Mens en DierCorona

Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid Feike Sijbesma, voormalig directeur van chemieconcern DSM, om tijdelijk als coronagezant op te treden. Hij kreeg van Hugo de Jonge de opdracht om ‘alle aanbiedingen die bedrijven doen bij het ministerie te stroomlijnen’.

Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van coronagezant Sijbesma en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ruesink kon zich niet voorstellen dat de belangenverstrengeling tussen onze overheid en vaccinmakers nog erger zou worden dan tijdens de Mexicaanse grieppandemie. Hij noemt viroloog Ab Osterhaus, ‘de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen’.

Nu, 11 jaar later, hebben we Feike Sijbesma.

Ongelooflijk schaamteloos

“Eind juni zette minister De Jonge zijn handtekening onder het contract met vaccinmaker AstraZeneca. Samen met onder andere Duitsland werd een nog niet bestaand product gekocht. Drie maal raden wie er directeur is van AstraZeneca Duitsland? Inderdaad, Hans Sijbesma, de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma. Diep respect voor Feike Sijbesma hoe hij vele miljoenen van ons belastinggeld naar zijn eigen broer heeft gestroomlijnd.”

“Dit is belangenverstrengeling Ab Osterhaus 2.0. Dit is de bananenrepubliek waar Fleur Agema van de PVV het over had. Het is zo ongelooflijk schaamteloos.”

Ruesink is een campagne begonnen en roept alle Tweede Kamerleden op om hier zo snel mogelijk Kamervragen over te stellen.

“Wat een corrupte zooi,” reageert psycholoog Wendy Kroeze. “Nu weten jullie waarom de vaccinatiedeal van 700 miljoen (!) staatsgeheim moest blijven. Wat een monsters in dit land. Ons land. Nederland.”

5 10 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Prachtig Rutte en dat gebeurt allemaal met JOU(W) goedkeuring.

Deze Rutte club stinkt naar de leugens en schaamt zich er niet eens voor.

Bedankt kiezers op deze club.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Tja. Het is zoals iemand in een reactie schreef bij een vorig artikel. Namelijk, mooi dat wij hiervan in kennis worden gesteld. Echter, met koeienletters, oh nee, sorry frou Schouten, chocoladeletters (fair trade) in alle kranten en een achtuur journaal geheel gewijd aan de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid en met bijzondere aandacht voor deze corruptie DAT heeft zin. Geef nou eindelijk eens de werkelijke beweegredenen voor alle maatregelen van de niet bestaande pandemie. De vervanger van de Jodenster, de muilkorf, in het bijzonder. Maar ja, wij hier hoeven elkander niet te overtuigen. In ieder geval, ik heb schijt aan alle maatregelen, tot de dood erop volgt. Want dat laatste is de bedoeling nietwaar?

Oxidius
Oxidius
3 jaren geleden
John
John
3 jaren geleden

Zal wel niet op tv komen . kabinet moet per direct aftreden .corona virus is geen virus het kabinet is het virus . Om te kotsen

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x