Binnenland

Filmpje: de VVD kiest altijd in belang van de partij, nooit van het land

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

VVD-leider Yesilgöz zegt dat haar partij niet in een kabinet zal stappen in verband met het zetelverlies bij de Tweede Kamerverkiezingen. Wel zal de VVD een centrumrechts kabinet steunen als een soort gedoogpartner.

Yesilgöz deed de mededeling vlak voor aanvang van de bijeenkomst met Kamervoorzitter Vera Bergkamp. Bij deze bijeenkomst werd Eerste Kamerlid Gom van Strien (PVV) aangewezen als verkenner. Hij moet onderzoeken welke coalities er mogelijk zijn en waar de gesprekken met de fractievoorzitters over moeten gaan. De VVD leverde 10 zetels in.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Fuck het land

De VVD heeft een paar maanden geleden gezegd: ‘We laten het kabinet klappen voor het partijbelang’. Op een heel slecht moment, zei cabaretier Peter Pannekoek in het tv-programma Dit was het nieuws.

‘Terwijl er heel veel aan de gang is in de wereld, terwijl er heel veel grote problemen zijn in Nederland, vinden wij het nu strategisch om het te laten klappen, want Pieter Omtzigt is nog niet klaar. Fuck het land. Dit is het beste moment’, aldus Pannekoek.

Dat is natuurlijk waanzin

“En dan durf je twee maanden later te zeggen: ‘Stem op ons, want wij willen het land dienen’. Dat is natuurlijk waanzin,” benadrukte hij.

“Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: de VVD kiest altijd in het belang van de partij, nooit van het land,” schrijft Pannekoek op X.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter van N
Peter van N
6 maanden geleden

voor de zoveelste keer is het weer bewezen dat stemmen geen zijn heeft…. en steeds opnieuw trappen mensen weer in de gratis kaas in de muizenval….

dat heet naïef zijn…

Jacques
Jacques
6 maanden geleden

Terugtrappen naar Koerdistan, deze incompetente en leugenachtige Neuzelgöz.

Arno
Arno
6 maanden geleden

Een piano kun je stemmen, politiek blijft vals spelen.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Vvd???? Grootste tuig wat er is. En die Groen links ook. Lui die daar nog op stemmen…….die willen de shit. Laten ze de shit dan ook maar krijgen. Maar maak mensen die daar niet op stemmen…geen slachtoffer van hun stommiteit.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x