Gezondheid

In Amerika stierven in 15 jaar tijd 2 mensen aan de mazelen. Zoveel mensen stierven in dezelfde periode door het mazelenvaccin

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 18 maart 2017 getuigde arts en professor Alvin H. Moss van de West Virginia University voor een Senaatscommissie over kindervaccinaties.

Tijdens de hoorzitting merkte dr. Moss op dat er tussen 2003 en 2017 in de Verenigde Staten twee mensen zijn overleden aan de mazelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Wat daarbij niet wordt vermeld is dat er in dezelfde periode 127 mensen zijn gestorven door het vaccin tegen mazelen, aldus de arts.

Griepvaccin

Moss baseerde zich op cijfers die zijn gepubliceerd door het Vaccine Adverse Event Reporting System, een programma dat gericht is op het verzamelen van informatie over bijwerkingen na vaccinatie.

“Ik heb het nog niet gezegd, maar zoals u weet leidt ook het griepvaccin tot sterfgevallen,” zei hij.

In steeds meer landen gaan stemmen op om kinderen verplicht te laten vaccineren.

Bangmakerij

Volgens de professor moeten mensen zelf kunnen beslissen en moeten ze niet worden gedwongen om vaccins te halen die mogelijk schadelijk of zelfs dodelijk zijn.

Ondertussen gaat de bangmakerij rond mazelen in de media gewoon door.

Wie zoekt op nieuws over de mazelen komt artikelen tegen met koppen als ‘Wacht niet tot mazelen slachtoffers maakt’, ‘Minder vaccinaties, veel meer mazelen in Europa’ en ‘Langdurige schade bij kind na mazelen’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
danmaarzo
danmaarzo
5 jaren geleden

En hoeveel mensen zouden er gestorven zijn als er geen vaccinatie was…

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Een beetje scheef getrokken verhouding.
Waren het 2 kinderen van de honderd die niet ingeent waren en 127 kinderen van de 100 miljoen die wel ingeent waren?

Only you
Only you
5 jaren geleden

Inderdaad het is lood om ijzer, of jevolgt de roep vande natuur of volgt de de wens vande deep staat?

DE WAARHEID!
DE WAARHEID!
5 jaren geleden

Zelf heb ik in 1974 de mazelenprik gehad en in een koortsstuip beland geraakt, hierdoor had ik een lichte hersenbeschdiging opgelopen. De rapporten van diagnosese van artsen uuit die tijd nog steeds bewaard.

Op de kleuter als begin van de basisschool werd ik nogal door hulpverleners getrokken voor verscheidende therapieën, omdat ik trager mee kon dan met de rest. Mijn ouders zagen mij wegkwijnen en deden mij op een andere “normale” basisschool waar het iets beter ging, toch kwam ik niet aan mijn wensen en kwam zelf in een spiraal dat ikzelf niet meer wist wat ik later echt zou willen of kunnen doen.

Ik ben toen gaan werken en na een enige tijd terug naar school gegaan in de avonduren en vervolgd door een paar vakopleidingen om het toekomstige ook meer naar de zin te maken…dit allemaal naast een fulltime baan.

totdat ik een auto ongeluk kreeg en langdurig ziek was en hierdoor kwam ik in een reintegratie traject terecht waar je alleen als wegwerpartikel werd gebruikt, zelf al eens een ziekenhuisopname gehad door te zware arbeidsomstandigheden had ik mij maar ziekgemeld en zat ook in depressionele toestand waar ik hulp zocht. Bij deze hulpverlening bleek uit onderzoek dat mijn IQ uitzonderlijk meer was dan ooit getest. Uit andere onderzoeken bleek dat ik Aspergersyndroom zou hebben. En een andere behandelaar kwam met een nieuwe test (Voor de zekerheid, want je weet maar nooit) je bent niet autistisch, maar je hebt schizofrenie en de ander kwam ineens met ADHD op de proppen en natuurlijk alle verscheidende en steedse zwaarder gedoseerde medicatie erbij. Ook heb ik er een gehad die mij die beweerde dat ik anders geaard zou zijn dan de gemiddelde man, na het tweede gesprek met deze engert werd het mij allemaal duidelijk, wat een misslijkmakende feestfabriek is onze zorg toch geworden en dat allemaal over de ruggen…voor die het nodig hebben. Schande!

Maar gelukkig lopen er nog `erg schaars` goeie rond, zo had ik iemand particulier getroffen die mij weer op een beter spoor zette als ook een realistischer diagnose rapport wist op te stellen, deze persoon geloooft zelf niet in directe medicatie, maar is meer geent op sport…bijvoorbeeld.

KIJK UIT LIEVE MENSEN, wees doordachtzaam!

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x