Homepagina » Mens en Dier » ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’
rutte
Foto: EU2016 NL CC BY 2.0

‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op Twitter met een aantal van zijn leugens. In een filmpje van amper 20 seconden noemt hij er 4. Niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek, zo zei onze premier steeds. Die ‘stond als een huis’ bij de VVD. Toch werd de hypotheekrenteaftrek onder Rutte afgebouwd.

Geen cent meer naar Griekenland, beloofde hij ons. Rutte gaf al vrij snel toe dat hij die verkiezingsbelofte ‘niet helemaal meer gestand kon doen’. De eurolanden, inclusief Nederland, stemden er in 2012 mee in dat de rente op de Griekse leningen zou worden verlaagd. Dat kost Nederland ongeveer 1 miljard euro per jaar.

Wilders twitterde destijds: “Rutte weer soft voor Grieken, maar keihard voor Nederland. Griekse deal kost ons 1 miljard extra. Niet Marx Rutte, maar Markos Ruttos.” Hij beschuldigde de minister-president van ‘liegen’ over Griekenland.

Spijt

“Hij pakt de Nederlanders en geeft het geld aan de Grieken. Dit is te triest voor woorden en is in strijd met wat eerder is beloofd. Markos Ruttos is de nieuwe premier van Griekenland. Hij denkt en droomt in het Grieks. Ongehoord dat de Nederlanders hier voor moeten bloeden.”

Ruttos beloofde ook 1000 euro voor iedere werkende Nederlander. Van die belofte had hij in 2016 spijt. Hij bood dat jaar zijn excuses aan voor de verkiezingsbeloftes die hij die kabinetsperiode niet had kunnen waarmaken. “Duizend euro voor werkend Nederland, niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek en geen geld meer naar de Grieken. Laat ik daar volstrekt helder over zijn: ik zeg daar sorry voor,” zei de bewindsman in een interview met De Telegraaf.

Eén van de grootste leugenaars

Wilders noemde Rutte ‘één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’ vanwege de gebroken verkiezingsbeloftes.

Tot slot. Rutte bleef erbij: geen giften naar Zuid-Europa. We weten inmiddels hoe dat is afgelopen.

4.7 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne aakster
jenne aakster
9 maanden geleden

Rutte is een zieke man, vergroeide ruggegraat gezichtshuid als leer, lacht te uitgelaten, hij is als was in de handen van Ollogren Bilderberg, een zieke psychopatische leugenaar en hij vindt het nog leuk ook, voor al zijn gebroken beloftes aan de ingezetenen van een land, mensen die op hem hebben gestemd, verdiend hij gestraft te worden, eenvoudig aftreden is niet genoeg !

Ruud van Well
Ruud van Well
Reactie op  jenne aakster
9 maanden geleden

Helemaal mee eens en buiten zijn vergroeide ruggegraat (bochel=geheime zender) zijn ‘geheim’ over zijn sexuele geaardheid. misschien pedofiel en rituelen?

walgde
walgde
Reactie op  jenne aakster
5 maanden geleden

normaal sluit de gemeenschap dit soort van mensen op, waarom nu niet.

Reliable Liar
Reliable Liar
9 maanden geleden

Een? Je bedoelt De grootste…..

Jan Geerink
Jan Geerink
9 maanden geleden

Het zal totaal geen indruk maken wat jullie hier schrijven over Rutte. Hij weet immers dat de oppositie in Nederland totaal is uitgeschakeld en dat hij alleen het voor het zeggen heeft. Natuurlijk minacht hij ook de Nederlander.

Tony
Tony
9 maanden geleden

Rutte is kutte.

salvar
salvar
9 maanden geleden

kijk wilders hoe rutte fier erbij staat toch , niemand die hem iets doet.
wilders niet en de rest in de tweede of eerste kamer ook niet.
wilders waarom begin je niet over de smerige leugen van het corona , ik zet er geen virus achter omdat het niet bestaat.

laat je rot testen en de uitslag is onvoorspelbaar ze doen maar om het in stand te houden.

wilders haalt oude koeien uit de sloot , elke keer de zelfde riedel.
volgens mij zijn ze allemaal gek maar wij lijden er het door , wat ook de bedoeling is.

William
William
9 maanden geleden

En toch blijft Rutte ongestraft verankerd op zijn positite, in de middeleeuwen had hij al lang op de brandstapel gestaan.. hij gaat net zo lang door totdat er een druppel is die de emmer doet overlopen.. (is al gebeurd).. afzetten deze pinnokio

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  William
9 maanden geleden

Er is maar één een beetje labiele persoon voor nodig, om hem om te leggen, het is vreemd dat de Nederlandse bevolking zich nooit drukker heeft gemaakt op de door de overheid geplande moord op Fortuyn, ze komen overal mee weg, referendum afwijzend voor de EU, van tafel geveegd, in wezen krijgen de Nederlanders wat ze verdienen !

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  jenne aakster
9 maanden geleden

jenne aakster.Pim fortuyn is in opdracht van het koningshuis vermoord,els borst ook.Ze hadden allebei belangrijke informatie ontvangen hoe beatrix van amsberg aan haar miljarden euro,s is gekomen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
9 maanden geleden

De vraag die zich keer op keer in mijn hoofd afspeelt over Rutte is : wat voor verschrikkelijks heeft hij op zijn kerfstok dat hij zo ver moet gaan om zijn loyaliteit aan zijn puppetmasters te bewijzen?
Wat voor verschrikkelijks weten ze van hem dat hij zo bereidwillig is volk en vaderland te verloochenen? Het kan volgens mij niet anders dan dat hij corrupt en chantabel moet zijn.

Justin
Justin
Reactie op  Loes in de Pels
9 maanden geleden

Dat is ook mijn gedachte..

Jade
Jade
Reactie op  Loes in de Pels
9 maanden geleden

Goede vraag, wat zou hij hebben uitgespookt?

wim11
wim11
Reactie op  Loes in de Pels
9 maanden geleden

Nooit zo over de man gedacht, maar u heeft een punt

Richard D
Richard D
Reactie op  Loes in de Pels
9 maanden geleden

Sterker nog, dat geldt voor alle zogenaamde wereldleiders. Wat hangt hen boven het hoofd als ze niet meewerken met het uitdunnen, terroriseren, angst aanjagen, financieel kapot maken en verraden van hun eigen volk? Hoe kan het dat allen aan dit plan meewerken???

Bart
Bart
9 maanden geleden

Pinokkio als min.pres triest wie had dat verwacht .

Piet
Piet
9 maanden geleden

Nederland is vrij land. Vaccins worden niet verplicht gesteld. Rutte.

Ook zon loze uitspraak.

Wilders is echt enige kerel die wel zijn mond open doet. Respect.

pietpaal
pietpaal
Reactie op  Piet
9 maanden geleden

En Baudet

Pieter
Pieter
9 maanden geleden

Het verkondigen van een eigen stevige en positieve boodschap voor de toekomst, levert je meer stemmen op dan – misschien wel terecht – anderen afbreken. That’s common knowledge.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Pieter
9 maanden geleden

Is het niet zo Pieter dat al dit soort Sites hun plicht van klaagmuur vervullen, zonder dat het ook maar iets aan de bedoelde situatie veranderd, passende in het regerings patroon, al stribbelend ten onder !

Pieter
Pieter
Reactie op  jenne aakster
9 maanden geleden

Eens. Maar in dit geval wordt Wilders aangehaald en is dan de “Klaagmuur” terwijl hij beter kan zeggen in positieve zin wat hij wil bereiken, dat bereikt veel meer mensen.

Pieter
Pieter
Reactie op  jenne aakster
9 maanden geleden

Zeker is dat zo, maar in dit geval doet Wilders dat ook.
Een klinkende verkiezingsoverwinning krijg je sneller door een positieve boodschap uit te dragen hoe je de toekomst wil vormgeven.

x

Check Also

d66

‘D66 sorteert voor op een vaccinatieplicht. Onacceptabel!’

Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x