Homepagina » Mens en Dier » ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’
rutte
Foto: EU2016 NL CC BY 2.0

‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op Twitter met een aantal van zijn leugens. In een filmpje van amper 20 seconden noemt hij er 4. Niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek, zo zei onze premier steeds. Die ‘stond als een huis’ bij de VVD. Toch werd de hypotheekrenteaftrek onder Rutte afgebouwd.

Geen cent meer naar Griekenland, beloofde hij ons. Rutte gaf al vrij snel toe dat hij die verkiezingsbelofte ‘niet helemaal meer gestand kon doen’. De eurolanden, inclusief Nederland, stemden er in 2012 mee in dat de rente op de Griekse leningen zou worden verlaagd. Dat kost Nederland ongeveer 1 miljard euro per jaar.

Wilders twitterde destijds: “Rutte weer soft voor Grieken, maar keihard voor Nederland. Griekse deal kost ons 1 miljard extra. Niet Marx Rutte, maar Markos Ruttos.” Hij beschuldigde de minister-president van ‘liegen’ over Griekenland.

Spijt

“Hij pakt de Nederlanders en geeft het geld aan de Grieken. Dit is te triest voor woorden en is in strijd met wat eerder is beloofd. Markos Ruttos is de nieuwe premier van Griekenland. Hij denkt en droomt in het Grieks. Ongehoord dat de Nederlanders hier voor moeten bloeden.”

Ruttos beloofde ook 1000 euro voor iedere werkende Nederlander. Van die belofte had hij in 2016 spijt. Hij bood dat jaar zijn excuses aan voor de verkiezingsbeloftes die hij die kabinetsperiode niet had kunnen waarmaken. “Duizend euro voor werkend Nederland, niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek en geen geld meer naar de Grieken. Laat ik daar volstrekt helder over zijn: ik zeg daar sorry voor,” zei de bewindsman in een interview met De Telegraaf.

Eén van de grootste leugenaars

Wilders noemde Rutte ‘één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’ vanwege de gebroken verkiezingsbeloftes.

Tot slot. Rutte bleef erbij: geen giften naar Zuid-Europa. We weten inmiddels hoe dat is afgelopen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Piet schreef:

  Wilders is ook een grote leugenaar, hij doet mee met de Covid-19 hoax. Als hij een echte vent was dan zou hij zich er tegen verzetten.

  29 likes
 • Loes in de Pels schreef:

  De vraag die zich keer op keer in mijn hoofd afspeelt over Rutte is : wat voor verschrikkelijks heeft hij op zijn kerfstok dat hij zo ver moet gaan om zijn loyaliteit aan zijn puppetmasters te bewijzen?
  Wat voor verschrikkelijks weten ze van hem dat hij zo bereidwillig is volk en vaderland te verloochenen? Het kan volgens mij niet anders dan dat hij corrupt en chantabel moet zijn.

  25 likes
 • Pieter schreef:

  Het verkondigen van een eigen stevige en positieve boodschap voor de toekomst, levert je meer stemmen op dan – misschien wel terecht – anderen afbreken. That’s common knowledge.

  21 likes
  • jenne aakster schreef:

   Is het niet zo Pieter dat al dit soort Sites hun plicht van klaagmuur vervullen, zonder dat het ook maar iets aan de bedoelde situatie veranderd, passende in het regerings patroon, al stribbelend ten onder !

   9 likes
   • Pieter schreef:

    Eens. Maar in dit geval wordt Wilders aangehaald en is dan de “Klaagmuur” terwijl hij beter kan zeggen in positieve zin wat hij wil bereiken, dat bereikt veel meer mensen.

    3 likes
   • Pieter schreef:

    Zeker is dat zo, maar in dit geval doet Wilders dat ook.
    Een klinkende verkiezingsoverwinning krijg je sneller door een positieve boodschap uit te dragen hoe je de toekomst wil vormgeven.

    3 likes
 • jenne aakster schreef:

  Rutte is een zieke man, vergroeide ruggegraat gezichtshuid als leer, lacht te uitgelaten, hij is als was in de handen van Ollogren Bilderberg, een zieke psychopatische leugenaar en hij vindt het nog leuk ook, voor al zijn gebroken beloftes aan de ingezetenen van een land, mensen die op hem hebben gestemd, verdiend hij gestraft te worden, eenvoudig aftreden is niet genoeg !

  12 likes
  • Ruud van Well schreef:

   Helemaal mee eens en buiten zijn vergroeide ruggegraat (bochel=geheime zender) zijn ‘geheim’ over zijn sexuele geaardheid. misschien pedofiel en rituelen?

   0 likes
 • Jan Geerink schreef:

  Het zal totaal geen indruk maken wat jullie hier schrijven over Rutte. Hij weet immers dat de oppositie in Nederland totaal is uitgeschakeld en dat hij alleen het voor het zeggen heeft. Natuurlijk minacht hij ook de Nederlander.

  11 likes
 • William schreef:

  En toch blijft Rutte ongestraft verankerd op zijn positite, in de middeleeuwen had hij al lang op de brandstapel gestaan.. hij gaat net zo lang door totdat er een druppel is die de emmer doet overlopen.. (is al gebeurd).. afzetten deze pinnokio

  11 likes
  • jenne aakster schreef:

   Er is maar één een beetje labiele persoon voor nodig, om hem om te leggen, het is vreemd dat de Nederlandse bevolking zich nooit drukker heeft gemaakt op de door de overheid geplande moord op Fortuyn, ze komen overal mee weg, referendum afwijzend voor de EU, van tafel geveegd, in wezen krijgen de Nederlanders wat ze verdienen !

   6 likes
   • Ron Jaspers schreef:

    jenne aakster.Pim fortuyn is in opdracht van het koningshuis vermoord,els borst ook.Ze hadden allebei belangrijke informatie ontvangen hoe beatrix van amsberg aan haar miljarden euro,s is gekomen.

    0 likes
 • salvar schreef:

  kijk wilders hoe rutte fier erbij staat toch , niemand die hem iets doet.
  wilders niet en de rest in de tweede of eerste kamer ook niet.
  wilders waarom begin je niet over de smerige leugen van het corona , ik zet er geen virus achter omdat het niet bestaat.

  laat je rot testen en de uitslag is onvoorspelbaar ze doen maar om het in stand te houden.

  wilders haalt oude koeien uit de sloot , elke keer de zelfde riedel.
  volgens mij zijn ze allemaal gek maar wij lijden er het door , wat ook de bedoeling is.

  8 likes
 • Tony schreef:

  Rutte is kutte.

  6 likes
 • Piet schreef:

  Nederland is vrij land. Vaccins worden niet verplicht gesteld. Rutte.

  Ook zon loze uitspraak.

  Wilders is echt enige kerel die wel zijn mond open doet. Respect.

  6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Buiten leugenaar is het ook de meest doortrapte schoft die er is.

  6 likes
 • Steven schreef:

  En straks wint pinokkio de verkiezingen weer door stembusfraude (als die verkiezingen ook niet worden geschrapt). Neem als voorbeeeldd de laatste verkiezingen voor het CDA leiderschap. Uitkomst ongewenst, dan doen we het gewoon nog een keer.

  deze pinokkio heeft een missie uit te voeren,…en dat is het hele land LAM leggen, iedereen de armoede in schoppen, permanent aan de mondkapjes leggen, de orders van Soros, Gates, NWO, VN uitvoeren en zorgen dat iedereen de gifspuit (zogenaamd corona vaccin) gaat accepteren. Gaat dat niet goedschiks, dan wordt je kapot gemaakt en de problemen in geholpen.

  Alle plannen zijn al van tevoren uitgedacht. Zo wisten ze al weken geleden dat er een tweede corona golf aan gaat komen. Knap hoor, dat je zonder glazen bol al kan zien wat er gaat gebeuren.
  Een normale griep is er maar één keer per jaar… maar corona komt aanwaaien op commando en is zéér slim als ik alle horror verhalen van de poppenkraam mag geloven.

  Volgt deze mupped de orders van bovenstaande niet, dan heeft hij ineens een hartinfarct gehad en heeft het niet overleefd. (dat was een Afrikaanse minister die de WHO zijn land had uitgeflikkerd ook ineens overkomen)

  In mijn opinie is deze corona hoax niks anders dan een wereldwijde genocide op de bevolking.

  Het enige waar ik mij nog aan vast kan houden is dat straks miljarden mensen injecties gaan weigeren en in opstand gaan komen.
  Zo niet, ga je begrafenis-polisje dan maar vast opzoeken!

  5 likes
 • Petrus schreef:

  Mindcontrol?

  4 likes
 • Bart schreef:

  Pinokkio als min.pres triest wie had dat verwacht .

  3 likes
 • Hein schreef:

  Alsof stemmen ooit nut heeft gehad, stem blanco

  3 likes
 • Evert schreef:

  Google eens op Rutte baphomet

  1 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Een? Je bedoelt De grootste…..

  0 likes
 • Frans schreef:

  Een manager, een autoverkoper. die onwaardige wrakken aan je verkoopt. Rijp voor de sloop.
  Zou hij t zelf weten? hoever is hij in slaap gesust met heerlijk toekomstbeloftes die dromen zijn die ploppen bij het echt wakker worden. Hoeveel mensen die nu tegen ons zijn moeten we straks vergeven.?

  0 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Leugens van VVD-er
  Mark – Pineucchio – Rutte:
  (hij liegt en hij naait je)

  “meer politie”;
  “GEEN cent meer naar Griekenland”;
  “in Nederland bestaat geen armoede”;
  “alle werkende Nederlanders krijgen €. 1000,-“;
  “er wordt niet getornd aan de hypotheekrenteaftrek”;
  “onderste steen MH17 ramp komt boven”;
  “over kilometerheffing kan niet gesproken worden”;
  “GEEN proefverlof voor Volkert van de Graaf”;
  “dit ís onze topprioriteit!” (nr. 1, 2, 3, 4 en 5);
  “Iedereen gaat er op vooruit”;
  “windmolens draaien niet op subsidie”;
  “Unilever komt naar Rotterdam”.
  “meer politie”;
  “Ik respecteer de uitslag van het Oekraïne referendum”.
  “Ik had ze zelf in elkaar willen slaan”.
  “Ik heb geen mediatraining gehad”.
  “Ik heb geen herinnering aan de dividendbelasting”.
  “Ik heb geen herinnering aan 70 burgerdoden in Syrië”.
  “Ik heb geen herinnering aan de Teeven-deal”.
  “Ik heb geen herinnering aan affaire Zijlstra”.
  “Ik wijs er op dat we dit jaar voor 23 miljard euro in de economie pompen”.
  “meer politie”;
  “Na uren op een receptie (NAVO) heb je ook weleens een zwakker roddelmoment. Er gebeurde niks. Het ging echt nergens over”.
  “NIETS extra méér naar de €U”.
  -het ondertekenen suïcidale immigratiepact van Marrakesh;
  -toch instemmen met de inkomensafhankelijke zorgpremie;
  -tekorten in de pensioenpotten voor de toekomstige betalingen;
  -van 130 naar 100 km/h;
  “Nederland is goed voorbereid en toegerust voor corona”.
  “Kinderen zijn lopen nauwelijks risico op besmetting van corona”;
  “meer politie”;
  -afwachtende houding cov-19;
  -GEEN extra corona-€Uro’s naar Italië en Spanje;
  -Zwarte Piet moet verdwijnen (was: Zwarte Piet is nu eenmaal zwart);
  -100derden miljoenen euro’s naar Bill Gates vaccinatieprogramma;
  -Geen geld naar Zuid-Europa;
  -(toch)100derden miljarden naar Zuid-€uropa.

  Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.’ (A. Hitler)

  0 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >