Buitenaards

‘President Obama bevestigde dat buitenaardsen bestaan’

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jaden Smith, de zoon van de Amerikaanse acteur Will Smith, zei deze week tegenover het tijdschrift Wonderland dat president Obama hem heeft bevestigd dat buitenaardsen echt zijn.

Jaden speelde in diverse films, waaronder de remakes van The Day the Earth Stood Still en The Karate Kid, en maakt ook furore als rapper en danser.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Binnenkort zal hij te zien zijn in After Earth, een futuristische film met buitenaardse wezens. Jaden houdt zich veel bezig met het onderwerp buitenaards leven. “Ik vind buitenaardsen erg cool, omdat ze bestaan,” vertelde hij aan het tijdschrift.

Situation Room

Hij voegde toe dat president Obama bevestigde wat hij al dacht. De familie Smith kreeg onlangs de kans om een bezoek te brengen aan het Witte Huis. In de Situation Room, die zich in de kelder van de westvleugel bevindt, zag Jaden zijn kans schoon om de president te vragen naar buitenaardsen.

“Ik heb met president Obama gesproken over buitenaardsen,” zei hij. “Hij zei dat hij het bestaan van buitenaardsen kon ontkennen noch bevestigen, wat betekent dat ze bestaan. Als mensen denken dat we de enige beschaving zijn in dit universum, is er iets mis met ze.”

Tijdens een uitzending van BBC Radio 1 afgelopen jaar vertelde Will Smith over de rondleiding in het Witte Huis en het gesprek dat zijn zoon had met Obama. Onderstaand fragment werd op 16 mei 2012 uitgezonden.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S0M30N3
S0M30N3
11 jaren geleden

repeat, alleen staat er nu iets nieuws bij “tijdschrift”.. maja vindt het goed dat Jaden het leuk vindt haha

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Nogal logisch je moet namelijk egoïsitisch zijn aangelegd, om te denken dat een stofje, in het heelal genaamd “AARDE”, het enige stofdeeltje is, waar leven aanwezig is.En zo weet OBAMA dit ook!!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Citaatje uit Wonderland:“I talked to President Obama about extraterrestrials. He said he could neither confirm nor deny the existence of aliens, which means they’re real. If people think we’re the only people that live in this universe, then something is wrong with them.”

RRR
RRR
11 jaren geleden

Hebben we een bevestiging nodig van zo’n oelewapper als Obama ?

Wie nu anno 2013 nog denkt dat wij alleen zijn in dit multiversum is inderdaad hartstikke temmes !

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x