Homepagina » Mens en Dier » Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’
coronagezant
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid Feike Sijbesma, voormalig directeur van chemieconcern DSM, om tijdelijk als coronagezant op te treden. Hij kreeg van Hugo de Jonge de opdracht om ‘alle aanbiedingen die bedrijven doen bij het ministerie te stroomlijnen’.

Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van coronagezant Sijbesma en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.

Ruesink kon zich niet voorstellen dat de belangenverstrengeling tussen onze overheid en vaccinmakers nog erger zou worden dan tijdens de Mexicaanse grieppandemie. Hij noemt viroloog Ab Osterhaus, ‘de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen’.

Nu, 11 jaar later, hebben we Feike Sijbesma.

Ongelooflijk schaamteloos

“Eind juni zette minister De Jonge zijn handtekening onder het contract met vaccinmaker AstraZeneca. Samen met onder andere Duitsland werd een nog niet bestaand product gekocht. Drie maal raden wie er directeur is van AstraZeneca Duitsland? Inderdaad, Hans Sijbesma, de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma. Diep respect voor Feike Sijbesma hoe hij vele miljoenen van ons belastinggeld naar zijn eigen broer heeft gestroomlijnd.”

“Dit is belangenverstrengeling Ab Osterhaus 2.0. Dit is de bananenrepubliek waar Fleur Agema van de PVV het over had. Het is zo ongelooflijk schaamteloos.”

Ruesink is een campagne begonnen en roept alle Tweede Kamerleden op om hier zo snel mogelijk Kamervragen over te stellen.

“Wat een corrupte zooi,” reageert psycholoog Wendy Kroeze. “Nu weten jullie waarom de vaccinatiedeal van 700 miljoen (!) staatsgeheim moest blijven. Wat een monsters in dit land. Ons land. Nederland.”

5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Prachtig Rutte en dat gebeurt allemaal met JOU(W) goedkeuring.

Deze Rutte club stinkt naar de leugens en schaamt zich er niet eens voor.

Bedankt kiezers op deze club.

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Tja. Het is zoals iemand in een reactie schreef bij een vorig artikel. Namelijk, mooi dat wij hiervan in kennis worden gesteld. Echter, met koeienletters, oh nee, sorry frou Schouten, chocoladeletters (fair trade) in alle kranten en een achtuur journaal geheel gewijd aan de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid en met bijzondere aandacht voor deze corruptie DAT heeft zin. Geef nou eindelijk eens de werkelijke beweegredenen voor alle maatregelen van de niet bestaande pandemie. De vervanger van de Jodenster, de muilkorf, in het bijzonder. Maar ja, wij hier hoeven elkander niet te overtuigen. In ieder geval, ik heb schijt aan alle maatregelen, tot de dood erop volgt. Want dat laatste is de bedoeling nietwaar?

Oxidius
Oxidius
1 jaar geleden
John
John
1 jaar geleden

Zal wel niet op tv komen . kabinet moet per direct aftreden .corona virus is geen virus het kabinet is het virus . Om te kotsen

x

Check Also

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x