Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde
VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

De Amerikaanse filmmaker Daniel Drasin had als kind een aantal voorspellende dromen, die hem nieuwsgierig maakten naar paranormale fenomenen. Op latere leeftijd deed Drasin een aantal UFO-waarnemingen en ook was hij betrokken bij het onderzoek naar waarnemingen van de Mothman in de staat West Viriginia in de jaren zestig.

Sinds 1995 bestudeert hij diverse aspecten van het leven na de dood, waaronder bijna-doodervaringen, buitenlichamelijke ervaringen en reïncarnatie. Hij doet ook onderzoek naar communicatie met gene zijde door middel van bijvoorbeeld bandstemmen of instrumentele transcommunicatie. Na de dood van zijn partner Jane in 2007 heeft Dan een aantal keren contact met haar gehad.

Zijn nieuwste productie, Calling Earth, gaat met name over instrumentele transcommunicatie. De film biedt instructies voor mensen die in contact willen komen met overleden geliefden. Dan vraagt zich af of het materialistische en mechanistische model van de werkelijkheid, dat het westerse denken meer dan 400 jaar heeft beheerst, nog stand kan houden.

Voor de documentaire ging Drasin onder meer op bezoek bij Robbert van den Broeke, om diens paranormale fotografie onder sterk bewijskrachtige condities te onderzoeken en trucage uit te kunnen sluiten. Naast de verschijningen, veranderde tijdens het experiment ook de tijd van de foto, sloegen bestandsnummers over en veranderde de achtergrond.

Tijdens het experiment werd er gefilmd met twee verschillende camera’s, één aan de voor- en één aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten werden gehouden. Van den Broeke mocht de fotocamera van Drasin alleen onder het toezicht van de draaiende videocamera’s in handen hebben. De geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Van den Broeke foto’s maakte, om iedere vorm van trucage uit te sluiten.

De verschijningen die met de apparatuur van de cameraploeg zijn vastgelegd, heeft Drasin ook in zijn documentaire verwerkt. “Dit is een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken die al naar mijn fotografie zijn gedaan,” aldus Van den Broeke.

(Indien de video hieronder niet werkt, klik dan hier om deze te bekijken).


[New Science 2020]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
6 jaren geleden

Ik ga een voorspelling doen:
Ik zie de naam “Robbert van den Broeke” en weet zeker dat dit al genoeg is om een hoop negatief commentaar op te leveren.

Ben benieuwd of mijn voorspelling uit gaat komen….

keesoe
keesoe
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Duh.. er zijn altijd wel negatieve en altijd wel een paar positieve berichten dus die voorspelling van u is niet zo moeilijk.

Roy
Roy
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Je zou een waardeloze waarzegger zijn 😉

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

“Interessant” ? Wat Mij interesseert – en dit zal men nooit te weten komen – is hoeveel geld er verdiend wordt met zulke “reportages” …

Edwin
Edwin
Reactie op  marcelleke
6 jaren geleden

Hoezo? Vindt je geld dan zo interessant?
Waarom wil je weten hoeveel er met dit soort reportages wordt verdient?

keesoe
keesoe
6 jaren geleden

Waarom is die drang er toch om met je overleden dierbare te spreken? Als het al bestaat laat ze lekker met rust daar aan gene zijde. Sterven is een nieuw begin maar als je de overledenen blijf roepen begint dat nieuwe begin nooit. Dit is mijn mening als ik het had gelooft contact te kunnen leggen met overledenen.

Maar ik geloof er niet in want:
Waarom is het universum zo groot als wij hier op aarde blijven als we sterven?
Voor ons als mens in de driedimensionale wereld is de dood iets heel ergs maar buiten deze 3d realiteit steldt het niks voor. Zoals ik al zei, het is een nieuwe begin en geen einde.
Als na de door je ego blijft bestaan (dus het ikje) dan is het egoisme bij de doden aan gene zijde net zo erg als hier op aarde. Als daar de ego’s doorleven dan is de hebzucht daar ook aanwezig.

Nee als je dood gaat gaat je ziel over naar gene zijde maar die ziel heeft maar heel weinig kenmerken van je ego (je ik). Als mijn ikje (Kees) door blijft gaan na de dood waar is je ziel dan?
Het ikje (in mijn geval Kees) is alleen maar een gebruiksinstrument van de ziel meer echt niet, dus dat blijft hier op aarde. Gelukkig maar anders zal je ziel nooit doorleren.

Artist
Artist
6 jaren geleden

Mooi. Ach, sommige mensen willen er gewoon niet aan en blijven koppig. Zeker als ze moeten toegeven dat ze fout zaten. Vorige keer toch ook. Gewoon laten piepen in hun kleine beperkte wereld. De bewijzen dat het hij wel kan zijn nog steeds in de overgrote meerderheid dan de bewijzen dat hij het niet kan.

emka
emka
6 jaren geleden

Wel weer mooi deze. Ik dacht altijd dat de alternatieve scene gelooft in reïncarnatie?
Hoe kunnen er zielen ronddwalen in het hiernamaals als deze wedergeboren worden?

Krfstk
Krfstk
Reactie op  emka
6 jaren geleden

de “alternatieve” scene….. Emka de hokjes denker dames & heren!

keesoe
keesoe
Reactie op  Krfstk
6 jaren geleden

Lekker veel toegevoegde waarde geeft u met uw bericht. Probeer anders het tegendeel te bewijzen ofzo… Wat is het nou? eerst worden we naar hemel of hel gestuurd, of we blijven ronddwalen hier op aarde, of we reincarneren. Het leuke is ze hebben allemaal hun onomstotelijke bewijzen hahaha…. Dood is een nieuw begin en dat nieuwe begin is niet hier op aarde. Zonde van al dat universum om ons heen vinden jullie ook niet?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  emka
6 jaren geleden

Er is geen reden om aan te nemen dat reïncarnatie direct volgt op de dood nog dat er geen keus in bestaat. Als je de ervaringen van mensen met OOBE’s leest kun je wel concluderen dat er nog een hoop te beleven valt buiten het aardse leven om.

Mocht je dat interessant vinden om er een paar te lezen, in het boek dat op onderstaande site gratis wordt aangeboden staan er genoeg.
http://obe4u.com/
(die van Oleg Kudrin op pagina 47 vd Engelse versie vind ik bijzonder interessant)

zappfinger
zappfinger
Reactie op  emka
6 jaren geleden

Dat is veel te lineair gedacht. Een deel van de ziel kan geïncarneerd zijn, terwijl een ander deel buiten de tijd verblijft.

kees
kees
Reactie op  zappfinger
6 jaren geleden

Ja tuurlijk… Mijn ik blijft hier op aarde, een deeltje ziel gaat naar de hemel. Mijn stoute ziel gedeelte naar de hel, het zielsdeeltje dat niet genoeg geleerd heeft gaat incarneren. dan nog gaat mijn wijsvinger naar een andere dimensie en mijn mond blijft praten door apparatuur om de achtergebleven dierbare lekker te verwarren.

Iedereen die in geesten/evp gelooft denken hun oogkleppen niet op te hebben maar hebben ze juist wel. Er is namelijk zo veel meer dan dit aardse bestaan.

Zo veel meer liefde, energie, eenheid, enz is er voor onze ziel te ontdekken dat het echt geen seconde twijfelt om hier van aarde weg te gaan en de rest van de andere dimensies en universa’s te onderzoeken.

Blijf niet bekrompen denken dat alles hier op aarde blijft afspelen.

Nogmaals zonde van al dat universum om ons heen.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Een mooi iniatief en een grote bijdrage aan de paranormale wetenschappen.

Peter II
Peter II
6 jaren geleden

Ik had, voor een poosje terug, deze link gevonden, waar je, ik weet wel niet hoeveel, andere linken kunt vinden, over dit onderwerp… De ontdekker van dit fenomeen kun je hier vinden, maar ook meer info over de onderzoekingen die er door de jaren heen, mee gedaan zijn.
Heel interessant!

http://evp.startbewijs.nl

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

er is een hiernamaals. citaat: je gaat het pas zien als je het door hebt

days of our lives
days of our lives
Reactie op  wolfje
6 jaren geleden

Je gaat het zien als je dood bent…Of toch niet?

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Goed lezen en vooral : goed NADENKEN, Edwin !

A.S
A.S
6 jaren geleden

lees het boek van EMANUEL SWEDENBORG genaamd HEMEL EN HEL maar.
ben ik momenteel mee bezig. erg interesant en super geloofwaardig.. zover je geen nederlandse dijken om je heen hebt gebouwd;)

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x