CoronaBuitenland

Lees hier de brief van EMA met schokkende feiten over de covidvaccinatie

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD), Willem Engel en anderen gaven dinsdag een persconferentie in het Europees Parlement waarin ze schokkende onthullingen deden over de coronavaccins.

De onthullingen komen voort uit een brief van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) als reactie op vragen van De Graaff en zeven andere Europarlementariërs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bekijk de persconferentie hieronder terug:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vernietigend voor het gevoerde vaccinatiebeleid

De informatie van het EMA is vernietigend voor het gevoerde vaccinatiebeleid van Rutte en De Jonge, benadrukte het Europarlementslid.

De brief maakt een aantal dingen duidelijk. “De regering wist dat de vaccins niet zouden beschermen tegen de verspreiding van het virus, maar deelde deze informatie niet met de burgers. Integendeel: men drong de vaccins aan onze burgers op met leugens, verdoezelde de bijwerkingen en bracht hiermee de gezondheid van iedereen die zo’n vaccin genomen heeft, in gevaar. De vaccinatiecampagnes dienen zo snel mogelijk stopgezet te worden. Het is gewoonweg niet veilig en ze voldoen niet aan de eisen die EMA stelt. De regering en alle politieke partijen die dit steunden, behoren op hun leugens en bedrog afgerekend te worden.”

Leugen

Engel voegt toe: “Het staat nu vast dat het EMA op de hoogte was van de misdrijven die zijn begaan. De campagne ‘je doet het voor een ander’ was altijd een leugen.”

“Dus de jeugd is voor niets gevaccineerd en dus volledig onnodig aan mogelijk gevaar van bijwerkingen blootgesteld?” vraagt strafrechtadvocaat Boriana Petkova. ‘Om opa en oma en papa en mama niet te besmetten’.

Lees de brief van EMA hieronder in zijn geheel:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anry
Anry
4 maanden geleden

Hugo de Jonge heeft in de 2e kamer gezegd dat Rutte ook het Jansen Vaccin heeft genomen tijdens de campagne “ Dansen met Jansen”, dat is wellicht nog wel terug te vinden in opnames. Ik heb het beeldfragment op YouTube gezien. Beide leugenaars die samen de Nederlanders bedriegen moeten gestraft worden!

Koenraad
Koenraad
4 maanden geleden

Ja … je doet het voor een ander , namelijk voor de globalistische pharmacy en hun hongerige politieke vazallen.

Tom Poes.
Tom Poes.
4 maanden geleden

GENOCIDE! Dat was en is het plan!

Gosse
Gosse
4 maanden geleden

Breng deze informatie in bij de rechtbank in Leeuwarden, waar een proces is gestart tegen deze misdadigers. 1 daarvan is zelfs compleet onvindbaar, de heer Paul Jansen, voormalig hoofdredacteur van de Telegraaf, een krant in het bezit van de Mediagroep uit België, die op haar beurt weer behoort tot de bezittingen van de Rothschild en zo is het kringetje rond. Dat Paul Jansen is aangeklaagd is volkomen terecht en dat hem derhalve een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd hangt is ook terecht. Ondergedoken of niet, zijn straf kan en zal hij nooit kunnen ontlopen.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x