Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde
VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

De Amerikaanse filmmaker Daniel Drasin had als kind een aantal voorspellende dromen, die hem nieuwsgierig maakten naar paranormale fenomenen. Op latere leeftijd deed Drasin een aantal UFO-waarnemingen en ook was hij betrokken bij het onderzoek naar waarnemingen van de Mothman in de staat West Viriginia in de jaren zestig.

Sinds 1995 bestudeert hij diverse aspecten van het leven na de dood, waaronder bijna-doodervaringen, buitenlichamelijke ervaringen en reïncarnatie. Hij doet ook onderzoek naar communicatie met gene zijde door middel van bijvoorbeeld bandstemmen of instrumentele transcommunicatie. Na de dood van zijn partner Jane in 2007 heeft Dan een aantal keren contact met haar gehad.

Zijn nieuwste productie, Calling Earth, gaat met name over instrumentele transcommunicatie. De film biedt instructies voor mensen die in contact willen komen met overleden geliefden. Dan vraagt zich af of het materialistische en mechanistische model van de werkelijkheid, dat het westerse denken meer dan 400 jaar heeft beheerst, nog stand kan houden.

Voor de documentaire ging Drasin onder meer op bezoek bij Robbert van den Broeke, om diens paranormale fotografie onder sterk bewijskrachtige condities te onderzoeken en trucage uit te kunnen sluiten. Naast de verschijningen, veranderde tijdens het experiment ook de tijd van de foto, sloegen bestandsnummers over en veranderde de achtergrond.

Tijdens het experiment werd er gefilmd met twee verschillende camera’s, één aan de voor- en één aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten werden gehouden. Van den Broeke mocht de fotocamera van Drasin alleen onder het toezicht van de draaiende videocamera’s in handen hebben. De geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Van den Broeke foto’s maakte, om iedere vorm van trucage uit te sluiten.

De verschijningen die met de apparatuur van de cameraploeg zijn vastgelegd, heeft Drasin ook in zijn documentaire verwerkt. “Dit is een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken die al naar mijn fotografie zijn gedaan,” aldus Van den Broeke.

(Indien de video hieronder niet werkt, klik dan hier om deze te bekijken).


[New Science 2020]Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Ik ga een voorspelling doen:
  Ik zie de naam “Robbert van den Broeke” en weet zeker dat dit al genoeg is om een hoop negatief commentaar op te leveren.

  Ben benieuwd of mijn voorspelling uit gaat komen….

  11 likes
 2. Wel weer mooi deze. Ik dacht altijd dat de alternatieve scene gelooft in reïncarnatie?
  Hoe kunnen er zielen ronddwalen in het hiernamaals als deze wedergeboren worden?

  2 likes
  • de “alternatieve” scene….. Emka de hokjes denker dames & heren!

   1 likes
   • Lekker veel toegevoegde waarde geeft u met uw bericht. Probeer anders het tegendeel te bewijzen ofzo… Wat is het nou? eerst worden we naar hemel of hel gestuurd, of we blijven ronddwalen hier op aarde, of we reincarneren. Het leuke is ze hebben allemaal hun onomstotelijke bewijzen hahaha…. Dood is een nieuw begin en dat nieuwe begin is niet hier op aarde. Zonde van al dat universum om ons heen vinden jullie ook niet?

    4 likes
  • Dat is veel te lineair gedacht. Een deel van de ziel kan geïncarneerd zijn, terwijl een ander deel buiten de tijd verblijft.

   1 likes
   • Ja tuurlijk… Mijn ik blijft hier op aarde, een deeltje ziel gaat naar de hemel. Mijn stoute ziel gedeelte naar de hel, het zielsdeeltje dat niet genoeg geleerd heeft gaat incarneren. dan nog gaat mijn wijsvinger naar een andere dimensie en mijn mond blijft praten door apparatuur om de achtergebleven dierbare lekker te verwarren.

    Iedereen die in geesten/evp gelooft denken hun oogkleppen niet op te hebben maar hebben ze juist wel. Er is namelijk zo veel meer dan dit aardse bestaan.

    Zo veel meer liefde, energie, eenheid, enz is er voor onze ziel te ontdekken dat het echt geen seconde twijfelt om hier van aarde weg te gaan en de rest van de andere dimensies en universa’s te onderzoeken.

    Blijf niet bekrompen denken dat alles hier op aarde blijft afspelen.

    Nogmaals zonde van al dat universum om ons heen.

    0 likes
  • Er is geen reden om aan te nemen dat reïncarnatie direct volgt op de dood nog dat er geen keus in bestaat. Als je de ervaringen van mensen met OOBE’s leest kun je wel concluderen dat er nog een hoop te beleven valt buiten het aardse leven om.

   Mocht je dat interessant vinden om er een paar te lezen, in het boek dat op onderstaande site gratis wordt aangeboden staan er genoeg.
   http://obe4u.com/
   (die van Oleg Kudrin op pagina 47 vd Engelse versie vind ik bijzonder interessant)

   0 likes
 3. “Interessant” ? Wat Mij interesseert – en dit zal men nooit te weten komen – is hoeveel geld er verdiend wordt met zulke “reportages” …

  4 likes
 4. Waarom is die drang er toch om met je overleden dierbare te spreken? Als het al bestaat laat ze lekker met rust daar aan gene zijde. Sterven is een nieuw begin maar als je de overledenen blijf roepen begint dat nieuwe begin nooit. Dit is mijn mening als ik het had gelooft contact te kunnen leggen met overledenen.

  Maar ik geloof er niet in want:
  Waarom is het universum zo groot als wij hier op aarde blijven als we sterven?
  Voor ons als mens in de driedimensionale wereld is de dood iets heel ergs maar buiten deze 3d realiteit steldt het niks voor. Zoals ik al zei, het is een nieuwe begin en geen einde.
  Als na de door je ego blijft bestaan (dus het ikje) dan is het egoisme bij de doden aan gene zijde net zo erg als hier op aarde. Als daar de ego’s doorleven dan is de hebzucht daar ook aanwezig.

  Nee als je dood gaat gaat je ziel over naar gene zijde maar die ziel heeft maar heel weinig kenmerken van je ego (je ik). Als mijn ikje (Kees) door blijft gaan na de dood waar is je ziel dan?
  Het ikje (in mijn geval Kees) is alleen maar een gebruiksinstrument van de ziel meer echt niet, dus dat blijft hier op aarde. Gelukkig maar anders zal je ziel nooit doorleren.

  7 likes
 5. er is een hiernamaals. citaat: je gaat het pas zien als je het door hebt

  0 likes
 6. ik ben scott
  ik zal jullie probereen uit te leggen wat de cyclus van leven en dood is en hoe het werkt.
  je moet het zien als en bus reis naar een vakantieland b.v. spanje.
  je vertrekt van huis gaat in de bus zitten komt na een tijdje aan in het vakantieland je verblijft b.v. 14 dagen tijdens de vakantie zie je anderen weer op de bus stappen zij hebben hun vakantie al gehad en gaan naar huis hun gewone leven gaat verder thuis, in het vakantie land gaat het leven gewoon verder.
  tot dat je 14 dagen er op zitten en dan ga je weer met de bus naar huis…
  nu de parallel .
  je bent in het hiernamaals/hemel je krijgt de kans om op reis te gaan je maakt de reis en komt aan op aarde, je leeft je leven (tijds duur die vantevoren is vastgesteld) in de tussen tijd zie je andere reizigers weer vertrekken hun leven/vakantie zit er weer op het leven op aarde gaat gewoon door totdat je vakantiedagen/leven op is en je vertrekt weer naar het echte leven n.l. het hiernamaals.

  misschien moelijk uitgelegd maar denk er maar eens rustig over na …. het leven die je leidt is je vakantie m.a.w. geniet, leef, haal er uit wat er inzit, geef liefde…voor je het weet is de vakantie voorbij…

  3 likes
  • Precies geheel mee eens. Niks met hier op aarde ronddwalen en de mensen die hier levend achterblijven even via rare ruis apparatuur je laten horen hahaha.
   Als je doodgaat is je les geleerd en keer je terug waar je vandaan kwam.

   Het is juist bekrompen te denken in termen als geesten en evp. Dat komt allemaal door je huidige ego dat zegt dat het leven hier belangrijk is. Natuurlijk is dat ook wel zo maar staat in schril contrast met het hiernamaals. Vergeet niet dat het ikje door je hersenen wordt gecreerd maar je ziel niet. laat nou precies die ziel zijn dat onsterfelijk is. Je “ik” blijft en hoort bij je lichaam dat gaat sterven.

   2 likes
  • De Scott? jaar 2063?

   0 likes
 7. Mooi. Ach, sommige mensen willen er gewoon niet aan en blijven koppig. Zeker als ze moeten toegeven dat ze fout zaten. Vorige keer toch ook. Gewoon laten piepen in hun kleine beperkte wereld. De bewijzen dat het hij wel kan zijn nog steeds in de overgrote meerderheid dan de bewijzen dat hij het niet kan.

  4 likes
 8. Een mooi iniatief en een grote bijdrage aan de paranormale wetenschappen.

  4 likes
 9. Ik had, voor een poosje terug, deze link gevonden, waar je, ik weet wel niet hoeveel, andere linken kunt vinden, over dit onderwerp… De ontdekker van dit fenomeen kun je hier vinden, maar ook meer info over de onderzoekingen die er door de jaren heen, mee gedaan zijn.
  Heel interessant!

  http://evp.startbewijs.nl

  4 likes
 10. Heel interessant. Ik wist wel van het bestaan van EVP. In Nederland is er ook onderzoek naar gedaan.
  Overigens vond ik het laatste stuk over Robbert fascinerend. Ik heb lange tijd twijfels gehad over hem, maar dit is wel heel sterk.

  3 likes
 11. Goed lezen en vooral : goed NADENKEN, Edwin !

  1 likes
 12. lees het boek van EMANUEL SWEDENBORG genaamd HEMEL EN HEL maar.
  ben ik momenteel mee bezig. erg interesant en super geloofwaardig.. zover je geen nederlandse dijken om je heen hebt gebouwd;)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.