Binnenland

‘Ongekende vertoning’ in Haagse gemeenteraad: D66-voorzitter ontneemt FVD tot 2 keer toe het woord

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Den Haag kampt met een enorme toestroom van asielzoekers. De gemeente is van plan om nog meer migranten deze kant op te halen. Dat terwijl autochtone Nederlanders al sinds 2011 een krimpende minderheid zijn in deze stad.

Toen FVD-fractievertegenwoordiger Massimo Etalle deze omvolking in de gemeenteraad benoemde, ontnam de D66-voorzitter hem tot twee keer toe het woord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik benoem slechts een eenvoudige statistiek en er wordt hier gedreigd mij het woord te ontnemen. Terwijl iedereen de waarheid kan zien. U komt naar buiten, u ziet wat er aan de hand is, u loopt door de wijken, u weet wat er aan de hand is. Iedereen weet het, maar we mogen het hier niet benoemen,” zei Etalle.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hele gevaarlijke tendens

“Het is ongekend dat feiten over omvolking niet benoemd mogen worden…” vervolgde hij, waarna D66-voorzitter Joren Noorlander ingreep: “Dit gaan we dus niet doen. Ik schors hierbij de vergadering.”

Wat we hier zien, is onderdeel van een hele gevaarlijke tendens, reageert Etalle. Bij alle grote onderwerpen, of het nou corona of immigratie is, wordt het open debat geblokkeerd door D66-voorzitters.

Elke dag zien we nu nieuwe voorbeelden van intolerantie en totalitaire trends, stelt FVD-voorman Thierry Baudet.

Te bizar

Minister De Jonge schreef in antwoord op Kamervragen dat voor de periode tot 2036 een groei van de bevolking met in totaal bijna 1,5 miljoen inwoners wordt voorzien, waarvan 75 procent als gevolg van buitenlandse migratie.

Driekwart van de 900.000 woningen die De Jonge wil laten bouwen, is dus voor migranten, merkt PVV-Kamerlid Alexander Kops op. Fleur Agema (PVV) is woest: “Te bizar! Boeren weg. Huizen erin. Migranten erin. Waar zijn ze mee bezig?” vraagt ze zich af.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Omvorming is toch precies wat er gebeurt? Héél simpel je spuit gewoon eerst de gehele Nederlandse bevolking in met een Experimentele Langetermijn-Executie-Injectie….Start overal een paar oorlogen & drijft zo al die buitenlandse Goyim richting Kasteel Europa…waarvan je de poorten wagenwijd openzet….et voila…

ster
ster
1 jaar geleden

Wat als alle mensne met vol verstand eens naar Het buitenland zodne gaan verhuizen en links hier laten barsten dat zou lachen zijn. Mag links hun huizen afstaan en voor ze gaan werken.

michael
michael
1 jaar geleden

Doe er dan wat aan ipv bla bla bla!

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
1 jaar geleden

we laten ze gewoon hun gang gaan we treden niet op
we moeten wel iets doen dit moet stoppen deze NAZI’S het is gewoon te gek voor woorden
hoe lang nog

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x