Homepagina » Het Complot » ‘Televisie verandert westerse mens in monster’
Televisie en radio veranderen mensen in monsters

‘Televisie verandert westerse mens in monster’

De westerse cultuur is gericht tegen de mens en haar vermogen om te denken en te voelen. De maatschappij begrijpt de wapens die worden ingezet niet en dus beseft zij zich niet dat ze wordt aangevallen, en gehoorzaamt.

Uit de zaak tegen Pussy Riot is gebleken dat satanisme een officiële cultuur is geworden in het Westen.

Boodschappen van het satanisme worden op nauwkeurige wijze in elkaar gezet, zo betoogt Nicolas Bonnal in de Russische krant Pravda. Onze hele geschiedenis is gecodeerd in Tolkiens The Lord of the Rings. De vloeibare samenleving, zoals de Pools-Britse filosoof Zygmunt Bauman die omschrijft, wil ieder spoor van puurheid en spiritualiteit uitbannen. Het wil het geheugen compleet vernietigen. Want de perfecte consument is de consument die vergeet wat hij of zij zojuist heeft gekocht.

Zwarte magie

De huidige cultuur heeft weinig meer te maken met cultuurgoed. Hedendaagse muziek zou mensen gek moeten maken, zo zei de Duitse filosoof en componist Theodor Adorno.

Tijdens zijn Harvard-toespraak wees de Russische schrijver Aleksandr Solzjenitsyn erop dat de wereld was veroverd door onuitstaanbare muziek en dat mensen vergaten dat ze leefden. Zwarte magie is overal om ons heen aan het werk, u hoeft de televisie maar aan te zetten.

De Russische schrijver Daniel Estulin, bekend van zijn boek De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie, schreef over een occult plan van de verborgen kant van de hedendaagse subcultuur. Door de onttroning van drugs kwamen mensen in aanraking met de politie en politieke projecten als MK-Ultra, Cointelpro en Artichoke, die Hollywood gebruikten als inspiratiebron.

Conditionering

Het is gemakkelijker om parallelle werelden te beheersen dan het oprichten van politieke partijen, aldus de Amerikaanse schrijver Ken Kesey. Er wordt sciencefiction in omloop gebracht die riekt naar de Scientology-kerk. De seksuele revolutie verzekerde dat pornografie overal beschikbaar kwam. Terwijl intussen meer mensen dan ooit lijden aan seksuele stoornissen, willen miljoenen de Katholieke Kerk aanklagen wegens pedofilie.

De conditionering van het massabewustzijn begint al in de kindertijd. Zelfs nog daarvoor. De Teletubbies werden in het leven geroepen om het bewustzijn van baby’s te beïnvloeden. Antiracisme, socialisatie, het aanbidden van de zon en dieren.

Harde schijf

Een kind verandert in een harde schijf en moet functioneren als een bepaald softwareprogramma. Tieners staren de hele dag naar hun iPod en spelen gewelddadige videogames. De culturele invloed op het bewustzijn van de mens wordt geassocieerd met de invloed van voedsel, wat resulteert in obesitas, inactiviteit en oneindig herkauwen. Daar is uitvoerig onderzoek naar gedaan in laboratoria.

In de kinderliteratuur en hedendaagse popcultuur wordt satanisme vaak tot uitdrukking gebracht door mensen als Madonna, Rihanna, Gaga en Beyoncé, die choqueren met hun zelfbedieningszaak vol maçonnieke symboliek. Berouwvolle rappers leggen op YouTube uit hoe het werkt. Muziek dient als een onzichtbaar stuk gereedschap om mensen naar winkelcentra te lokken. Door de Duitse nazicomponist Richard Wagner weten we hoe hypnotisch en verdovend muziek werkt.

Bauman omschreef als gezegd de vloeibare westerse maatschappij. Alles in die maatschappij is op de achtergrond doordrenkt met speels satanisme, met name de Amerikaanse broederschappen. Zij aanbidden de duivel, skeletten, schedels, tovenaars en magische krachten. Zij vormen de basis van de samenleving en bevorderen een transhumane wereld.

Pronken

Op de Amerikaanse universiteiten worden mensen omgevormd tot mentaal instabiele Nietzscheanen. Het is niet toevallig dat de bioscoopschutter, net als velen voor hem, toebehoorde aan een berucht broederschap met een kabbalistische naam.

De codes, rituelen en satanische boodschappen van de geheime genootschappen zijn niet langer verborgen. Zij kwamen in de Verenigde Staten aan de macht en pronken met hun elites en zichzelf in deze Luciferiaanse kruistocht.

Bron: Pravda.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trueflag
trueflag
8 jaren geleden

Pff alsof je een emmer leeg gooit.
Zit vast wel iets van waarheid in, maar slaat een heel eind door . En die muziek jaagt mij juist het winkelcentrum uit…

Question
Question
8 jaren geleden

Ik wapen mezelf tegen zowel media als internet, daar is de gemiddelde mens met een gezond verstand gelukkig nog wel goed in.

Deze website probeert ook erg veel een mening op te leggen, dat is altijd nog aan de mensen zelf. Waarschuwen oke, maar opleggen nee.

jan
jan
8 jaren geleden

prima stuk!!!

cathy
cathy
8 jaren geleden

ja dit staat mij bekent voor dat er zwarte magie overal is …maar ze zeggen altijd ook dit krijgen zij 3 keer terug ..maar ik heb ook gehoord dat blavatsky hier ook een rol in heeft gespeeld en nu nog

Sheyan
Sheyan
8 jaren geleden

Zo is dat.

yge
yge
8 jaren geleden

Dit is een eenzijdig en aangedikt stuk met veel onnodige en incorrecte analyses. Volgende keer graag een inhoudelijk betere duiding van de echte uitdagingen:

Afhankelijkheid van het eigen bestaan … het eigen domein is uit handen gemanouevreerd en creeert daarmee menselijk gedrag dat zich enkel bezig houdt met het in stand houden v/d status quo ….

Al het gelul er omheen ? Achterhaald en secund-air !

Ivo Marien
Ivo Marien
8 jaren geleden

“Uit de zaak tegen Pussy Riot is gebleken dat satanisme een officiële cultuur is geworden in het Westen.” Nochtans als ik Pussy Riot bezig zag in die kerk dan zou ik eerder zeggen dat zij bezield waren van satanism.

Ab
Ab
8 jaren geleden

@Yge

Mee eens.

De televisie is idd een bron, alle media overigens.
Sinds ik ‘wakkerder’ ben vallen me dingen op mbt manipulatie enzo haha, niet normaal…
Dat we geprogrammeerd worden is dus voor mij sowieso ook duidelijk.

Uitleg van deze tekst komt niet helemaal duidelijk over imo.

Hans
Hans
8 jaren geleden

“beseft zich” ???
En dan is het ook nog eens een
personificatie van “de maatschappij”.

Dat komt de geloofwaardigheid niet echt ten goede…

Aurelia
Aurelia
8 jaren geleden

Wat een onzinnig stuk. Pussy riot is een groep kunstenaars die ageert tegen de macht van Poetin. Uit hun veroordeling blijkt dat die macht zich uitstrekt tot de rechterlijke macht. En blijkbaar ook tot de pravda.
Niet heel verwonderlijk, aangezien de pravda de stastskrant was tijdens het communisme en Poetin een oud KGB-er is.

Met zwarte magie en satanisme heeft deze kunstenaarsgroep in ieder geval niets te maken. Dat lijkt een argument dat gebruikt wordt om de oude koude oorlog weer nieuw leven in te blazen.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x