Het Complot

Rusland over neergehaalde Boeing Malaysia Airlines: CIA zit erachter

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een dag na de ramp met de Boeing 777 van Malaysia Airlines in het oosten van Oekraïne, meldde de Russische zender Rossija 1, de Russisch tegenhanger van Nederland 1, dat het hele incident is georkestreerd door de Verenigde Staten, in het bijzonder door de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA).

De zender toonde een document waarop te zien zou zijn dat de VS tijdens de Cubacrisis in 1962 precies hetzelfde van plan was. Tijdens deze crisis dreigde er een atoomoorlog tussen de VS en de Sovjet-Unie, als gevolg van het uit de hand lopen van het conflict over Cuba. Het eiland was na een jarenlange guerrillastrijd in 1959 communistisch geworden onder Castro en had zich na de mislukte invasie in de Varkensbaai tot de Sovjet-Unie gewend om militaire hulp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De zender deelde de kijkers mede dat ‘de VS achter de ramp zit omdat de Oekraïense overheid niet geraffineerd genoeg is om dit te kunnen orkestreren’. Volgens Rossija 1 zijn de Russische economische groei en de ontwikkelingen rond de zogeheten BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – reden geweest voor de VS om te proberen de Russische economie te ontwrichten.

De Russische media klagen steen en been over beschuldigingen uit het Westen dat de schuld voor de vliegramp in Oekraïne bij Rusland ligt. “In plaats van de waarheid, een spel van de veiligheidsdiensten,” kopte de Russische krant Pravda. Rossija 1 laat voortdurend deskundigen aan het woord die de schuld bij de Oekraïense autoriteiten leggen. Volgens het Westen zijn de Russische media niet onafhankelijk genoeg en fungeren ze meer als spreekbuis van het Kremlin.

Het Russische ministerie van Defensie zegt volgens persbureau Reuters geen enkele raket gedetecteerd te hebben in de buurt van de vliegroute van de Maleisische Boeing 777. Het departement heeft de VS gevraagd om satellietbeelden te delen, ‘als zij die hebben’.

Het ministerie heeft de Oekraïense regering daarnaast om opheldering gevraagd over een Oekraïens gevechtsvliegtuig van het type Soechoj-25 dat donderdag ‘drie tot vijf kilometer’ van vlucht MH17 vloog op het moment dat het toestel neerstortte. Kiev moet volgens de Russen uitleggen waarom de straaljager het passagiersvliegtuig achtervolgde. De jager had ook raketten aan boord.

Het Russische ministerie van Defensie benadrukte verder niet het Buk-luchtdoelraketsysteem geleverd te hebben waarmee vlucht MH17 mogelijk uit de lucht is geschoten.


[CNBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Een USA ‘fals flag’-operatie? De USA is niet te vertrouwen, kijk alleen maar eens naar 9/11, Irak (Irak had zogenaamd ‘ massa vernietigingswapens; die nooit zijn gevonden) ETC., ETC..

Johan
Johan
9 jaren geleden

Ach ja, iedereen geeft iedereen de schuld of is onschuldig. Wie zou er dan achter kunnen zitten? De Shell misschien die graag een miljarden deal wil met de Oekraïne? Of is het zo dat de US een spionagepunt wil hebben op de stoep van het Kremlin i.v.m. de pas gesloten BRICK? Begint de dollar zijn wereldwaarde te verliezen is door de komst van de euro en nu het monetaire fonds van de BRICK landen? Is alles te doen omtrent GELD, MACHT en PRESTIGE? Als dat zo zou zijn dan is elke machthebber van Rusland, Oekraïne, US en de EU dader. Is de shell hierbij betrokken, zoals door sommige geschreven wordt, dan moet de gehele directie opgepakt worden wegens massamoord. Zijn het de “Illuminatie” of NWO uitvoerders de boosdoener dan dienen, ongeacht wie of wat ze zijn, deze onmiddellijk opgepakt te worden en berecht.
Waar hiermee langs gegaan wordt is de massa slachting die momenteel in Gaza plaats vindt en die vele malen erger is. Hier worden honderden onschuldige “slacht offers” gedood enkel en alleen omdat het ene land vind dat zij recht hebben op dat grondgebied omdat het in een boek staat wat niet als waarheid te definiëren valt. Wanneer is dit geschreven, waarschijnlijk tijdens het eerste concilie ter wereld door “heren” die daarbij ook de vrouw en-passant tot hoer degradeerde.
De meeste conflicten komen voort uit verschil van geloof in deze of gene.
Waar zijn wij in deze wereld op dit moment mee bezig? Begint de veelvoud aan mensen op deze aarde ons op te breken en komen oer instincten weer boven van drie is teveel?
Of………………………zijn de wapen leveranciers de schuldigen, nieuwe ontwikkelde wapens uit proberen en het “klootjes volk” oftewel de arbeiders als kanonnenvoer te gaan gebruiken?
Wie mij een goed onderbouwd antwoord geven kan roep ik hierbij op dit te doen.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Dan moet men maar tot UFO-disclosure overgaan; dan heb je al die ellende niet meer.

Vandattem
Vandattem
9 jaren geleden

NOS Journaal: ondanks de deskundige melding dat het “heel moeilijk wordt te achterhalen wie er heeft geschoten”, er tóch alleen sancties tegen Rusland worden voorbereid.
Ze gaan helemaal niks achterhalen, het is al besloten.

De voicerecorder in de zwarte doos waar de aanwijzingen zijn te horen van de vluchtleiding?
Hoe de piloot reageerde?
Volgens hen weet je dan nog steeds niks.
Dit is te belachelijk voor woorden en ik schaam mij diep.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x