Binnenland

Rutte sluit vaccinatieplicht niet uit: ‘Ongelooflijk. Onacceptabel’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair premier Mark Rutte zei vandaag tijdens het coronadebat dat het kabinet ‘echt geen vaccinatieplicht wil’. Maar hij wil het ook niet 100 procent uitsluiten. “Het is niet zo dat we daar nu voorbereidingen voor treffen.”

“Aan de ene kant is het goed nieuws om te horen dat de minister-president geen plannen heeft om een vaccinatieplicht in te voeren, maar hij laat het toch open,” reageerde PVV-voorman Geert Wilders. “Hij zegt niet: ik ga het nooit doen. Hij zegt: ik kan niet uitsluiten dat er in de toekomst een situatie ontstaat dat het toch moet of dat ik het toch ga doen.”

Zeg toch gewoon: ik ga het nooit doen

“Dan zegt hij toch iets wat de Kamer anders vindt,” benadrukte Wilders. “De Kamer heeft herhaaldelijk uitgesproken dat in geen geval een vaccinatieplicht tot de mogelijkheden kan behoren. Mijn partij, maar ook een meerderheid van de Kamer heeft twee of drie keer uitgesproken dat wij in geen enkel geval een vaccinatieplicht acceptabel vinden.”

“Waarom zegt u niet gewoon: ik ga dat nooit doen?” vroeg Wilders aan Rutte. “Zeg toch gewoon: ik ga het niet doen, ik ga het nooit doen en de Kamer wil het niet.”

Die komt er dus

“Ik wil het ook niet en ik denk ook niet dat we het ooit gaan doen,” zei premier Rutte. “Maar met dit virus en alle mutaties – je weet het nooit, wat er over een jaar, twee jaar aan de hand is. Je kunt niet categorisch gegarandeerd zeggen: het zal nooit gebeuren, omdat het virus zo onvoorspelbaar is.”

Schrijfster en columniste Marianne Zwagerman reageert: “Die komt er dus.”

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
225 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nicolien
Nicolien
1 jaar geleden

Laat hem zelf maar lekker volspuiten met die shit

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Een vaccinatieplicht in deze is niets meer of minder dan het verplicht meedoen aan een medisch experiment zoals de gevangenen in een concentratiekamp dat ook verplicht moesten ondergaan om die lugubere vergelijking maar eens te maken of vindt het volk dit twee heel verschillende zaken?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Luister héél erg goed Führer Rüttler:

Je Hersenloze Volgzame Kudde heeft zich op dit moment allemaal Geheel Vrijwillig laten inspuiten met jullie Operatie-Depopulatie Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi…Jullie hebben inmiddels het Plafond van Jullie Vrijwillige Spuiten Bereikt& daarom willen jullie nu de Overgebleven 40% Ongevaccineerde Nederlanders gaan Vastbinden op Brancards om ze Onder DWANG Jullie Gifspuit te injecteren…Ik Zweer Plechtig dat, dat het moment zal zijn waarom Nederland terug gaat Prikken….Wij zijn jullie Nazis inmiddels MÉÉR DAN ZAT! Onthou dat Vuile Landverrader!

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

Met dit virus en alle mutaties… Die zijn er dus niet. Dan zouden de terroristen zoals het WEF en al hun handlangers ook gevaar lopen. En niemand van die kliek heeft een “vaccin” genomen. Ook die dopingsarts berend snikkel en willy alberti niet

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

225
0
We lezen graag je reactie!x