Paranormaal

VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse filmmaker Daniel Drasin had als kind een aantal voorspellende dromen, die hem nieuwsgierig maakten naar paranormale fenomenen. Op latere leeftijd deed Drasin een aantal UFO-waarnemingen en ook was hij betrokken bij het onderzoek naar waarnemingen van de Mothman in de staat West Viriginia in de jaren zestig.

Sinds 1995 bestudeert hij diverse aspecten van het leven na de dood, waaronder bijna-doodervaringen, buitenlichamelijke ervaringen en reïncarnatie. Hij doet ook onderzoek naar communicatie met gene zijde door middel van bijvoorbeeld bandstemmen of instrumentele transcommunicatie. Na de dood van zijn partner Jane in 2007 heeft Dan een aantal keren contact met haar gehad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zijn nieuwste productie, Calling Earth, gaat met name over instrumentele transcommunicatie. De film biedt instructies voor mensen die in contact willen komen met overleden geliefden. Dan vraagt zich af of het materialistische en mechanistische model van de werkelijkheid, dat het westerse denken meer dan 400 jaar heeft beheerst, nog stand kan houden.

Voor de documentaire ging Drasin onder meer op bezoek bij Robbert van den Broeke, om diens paranormale fotografie onder sterk bewijskrachtige condities te onderzoeken en trucage uit te kunnen sluiten. Naast de verschijningen, veranderde tijdens het experiment ook de tijd van de foto, sloegen bestandsnummers over en veranderde de achtergrond.

Tijdens het experiment werd er gefilmd met twee verschillende camera’s, één aan de voor- en één aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten werden gehouden. Van den Broeke mocht de fotocamera van Drasin alleen onder het toezicht van de draaiende videocamera’s in handen hebben. De geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Van den Broeke foto’s maakte, om iedere vorm van trucage uit te sluiten.

De verschijningen die met de apparatuur van de cameraploeg zijn vastgelegd, heeft Drasin ook in zijn documentaire verwerkt. “Dit is een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken die al naar mijn fotografie zijn gedaan,” aldus Van den Broeke.

(Indien de video hieronder niet werkt, klik dan hier om deze te bekijken).


[New Science 2020]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Ik ga een voorspelling doen:
Ik zie de naam “Robbert van den Broeke” en weet zeker dat dit al genoeg is om een hoop negatief commentaar op te leveren.

Ben benieuwd of mijn voorspelling uit gaat komen….

marcelleke
marcelleke
9 jaren geleden

“Interessant” ? Wat Mij interesseert – en dit zal men nooit te weten komen – is hoeveel geld er verdiend wordt met zulke “reportages” …

keesoe
keesoe
9 jaren geleden

Waarom is die drang er toch om met je overleden dierbare te spreken? Als het al bestaat laat ze lekker met rust daar aan gene zijde. Sterven is een nieuw begin maar als je de overledenen blijf roepen begint dat nieuwe begin nooit. Dit is mijn mening als ik het had gelooft contact te kunnen leggen met overledenen.

Maar ik geloof er niet in want:
Waarom is het universum zo groot als wij hier op aarde blijven als we sterven?
Voor ons als mens in de driedimensionale wereld is de dood iets heel ergs maar buiten deze 3d realiteit steldt het niks voor. Zoals ik al zei, het is een nieuwe begin en geen einde.
Als na de door je ego blijft bestaan (dus het ikje) dan is het egoisme bij de doden aan gene zijde net zo erg als hier op aarde. Als daar de ego’s doorleven dan is de hebzucht daar ook aanwezig.

Nee als je dood gaat gaat je ziel over naar gene zijde maar die ziel heeft maar heel weinig kenmerken van je ego (je ik). Als mijn ikje (Kees) door blijft gaan na de dood waar is je ziel dan?
Het ikje (in mijn geval Kees) is alleen maar een gebruiksinstrument van de ziel meer echt niet, dus dat blijft hier op aarde. Gelukkig maar anders zal je ziel nooit doorleren.

Artist
Artist
9 jaren geleden

Mooi. Ach, sommige mensen willen er gewoon niet aan en blijven koppig. Zeker als ze moeten toegeven dat ze fout zaten. Vorige keer toch ook. Gewoon laten piepen in hun kleine beperkte wereld. De bewijzen dat het hij wel kan zijn nog steeds in de overgrote meerderheid dan de bewijzen dat hij het niet kan.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x