Homepagina » Mens en Dier » De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush
George H.W. Bush: de dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet over hem vertellen

De dynastieke dood van een grote ontwrichter. Wat de media je niet vertellen over George H.W. Bush

Er zijn maar weinig dynastieke families in Amerika die de rijkste 1% zo goed hebben gediend als de familie Bush, schrijft de Amerikaanse politicus Myles Hoenig. En dat ten koste van letterlijk miljoenen levens.

Na de dood van George H.W. Bush spraken de media zoals verwacht hun lof uit over het leven van Bush, net zoals ze dat deden na het overlijden van Ronald Reagan.

Diezelfde media zullen naar verwachting ook de loftrompet steken over Henry Kissinger als hij komt te overlijden.

Kolossale misstappen

De familie Bush is rijk geworden van olie en oorlog. Opa Prescott Bush was nauw betrokken bij het bewapenen en financieren van de nazipartij in Duitsland en werd zelfs aangeklaagd voor handel met de vijand.

Zijn zoon George, die vrijdag is overleden, maakte zijn fortuin in de olie-industrie. Hij was hoofd van de Republican National Committee en de CIA.

Hij staat vooral bekend om zijn kolossale misstappen. Denk daarbij aan zijn rol bij de schuldencrisis uit de jaren tachtig en de vernietiging van het openbaar onderwijs door zijn onderwijswet ‘No Child Left Behind’.

Oorlogsindustrie

Het was vooral zijn buitenlandbeleid dat hem deed schitteren voor de oorlogsindustrie.

Hij viel in 1991 Irak binnen en destabiliseerde vervolgens de gehele regio. Bush destabiliseerde ook de Amerika’s met zijn NAFTA-verdrag, dat later onder president Clinton werd geratificeerd.

Dit verdrag heeft geleid tot enorme instabiliteit en heeft in grote mate bijgedragen aan de huidige immigratiecrisis, nu de grote corporaties in Zuid-Amerika de lakens uitdelen en lokale economieën verwoesten.

William Walker

Dan is er nog de link tussen zijn familie en William Walker, die in de jaren 1850 met een huurlingenleger Nicaragua veroverde.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de media een positieve draai weten te geven aan alles wat Bush heeft gedaan als president, besluit Hoenig.

Foto: Wikimedia Commons

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PeterdJ
PeterdJ
3 jaren geleden

Je kan zo zien wie (de cabal) controle heeft op de wereldwijde (false) media. Hij was ook betrokken bij de dood van JFK in 1963. Er is noch veel maar als men zelf onderzoek zou doen dan gaat de beerput pas open.

toute va bien
toute va bien
3 jaren geleden

We zijn niet meer zo nieuwsgierig, we weten het wel uit welke richting de wind waaid, de hele happy few van deze wereld zijn min of meer crimineel, daarom is het goed nu “”””NU”””” tot onze positieven te komen, en ja de consequenties te aanvaarden van wat we gaan doen met onze wereld, de gele hesje is de eerste stap, we gaan offers brengen dat is zeker, maar nie nu is het te laat, komen we in een negatieve draaikolk, en zijn we verloren !

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
3 jaren geleden

Hij was op 17 juli 1989 in Leiden, waar ik hem bij de Pieterskerk zag. Ik had toen al zoiets van ´moet ik eigenlijk wel naar die foute man gaan kijken?’ Ik zat tijdelijk zonder werk en ging toch maar eens zien. Toen ik later bij het Academiegebouw aan het Rapenburg stond, kwam daar ook nog de handen schuddende Joseph Luns voorbij, in die tijd ook al zo’n foute man volgens sommigen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Het is godgeklaagd hoe die achterbakse media en die misselijkmakende politici, bv super-eikel Pronk van de P.v.d.A, positief durft te praten over deze smerige oorlogshitser. Net zo etterbak als Tony Blair. Nou ik kan je vertellen dat als er iemand gaat branden jn de hel dan is het Bush wel. De NWO, en dan het NOS journaal om je kapot te schamen.

x

Check Also

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x