Buitenaards

Russische premier weet meer over buitenaardse wezens

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na een belangrijk interview op televisie praatte de Russische premier Dmitri Medvedev nog even na met enkele journalisten.

Hij had het onder meer over buitenaardse wezens in Rusland. Medvedev was alleen vergeten dat de microfoons nog open stonden.

De Russische premier sneerde naar president Poetin, die volgens hem bijna altijd te laat is voor belangrijke vergaderingen. Hij haalde bovendien uit naar de Russische federale politie, die in eigen land al langere tijd onder vuur ligt.

Speciale eenheden

Medvedev deed een boekje open over buitenaardsen in Rusland. Naast de lanceercodes voor de Russische nucleaire wapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden.

“Ik vertel jullie voor de eerste en laatste keer dat de Russische president samen met de koffer met nucleaire codes een speciale map krijgt met ultrageheime informatie over buitenaardse wezens die onze planeet bezochten,” zei Medvedev. “Daarbij krijg je ook een rapport van de absoluut geheime speciale eenheden die de controle uitoefenen over de buitenaardse wezens in ons land.”

“Ik zal niet vertellen hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken,” besloot de Russische premier.

Contact

Het is niet voor het eerst dat een Russische oud-president zich openlijk uitspreekt over de realiteit van buitenaardse wezens. In een televisie-interview in 2010 beweerde de toenmalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië Kirsan Iljoemzjinov aan boord van een UFO te zijn geweest.

Hiervan waren verschillende mensen getuige, aldus Iljoemzjinov. Naar aanleiding van het interview vroeg een Russisch parlementslid aan president Medvedev een onderzoek naar deze bewering te doen vanwege de implicaties van een dergelijk contact met buitenaardse wezens.

Bron en beelden: Vtm.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
investigator
investigator
9 jaren geleden

word eens tijd dat andere media dit ook op pikt. zie het liever op telegraaf of ad staan. hoezo paniek vraag ik me af? mensen moeten er maar gewoon aan wennen.

rudolf
rudolf
9 jaren geleden

Dit kan evengoed opgezet spel zijn en in de agenda passen van de Illikoffiekaatie…
Nu lijkt protegé Medvedev een minder gehaaid mannetje als de eeuwige laatkomer ,poppassen blijft toch de boodschap

mb
mb
9 jaren geleden

… iemand is aan boord geweest van een ongeïdentificeerd object. Hmmm … het lijkt erop dat het hier dan zou gaan om een buitenaards ruimteschip.

Vraag is ook wie wie nu controleert.

Lacri
Lacri
9 jaren geleden

Dit IS de ‘andere media’. VTM is gewoon een Vlaamse zender en dit komt uit het journaal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x