Homepagina » Mens en Dier » Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’
coronagezant
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid Feike Sijbesma, voormalig directeur van chemieconcern DSM, om tijdelijk als coronagezant op te treden. Hij kreeg van Hugo de Jonge de opdracht om ‘alle aanbiedingen die bedrijven doen bij het ministerie te stroomlijnen’.

Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van coronagezant Sijbesma en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.

Ruesink kon zich niet voorstellen dat de belangenverstrengeling tussen onze overheid en vaccinmakers nog erger zou worden dan tijdens de Mexicaanse grieppandemie. Hij noemt viroloog Ab Osterhaus, ‘de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen’.

Nu, 11 jaar later, hebben we Feike Sijbesma.

Ongelooflijk schaamteloos

“Eind juni zette minister De Jonge zijn handtekening onder het contract met vaccinmaker AstraZeneca. Samen met onder andere Duitsland werd een nog niet bestaand product gekocht. Drie maal raden wie er directeur is van AstraZeneca Duitsland? Inderdaad, Hans Sijbesma, de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma. Diep respect voor Feike Sijbesma hoe hij vele miljoenen van ons belastinggeld naar zijn eigen broer heeft gestroomlijnd.”

“Dit is belangenverstrengeling Ab Osterhaus 2.0. Dit is de bananenrepubliek waar Fleur Agema van de PVV het over had. Het is zo ongelooflijk schaamteloos.”

Ruesink is een campagne begonnen en roept alle Tweede Kamerleden op om hier zo snel mogelijk Kamervragen over te stellen.

“Wat een corrupte zooi,” reageert psycholoog Wendy Kroeze. “Nu weten jullie waarom de vaccinatiedeal van 700 miljoen (!) staatsgeheim moest blijven. Wat een monsters in dit land. Ons land. Nederland.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Prachtig Rutte en dat gebeurt allemaal met JOU(W) goedkeuring.

  Deze Rutte club stinkt naar de leugens en schaamt zich er niet eens voor.

  Bedankt kiezers op deze club.

  0 likes
 • jan doornbos schreef:

  Tja. Het is zoals iemand in een reactie schreef bij een vorig artikel. Namelijk, mooi dat wij hiervan in kennis worden gesteld. Echter, met koeienletters, oh nee, sorry frou Schouten, chocoladeletters (fair trade) in alle kranten en een achtuur journaal geheel gewijd aan de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid en met bijzondere aandacht voor deze corruptie DAT heeft zin. Geef nou eindelijk eens de werkelijke beweegredenen voor alle maatregelen van de niet bestaande pandemie. De vervanger van de Jodenster, de muilkorf, in het bijzonder. Maar ja, wij hier hoeven elkander niet te overtuigen. In ieder geval, ik heb schijt aan alle maatregelen, tot de dood erop volgt. Want dat laatste is de bedoeling nietwaar?

  0 likes
 • John schreef:

  Zal wel niet op tv komen . kabinet moet per direct aftreden .corona virus is geen virus het kabinet is het virus . Om te kotsen

  0 likes
 • Oxidius schreef:

  Vanaf 1.10min. rechter Hoekstra, Wopke Hoekstra en 3 x fam. de Jonge.

  0 likes
 • Fred schreef:

  Ontmaskerd! Wat zijn dit ratten, het doodtrappen niet waard, en het gaat maar door door en door. Wanneer zijn al die slapende, collaborateurs met hun muilkorven nu eens wakker.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Doet niet ter zake.
  Zij hebben het beste met ons voor.

  Totdat het vaccin er is kan er mag er helemaal niets.

  Amen!

  0 likes
 • Tony schreef:

  Dit is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg!

  0 likes
 • blackpeat schreef:

  Dat sujet van Sijbesma is nog wel meer over te melden.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/26/corona-test-hoe-nederland-er-collectief-wordt-ingeluisd/comment-page-1/?unapproved=8667&moderation-hash=f853e24655d6a335cf3ed3e78c7c4d17#comment-8667

  Na de Jonge en zijn broer lijkt zich een smerige poel van corruptie te openbaren.
  https://freesuriyah.eu/?p=4332

  Het meest schaamteloze is dat wij het Nederlandse volk dit laten gebeuren.

  0 likes
 • Doeterniettoe schreef:

  En in België raakt de medemens gefrustreerd dat je je masker niet over je neus draagt. Angst hazen. Media moedigt ze aan om mensen met de vinger te wijzen. En de kudde trapt erin.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Dat doet me denken aan een oude film: invasion of the body snatchers met Donald Sutherland. Aan het einde van die film is hij uiteindelijk ook overgenomen door uit zaden gegroeide klonen van mensen die emotieloos zijn. In de laatste seconden zie je hem ook met een vinger naar iemand wijzen die nog menselijk is en niet overgenomen door een kloon. Schrik niet:-)
   https://www.youtube.com/watch?v=lUXHB5U-Vl4

   De kudde die je noemt zijn net zo, emotieloos en overgenomen door de propaganda van de media. Als die echt gaan wijzen naar mensen dan zijn ze net als in die film. Waar het masker werkelijk voor staat:
   https://i.redd.it/bru85u2z7ga51.jpg

   0 likes
 • salvar schreef:

  mensen het is heel simpel , het kan gewoon niet simpeler , geen vaccin nemen.
  doe ik toch al niet.
  het hele circus is zo doorzichtig dat het bijna lachwekkend is.
  ruim 6000 corona doden en nu er bijna niemand meer sterft op het IC komen ze weer met ruim 1250 doden erbij tellen omdat de artsen in het begin dat niet doorgegeven hadden.
  paar miljoen in het VK in lockdown????
  een hond gestorven aan covid19 , even later de hond had kanker dus weten we het niet zeker???
  vanuit het kwakzalvers centrum (RIVM) heel voorzichtig geen mondkapjes die werken toch niet en wat krijg je in klote stad nijmegen (met brulaap als burgemeester) zeggen twee handhavers er moeten mondkapjes komen anders kunnen we niet handhaven???
  tot het vaccin klaar is blijf je dit horen en terwijl er niets aan de hand is en wanneer gaat de bevolking het nu eens snappen???

  na vijf maanden nog steeds niemand in de wijk ziek en omringende wijken ook niet , waar is dat virus toch??
  er wordt lekker door elkaar gelopen in de super in overdekte winkelcentrums en niets niets gebeurt er.

  iedereen gevaccineerd zo meteen en boem weg virus.

  kom mensen laat het niet gebeuren , vecht voor je leven en terug naar normaal en bied het tuig bij de WHO , RIVM , kabinet , de huisartsen die meewerken aan het circus en de burgemeester van alle steden , de BOA,S (wurgslangen ) de hersenloze handhavers die ook denken dat ze verstand ergens van hebben en niet vergeten de politie en zo meteen ook het leger de spuiten aan en die mogen ze induwen waar het donker is , lol.

  0 likes
  • VliVo schreef:

   De hele provincie Groningen: geen viruspatiënten. Het beste is volgens mij, alle berichten te delen, delen en nog eens delen. Zo dat er nog meer mensen wakker worden. Een foto maken van berichten en op Facebook zetten. Dan blijft deze staan. Onderling niet elkaar afzeiken maar samenwerken. Geen vaccinatie, geen mondkapjes. Leef gezond en zorg voor een goed werkend immuunsysteem.

   0 likes
 • Piet schreef:

  Een langere lock down helpt meer en meer mensen ‘wakker’ te worden.

  Das dan wel weer positief.

  0 likes
  • jenne schreef:

   We cq wij zaten net met zijn twaalfen aan tafel voor de middagmaaltijd, in het gesprek, kwam de vraag op ken jij iemend in je directe omgeving die coronavirus heeft of heeft gehad, antwoord !!!niet één, nu dan deze doorgestoken kaarten politiek, ik sta nergens meer van te kijken, wel voel ik me gekrenkt in mijn menselijk denken, het is zo flagrant, zo schaamteloos, zo doorzichtig, ze vragen om afgebrand te worden !!!

   0 likes
 • John Doe schreef:

  Het is corruptie en niks anders, en wat krijgen we.. kamer vraagjes en debatten – misschien beter als niks.
  Klinkt leuk maar uiteindelijk vloeit dat weer in een beetje *geschokt* zijn en een tik op de vingers.
  Een goed voorbeeld is hoe Big Pharma MILJARDEN heeft uitbetaald in de VS aan schade claims i.v.m vaccins.
  Ik laat express *bijwerkingen* uit de zin, want we weten donders goed dat kwik, aluminium, formaldehide en monosodium glutamine (MSG) niet goed voor mensen is.
  Wie gaat er de gevangenis in ? niemand – daarom maakt Herr Mengele Bill Gates zich ook niet druk, een miljard *investeren* voor een miljard mensen ziek, zwak of erger is voor hem geen probleem.
  Het hele probleem in de Westerse (lockdown) Wereld, zeker met deze c0vid plandemic is dat er gewoon geen instanties zijn die dit uitzoeken, veroordelen en voor het gerecht slepen.
  Justitie en Openbaar ministerie verkeren in coma in dit land, of verkeren in een vorm van cognitieve dissonantie.
  Hoeveel *epidemien* hebben we de laatste 20 jaar gehad – Aids, Polio, gekke koeien, vogelgriep, mexicaanse griep, Sars, C0vid.
  Elke keer verdienen Vaccin – gif makers MILJARDEN – maar laten we eerst maar even debatteren en kamer vraagjes stellen, zodat er *duidelijkheid* komt.

  0 likes
 • Ron schreef:

  Wie denk je komt in de Belgische media ons de les dicteren? Zij die in urine,stront en bloed liggen roeren van vleermuizen en direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van vaccins.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Die Feikie Sijbema zit nog veel dieper in de macht structuur verweven. Hij is voorzitter van alle duurzaamheids- en klimaatinitiatieven bij de board van het World Economic Forum. Uiteindelijk duikt hij ook op in het bestuur van de Nederlandse centrale bank. De klimaatwet is een bankiersding om het wankelende financiële systeem van publiek krediet te voorzien via ‘klimaat’-investeringen. De DNB etaleert zichzelf ook als 2030 Agenda-bank die ‘Klimaatactie’ in haar vaandel draagt. Wie is de eigenaar van de centrale bank? De Rothschilds. Dus uiteindelijk is Sijbema een Rothschild agent en een dienaar van de NWO. Klaas Knot is de president van de Nederlandse bank en dus ook een Rothschild bankier. Allebei dus volledig in de zak van de Rothschilds die de NWO nastreven. Sijbema zou daarnaast naast oud-VN-baas Ban Ki-moon aantreden als co-voorzitter van alle klimaatcentra in de wereld.

  0 likes
 • De eerste John schreef:

  Ja dat is Nederland, de grootste bek over andere landen over corruptie, en dan dit, Rutte zal wel zeggen dat het intelligente corruptie is, waarvan we allemaal van profiteren.

  0 likes
 • Alex schreef:

  AstraZeneca:

  2003, pleaded guilty to illegal marketing of their prostate cancer drug and paid a $ 64.000.000 million fine, a $ 266.000.000 million civil lawsuit for false claims, and a $ 25.000.000 million fine for Medicaid fraud.

  2004, AstraZeneca was sued in California and Massachusetts for false advertising for alleging that one of their own off-patent medications was not as good as their new drug, although it turns out to be the same.

  And believe it or not, those cases are still up to the judge. They have been using it for 16 years.

  2003, pleaded guilty to illegal marketing of their prostate cancer drug and paid a $ 64.000.000 million fine, a $ 266.000.000 million civil lawsuit for false claims, and a $ 25.000.000 million fine for Medicaid fraud.
  2004, AstraZeneca was sued in California and Massachusetts for false advertising for alleging that one of their own off-patent medications was not as good as their new drug, although it turns out to be the same.
  In 2010, AstraZeneca was fined $ 520.000.000 million for marketing one of the antipsychotic drugs illegal and unapproved for use and committing Medicaid fraud for an amount of $ 218.000.000 million
  In 2002, AstraZeneca was forced to put more warning labels on their lung cancer drug after several patients died of pneumonia from their medications.
  In 2003, the University of Illinois studied their drug against schizophrenia and discovered the undeclared risk of developing diabetes as a result of taking the drugs, ultimately leading to a $ 198.000.000 million settlement.
  In 2004 AstraZeneca was criticized by public watchdog groups for the serious side effects of their Crestor drug compared to other cholesterol drugs, and in 2005 Tufts University completed a clinical study establishing the veracity of the claims made by the watchdog groups. This process is still ongoing 16 years later.
  In 2001, AstraZeneca had to pay another $ 21.000.000 million for deliberately and deliberately trying to keep a competitive generic off the market.
  In 2003, AstraZeneca was fined € 60.000.000 by the European Commission for abusing patent rules and lying on patents to protect its medicines from generic competitors.
  In 2007, AstraZeneca had to pay a $ 12,9 million criminal sentence for fraud involving Medicaid and insurance companies for a prostate cancer drug.
  In 2010, AstraZeneca paid $ 103.000.000 million to settle a federal lawsuit for Medicaid asthma drug fraud.
  In 2009, AstraZeneca had to pay $ 2,6 million for Medicaid fraud.
  2004, AstraZeneca received a warning letter from the FDA for lying in their ads about FDA approval.

  Yes, AstraZeneca sounds very reliable, don’t you think?

  10 criminal charges in the past 19 years.

  https://www.corp-research.org/astrazeneca

  This article (in Dutch and English) can be found and was placed by commonsensetv on 13/06/2020 by Leslie Alexis, titled: “Open letter to Hugo de Jonge”

  0 likes
 • John schreef:

  Zo werkt dat in de politiek belangen verstrengeling. Wordt ooit even over gebabbeld een paar boze woorden van Wilders ,en gaan weer verder en de oplichter ters blijven gewoon weer zitten. Of krijgen een andere top functie.geef mensen macht en ze zijn verbonden met de duivel.

  0 likes
 • x

  Check Also

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >