Buitenaards

De waarheid achter de ‘buitenaardse basis’ voor de kust van Malibu

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is momenteel veel te doen rond een vreemde structuur die op enkele kilometers voor de kust van Malibu in Californië op de zeebodem is gevonden. Het ovaalvormige object lijkt te worden ondersteund door een soort pilaren die een ingang vormen naar een donkere ruimte.

Het object ligt op 600 meter onder het wateroppervlak en is ongeveer vijf kilometer lang. Volgens de website van het radioprogramma Fade to Black lijkt het hier te gaan om een onderwaterbasis. Presentator Jimmy Church zei dat één van zijn luisteraars hem afgelopen maand op het fenomeen had gewezen. “Mijn eerste indruk was dat het Grieks, kunstmatig en niet natuurlijk was,” zei Church. “Van bovenaf bekeken heeft het object een bijna perfecte ovale vorm. Het valt op omdat het een soort dak lijkt te hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Is een buitenaardse UFO-basis de enige realistische verklaring voor deze ‘anomalie’? Geoloog David Schwartz van de Amerikaanse geologische dienst USGS vond de structuur niet zo bijzonder: “Ik denk dat het object natuurlijk is en deel uitmaakt van het continentaal plat. Toen het zeeniveau lager was is dit gebied mogelijk blootgesteld aan erosie. Daarnaast worden er veel aardbevingen waargenomen in deze omgeving. Het enige wat ik zie is variatie in de kustmorfologie.”

De beelden van het object voor de kust van Malibu zijn ook bekeken door de onafhankelijke egyptoloog John Anthony West, die een Emmy Award won voor zijn documentaire ‘Mystery of the Sphinx’, waarin hij samen met geoloog Robert Schoch laat zien dat de Sfinx van Gizeh duizenden jaren ouder is dan gedacht.

“Aangezien het object 600 meter onder water ligt is het volgens mij niet mogelijk dat het door mensen is gemaakt,” zei West. “Ik heb genoeg ervaring opgedaan om onderscheid te kunnen maken tussen geologische formaties en door mensen gemaakte bouwwerken.”

West is geneigd voor de geologische verklaring te kiezen. “De pilaren zijn zo te zien ongelijk verdeeld en meer naar rechts zie je pilaren die zich nog aan het vormen zijn,” ging hij verder. “Ik ben ervan overtuigd dat UFO’s echt zijn, er is gewoon te veel bewijs. Maar verder weten we niets. We weten niet wie ze zijn, waarom ze hier zijn of hoeveel onze overheden ervan weten.”

Ook voormalig FBI-agent Ben Hansen deed een duit in het zakje. “Google krijgt de gegevens van verschillende bronnen, waaronder de marine, de meteorologische dienst NOAA, NASA en andere agentschappen,” zei hij. “Omdat ze vaak gebruikmaken van verschillen technologieën sluit de informatie niet altijd goed aan. Google vertrouwt in die gevallen op programma’s die 3D-omgevingen kunnen genereren. De pilaren lijken het resultaat te zijn van bewerkte beelden die aan elkaar zijn geplakt.”

Er gaan dus verschillende theorieën rond over de anomalie van Malibu. Is het een onderwaterbasis of een geologische formatie? Volgens West kan het een ingang zijn, op dezelfde manier dat water een grot onder het oppervlak kan vormen.

“Tenzij je er met een camera naartoe gaat, weet je niet waar de ingang voor dient,” zei West. “Ik denk alleen dat je niet ver zult komen als je naar binnen gaat. Weinig kans dat ze er de verloren schatten van Atlantis gaan vinden.”

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richie Cunningham
Richie Cunningham
9 jaren geleden

En dan gaan mensen duiken. En dan Pardoes is het leger all over the place. En horen wij er niks meer over.
Net als dat ding die ze onder water hadden gevonden in Scandinavia wat op een ronde structure leek.

huisheks
huisheks
9 jaren geleden

Is er al in gekeken dan? Heeft men al uitgezocht, wat t is en of de verhalen kloppen ?
Teveel speculaties ( of t nu geologisch of kunstmatig is) eerst uitzoeken dan roepen.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Als het een ‘buitenaardse basis’ is dan moeten ze vandaar uit rampen gaan bestrijden; dat is wat de wereld nodig heeft.

Blitzboy
Blitzboy
9 jaren geleden

ik wist wel wat ik op meerdere plekken op google earth vreemde dingen zag op zee .
gekrompen water dat je zou denken is dat wel water of iets anders wat er onder licht ?
gebruik google earth kijk zelf ook even .

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x