwam daar ook nog de handen schuddende Joseph Luns voorbij, in die tijd ook al zo’n foute man volgens sommigen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Het is godgeklaagd hoe die achterbakse media en die misselijkmakende politici, bv super-eikel Pronk van de P.v.d.A, positief durft te praten over deze smerige oorlogshitser. Net zo etterbak als Tony Blair. Nou ik kan je vertellen dat als er iemand gaat branden jn de hel dan is het Bush wel. De NWO, en dan het NOS journaal om je kapot te schamen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x