Homepagina » Gezondheid » In Amerika stierven in 15 jaar tijd 2 mensen aan de mazelen. Zoveel mensen stierven in dezelfde periode door het mazelenvaccin
In Amerika stierven er in 15 jaar tijd 2 mensen aan de mazelen. Zoveel mensen stierven in dezelfde periode door het mazelenvaccin

In Amerika stierven in 15 jaar tijd 2 mensen aan de mazelen. Zoveel mensen stierven in dezelfde periode door het mazelenvaccin

Op 18 maart 2017 getuigde arts en professor Alvin H. Moss van de West Virginia University voor een Senaatscommissie over kindervaccinaties.

Tijdens de hoorzitting merkte dr. Moss op dat er tussen 2003 en 2017 in de Verenigde Staten twee mensen zijn overleden aan de mazelen.

Wat daarbij niet wordt vermeld is dat er in dezelfde periode 127 mensen zijn gestorven door het vaccin tegen mazelen, aldus de arts.

Griepvaccin

Moss baseerde zich op cijfers die zijn gepubliceerd door het Vaccine Adverse Event Reporting System, een programma dat gericht is op het verzamelen van informatie over bijwerkingen na vaccinatie.

“Ik heb het nog niet gezegd, maar zoals u weet leidt ook het griepvaccin tot sterfgevallen,” zei hij.

In steeds meer landen gaan stemmen op om kinderen verplicht te laten vaccineren.

Bangmakerij

Volgens de professor moeten mensen zelf kunnen beslissen en moeten ze niet worden gedwongen om vaccins te halen die mogelijk schadelijk of zelfs dodelijk zijn.

Ondertussen gaat de bangmakerij rond mazelen in de media gewoon door.

Wie zoekt op nieuws over de mazelen komt artikelen tegen met koppen als ‘Wacht niet tot mazelen slachtoffers maakt’, ‘Minder vaccinaties, veel meer mazelen in Europa’ en ‘Langdurige schade bij kind na mazelen’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. En hoeveel mensen zouden er gestorven zijn als er geen vaccinatie was…

  11 likes
 2. Een beetje scheef getrokken verhouding.
  Waren het 2 kinderen van de honderd die niet ingeent waren en 127 kinderen van de 100 miljoen die wel ingeent waren?

  9 likes
  • Niemand sterft van banale kinderziektes en als er al doden zouden vallen, dan zij het steeds de zwakste van de zwakste.

   Al de rest is kwakzalverij van de bovenste plank, big farma heeft een omzet van vele miljarden op jaarbasis…volg het geld!!

   13 likes
  • @Eelke Piers, er zijn er gelukkig heel wat meer niet ingeënt dan 100 zoals jij stelt, bovendien ben je alles behalve immuun voor mazelen met je vaccinatie. Die getallen zeggen in alle gevallen meer dan genoeg.

   Het zijn overigens meestal overheidsbeslissingen die mensen beroven van hun autonomie, van hun recht op zelfbeschikking, van hun zelfrespect, eigenwaarde en identiteit waardoor ze niet zelden zo onzeker en depressief worden dat ze zichzelf van het leven beroven. Dit wordt naast ziektes als Alzheimer en kanker, die hun oorsprong weer vinden verkeerde en door de overheid gepromote voedingsadviezen en totaal gebrek aan aandacht voor leefstijladviezen, de nieuwe volksvijand nummer één. In 2017 werden we geconfronteerd met 1917 zelfdodingen. ;

   https://www.113.nl/actueel/cbs-publiceert-zelfmoordcijfers-van-2017

   Volgens mij ligt daar een veel grotere prioriteit voor meer verantwoording en passende actie.

   5 likes
  • Heb ze gehad. Net als Rode Hond. Bof niet, maar geen van de 3 was destijds heel erg bijzonder, alle eigenlijk een hele normale kinderziektes zelfs.
   Dankzij BMR komt het nu wellicht vele malen minder voor, maar geen van die ziektes was (of is) van zichzelf ontzettend gevaarlijk, wel erg besmettelijk vandaar de entingen…

   Dus nee, als mazelen zelf voor 2 en inenten voor 127 doden zorgt, dan lijkt er m.i. iets heel erg scheef te zitten.

   2 likes
   • Rode hond/mazelen/wijnpokken/bof/dikoor…heb het als kind allemaal gehad, onze ouders lieten vroeger ons bewust spelen met kinderen die deze kinderziektes hadden.
    Wij als ouderen zijn hierdoor de rest van ons leven beschermt, ook tegen al die mutaties (inentingen) zijn wij als ouderen nog steeds beschermt.

    Nu heeft men al minstens 3 tot zelfs 5 inentingen nodig en dan is er nog geen zekerheid met alle gevolgen van dien….maar het brengt wereldwijd wel miljarden in het laadje!!

    Zo worden de generaties na mij al van op de schoolbanken bang gemaakt, waardoor deze generaties als ze zelf kinderen op de wereld zetten, zich blindelings massaal laten inenten…zonder verder vragen te stellen, er sterven tenslotte duizenden tot zelfs honderdduizenden kinderen per jaar aan deze ernstige kinderziektes….onzin dus.

    Men sterft niet aan deze banale kinderziektes/virussen maar wel aan de eventuele complicaties zoals onder meer hoge koorts.
    Zoals eerder al gesteld, de kinderen die dan wel eventueel zouden sterven zijn ondervoede kinderen en of kinderen waarbij het immuun systeem het hebben laten afweten.
    Deze kinderen vind je vooral in de armste landen terug, waar er geen voldoende voedsel aanwezig is en of waar de sanitaire installaties ontbreken.

    Nu hoor je vaak op tv en consorten/ mazelen epidemie, terwijl dat de meeste kinderen ondertussen (rijke landen) allemaal op een paar uitzonderingen zijn ingeënt en dan wijzen ze naar de on ingeënte kinderen die daar de oorzaak van zouden zijn.
    Onzin, de kinderen die ingeënt zijn zijn daar de oorzaak van, zij zijn tot zelfs 3 weken na hun eerste prik besmettelijk (zie de medische lectuur)

    De WHO heeft zelfs al officieel aangekaart (officiële site van het WHO) dat ze zich moeten baseren op cijfers en onderzoeken van big farma door gebrek aan beters…als er dan geen lichtje gaat branden dan weet ik het ook niet meer.
    Dat geld trouwens niet alleen maar voor de banale kinderziektes, griep en aanverwanten is het zelfde probleem.

    7 likes
  • @eelke,

   hoe kun je spreken van een scheef getrokken verhouding terwijl je nog met onbeantwoorde vragen zit over die verhouding.

   trollen overspoelen social media.

   fff

   3 likes
 3. Zelf heb ik in 1974 de mazelenprik gehad en in een koortsstuip beland geraakt, hierdoor had ik een lichte hersenbeschdiging opgelopen. De rapporten van diagnosese van artsen uuit die tijd nog steeds bewaard.

  Op de kleuter als begin van de basisschool werd ik nogal door hulpverleners getrokken voor verscheidende therapieën, omdat ik trager mee kon dan met de rest. Mijn ouders zagen mij wegkwijnen en deden mij op een andere “normale” basisschool waar het iets beter ging, toch kwam ik niet aan mijn wensen en kwam zelf in een spiraal dat ikzelf niet meer wist wat ik later echt zou willen of kunnen doen.

  Ik ben toen gaan werken en na een enige tijd terug naar school gegaan in de avonduren en vervolgd door een paar vakopleidingen om het toekomstige ook meer naar de zin te maken…dit allemaal naast een fulltime baan.

  totdat ik een auto ongeluk kreeg en langdurig ziek was en hierdoor kwam ik in een reintegratie traject terecht waar je alleen als wegwerpartikel werd gebruikt, zelf al eens een ziekenhuisopname gehad door te zware arbeidsomstandigheden had ik mij maar ziekgemeld en zat ook in depressionele toestand waar ik hulp zocht. Bij deze hulpverlening bleek uit onderzoek dat mijn IQ uitzonderlijk meer was dan ooit getest. Uit andere onderzoeken bleek dat ik Aspergersyndroom zou hebben. En een andere behandelaar kwam met een nieuwe test (Voor de zekerheid, want je weet maar nooit) je bent niet autistisch, maar je hebt schizofrenie en de ander kwam ineens met ADHD op de proppen en natuurlijk alle verscheidende en steedse zwaarder gedoseerde medicatie erbij. Ook heb ik er een gehad die mij die beweerde dat ik anders geaard zou zijn dan de gemiddelde man, na het tweede gesprek met deze engert werd het mij allemaal duidelijk, wat een misslijkmakende feestfabriek is onze zorg toch geworden en dat allemaal over de ruggen…voor die het nodig hebben. Schande!

  Maar gelukkig lopen er nog `erg schaars` goeie rond, zo had ik iemand particulier getroffen die mij weer op een beter spoor zette als ook een realistischer diagnose rapport wist op te stellen, deze persoon geloooft zelf niet in directe medicatie, maar is meer geent op sport…bijvoorbeeld.

  KIJK UIT LIEVE MENSEN, wees doordachtzaam!

  3 likes
 4. Inderdaad het is lood om ijzer, of jevolgt de roep vande natuur of volgt de de wens vande deep staat?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bill gates

Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en ...

corona

Grote media richten aandacht op Chinees biolab bij corona-epicentrum: ‘Eén van de ergste doofpotten uit de geschiedenis’

De theorie dat het dodelijke coronavirus uit ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.