CoronaBuitenland

Er zijn eindelijk cijfers over de veiligheid van coronavaccins: ‘Het is verschrikkelijk, ronduit verschrikkelijk’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Techondernemer Steve Kirsch heeft eindelijk toegang gekregen tot cijfers over de veiligheid van coronavaccins. Ze zijn afkomstig van de Britse overheid. “Het is verschrikkelijk, ronduit verschrikkelijk,” schrijft hij op Substack.

De cijfers laten zien dat de coronavaccins meer levens eisen dan ze redden. Dat geldt voor alle leeftijdsgroepen. Met andere woorden: ze zouden niet langer gebruikt moeten worden, stelt Kirsch. In de leeftijdsgroep 25-29 jaar doodt het vaccin 15 mensen per leven dat je redt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens het klinisch onderzoek van Pfizer overleden 21 mensen uit de vaccingroep en 15 mensen uit de placebogroep. Opnieuw: het vaccin eist meer levens dan het redt. Dat bleek eerder al uit een onderzoek dat Kirsch deed naar gegevens van de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS.

Krankzinnig

Dr. Toby Rogers schat dat in de leeftijdsgroep 5-11 jaar 117 kinderen zullen sterven door het coronavaccin om één leven te redden. In de groep 10-14 jaar zijn dat er zelfs 1600, ontdekte Kirsch. “De Britse data laten duidelijk zien dat het vaccineren van kinderen jonger dan 20 jaar krankzinnig is.”

Kirsch wijst er verder op dat bijna 100 procent van de Canadese coronadoden gevaccineerd was, dat er Facebookgroepen zijn met honderdduizenden leden die last hebben van bijwerkingen, dat sporters plotseling massaal overlijden, enzovoorts.

Overheden vermoorden ons

Hij vindt het onverantwoordelijk dat autoriteiten deze data achterhouden, dat de medische gemeenschap niet eist dat deze informatie boven water komt en dat de medische gemeenschap iedereen aanmoedigt om een vaccin te halen zonder toegang te hebben tot deze alarmerende cijfers.

De risico-batenanalyse is voor alle leeftijdsgroepen negatief. Hoe jonger je bent, hoe groter de risico’s zijn. Eindelijk zijn er cijfers beschikbaar die duidelijk laten zien dat onze overheden ons vermoorden met deze vaccins, resumeert Kirsch.

Kop in het zand

Het is betreurenswaardig dat de medische gemeenschap nooit om deze data heeft gevraagd, maar mensen wel adviseert om het vaccin te nemen, benadrukt hij. “Ze houden hun kop in het zand.”

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
1 jaar geleden

Het wordt eindelijk duidelijk wat de overheid van plan is. De mensen worden te laat wakker.

robert
robert
1 jaar geleden

Maakt allemaal niets uit, het antwoord was is en blijft “NEEN”! u kunt allen de pot op met uw prik!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Volgens mij weten we dit allemaal al sinds het begin van Operatie-Depopulatie COVID-1984…

https://wolfclanmedia.org/coronagate-film/

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Niks nieuws onder de zon dus! Van de 16 moeten er 15 dood. Ze vermoorden dus de kinderen! Dan gaat de uitrol van de agenda best snel want de ouderen gaan ook kapot. Je zal die troep maar in je hebben.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x