Mens en Dier

Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week werden de 27 EU-leiders het eens over het coronaherstelfonds. Premier Mark Rutte was ‘de grote dwarsligger’. Er komt 750 miljard euro beschikbaar voor de landen die het meest getroffen zijn door de coronapandemie. Maar liefst 209 miljard daarvan gaat naar Italië.

“Een historische dag voor Europa en voor Italië, twitterde de Italiaanse premier Conte. Italië krijgt 81 miljard van de EU om het land na de corona-epidemie weer op te bouwen en mag ook nog eens 127 miljard lenen tegen een zeer gunstige rente. Italië krijgt daarmee zelfs 36 miljard meer dan in het eerste voorstel van de EU.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nederlandse miljarden stromen richting Italië. Dat is opmerkelijk, aangezien uit cijfers van de ECB blijkt dat de gemiddelde Italiaan twee keer zo rijk is als de gemiddelde Nederlander of Duitser. Waarom moet Nederland of Duitsland de portemonnee trekken voor Italië terwijl de rijkere Italianen gemakkelijk hun eigen overheid kunnen ondersteunen?

We staan bijna helemaal onderaan!

“Na 10 jaar Rutte is het gemiddeld vermogen per Nederlander spectaculair gedaald tot het niveau van Kroatië en Slowakije. Hij heeft met zijn Partij van, voor en door Ondernemers (VVD) het land gesloopt en al het geld via brievenbusfirma’s weggesluisd naar belastingparadijzen,” stelt Ed Roodbeen vast.

FvD-Statenlid Eelco van Hoecke voegt toe: “Tot dusverre het sprookje van Rutte en de VVD dat de EU heeft gezorgd voor meer rijkdom en banen in Nederland! We staan bijna helemaal onderaan!”

“Nederland geeft geld weg aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens onderaan bungelen qua vermogen. Nederland is inmiddels een tweedewereldland. Schande! Huishoudens zijn steeds minder vermogend onder andere door verhoging van de btw en energiebelasting,” zegt zijn collega Martin Bos.

Ook FvD-voorman Thierry Baudet is boos:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Voor ons als reaguurders op deze site eigenlijk niets nieuws. We schreven dit al jaren terug trouwens, nee dit soort berichten moeten uitgezonden worden door de NOS, RTL of geplaatst worden door het media kartel Telegraaf, AD, VK, NRC. Het liefst in verkiezingstijd.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Baudet boos, nou dat zal indruk maken, voorlopig spelen ze het spelletje gewoon mee en verandert er niets. Partij met de meeste leden, hij is al een maand nergens meer te vinden en de rest van de partij ook niet. We moeten het zelf doen, ben druk bezig geweest de laatste maanden maar ja, ik heb geen tractor of tank. Rutte geeft weg, ja iets wat niet van hem is, als hij nou zijn bij elkaar gestolen kapitaal weg zou geven aan verzorgingstehuizen waar veel mensen onnodig stierven doordat hij zich liet en laat sturen door een criminele smerige bende die maar een ding willen en dat is totale controle en uitroeiing dan zou hij het nog een beetje kunnen goedmaken en dan niet op de knieën voor Blm maar voor al die oudere mensen en kleine kinderen die nooit meer hetzelfde worden.

walter
walter
3 jaren geleden

En ze worden dankzij corrupte npo weer de grootste partij

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Waarom lees ik dit niet, in de door de club van Opa Bernhard, gecontroleerde Nederlandse media.

Deze media is zo Links dat ze zelfs ieder ander geluid negeren.

Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

RUTTUP en NEXIT.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x