Homepagina » Mens en Dier » Koning: ‘Coronapandemie mag niet worden gebruikt om vrijheden en rechten te beknotten’
koning
Foto: Koning Willem-Alexander (Ministerie van Defensie CC0 1.0)

Koning: ‘Coronapandemie mag niet worden gebruikt om vrijheden en rechten te beknotten’

Koning Willem-Alexander gaf woensdag tijdens de online-uitreiking van de Four Freedom Awards een toespraak. Hij stond stil bij vrijheden in de coronapandemie. De koning zei dat ‘het geduld en uithoudingsvermogen van mensen tot de limiet zijn getest’. Ook erkende hij dat de situatie niet makkelijk is en dat velen coronamoe zijn.

Willem-Alexander deed ook een opmerkelijke uitspraak. Zo zei hij: “Laten we werken aan economisch herstel, zonder mensen aan hun lot over te laten. En bovenal: laten we niet toestaan dat de coronapandemie wordt gebruikt als excuus om fundamentele vrijheden en mensenrechten te beknotten.”

Het zwijgen opgelegd

Recentelijk zei VN-secretaris-generaal Antonio Guterres dat ‘landen coronamaatregelen gebruiken als voorwendsel om mensenrechten te beperken’. Hij waarschuwde dat andersdenkenden en onafhankelijke media ‘het zwijgen wordt opgelegd’. “Onder het mom van coronabestrijding worden basisvrijheden afgeschaft,” zei hij in een openingsspeech voor een vergadering van de VN-mensenrechtenraad.

Dat is fake news

Eerder deed koning Willem-Alexander ook al een opmerkelijke uitspraak. Vorig jaar vroeg een fotograaf tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie of hij dichterbij kon komen. Amalia zei: “Tja, corona, hè.” Waarop de fotograaf zei: “Maar dit is 15 meter.” Vervolgens riep de koning met een brede grijns op zijn gezicht: “Dat is fake news.”

Hij werd onmiddellijk tot de orde geroepen door zijn dochter: “Dat kan je niet zeggen, papa.”

4.6 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Wanneer iemand die een hoge rang heeft in de NWO een boodschap heeft die de waarheid moet voorstellen, dan kan het niets anders dan een leugen zijn om mensen te misleiden.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

Kan willempie best zeggen of vinden. Maar waarom ondertekent hij dan al die maatregelen die uit zijn naam worden uitgevaardigd? En precies dat doen waar ie nu op terug krabbelt. Willem heeft het land naar de afgrond geleid samen met die andere psychopaten van de Bilderberg/WEF/WHO/WEF waar meneer zelf al jaren deel van uit maakt. Neem jezelf maar in de maling Prins pils.

Babet
Babet
5 maanden geleden

Ja, als je land onder de eisen van de dictatoriale artificiele technocratie gaat vallen raakt ook hij wat kwijt!!

Annette
Annette
5 maanden geleden

De koning doet ook een duit in het zakje. Diezelfde koning die ook behoort tot de club van het World Economic Forum, net als zijn “lieve” vrouw Maxima. Moeten wij, gewone stervelingen, dit nu ECHT geloven? Sorry hoor, maar dat doe ik dus niet. Schijnbaar wordt hij nu ingezet als een vorm van “damage control”. Er zijn uiteindelijk genoeg mensen die ONZE koning op handen dragen. Mij benieuwen hoeveel mensen hij kan weten te overtuigen van zijn goede bedoelingen.

x

Check Also

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x