CoronaBinnenland

‘Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Dat de herhaalprikcampagne tegen corona in volle gang is, baart artsen Jorine Hammink en Felix van der Wissel grote zorgen. “Een belangrijke vraag hangt immers nog altijd boven de markt: is er een mogelijke link tussen de aanhoudende oversterfte en de coronavaccins?”

In de maand oktober stierven in Nederland bijna 1800 mensen meer dan verwacht. De oversterfte komt daarmee uit op 16 procent, aldus het CBS. Hammink en Van der Wissel vragen zich af of een deel van de extra sterfgevallen mogelijk te linken is aan de coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Stop nu met vaccineren

Data-analist Wouter Aukema wijst erop dat de causaliteit van deze correlatie steeds waarschijnlijker wordt. “Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden,” schrijft hij op Twitter.

Aukema doet een dringende oproep: “Stop nu met vaccineren totdat dit tot op de bodem is uitgezocht!”

“Wouter is geen koekenbakker,” merkt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen op. “Is het beter om de herhaalprik te heroverwegen?”

Steeds groter

Eerder zei professor Theo Schetters: “Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden.”

Van de ziekenhuisopnames met corona was de afgelopen maand bijna 86 procent gevaccineerd. Ruim 75 procent was ook geboosterd. Bijna 45 procent kreeg ook een herhaalprik.

“Wat valt hier op: terwijl de vaccinatiegraad al geruime tijd niet meer stijgt, wordt het percentage gevaccineerde coronapatiënten geleidelijk steeds groter,” constateert data-analist Daniël van der Tuin. In maart 2022 was dat 65 procent.


4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mary
Mary
1 jaar geleden

Van lotje geprikt. Ze zijn er. Nog steeds.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

De pro-vaxxers😒 zijn ziende blind🤓 & horende doof🤔

Annette
Annette
1 jaar geleden

Jorine Hammink en Felix van der Wissel kunnen roepen tot ze een ons wegen, maar er gaat van overheidszijde niets, maar dan ook niets veranderen.

Logisch toch, want eigenlijk gaat het allemaal JUIST zoals “ze” dat graag willen. Misschien gaat het “ze” nog niet eens snel genoeg.

Weten jullie WAT er zou moeten veranderen? Dat is de houding van het grote publiek, dat schijnbaar toch nog steeds op de oproepen van de huisartsen en van de GGD reageert.

Zelfs als het grote publiek óók deze belangrijke informatie tot zich zou krijgen, dan is dat waarschijnlijk nóg geen reden om er mee te stoppen. Uiteindelijk: WAT is de kans dat JIJ uitgerekend die ene persoon zou zijn op de 1200?

Het wordt pas spannend als het 1 op de 3 of 4 is. Dan praat je over percentages van 25 tot 33%. Dat is een beetje te vergelijken met dat je tegenwoordig een kans hebt van 1 op de 3 om kanker te krijgen.

OOK de mensen die in het ziekenhuis belanden, zijn voornamelijk de mensen die 1, 2, 3 of zelfs méér prikken hebben gehad. Dit betekent uiteraard ook, dat mensen die niet geprikt zijn, maar wel normale reguliere zorg nodig hebben, langzamerhand die zorg ook niet meer zullen krijgen.

Wat mij betreft wordt het de hoogste tijd, dat er een parallelle gezondheidszorg ontstaat, waar artsen en verpleegkundigen de groep kan behandelen, die NU of al uit de boot zijn gevallen of dat dreigen te doen.

In de afgelopen week hoorde ik van een buurvrouw, dat haar kleindochter van 23 jaar, die niet haar prikken en boosters had gehad, in het ziekenhuis was beland.
Daar werd zij zo ongeveer als een leprapatiënt behandeld. Natuurlijk in een aparte kamer (lekker rustig wel) en personeel, dat compleet in plastic verpakt haar verzorgde.

Zo gauw als het maar enigszins mogelijk was, hebben zij haar ontslagen en moest zij maar fijn verder thuis uitzieken.

Duidelijk is voor mij in ieder geval, dat je beter af bent om thuis te blijven en zo ver mogelijk bij het ziekenhuis vandaan. Ik denk zelf dat de meeste artsen en verpleegkundigen nog steeds in het narratief blijven geloven, dat JIJ een ongelooflijke asociaal bent door niet mee te hebben gedaan.

T.a
T.a
1 jaar geleden

Ondanks dat corona ver weg is en ondanks dat er minder gevaccineerd word stijgt de oversterfte.

De gevolgen van de vaccins op langer termijn komt nu in zicht.

HET VACCINEREN VAN MENS EN DIER MOET NU ECHT STOPPEN .

het is net als het beleid van de regering fout na fout fraude na fraude en het stopt niet.
Normaal moet regering op non actief tot nader onderzoek.

Net als het vaccineren moet stoppen tot nader onderzoek.

Wij het volk doen iets goed fout dat we niet ingrijpen of het word ons onmogelijk gemaakt om in te grijpen.

hopelijk komt snel een halt geroep bij het volk

STOP!!!…..TOT HIER… EN NIET VERDER TOT NADER ONDERZOEK..

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x