Buitenland

Van Dissel & De Jonge, kijk eens naar Israël: ‘De meeste ziekenhuispatiënten zijn ingeënt’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RIVM-baas Jaap van Dissel zei vandaag in een briefing in de Tweede Kamer te verwachten dat iedereen die niet gevaccineerd is vroeg of laat het coronavirus zal krijgen en ziek kan worden. Op termijn gaat het om 16.000 tot 22.000 ziekenhuisopnames en 2200 tot 3400 IC-opnames, zei hij.

Enkele dagen geleden schreef zorgminister Hugo de Jonge op social media: “De keus tussen wél of níet vaccineren, is eigenlijk kiezen tussen vaccineren of de levensgrote kans dat je ziek wordt. We zetten alles op alles om zoveel mogelijk mensen de keus voor vaccinatie te laten maken.”

In tegendeel

Israël begon in december 2020 als één van de eerste landen met vaccineren. Worden in het voorbeeldland vooral ongevaccineerden ziek? Nee, in tegendeel. De meerderheid van de mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis is gevaccineerd.

Er worden in Israël veel doorbraakbesmettingen geregistreerd. In zulke gevallen krijgen volledig gevaccineerde mensen toch corona. Op 15 augustus lagen er 514 ernstig zieke coronapatiënten in Israëlische ziekenhuizen, een stijging van 31 procent in vergelijking met vier dagen daarvoor. Van die 514 patiënten was 59 procent volledig gevaccineerd, schrijft vakblad Science. Van de gevaccineerden was 87 procent 60 jaar of ouder.

Overheersen

“Er zijn zoveel doorbraakbesmettingen dat ze overheersen,” zei Uri Shalit, een bio-informaticus van het Technion – een technische universiteit in Haifa – die de overheid heeft geadviseerd over corona. “De meeste ziekenhuispatiënten zijn gevaccineerd.”

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
10 maanden geleden

Ik ben de BOB=Bewust Ongevaccineerd Burger. (niet van mij, maar vond hem wel grappig…)

Henk
Henk
10 maanden geleden

Uiteraard moeten er zoveel mogelijk het vergif kiezen: depopulatie, zogenaamd goed voor het klimaat. En zometeen volledige wereldwijde tracking en tracing.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Hahahaha…Herr Doktor Hugo Mengele & Sturmbannführer J. Von Dissel weten allang van de situatie in Israël

18 Juli 2021

Geachte heer H. de Jonge,

Israëlische arts: 80% van de ernstig zieke Corona-patiënten is volledig gevaccineerd

In Israel is zo’n 60% van de bevolking volledig gevaccineerd. Het zijn vooral de gevaccineerden die op dit moment besmet raken met Corona en vervolgens in het ziekenhuis belanden, volgens Israëlische arts, Rafael Zioni.

Het gaat hierbij om Officiële gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Volgens Zioni, werkzaam als internist in het Laniado-ziekenhuis, het Pfizer-vaccin lijkt bijna nul procent effectief te zijn!

De meeste mensen die besmet raken en in het ziekenhuis worden opgenomen, zijn ingeënt. Ook de meeste ernstig zieke Coronapatiënten zijn volledig gevaccineerd.

De Israëlische premier Bennett zei over de Pfizer-prik: “We weten niet precies in hoeverre het vaccin helpt, maar het is AANZIENLIJK MINDER dan we hadden verwacht.”

Waarom injecteren we deze experimentele gen-therapie-nood-vaccins nog steeds in gezonde volwassenen & kinderen als je alleen maar het tegenovergestelde effect bereikt?

Ik zou tevens graag de statistieken ontvangen van:

1. Het aantal Nederlandse Gevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

2. Het aantal Nederlandse 1ste Dosis Gevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

3. Het aantal Nederlandse Ongevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

Deze statistieken behoren zich standaard te bevinden op het Coronadashboard. Zodat ze voor iedereen te vergelijken zijn en de effectiviteit van het Vaccinatie-programma zoals dat nu wordt gevoerd, inzichtelijk wordt gemaakt.

In afwachting van uw antwoord verblijf ik,
met vriendelijke groet M, Hugens

Annette
Annette
10 maanden geleden

Jaap van Dissel en Hugo de Jonge hebben er maling aan wat er daar in Israël gebeurt.
In Nederland gaat het toch allemaal anders?
Dáár gaat het namelijk precies zoals ZIJ dat willen. En niet anders.
En dus worden WIJ, de verstandige niet gevaccineerde mensen, met hel en verdoemenis bedreigd, ALS wij niet als de wiedeweerga ons laten inenten.
De leugens hier in dit kikkerlandje vliegen ons om de oren. Gelukkig geloven wij er helemaal geen barst van.
Israël is inderdaad HET voorbeeld van hoe vreselijk fout die hele prikcampagne is geweest.
IK denk dat het ons alleen nog maar meer vastberaden zal maken om NOOIT ons te laten overhalen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x