Homepagina » UFO » Laurance Rockefeller en geheime UFO-documenten (video)
Laurance Rockefeller en geheime UFO-documenten

Laurance Rockefeller en geheime UFO-documenten (video)

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in UFO’s, maar er wordt voornamelijk aandacht besteed aan de beroemde en bekende waarnemingen.

Er zijn nog veel meer officiële overheidsstukken voorhanden over gebeurtenissen en waarnemingen die te maken hebben met onbekende vliegende objecten.

Op latere leeftijd raakte wijlen Laurance Rockefeller geïnteresseerd in UFO’s, spiritueel onderzoek en graancirkels. Hij financierde in de jaren negentig een studie naar graancirkels. Hij was het vierde kind van de beruchte filantroop John D. Rockefeller.

In 1993 richtte hij samen met zijn nicht Anne Bartley, de stiefdochter van Winthrop Rockefeller en de toenmalige voorzitter van het Rockefeller Family Fund, het UFO Disclosure Initiative to the Clinton White House op.

Het tweetal riep de overheid op om alle informatie over UFO’s in het bezit van de overheid, inclusief de CIA en de Amerikaanse luchtmacht, publiek toegankelijk te maken.

Rockefeller wilde dat eerst alle informatie over het Roswellincident openbaar zou worden gemaakt. In september 1994 bleef de luchtmacht echter ontkennen dat het met UFO’s te maken zou hebben.

Laurance bracht Clinton in 1995 op de hoogte van zijn bevindingen. Clinton ondertekende eind 1994 een wet om een aantal documenten beschikbaar te maken in de National Archives, maar het betrof niet alleen maar zogeheten UFO-files.

Bron: Openminds.tv Foto: Clinton Library

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Ik zeg dat de Rockefellers verantwoordelijk zijn voor miljoenen wat Miljarden gaan worden. Die gehele familie heeft ons wel meer dan 300 jaar terug in de tijd gezet om hun Olie en macht ego tot stand te houden. Van mij mag die gehele familie op de schokstoel.

  1 likes
 2. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]
  Nee mensen zijn geen reptielen ! Hoe dom kan je zijn ?[/quote] Ik ben het met je eens maar jij zegt Mensen. Rockefeller staat openlijk voor de camera te genieten van zijn macht op veel kritische zaken. Zie zijn Rockefeller Foundation die bepaald wat er in jou voeding en medicatie komt te zitten en vele andere belangrijke zaken tegenhoud om macht te behouden. Mensen hebben een “moraal” en ik vind dat zij dat niet hebben. Ik zie Genocide maar voor beter zicht ben ik dieper gegaan.

  1 likes
 3. Vertaling van het woord “filantroop” volgens Wolter’s Handwoordenboek:
  ” ..mensenvriend, iemand die door weldadigheid het lot van armere medemensen zoekt te verzachten..”

  Lijkt mij niet echt passen op de Rockefellers. Mochten er instanties e.d. door deze familie zijn opgericht dan gaat het (over het algemeen) nog altijd om het verrijken van de familie en het gebruiken van de rest van de mensheid als “werkvolk” en “melkkoeien” c.q. het vormen van jeugdigen tot dit soort van volgzame mensen

  1 likes
 4. Waren de rockefellers geen reptielen???

  0 likes
 5. Het rapport, pagina 8 :
  “But are UFOs extraterrestrial? Lacking proof, we must deal very carefully with any answers. It remains a possibility that some or all of the otherwise unexplained UFO reports will some day be
  explained in terms of as-yet-unknown natural phenomena, or secret highly advanced man-made aircraft and/or spacecraft.
  Nevertheless, there are impressive reasons for speculating about the extraterrestrial origin for some UFOs, namely their shapes and their performance.

  Ze blijken te bestaan, maar blijven Unidentified in het rapport.
  Toegegeven: ik heb me beperkt tot de samenvatting.

  0 likes
 6. [quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]

  Ja die zien er uit als krokodillen met dikke billen

  0 likes
 7. De UFOs zijn binnenaards en GEEN buitenaardse ze zijn door de mens in het geheim gemaakt,waarschijnlijk door de duister macht,en zij blijven in het geheim werken,want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS,
  daarom hebben zij het verhaal van buitenaardse bedacht om de mensen af te leiden

  0 likes
 8. consider the source, lol. Ik noem dit een niburutje…

  0 likes
 9. [quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]
  Nee mensen zijn geen reptielen ! Hoe dom kan je zijn ?

  0 likes
 10. Wat is de relatie tussen familie Rothschield met familie Rockefeller?

  Volgens mij zijn ze bloed verwanten ,toch?

  0 likes
 11. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]
  Nee mensen zijn geen reptielen ! Hoe dom kan je zijn ?[/quote]

  Het antwoord is dommer dan de vraag…

  0 likes
 12. [quote name=”yoyo”][quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]
  Nee mensen zijn geen reptielen ! Hoe dom kan je zijn ?[/quote]

  Het antwoord is dommer dan de vraag…[/quote]
  De reply op antwoord op de vraag is dommer DAN de vraag ! Nee het antwoord was niet dommer dan de vraag.

  0 likes
 13. [quote name=”kennis”]De UFOs zijn binnenaards en GEEN buitenaardse ze zijn door de mens in het geheim gemaakt,waarschijnlijk door de duister macht,en zij blijven in het geheim werken,want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS,
  daarom hebben zij het verhaal van buitenaardse bedacht om de mensen af te leiden[/quote]

  Wat is het verhaal volgens jou er dan achter ? Ik geloof ook dat de meeste ufo meldingen gewoon gemaakt is door de mens.

  De iraanse wetenschapper keshe schijnt deze technologie ook uitgevonden te hebben, maar word met alle macht tegen gewerkt. Als iemand wat meer info over keshe weet dan hoor ik dit graag, want ben best onder indruk van wat er mogelijk is en wat hij allemaal al heeft gedaan met die technologie in iran.

  0 likes
 14. [quote name=”kennis”]De UFOs zijn binnenaards en GEEN buitenaardse ze zijn door de mens in het geheim gemaakt,waarschijnlijk door de duister macht,en zij blijven in het geheim werken,want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS,
  daarom hebben zij het verhaal van buitenaardse bedacht om de mensen af te leiden[/quote]
  Meneer Kennis moet zijn kennis wat opschroeven want het is niet waar wat hij beweerd. ”want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS” ?? kan het ook in het nederlands ?
  Gaat meneer kennis nog kennis nemen van het disclosureproject etc voordat hij nog meer onzin uitkraamt ?

  0 likes
 15. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”yoyo”][quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Waren de rockefellers geen reptielen???[/quote]
  Nee mensen zijn geen reptielen ! Hoe dom kan je zijn ?[/quote]

  Het antwoord is dommer dan de vraag…[/quote]
  De reply op antwoord op de vraag is dommer DAN de vraag ! Nee het antwoord was niet dommer dan de vraag.[/quote]

  Een ezel & een steen. 😉

  0 likes
 16. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”kennis”]De UFOs zijn binnenaards en GEEN buitenaardse ze zijn door de mens in het geheim gemaakt,waarschijnlijk door de duister macht,en zij blijven in het geheim werken,want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS,
  daarom hebben zij het verhaal van buitenaardse bedacht om de mensen af te leiden[/quote]
  Meneer Kennis moet zijn kennis wat opschroeven want het is niet waar wat hij beweerd. ”want de mensen zouden niet accepteren als zij weten wat is de eigenlijk opdrachten van die UFOS” ?? kan het ook in het nederlands ?
  Gaat meneer kennis nog kennis nemen van het disclosureproject etc voordat hij nog meer onzin uitkraamt ?[/quote]

  Ok,stel dat ik onzin uitkraam,wat is dan uw alternatief verklaring of bewering over de UFO dan?

  0 likes
 17. [quote name=”jan alleman”][quote name=”kennis”]De UFOs zijn binnenaards en GEEN buitenaardse ze zijn door de mens in het geheim gemaakt,waarschijnlijk door de dedacht om de mensen af te leiden[/quote]

  Wat is het verhaal volgens jou er dan achter ? Ik geloof ook dat de meeste ufo meldingen gewoon gemaakt is door de mens.

  De iraanse wetenschapper keshe schijnt deze technologie ook uitgevonden te hebben, maar word met alle macht tegen gewerkt. Als iemand wat meer info over keshe weet dan hoor ik dit graag, want ben best onder indruk van wat er mogelijk is en wat hij allemaal al heeft gedaan met die technologie in iran.[/quote]

  Het verhaal gaat het over rood lijnen,mag niemand de rode lijnen overtreden, mogen alleen in het hoofdtitel lezen maar niet in het details,alleen de betrokken mensen weten hiervan.

  0 likes
 18. Bij sommige UFO’s gaat het inderdaad om geheime (militaire) toestellen, maar je mag je dan wel eens afvragen hoe men dan aan die technieken komt – zijn die zelf bedacht en ontworpen, of heeft men wellicht hulp gehad… ‘van boven’?

  Overigens worden er al eeuwenlang vreemde vliegende objecten waargenomen, dus ook voordat het vliegtuig en de luchtballon waren uitgevonden. Columbus zag in de Bermuda Driehoek een UFO uit het water opstijgen de dag voordat hij Amerika ondekte. Hij liet het incident weg uit het officiële verslag uit angst voor de Inquisitie, maar nam het wel op in zijn persoonlijke logboek.

  0 likes
 19. [quote name=”Roswell Grey”]Bij sommige UFO’s gaat het inderdaad om geheime (militaire) toestellen, maar je mag je dan wel eens afvragen hoe men dan aan die technieken komt – zijn die zelf bedacht en ontworpen, of heeft men wellicht hulp gehad… ‘van boven’?

  Overigens worden er al eeuwenlang vreemde vliegende objecten waargenomen, dus ook voordat het vliegtuig en de luchtballon waren uitgevonden. Columbus zag in de Bermuda Driehoek een UFO uit het water opstijgen de dag voordat hij Amerika ondekte. Hij liet het incident weg uit het officiële verslag uit angst voor de Inquisitie, maar nam het wel op in zijn persoonlijke logboek.[/quote]

  Ronald reagan toen hij nog president was
  zei dat de wetenschapers hebben veel belangrijk technische dingen uitgevonden maar voor National Security mogen niet gepubliceerd worden en blijven daarom in het geheim.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

groene leugen

De volgende groene leugen is alweer een feit: ‘Stelletje goochelaars, daar in Den Haag’

We zijn weer voorgelogen. Huiseigenaren en woningcorporaties ...

zonnepanelen

Steeds vaker woningbrand door ‘groene’ zonnepanelen. Het is kommer en kwel

Zonnepanelen kunnen voor extra problemen zorgen bij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.