Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde
VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

VIDEO: Nieuwe documentaire over contact met gene zijde

De Amerikaanse filmmaker Daniel Drasin had als kind een aantal voorspellende dromen, die hem nieuwsgierig maakten naar paranormale fenomenen. Op latere leeftijd deed Drasin een aantal UFO-waarnemingen en ook was hij betrokken bij het onderzoek naar waarnemingen van de Mothman in de staat West Viriginia in de jaren zestig.

Sinds 1995 bestudeert hij diverse aspecten van het leven na de dood, waaronder bijna-doodervaringen, buitenlichamelijke ervaringen en reïncarnatie. Hij doet ook onderzoek naar communicatie met gene zijde door middel van bijvoorbeeld bandstemmen of instrumentele transcommunicatie. Na de dood van zijn partner Jane in 2007 heeft Dan een aantal keren contact met haar gehad.

Zijn nieuwste productie, Calling Earth, gaat met name over instrumentele transcommunicatie. De film biedt instructies voor mensen die in contact willen komen met overleden geliefden. Dan vraagt zich af of het materialistische en mechanistische model van de werkelijkheid, dat het westerse denken meer dan 400 jaar heeft beheerst, nog stand kan houden.

Voor de documentaire ging Drasin onder meer op bezoek bij Robbert van den Broeke, om diens paranormale fotografie onder sterk bewijskrachtige condities te onderzoeken en trucage uit te kunnen sluiten. Naast de verschijningen, veranderde tijdens het experiment ook de tijd van de foto, sloegen bestandsnummers over en veranderde de achtergrond.

Tijdens het experiment werd er gefilmd met twee verschillende camera’s, één aan de voor- en één aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten werden gehouden. Van den Broeke mocht de fotocamera van Drasin alleen onder het toezicht van de draaiende videocamera’s in handen hebben. De geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Van den Broeke foto’s maakte, om iedere vorm van trucage uit te sluiten.

De verschijningen die met de apparatuur van de cameraploeg zijn vastgelegd, heeft Drasin ook in zijn documentaire verwerkt. “Dit is een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken die al naar mijn fotografie zijn gedaan,” aldus Van den Broeke.

(Indien de video hieronder niet werkt, klik dan hier om deze te bekijken).


[New Science 2020]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Edwin schreef:

  Ik ga een voorspelling doen:
  Ik zie de naam “Robbert van den Broeke” en weet zeker dat dit al genoeg is om een hoop negatief commentaar op te leveren.

  Ben benieuwd of mijn voorspelling uit gaat komen….

  11 likes
 • emka schreef:

  Wel weer mooi deze. Ik dacht altijd dat de alternatieve scene gelooft in reïncarnatie?
  Hoe kunnen er zielen ronddwalen in het hiernamaals als deze wedergeboren worden?

  2 likes
  • Krfstk schreef:

   de “alternatieve” scene….. Emka de hokjes denker dames & heren!

   1 likes
   • keesoe schreef:

    Lekker veel toegevoegde waarde geeft u met uw bericht. Probeer anders het tegendeel te bewijzen ofzo… Wat is het nou? eerst worden we naar hemel of hel gestuurd, of we blijven ronddwalen hier op aarde, of we reincarneren. Het leuke is ze hebben allemaal hun onomstotelijke bewijzen hahaha…. Dood is een nieuw begin en dat nieuwe begin is niet hier op aarde. Zonde van al dat universum om ons heen vinden jullie ook niet?

    4 likes
  • zappfinger schreef:

   Dat is veel te lineair gedacht. Een deel van de ziel kan geïncarneerd zijn, terwijl een ander deel buiten de tijd verblijft.

   1 likes
   • kees schreef:

    Ja tuurlijk… Mijn ik blijft hier op aarde, een deeltje ziel gaat naar de hemel. Mijn stoute ziel gedeelte naar de hel, het zielsdeeltje dat niet genoeg geleerd heeft gaat incarneren. dan nog gaat mijn wijsvinger naar een andere dimensie en mijn mond blijft praten door apparatuur om de achtergebleven dierbare lekker te verwarren.

    Iedereen die in geesten/evp gelooft denken hun oogkleppen niet op te hebben maar hebben ze juist wel. Er is namelijk zo veel meer dan dit aardse bestaan.

    Zo veel meer liefde, energie, eenheid, enz is er voor onze ziel te ontdekken dat het echt geen seconde twijfelt om hier van aarde weg te gaan en de rest van de andere dimensies en universa’s te onderzoeken.

    Blijf niet bekrompen denken dat alles hier op aarde blijft afspelen.

    Nogmaals zonde van al dat universum om ons heen.

    0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Er is geen reden om aan te nemen dat reïncarnatie direct volgt op de dood nog dat er geen keus in bestaat. Als je de ervaringen van mensen met OOBE’s leest kun je wel concluderen dat er nog een hoop te beleven valt buiten het aardse leven om.

   Mocht je dat interessant vinden om er een paar te lezen, in het boek dat op onderstaande site gratis wordt aangeboden staan er genoeg.
   http://obe4u.com/
   (die van Oleg Kudrin op pagina 47 vd Engelse versie vind ik bijzonder interessant)

   0 likes
 • marcelleke schreef:

  “Interessant” ? Wat Mij interesseert – en dit zal men nooit te weten komen – is hoeveel geld er verdiend wordt met zulke “reportages” …

  4 likes
 • keesoe schreef:

  Waarom is die drang er toch om met je overleden dierbare te spreken? Als het al bestaat laat ze lekker met rust daar aan gene zijde. Sterven is een nieuw begin maar als je de overledenen blijf roepen begint dat nieuwe begin nooit. Dit is mijn mening als ik het had gelooft contact te kunnen leggen met overledenen.

  Maar ik geloof er niet in want:
  Waarom is het universum zo groot als wij hier op aarde blijven als we sterven?
  Voor ons als mens in de driedimensionale wereld is de dood iets heel ergs maar buiten deze 3d realiteit steldt het niks voor. Zoals ik al zei, het is een nieuwe begin en geen einde.
  Als na de door je ego blijft bestaan (dus het ikje) dan is het egoisme bij de doden aan gene zijde net zo erg als hier op aarde. Als daar de ego’s doorleven dan is de hebzucht daar ook aanwezig.

  Nee als je dood gaat gaat je ziel over naar gene zijde maar die ziel heeft maar heel weinig kenmerken van je ego (je ik). Als mijn ikje (Kees) door blijft gaan na de dood waar is je ziel dan?
  Het ikje (in mijn geval Kees) is alleen maar een gebruiksinstrument van de ziel meer echt niet, dus dat blijft hier op aarde. Gelukkig maar anders zal je ziel nooit doorleren.

  7 likes
 • wolfje schreef:

  er is een hiernamaals. citaat: je gaat het pas zien als je het door hebt

  0 likes
 • Qronos1 schreef:

  ik ben scott
  ik zal jullie probereen uit te leggen wat de cyclus van leven en dood is en hoe het werkt.
  je moet het zien als en bus reis naar een vakantieland b.v. spanje.
  je vertrekt van huis gaat in de bus zitten komt na een tijdje aan in het vakantieland je verblijft b.v. 14 dagen tijdens de vakantie zie je anderen weer op de bus stappen zij hebben hun vakantie al gehad en gaan naar huis hun gewone leven gaat verder thuis, in het vakantie land gaat het leven gewoon verder.
  tot dat je 14 dagen er op zitten en dan ga je weer met de bus naar huis…
  nu de parallel .
  je bent in het hiernamaals/hemel je krijgt de kans om op reis te gaan je maakt de reis en komt aan op aarde, je leeft je leven (tijds duur die vantevoren is vastgesteld) in de tussen tijd zie je andere reizigers weer vertrekken hun leven/vakantie zit er weer op het leven op aarde gaat gewoon door totdat je vakantiedagen/leven op is en je vertrekt weer naar het echte leven n.l. het hiernamaals.

  misschien moelijk uitgelegd maar denk er maar eens rustig over na …. het leven die je leidt is je vakantie m.a.w. geniet, leef, haal er uit wat er inzit, geef liefde…voor je het weet is de vakantie voorbij…

  3 likes
  • kees schreef:

   Precies geheel mee eens. Niks met hier op aarde ronddwalen en de mensen die hier levend achterblijven even via rare ruis apparatuur je laten horen hahaha.
   Als je doodgaat is je les geleerd en keer je terug waar je vandaan kwam.

   Het is juist bekrompen te denken in termen als geesten en evp. Dat komt allemaal door je huidige ego dat zegt dat het leven hier belangrijk is. Natuurlijk is dat ook wel zo maar staat in schril contrast met het hiernamaals. Vergeet niet dat het ikje door je hersenen wordt gecreerd maar je ziel niet. laat nou precies die ziel zijn dat onsterfelijk is. Je “ik” blijft en hoort bij je lichaam dat gaat sterven.

   2 likes
  • bliss schreef:

   De Scott? jaar 2063?

   0 likes
 • Artist schreef:

  Mooi. Ach, sommige mensen willen er gewoon niet aan en blijven koppig. Zeker als ze moeten toegeven dat ze fout zaten. Vorige keer toch ook. Gewoon laten piepen in hun kleine beperkte wereld. De bewijzen dat het hij wel kan zijn nog steeds in de overgrote meerderheid dan de bewijzen dat hij het niet kan.

  4 likes
 • Kalki schreef:

  Een mooi iniatief en een grote bijdrage aan de paranormale wetenschappen.

  4 likes
 • Peter II schreef:

  Ik had, voor een poosje terug, deze link gevonden, waar je, ik weet wel niet hoeveel, andere linken kunt vinden, over dit onderwerp… De ontdekker van dit fenomeen kun je hier vinden, maar ook meer info over de onderzoekingen die er door de jaren heen, mee gedaan zijn.
  Heel interessant!

  http://evp.startbewijs.nl

  4 likes
 • zappfinger schreef:

  Heel interessant. Ik wist wel van het bestaan van EVP. In Nederland is er ook onderzoek naar gedaan.
  Overigens vond ik het laatste stuk over Robbert fascinerend. Ik heb lange tijd twijfels gehad over hem, maar dit is wel heel sterk.

  3 likes
 • marcelleke schreef:

  Goed lezen en vooral : goed NADENKEN, Edwin !

  1 likes
 • A.S schreef:

  lees het boek van EMANUEL SWEDENBORG genaamd HEMEL EN HEL maar.
  ben ik momenteel mee bezig. erg interesant en super geloofwaardig.. zover je geen nederlandse dijken om je heen hebt gebouwd;)

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >