Homepagina » Het Complot » Rusland over neergehaalde Boeing Malaysia Airlines: CIA zit erachter
Rusland over neergehaalde Boeing Malaysia Airlines: CIA zit erachter

Rusland over neergehaalde Boeing Malaysia Airlines: CIA zit erachter

Een dag na de ramp met de Boeing 777 van Malaysia Airlines in het oosten van Oekraïne, meldde de Russische zender Rossija 1, de Russisch tegenhanger van Nederland 1, dat het hele incident is georkestreerd door de Verenigde Staten, in het bijzonder door de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA).

De zender toonde een document waarop te zien zou zijn dat de VS tijdens de Cubacrisis in 1962 precies hetzelfde van plan was. Tijdens deze crisis dreigde er een atoomoorlog tussen de VS en de Sovjet-Unie, als gevolg van het uit de hand lopen van het conflict over Cuba. Het eiland was na een jarenlange guerrillastrijd in 1959 communistisch geworden onder Castro en had zich na de mislukte invasie in de Varkensbaai tot de Sovjet-Unie gewend om militaire hulp.

De zender deelde de kijkers mede dat ‘de VS achter de ramp zit omdat de Oekraïense overheid niet geraffineerd genoeg is om dit te kunnen orkestreren’. Volgens Rossija 1 zijn de Russische economische groei en de ontwikkelingen rond de zogeheten BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – reden geweest voor de VS om te proberen de Russische economie te ontwrichten.

De Russische media klagen steen en been over beschuldigingen uit het Westen dat de schuld voor de vliegramp in Oekraïne bij Rusland ligt. “In plaats van de waarheid, een spel van de veiligheidsdiensten,” kopte de Russische krant Pravda. Rossija 1 laat voortdurend deskundigen aan het woord die de schuld bij de Oekraïense autoriteiten leggen. Volgens het Westen zijn de Russische media niet onafhankelijk genoeg en fungeren ze meer als spreekbuis van het Kremlin.

Het Russische ministerie van Defensie zegt volgens persbureau Reuters geen enkele raket gedetecteerd te hebben in de buurt van de vliegroute van de Maleisische Boeing 777. Het departement heeft de VS gevraagd om satellietbeelden te delen, ‘als zij die hebben’.

Het ministerie heeft de Oekraïense regering daarnaast om opheldering gevraagd over een Oekraïens gevechtsvliegtuig van het type Soechoj-25 dat donderdag ‘drie tot vijf kilometer’ van vlucht MH17 vloog op het moment dat het toestel neerstortte. Kiev moet volgens de Russen uitleggen waarom de straaljager het passagiersvliegtuig achtervolgde. De jager had ook raketten aan boord.

Het Russische ministerie van Defensie benadrukte verder niet het Buk-luchtdoelraketsysteem geleverd te hebben waarmee vlucht MH17 mogelijk uit de lucht is geschoten.


[CNBC]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Een USA ‘fals flag’-operatie? De USA is niet te vertrouwen, kijk alleen maar eens naar 9/11, Irak (Irak had zogenaamd ‘ massa vernietigingswapens; die nooit zijn gevonden) ETC., ETC..

  44 likes
  • days of our lives schreef:

   Er wordt algemeen aangenomen dat Bush de aanslag op 9/11 heeft aangegrepen om te snel militair in te grijpen in landen die niets met de aanslag te maken hadden. Maar de aanslag op het WTC hadden zij niet gewild, laat staan geïnitieerd.

   Waar je nooit iemand over hoort: Bin Laden was in Pakistan. Dat land is nooit aangevallen…

   22 likes
   • Vandattem schreef:

    Het enige wat jij en je vriendje Roy doen is afwijkende meningen en ontdekkingen ontkennen en terugpraten naar de NOS Journaalversie, terwijl je misdadigers in bescherming neemt.

    Weet je wat een shill is?

    Het ligt er enorm dik boven op.

    14 likes
    • days of our lives schreef:

     Wie neem ik in bescherming? Het is een feit dat de VS geen aandeel heeft in het beramen van de WTC aanslag, maar over de vervolghandelingen van de VS ben ik minder gelukkig geweest.

     Ik vind het prima als je het niet met me eens bent (zal me echt aan m’n achterste roesten), maar je manier van reageren siert je niet.

     19 likes
     • Marcel schreef:

      Please……………..

      19 likes
     • Vandattem schreef:

      Ik vind het slim van je dat je niet ontkent, maar op het zijspoor gokt.

      Je probeert de draad te ontsporen met zij-suggesties en offtopic geneuzel.

      Classic

      8 likes
     • Tygaseras schreef:

      Het is een feit dat de VS geen aandeel heeft in het beramen van de WTC aanslag??
      Hoe kom je daarbij??
      Ik zie graag liniks tegemoet die dat bewijzen, lijkt me onmogelijk.
      Na al deze jaren, en zoveel tijd, en nog steeds deze discussie?
      Er is een orgy van bewijs dat Amerika er zeker wel achter zit, kijk wat er na de aanslag gebeurt, excuus om oorlog.
      Maar goed als jullie na zoveel jaren nog steeds de mening hebben dat het allemaal niet zo is, heb je of, niet je onderzoek gedaan.
      Of je probeert mensen te misleiden.

      7 likes
     • truth schreef:

      Ik als afgestudeerd bouwkundige nu werkend als piloot, kan bevestigen dat die gebouwen door middel van gecontroleerde demolitie zijn neergehaald. Bovendien is wtc 7 ingestort als gevolg van een brand (wat niet mogelijk is). Is er geen spoor van een vliegtuig te bekennen bij de andere 2 crash sites en heeft bovendien het luchtbeschermings systeem NORAD toevallig gefaald op die dag waar het nog nooit tevoren is gebeurd.

      Sorry, maar het ligt er heel dik bovenop

      4 likes
    • Roy schreef:

     Ik had me nog zo voorgenomen om hier niet te reageren, maar ja, je vraagt er om he. Ik kan niet voor D.O.O.L. spreken, maar ik neem niemand in bescherming. Ik neem informatie/nieuws tot me en kijk wat ik er mee kan en of het plausibel is en ik vind het belangrijk (waar mogelijk) nieuws te checken, door verder te kijken dan het nieuwsbericht zelf..

     Als er bijvoorbeeld wordt geroepen door een willekeurig iemand dat bijvoorbeeld George Soros baas van Malasya Airlines is en dus alles bespeeld heeft intrigreert dat mij en wil ik weten hoe diegene daar bij komt en hoe betrouwbaar het is. Heeft diegene z’n informatie gechecked of roept diegene maar wat na wat deze heeft gelezen of gehoord via een conspiracy theorist..

     Als hier wat geroepen zou worden wat gebaseerd is op daadwerkelijke goede intell zou ik dat ook waarderen, helaas is dit niet geval.. Tot nog toe zijn de beste berichten toch echt in de MSM geweest. Ik ben er mee eens dat er ook veel b*llshit langskomt, maar lang niet zo veel als hier wat betreft de MH17.

     Jullie zitten alleen maar te zanikken over de MSM, maar als er dan een keer een bericht staat wat jullie goed uitkomt is het meteen een heilig bericht (is dat dan niet net zo onbetrouwbaar?).. Echt ik heb het vaker gezegd, ik ben vaak met verbazing aan het lezen, maar het heeft dan ook wel weer wat aandoenlijks 🙂

     16 likes
     • days of our lives schreef:

      Cherry picking. Men wil slechts datgene omarmen wat hen uitkomt, ongeacht de herkomst. Dergelijke berichten komen binnen de MSM wat minder vaak, dus deugen die meestal niet.

      Maargoed, ik zal m’n reactie op jou beperkt houden, want de conspiracy theorieën gaan al richting een warme vriendschap tussen jou en mij. Laten we maar doen alsof we vreemden voor elkaar zijn die onafhankelijk van elkaar reageren (wat helemaal niet kan). Hou het wel stil he, anders vallen we door de mand, vriend! 😉

      16 likes
     • Johannes schreef:

      Roy en D.O.O.L. voor vele hier geldt het spreekwoord de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Helaas gaan vele het op de persoon spelen alsof wij dom zijn omdat wij ons niet blind aansluiten bij wat alternatieve media brengt.

      Het is allemaal leuk dat men alternatieve nieuwsbronnen leest zoals NineForNews.nl, dat doe ik ook. Ik hecht ook waarde aan alternatieve nieuwsbronnen maar als realist volg ik zowel de gangbare nieuwsbronnen als alternatieve. Laat de gangbare media ook in zijn waarde. Iemand zijn realiteit is niet de realiteit van een ander.

      5 likes
     • investigate4truth schreef:

      Volgens de Russen:

      Russia Releases Satellite Photos Of Kiev Occupiers Deploying BUK-M1 Missiles In Eastern Ukraine & Radar Proof Of Kiev Warplanes In MH17 Vicinity.

      http://politicalvelcraft.org/2014/07/22/russia-releases-satellite-photos-of-kiev-occupiers-deploying-buk-m1-missiles-in-eastern-ukraine-radar-proof-of-kiev-warplanes-in-mh17-vicinity/

      If Russia is behind MH17 crash, where’s the evidence? – Defense Ministry.

      http://rt.com/news/175104-crash-evidence-antonov-defence/

      0 likes
    • days of our lives schreef:

     Zie je in mijn reactie zelfs al een complot? Ik heb geen dubbele bodem, is dat lastig voor je?

     16 likes
   • Kalki schreef:

    days of our [email protected]: ‘ Maar de aanslag op het WTC hadden zij niet gewild, laat staan geïnitieerd. ‘ ; je bedoeld Irak?

    4 likes
   • Taz schreef:

    Ze proberen ons allemaal op het verkeerde spoor te zetten. Er verdwijnt een vliegtuig van malaysia Airlines in maart ergens in de Indische oceaan, vier maanden later wordt er weer een vlucht van malaysian Airlines neergeschoten? Toeval of opzet? Ik vind het een beetje te toevallig allemaal. Als je even doorzoekt en naar motieven gaat zoeken, wordt het allemaal erg duidelijk. Wie heeft iets tegen Maleisië? Is er mogelijk ook op Nederland aangevallen? Als je dus even doorzoekt en kijkt wat voor nieuws er voorafging de maanden voor de vliegtuigen verongelukten is er overduidelijk één hoofdverdachte: Israël. Aangezien een Maleisisch tribunaal eind 2013 de staat Israël schuldig had bevonden aan genocide op de Palestijnen. Een Nederlands pensioenfonds haalde in januari 2014 al zijn beleggingen weg uit de grootste 5 Israëlische banken omdat met dat geld joodse nederzettingen zouden worden gebouwd. Kan allemaal toeval zijn, maar ja zet je wel aan het denken toch?

    0 likes
  • Dutch Woody schreef:

   Dit is een false fllag, ik heb geprobeert om contakt temaken met NineFor Niews maar geen heb geen mogelijkheid,
   Bekijk deze link sorrie het is in engels maar geeft het bewijs

   July 22 2014

   BUSTED: PHOTOGRAPHIC PROOF SHOOT DOWN PLANE WAS MH370

   http://www.jimstonefreelance.com/

   1 likes
  • ultrafox schreef:

   Wat mij enorm frustreert…

   Is dat ik inmiddels gebant ben op diverse forums alleen maar omdat ik mijn mening geef zoals ieder dat hier ook kan doen. Gebant op NUJIJ en GEENSTIJL. Als je de Telegraaf een NSB krant noemt op GEENSTIJL heb je al een perma ban aan je broek. Leuk sfeertje hier in Nederland…vrije meningsuiting HAHA wat een flop!.

   2 forums met allemaal van die pro MSM gasten. Die zelfde gasten heb je hier ook en ze mogen allemaal onbelemmert dezelfde BS verkondigen als op NUJIJ. Wie de broek past trekke hem aan hierzo. Kan niet wachten op bijltjesdag dat we dat vuile liegende en graaiende tuig eindelijk eens kunnen aanpakken.

   1 likes
  • biko schreef:

   news flash: ‘ze’ zijn allemaal ‘niet te vertrouwen’, niet alleen de amerikanen.

   1 likes
  • Taz schreef:

   Ik denk eerder aan Israël, zij hebben motieven om Maleisië en Nederland te straffen en er twee Iraanse jongens aan boord zaten van vlucht mh370 en er geruchten waren dat deze met valse Europese paspoorten reisden wat natuurlijk dan op een aanslag moest lijken. Israel ziet dat Iran steeds betere betrekkingen krijgt met de VS en wil zo snel mogelijk een oorlog uitlokken. Ook vlucht mh17 was van malaysia Airlines en het zou natuurlijk kunnen dat de mossad of cia deze hebben neergeschoten om vervolgens de Russen de schuld te geven.

   0 likes
 • Johan schreef:

  Ach ja, iedereen geeft iedereen de schuld of is onschuldig. Wie zou er dan achter kunnen zitten? De Shell misschien die graag een miljarden deal wil met de Oekraïne? Of is het zo dat de US een spionagepunt wil hebben op de stoep van het Kremlin i.v.m. de pas gesloten BRICK? Begint de dollar zijn wereldwaarde te verliezen is door de komst van de euro en nu het monetaire fonds van de BRICK landen? Is alles te doen omtrent GELD, MACHT en PRESTIGE? Als dat zo zou zijn dan is elke machthebber van Rusland, Oekraïne, US en de EU dader. Is de shell hierbij betrokken, zoals door sommige geschreven wordt, dan moet de gehele directie opgepakt worden wegens massamoord. Zijn het de “Illuminatie” of NWO uitvoerders de boosdoener dan dienen, ongeacht wie of wat ze zijn, deze onmiddellijk opgepakt te worden en berecht.
  Waar hiermee langs gegaan wordt is de massa slachting die momenteel in Gaza plaats vindt en die vele malen erger is. Hier worden honderden onschuldige “slacht offers” gedood enkel en alleen omdat het ene land vind dat zij recht hebben op dat grondgebied omdat het in een boek staat wat niet als waarheid te definiëren valt. Wanneer is dit geschreven, waarschijnlijk tijdens het eerste concilie ter wereld door “heren” die daarbij ook de vrouw en-passant tot hoer degradeerde.
  De meeste conflicten komen voort uit verschil van geloof in deze of gene.
  Waar zijn wij in deze wereld op dit moment mee bezig? Begint de veelvoud aan mensen op deze aarde ons op te breken en komen oer instincten weer boven van drie is teveel?
  Of………………………zijn de wapen leveranciers de schuldigen, nieuwe ontwikkelde wapens uit proberen en het “klootjes volk” oftewel de arbeiders als kanonnenvoer te gaan gebruiken?
  Wie mij een goed onderbouwd antwoord geven kan roep ik hierbij op dit te doen.

  42 likes
  • Sola schreef:

   Ik kan me vinden in de woorden van Johan. Waarschijnlijk zullen we (lees: de massa, het merendeel van de wereldbevolking) er nooit achter komen vrees ik. Ik hoor het mezelf nog zeggen een paar uur na de ramp, dat het wel weer een politiek spelletje zal zijn geweest tussen de groten der aarde met de gewone mens als slachtoffer. Klinkt misschien dramatisch, maar dat was gewoon het eerste wat in me opkwam. Hoe dan ook, het ergste is dat bijna 300 mensen hun leven hebben verloren en dat de nabestaanden nog moeilijke tijden genoeg tegemoet gaan.

   7 likes
  • hader schreef:

   Zie voor wat het is. Het is een conflict gebied tussen 2 partijen. De ene partij zoek toenadering naar het westen. De ander probeert wat van zijn voormalige macht te laten gelden in zijn achtertuin. Poetin ziet met lede ogen aan dat zijn invloedssfeer steeds minder en minder wordt. (Tijdens de koude oorlog zat er een behoorlijke buffer tussen ons en Rusland) Nu hij zijn Krim “terug heeft” heeft hij aller baat bij om de separatisten te steunen. in de dagen rondom het neer halen van MH17 zijn er een aantal Oekraïense militaire toestellen neergehaald. Zelfs in de namiddag op die fatale dag. Hoe de separatisten die BUK raket installatie in handen hebben gekregen is nog een raadsel. Zelf zijn ze niet in staat om zo’n geavanceerd ding te kunnen bemannen. (Het is een samengeraapt zooitje wat daar rondloopt) Misschien door de Russen uitgeleend aan de separatisten om ze “een handje te helpen”? Iemand heeft een gruwelijke vergissing gemaakt. Niemand doet zoiets bewust. Ze waren er als de kippen erbij om alleen maar te constateren dat het geen militair toestel was. Zie hier het risico: in the fog off war….

   1 likes
   • hader schreef:

    Wat ik niet snap. Waarom vliegt een luchtvaart maatschappij over zo’n conflict gebied? Er zijn zat andere conflict gebieden op de wereld waarvan men weet dat het niet in staat is om een toestel op 10 Km te kunnen neerhalen. Er zijn nu aanwijzingen dat de Amerikaanse, Canadese, Engelse, Fransen en Australische inlichtingendiensten van dit risico wisten, maar dat niet openlijk gedeeld hebben met een maatschappij zoals Malaysia Airways. Dat deze maatschappij om economische redenen zo goedkoop mogelijk van punt A naar B vliegt is bekend. Als ze de beschikking zouden hebben over deze informatie hadden ze andere route gekozen. Ik kan me niet voorstellen dat het willens en wetens zo’n risico zouden willen lopen, zeker niet na die afgrijslijke MH vlucht die zomaar verdwenen is. Zoals met alles zit de wereld complexer in elkaar dan gewoon de CIA maar de schuld geven. Wat er gebeurt is ronduit misdadig. Maar zo te zien hebben meerdere partijen hierin wat uit te leggen. De onderste steen boven…

    2 likes
  • Snooker schreef:

   Heel mooi gesproken,ik kan mij vinden in jouw woorden!!!

   3 likes
 • Buddy schreef:

  Het land dat altijd benadrukt dat vrede heel erg belangrijk is en dat het alleen maar vrede wil, is hetzelfde land dat altijd als eerste roept dat oorlog de enige oplossing is… Hypocriet nietwaar?

  Amerika is dan ook overal ter wereld vertegenwoordigd als het om oorlog gaat, of misschien de wapenindustrie daar iets mee te maken zou kunnen hebben? …think again

  Zou me niets verbazen als de CIA hier achter zit, die hebben wel aardig wat ervaring als het om dit soort dingen gaat.

  Alle tegenstrijdige berichtgevingen en vreemde toevallen omtrent dit vliegtuig doen vermoeden dat hier meer aan de hand dan wat “The Land of the Free” ons hier voorspiegelt, en ik denk dat ik er niet ver naastzit…

  29 likes
  • Marc schreef:

   Goed gezegd Buddy,

   “Amerika is dan ook overal ter wereld vertegenwoordigd als het om oorlog gaat, of misschien de wapenindustrie daar iets mee te maken zou kunnen hebben? …think again”

   Ja natuurlijk heeft het daarmee te maken, de wapenindustrie levert erg veel op en niet allen voor de VS, maar ook voor Duitsland en ook Nederland verdient goed aan de export van wapensystemen. Hoezeer de Amerikaanse defensie geïnvolveerd is in de wereld laat het volgende kaartje zien: http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/globalmilitarism58_14.jpg

   Zolang ze onze vrienden zijn, en dan bedoel ik de Amerikaanse regering, Council for Foreign Relations en de Trilateral Commission is er niets aan de hand, maar als de wind anders waait….

   Ik begrijp best dat Poetin en zijn Rusland het niet prettig vinden om al deze bases voor de deur te hebben in Turkije, Oezbekistan en andere landen. Net zoals de Amerikanen niet blij waren met de Russen op Cuba.

   Dit alles zal goed uitgezocht moeten worden alvorens de vinger te wijzen naar een schuldige, maar dit gebeurt nu al: volgens vele Nederlandse media hebben de “separatisten”en daarmee de Russen het gedaan, De Russen wijzen de CIA aan als dader en de waarheid zal nog veel geweld aangedaan worden voordat we antwoord krijgen op onze vragen.

   9 likes
   • Guido schreef:

    Echt nvoorstelbaar hoeveel lieden hier blijkbaar meer vertrouwen in Poetin hebben dan in Obama. Poetin, je weet wel, met zijn jarenlange KGB ervaring. Als je dar op je CV hebt staan MOET je wel integer zijn he? Slaap lekker verder allemaal…

    5 likes
    • days of our lives schreef:

     Ik ben er van overtuigd dat de meesten hier dat niet eens weten. En zo wel, dan wordt het niet “geloofd”.

     Alle complottheorieën (dus niet complotten, die zijn namelijk wel bewezen) zijn gebaseerd op geloof en/of wensdenken. Er ontbreekt altijd bewijs en de “bewijsstukken” die worden aangedragen, zijn in de regel te belachelijk voor woorden en spreken elkaar meestal ook tegen. Men haalt dan zijn eigen visie onderuit.

     Gisteren heeft een rebellenleider aangegeven dat zij in bezit waren van een Buks en deze ook hebben gebruikt. Had toch gehoopt dat dat hier ook zou worden opgepikt.

     4 likes
     • Roy schreef:

      Ik las het ook inderdaad, maar ben je gek, daar zullen ze dan weer geen artikel aan wagen :)..

      Zo gauw als maar 1 iemand roept het is de CIA of de Oekraïne heb je meteen een groot artikel, maar als er een bekentenis is van een rebellenleider is het niet interessant genoeg ;)..

      Valt me dan weer een beetje tegen..
      Misschien komt dat artikel nog, wie zal het zeggen..

      1 likes
  • serkan schreef:

   ik vind dat hier heel lang en uitgebereid over gepraat mag worden maar wij moeten een ding niet
   vergeten amerika brengt zowel iedereen ongeluk omdat zij hun wereld macht niet willen missen
   zullen zij waarschijnlijk alles tot staat zijn maar dit geldt ook voor rusland,china enzevoorts met andere worden mensen zoals wij zullen nooit achter komen wat er in deze wereld gebeurt zelfs hogere jongens
   zoals minister president of president watever zelfs hun zullen hun echte meningen hier over niet durfen te vertellen, je hebt tenslotte met grote jongens te maken met heel veel macht.

   1 likes
  • frederika schreef:

   tja de us heeft nog nooit vrede gekent
   ze zijn al in oorlog vanaf de burgeroorlog
   met andere landen weliswaar maar toch
   oorlog betekent geld en macht voor ze
   en op dit moment lijkt het wel of ze in paniek zijn
   want ze doen zulke rare dingen
   ik vindt het gewoon eng ook omdat onze president rutte alles doet wat de us zegt
   hij is lid van de bilderbergergroep

   0 likes
 • Jan schreef:

  Ok hier wordt Russische staatspropaganda eventjes letterlijk herhaald, sois.

  Het is kennelijk heel erg moeilijk om voorlopig uit te gaan van verreweg het meest voor de hand liggende scenario.

  11 likes
  • Vandattem schreef:

   “Met een kluitje het riet in” heet dat op z’n ouderwets, beste Jan.

   3 likes
   • Roy schreef:

    Beste Vandattem, begrijp ik goed dat jullie de russische propaganda wel als zoete koek slikken. Is dat omdat jullie een gezamenlijke vijand hebben, het grote boze Amerika?

    Het wordt echt met de dag vermakelijker 🙂

    Maar ja.

    Aan de ene kant zegt Rusland dat de V.S. er achter zit, aan de andere kant zegt de V.S. dat Rusland er wss “niet” bij betrokken was.

    VS: MH17 ‘per ongeluk’ neergehaald door separatisten
    “De Amerikanen hebben geen aanwijzingen voor rechtstreekse Russische betrokkenheid, meldden Amerikaanse media.”

    Ik vraag me wel stiekem af of Rusland überhaubt de mogelijkheid overwogen heeft dat de separisten het zijn geweest?

    8 likes
 • Vandattem schreef:

  NOS Journaal: ondanks de deskundige melding dat het “heel moeilijk wordt te achterhalen wie er heeft geschoten”, er tóch alleen sancties tegen Rusland worden voorbereid.
  Ze gaan helemaal niks achterhalen, het is al besloten.

  De voicerecorder in de zwarte doos waar de aanwijzingen zijn te horen van de vluchtleiding?
  Hoe de piloot reageerde?
  Volgens hen weet je dan nog steeds niks.
  Dit is te belachelijk voor woorden en ik schaam mij diep.

  16 likes
 • Bataaf schreef:

  Dit conflict lijkt natuurlijk erg op wat, en vooral HOE het in Syrië begon 3,5 jaar geleden alweer.
  meemalen is geprobeerd dit conflict op te blazen om zodoende een no fly zone te krijgen wat gelijk staat aan bombardementen in dit geval op het Syrian Arab Army van Assad.Zo is er enkele malen sarin gas gebruikt door naar achteraf bleek, rebellengroeperingen als al nusra en isil die openlijk gesteund worden en sommige werden (i.v.m. binnenlandse verontwaardiging) door de V.S. en dus getraind en gefinancierd door de C.I.A..Overigens heeft Rusland een zeer grote bijdrage geleverd aan het helpen ontmantelen van Assad’s biologisch chemische wapens om een groter conflict in de regio te voorkomen.En dat zit niet lekker bij het ‘militaiy industrial complex’.Zo is in de Oekraïne een democratisch gekozen president afgezet met steun van het westen.De Krim besloot d.m.v. door de V.N. erkende verkiezingen zich af te scheiden van de Oekraïne.Delen van oost Oekraïne willen dit ook maar krijgen artillerie granaten op hun huizen.Bijvoorbeeld al 20 burger doden de dag na de ramp met MH17.Etnische zuiveringen en gruwelijkheden tegen burgers is in dit conflict niet anders dan in Syrië hetzij gelukkig kleinschaliger.Het gaat hier om de ‘shock doctrine’, een typisch Amerikaans ‘handelsmerk’.Ik vraag me af hoe transparant en gedetailleerd de westerse inlichtingendiensten straks naar voren komen.Radarbeelden, satellietbeelden, cockpit gesprekken, forensisch onderzoek etc.Rusland heeft open kaart ‘gespeeld’, nu ligt de bal bij het westen.

  14 likes
 • Johan schreef:

  JFK, Vietnam, 9/11, Irak, etc…
  Wie echt in de officiële verklaringen gelooft, heeft niets op deze website te zoeken.
  Ga lekker op het NOS forum reageren.
  Dan ben je onder geloofsgenoten.
  Kun je ons en jezelf een hoop energie besparen.

  12 likes
 • Ron Roerwind schreef:

  ik vond deze wel grappig… Audio opnamen van rebellen zou eerder zijn opgenomen dan dat het vliegtuig neerstorte…
  https://www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM

  1 likes
 • Vandattem schreef:

  Vandaag op de nationale dag van rouw…. is door een rechter besloten dat de AIVD gegevens mag uitwisselen met de NSA onder het mom van…..terrorismebestrijding.

  Gefeliciteerd, we zijn nu allemaal terroristen.

  Hoezo afleiding?

  7 likes
 • Kalki schreef:

  Dan moet men maar tot UFO-disclosure overgaan; dan heb je al die ellende niet meer.

  5 likes
 • Roy schreef:

  Dit is ook wel een leuke blog, maak er van wat je er van wilt maken.
  Hij maakt er in ieder geval werk van en neemt de moeite om dingen verder uit te zoeken..

  http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/launch-location-detected-of-missile.html

  Op de home pagina van zn blog staan ook wel wat leuke dingen over bijvoorbeeld de russische propaganda..

  5 likes
 • Vandattem schreef:

  Volgende crash: 116 doden: http://rt.com/news/175264-algeria-plane-crash-ah5017/

  Compleet met de “magic 7” en de nieuwe “magic 17”.

  Het komt van RT.
  Bash wat je wil, maar verder brengt niemand dit.

  0 likes
  • days of our lives schreef:

   Dus er is nog een vliegtuig neergestort? Ik las het ook op nu.nl.
   Gebeurt bijna wekelijks, dus in welk ei heb jij gelegen? Gisteren ook in Taiwan, die ben je nog vergeten.

   Ik mis de letters MA, en Boeing 777. Die toestellen waren toch het doelwit? Je moet je theorie nog even aanpassen hoor.

   3 likes
  • Roy schreef:

   Beter lezen, is overal terug te vinden.. Net als het vliegtuig die gisteren crashte.. Had ik al gezegd dat ik me blijf verbazen, , oh oh oh 🙂

   1 likes
 • lullo schreef:

  zei die hier achter zitten zullen nooit opgesloten worden. doe al jaren zelf onderzoek ,deze ( mensen ) beesten zijn het zullen nergens voor stoppen ook al moeten ze de helft van de wereld uitroeien ze doen het .

  leef je leven zo goed mogelijk meer kunnen wij niet doen

  Gr lullo

  3 likes
 • GS88 schreef:

  Waarom eigenlijk wéér een toestel van Malaysian Airlines?

  Vind dat toch wel een beetje bizar in zo’n korte periode.

  3 likes
 • jeffrey schreef:

  Ik vind de beschuldigingen naar Rusland grappig en ongeloofwaardig. Op veel nieuwspagina’s wordt gezegd dat de seperatisten het lucht afweer systeem van Rusland ontvangen hebben. Maar vertellen er ook achter aan dat dit systeem door de seperatisten buit is gemaakt op een Oekrainse basis. LOL wat is het nu hebben ze het van Rusland of hebben ze het buitgemaakt. Enige waar ik het wel mee eens ben is dat je wel opgeleid moet zijn om dit te kunnen bedienen, maar ex militairen bij de seperatisten zullen dat wel zijn.

  2 likes
  • hader schreef:

   Ik denk dat je het nogal luchtig opvat. Dit systeem is niet zomaar te bedienen. Je hebt er echt een behoorlijke opleiding voor nodig om zo’n systeem te kunnen bedienen. Toon me de eerste de beste separatist aan die in staat is om zo’n systeem te bedienen. Het is geheel wat anders dan zo maar een shoulder based system te bedienen. Deze systemen halen lang niet deze hoogte (10 Km) Dat Rusland de oorsprong is van zo’n geavanceerd systeem is staat buiten enkele twijfel. Dat een doorsnee separatist er zo aan de slag kan ermee? Nee, wat daar rond loopt is een stelletje idioten die je een wapen in handen geeft en denkt zo hun gedachtegoed veilig te stellen. Wat je hiervoor nodig hebt is echt een hardcore trained militair die weet wat hij doet. Iemand die verstand heeft van dit systeem. Iemand die getraind is door de Russen, of in het uiterste geval door de Russen zelf. Het bedienen van zo’n systeem is niet even een manual doorlezen wat vuistdik is, en ermee meteen een vliegtuig op 10 Km hoogte met succes neerhalen. Je kan de beschuldigingen richting Rusland grappig en ongeloofwaardig vinden, maar zij zijn wel de enige die het konden uitrichten. Tenzij dat je de Amerikanen ervan denkt dat zij een eenheid ter plaatsen had om een BUK installatie te jatten van welke mogendheid ook, en bewust de MH17 neerhaalde. Als je het laatste scenario aanhangt dan ben je echt gestoord.

   0 likes
 • Vandattem schreef:

  De gesprekken op straat gaan, behalve over de gruwel, over hoe “er geen zak van klopt”.

  1 likes
 • Royal schreef:

  Ik vind het erg jammer dat er hier figuren reageren, die er vooral lol aan beleven iedereen af te kraken omdat hun bewijsmateriaal niet waterdicht is (althans zo lijkt het soms). Een mega ramp heeft plaats gevonden waar Nederland bij betrokken was… Het is een ingewikkeld verhaal geworden (wie, wat, hoe, waar, waarom wanneer…). Respect voor iedereen die een poging doet om te zoeken naar de waarheid! Amen/Ameen…!

  1 likes
 • Roy schreef:

  Leuke link over de russische propaganda in het algemeen. Even om aan te tonen hoe betrouwbaar het russische nieuws is.

  http://www.stopfake.org/en/russia-s-top-lies-about-ukraine-part-1/

  0 likes
 • kukumatz schreef:

  “OVV: niet geknoeid met tweede zwarte doos

  DEN HAAG –
  Er is niet geknoeid met de zogenaamde flight data recorder van Malaysia Airlines vlucht MH17. Dat heeft de Onderzoeksraad voor Veiligheid laten weten.

  Een delegatie van de Maleisische regering krijgt de zwarte dozen overhandigd uit handen van de separatisten. Nu worden de vlucht-recorders overgebracht naar Engeland.
  Een delegatie van de Maleisische regering krijgt de zwarte dozen overhandigd uit handen van de separatisten. Nu worden de vlucht-recorders overgebracht naar Engeland.

  Eerder was al vastgesteld dat de cockpit voice recorder niet was gemanipuleerd. Het onderzoeken van de beide zwarte dozen ,,zal nog geruime tijd vergen”, aldus de Onderzoeksraad.

  Elk passagiersvliegtuig heeft twee zwarte dozen. De ene slaat vluchtgegevens als snelheid en hoogte op, de andere neemt de gesprekken in de cockpit op. Die informatie is belangrijk voor het onderzoek naar de toedracht van de ramp.”

  Bovenstaand artikel uit de Telegraaf van vandaag logenstraft de uitlatingen van de Oekraïense regering dat er door de separatisten gemanipuleerd zou zijn met de uitkomst van de zwarte dozen.
  Welnu zijn er soms nog meer “onwaarheden” die de afgetreden regering van de Oekraïne tot nu toe verteld heeft?
  Mocht dit zo zijn dan heet de afgetreden regering nog heel veel uit te leggen aan Nederland en de Wereld.
  Trouwens, vind het erg vreemd dat een regering midden in zo’n Wereldcrisis aftreedt zonder welke vorm van uitleg omtrent deze ramp van Wereldomvang.
  Vooral naar Nederland en de andere getroffen landen toe of verschuilen zij zich voor de waarheid waarvan de US een stukje heeft opgelicht met de uitspraak dat “dronken Oekraïense soldaten” eventueel debet kunnen zijn aan deze ramp.

  0 likes
 • anoniem schreef:

  ik vind het gek waarom niemand over de vlucht zelf heeft, want waarom ging mh17 over een oorlogsgebied vliegen dat klopt ook niet, dan speelde je dus echt met vuur. Het staat overal in de media dat het daar niet veilig is.

  0 likes
 • tino schreef:

  Duidelijk een operatie onder een valse vlag. Als je alleen propaganda geloof na alle leugens ben je zeer en zeer lomp.

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  >