Homepagina » Mens en Dier » Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’
coronagezant
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid Feike Sijbesma, voormalig directeur van chemieconcern DSM, om tijdelijk als coronagezant op te treden. Hij kreeg van Hugo de Jonge de opdracht om ‘alle aanbiedingen die bedrijven doen bij het ministerie te stroomlijnen’.

Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van coronagezant Sijbesma en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.

Ruesink kon zich niet voorstellen dat de belangenverstrengeling tussen onze overheid en vaccinmakers nog erger zou worden dan tijdens de Mexicaanse grieppandemie. Hij noemt viroloog Ab Osterhaus, ‘de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen’.

Nu, 11 jaar later, hebben we Feike Sijbesma.

Ongelooflijk schaamteloos

“Eind juni zette minister De Jonge zijn handtekening onder het contract met vaccinmaker AstraZeneca. Samen met onder andere Duitsland werd een nog niet bestaand product gekocht. Drie maal raden wie er directeur is van AstraZeneca Duitsland? Inderdaad, Hans Sijbesma, de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma. Diep respect voor Feike Sijbesma hoe hij vele miljoenen van ons belastinggeld naar zijn eigen broer heeft gestroomlijnd.”

“Dit is belangenverstrengeling Ab Osterhaus 2.0. Dit is de bananenrepubliek waar Fleur Agema van de PVV het over had. Het is zo ongelooflijk schaamteloos.”

Ruesink is een campagne begonnen en roept alle Tweede Kamerleden op om hier zo snel mogelijk Kamervragen over te stellen.

“Wat een corrupte zooi,” reageert psycholoog Wendy Kroeze. “Nu weten jullie waarom de vaccinatiedeal van 700 miljoen (!) staatsgeheim moest blijven. Wat een monsters in dit land. Ons land. Nederland.”

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
6 maanden geleden

Prachtig Rutte en dat gebeurt allemaal met JOU(W) goedkeuring.

Deze Rutte club stinkt naar de leugens en schaamt zich er niet eens voor.

Bedankt kiezers op deze club.

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden

Tja. Het is zoals iemand in een reactie schreef bij een vorig artikel. Namelijk, mooi dat wij hiervan in kennis worden gesteld. Echter, met koeienletters, oh nee, sorry frou Schouten, chocoladeletters (fair trade) in alle kranten en een achtuur journaal geheel gewijd aan de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid en met bijzondere aandacht voor deze corruptie DAT heeft zin. Geef nou eindelijk eens de werkelijke beweegredenen voor alle maatregelen van de niet bestaande pandemie. De vervanger van de Jodenster, de muilkorf, in het bijzonder. Maar ja, wij hier hoeven elkander niet te overtuigen. In ieder geval, ik heb schijt aan alle maatregelen, tot de dood erop volgt. Want dat laatste is de bedoeling nietwaar?

Oxidius
Oxidius
6 maanden geleden
John
John
6 maanden geleden

Zal wel niet op tv komen . kabinet moet per direct aftreden .corona virus is geen virus het kabinet is het virus . Om te kotsen

Oxidius
Oxidius
6 maanden geleden

Vanaf 1.10min. rechter Hoekstra, Wopke Hoekstra en 3 x fam. de Jonge.

Fred
Fred
6 maanden geleden

Ontmaskerd! Wat zijn dit ratten, het doodtrappen niet waard, en het gaat maar door door en door. Wanneer zijn al die slapende, collaborateurs met hun muilkorven nu eens wakker.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Doet niet ter zake.
Zij hebben het beste met ons voor.

Totdat het vaccin er is kan er mag er helemaal niets.

Amen!

Tony
Tony
6 maanden geleden

Dit is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg!

blackpeat
blackpeat
6 maanden geleden

Dat sujet van Sijbesma is nog wel meer over te melden.
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/26/corona-test-hoe-nederland-er-collectief-wordt-ingeluisd/comment-page-1/?unapproved=8667&moderation-hash=f853e24655d6a335cf3ed3e78c7c4d17#comment-8667

Na de Jonge en zijn broer lijkt zich een smerige poel van corruptie te openbaren.
https://freesuriyah.eu/?p=4332

Het meest schaamteloze is dat wij het Nederlandse volk dit laten gebeuren.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
6 maanden geleden

En in België raakt de medemens gefrustreerd dat je je masker niet over je neus draagt. Angst hazen. Media moedigt ze aan om mensen met de vinger te wijzen. En de kudde trapt erin.

Rob
Rob
Reactie op  Doeterniettoe
6 maanden geleden

Dat doet me denken aan een oude film: invasion of the body snatchers met Donald Sutherland. Aan het einde van die film is hij uiteindelijk ook overgenomen door uit zaden gegroeide klonen van mensen die emotieloos zijn. In de laatste seconden zie je hem ook met een vinger naar iemand wijzen die nog menselijk is en niet overgenomen door een kloon. Schrik niet:-)
https://www.youtube.com/watch?v=lUXHB5U-Vl4

De kudde die je noemt zijn net zo, emotieloos en overgenomen door de propaganda van de media. Als die echt gaan wijzen naar mensen dan zijn ze net als in die film. Waar het masker werkelijk voor staat:
https://i.redd.it/bru85u2z7ga51.jpg

x

Check Also

praktijk

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse ...

de jonge

De Jonge: Dus je wilt geen ‘foetusvaccin’? Dan heb je pech

Coronaminister De Jonge ziet niets in het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x