Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: De sterrenpoort van Samburu
VIDEO: De sterrenpoort van Samburu

VIDEO: De sterrenpoort van Samburu

De Samburu is een nomadisch volk in Oost-Afrika, voornamelijk woonachtig in Kenia. De Samburu zijn verwant met de Masaï. Ze leven voornamelijk van de veeteelt, waarbij niet alleen runderen, maar ook schapen en kamelen een rol spelen.

De Samburu zijn bijzonder ijdele mannen. Ze hebben maar liefst een halve dag nodig om zich mooi te maken. Volgens hun overleveringen zijn ze vele duizenden jaren geleden vanaf de planeet Venus via een oude sterrenpoort naar de aarde gekomen.

Hun kennis van de sterrenhemel is duizenden jaren doorgegeven en diep geworteld in hun cultuur. De Samburu hechten veel waarde aan energetische leylijnen, die een raster van energiebanen rond de aarde zouden vormen. We gaan op reis naar hun meest heilige plaats, een monoliet die volgens het volk een oude poort is naar de geestenwereld van de Samburu.

[UFOTV]


Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Ontroerende documentaire. Het geeft ook weer hoe ver wij verwijderd zijn van de werkelijkheid, van ons eigenlijke doel en zin van het leven. In al zijn eenvoud verteld door een volk, wat wij wagen als onderontwikkeld weg te zetten. Een volk wat in onze ogen zo primitief is, wat meer wijsheid in pacht heeft dan al onze superieure wereldleiders bij elkaar, al onze beursgoeroes, bank-bobo’s, hoogdravende medici, en welke in bedrog gespecialiseerde klojo’s dan ook. We zijn met z’n allen op een dwaalspoor gezet en zijn totaal de weg kwijt en we weigeren massaal om te draaien en de weg te vragen waar we dan wel heen zouden moeten. Nee we staan toe dat we de gepatenteerde ziekte als ebola exporteren naar Afrika om het van daar uit te verspreiden over de wereld. Dat is de missie van ONZE hoogstaande beschaving.

  48 likes
  • Ik voel mij daarover niet aangesproken hoor. En ik denk dat velen met mij denken dat onze planeet iets anders in elkaar hoort te steken dan dat nu het geval is.
   En sommige westerlingen onderhouden wel een heel goed contact met de leefomgeving (flora en fauna).
   Maar als de massa s zich laten overschreeuwen door deze nitwits, tja dan is het gros wel “schuldig” aan het tolereren van deze wantoestanden.

   6 likes
  • Helemaal waar. Het egoïsme en materialisme is alom aanwezig. De meeste mensen zijn volledig geconditioneerd, echter hebben dit zelf niet in de gaten. De overvloedige reclames hebben hun werk goed gedaan, alleen enkelen begrijpen precies hoe dit spelletje wordt gespeeld en prikken er door heen. Het is volgens mij niet zo dat mensen massaal weigeren om te draaien, ze begrijpen stomweg niet in wat voor positie ze zitten en waar dat naar toe leidt. De enige richting is de richting waartoe de hoge heren ze willen hebben, vandaar ook het begrip sheeple, follow the leader(overheid en multinationals).

   2 likes
 2. dit noemen we dus echt leven! ik ben gewoon jaloers op die mensen! had ik die levensstijl maar! ik haat de wereld en illusie echt heel erg waar we in leven! ik kan niet wachten op de dag dat mijn hart vanuit zichzelf stopt met kloppen! de dood is tegenwoordig het mooiste wat er is in mijn ogen, en ik blijf het echt apart vinden dat mijn gevoel maar blijft aangeven dat de dood iets geweldigs gaat worden, dat ik dan in een dimensie kom waar ik mij thuisvoel en waar geen ongelijkheid is! ik wil gewoon na huis en huis is niet hier op deze trieste aardbol

  15 likes
  • Miss Multi Universum

   @anoniem.
   Misschien zit jij wel veel dichter bij de waarheid dan jezelf denkt. Jij hebt al die ervaringen en levenstijl van die ( w.s.) verlichte mensen helemaal niet nodig. Diep in jezelf weet je dat je onderweg bent naar Huis en logisch dat je niet kan wachten tot dat het zover is. Laat je niet afleiden door mooie verhalen van anderen en hun ervaringen. Blijf dicht bij jezelf meer heb jij niet nodig. Maak je leven af en vraag je niet af , Waarvoor en Waarom ?
   En als het zover is dan zeg je ” dag lieve allemaal ik ga nu naar huis. ….

   9 likes
   • @anoniem alles draait om de evolutie van liefde.
    En om te beginnen liefde voor jezelf!! Dat is het spel. Je hebt er zelf voor gekozen alleen ben jij je er nu even niet bewust van. Vindt die liefde voor jezelf IN jezelf! De aarde is een pittige school maar hier leer je heel snel evolueren. Nogmaals, daar heb jij vanuit jouw ziel zelf voor gekozen. Ja, het hiernamaals ben je verlost van het lage dimensie spel, de vraag is dan of je het spel hebt uitgespeelt. Zo niet, dan zul je het opnieuw gaan willen doen. De vraag is NU of jij de les wilt leren of er een eeuwigheid over wilt doen, de keuze is aan jou.
    Jij bent geen Samburu omdat jouw hoge ziel heeft bepaald dat de situatie waarin jij nu zit het beste is voor jouw persoonlijke evolutie.
    Alles is dus al bepaald en blijft alleen nog de vraag wat jij er mee gaat doen en hoe jij er vanuit jouw gedachtes mee omgaat.
    Denk je in angst, dan kom je geen stap verder maar denk je in liefde dan ben je vrij in alles wat je doet en creer jij ook jouw eigen liefdevolle realiteit. Zo simpel kan het zijn want alles wat je nodig hebt aan liefde en genegenheid zit al reeds in jezelf. Alles buiten jezelf is maar een illusie, dat is het spel. Heeft ook iets heel moois toch.
    Omarm alles aan jezelf met liefde, dan opent het universum Alle deuren voor jou.

    3 likes
  • @anoniem, ik denk dat je hier pas weg mag als je taak volbracht is, eerder niet. Of je leven wordt op het nippertje gered of anders lig je voor je het weet weer in één of andere wieg en begint het hele circus weer van voor af aan, net zo lang tot HET (wat HET dan ook mag zijn) volbracht is. Dus waar je voor kiest, of misschien, waar je toe in staat bent bepaalt hoe veel je leert in dit leven en hoeveel stappen je weer verder komt. Dat is hoe het werkt, althans dat is mijn idee hierover, gebaseerd op intuïtie en subtiele aanwijzingen, echt keihard bewijs, indien gewenst zal ik je schuldig moeten blijven.je weet nooit wat er allemaal te gebeuren staat in de nabije toekomst, dus hou vol! Heel veel sterkte in je strijd!

   7 likes
  • Lieve anoniem.
   Ik herken je pijn.
   Dikke knuffel voor jou!

   En als je naar verlichting zocht.
   En het doek viel en was zwart.
   Is dat het einde van je tocht.
   Of is dat pas de start.

   En als je dan verduistering vond.
   En een handdoek in de ring.
   Begin en einde dansten rond.
   Verenigd in Yi Jing.

   Uit Padja’s Prrr

   1 likes
  • Beste anoniem. ik deel je gevoel voor de volle 100%. Degene waar ik zielsveel van houd is 16 weken geleden van deze wereld vertokken. ik ben blij voor hem dat hij deze matrix mocht verlaten, maar ik mis hem zo intents veel dat ik het zwaar vind om dit leven voort te zetten. zodoende vind ik het ook moeilijk om op de hogere frequentie te zitten.

   0 likes
 3. Deze leylijnen zijn de energie aders van de planeet en zijn nu met de verhoging van de aardse trilling heel belangrijk. Op veel plaatsen lopen deze leylijnen naar buiten of langs de oppervlakte zoals in Ierland.
  Ierland is in feite een grote energiepoort, maar er zijn veel meer plaatsen en landen waar deze leylijnen samenkomen.

  Over Ierland gesproken: dat is ook de reden waarom de Cabal dat Ierland altijd heeft onderdrukt en die mensen in een zo laag mogelijke frequentie wist te houden door ze met o.a. religie tegen elkaar op te zetten en er grote onrust te stoken en de boel te bezetten, dat was de reden van die grote onrust in Ierland. Ierse mensen zijn hele verlichte mensen omdat ze bovenop de leylijnen / energiepoorten wonen. Luister maar eens naar hun muziek en hun dans en hun cultuur, het is een en al Licht.
  Ierland krijgt ook een zeer grote rol in de ontwaking van de mensheid, de Cabal is als de dood voor de Ieren want als de Ieren wakker worden, is het afgelopen met deze Cabal. Daarom worden alle Lichtwerkers die naar Ierland willen de toegang ontzien of het ze zeer lastig gemaakt. De Cabal (illuminati) is zich zeer bewust van deze leylijnen.

  Ik geniet elke dag weer hoe meer deze Cabal in het nauw wordt gedreven, deze arrogante club Lucifer aanbidders waarvan hun tijdperk GAME OVER is. Geniet er van mensen want het is uniek in de geschiedenis van het universum!!!

  13 likes
  • Ik ben er van overtuigd dat het christendom etc.. is gefabriceerd door de “leiders” van vroeger en dat het hen uit komt mensen tegen elkaar op te zetten onder het mom van een religie.(verdeeldheid)
   Maar is het niet zo dat juist kerken etc.. op leylijnen worden gebouwd, ik associeer die gebouwen met kwaad en list en bedrog, dus komt het erop neer dat ook de Cabal (satanisten) deze leylijnen belangrijk vinden en er zeker niet bang voor zijn, ik denk eerder dat je leylijnen op een goede en kwade manier kan gebruiken, met andere woorden , great power comes with great responsibility , je kan het gebruiken of misbruiken, misschien dat frequenties etc.. zijn te manipuleren en te verlagen door middel van deze gebouwen op een leylijn te zetten, zeg het maar, schijnbaar heeft de Cabal wat te maken met het oude egypte (ideologie, religie) , ook piramides over de hele wereld staan op bepaalde punten die belangrijk zijn, maar goed, het blijft gissen 🙂 , persoonlijk denk ik dat ze nergens bang voor zijn, kennis is macht en helaas hebben ze heel veel kennis !

   2 likes
   • Maar het is niet meer te misbruiken, ze kunnen die energie niet meer tappen. Het licht en het duister gaan scheiden. Age of Aquarius.

    4 likes
    • @Faith, zo ongeveer, het licht en duister wordt niet gescheiden, het duistere houdt simpelweg op te bestaan. Niet in de gehele kosmos maar wel in dit universum. Het duistere is een sequentie (frequentie kan kunstmatig worden verlaagd), officieel bestaat het helemaal niet.
     Is toch een mooie geruststelling. Al die satanisten hebben in iets gelooft wat helemaal niet bestaat, daarom is hun tijdperk ook volledig te einde. Hopelijk accepteren ze dit snel.

     2 likes
   • @ Emile, de Cabal is absoluut doodsbang en volledig in paniek voor de ontwaking onder het volk, ze hebben nogal wat uitgespookt wat het daglicht niet kan verdragen. Ze hebben dingen gedaan die voor gewone mensen echt afschuwelijk en afschrikwekkend zijn en ze hebben letterlijk alles te verliezen.
    Het is precies wat je zegt dat je alles voor goed en slecht kan gebruiken.
    Het Universum geeft ons eigenlijk allemaal dezelfde gereedschappen, het is alleen de vraag wat jij er mee doet. En dat allemaal in het kader van de universele wet van Vrije Wil. Als men kiest om leylijnen voor slecht te gebruiken is dat een ieders Vrije Wil.

    3 likes
  • The great famine is ook niet voor niks opgezet. Om de Ieren uit te roeien en een groot deel berooid het land uit te werken en naar Amerika, Australie en dergelijke te gaan.

   0 likes
 4. Mooi om te zien. Vergeet niet dat wij alle creatieve wezens zijn die hun eigen werkelijkheid kunnen creëren. En ook dagelijks creëren. Bewust of onbewust. Dus als het leven je niet bevalt creëer een nieuwe versie van je leven. Die je wel bevalt.

  2 likes
 5. Het zien van die geweldige open vriendelijke gezichten zeg al voldoende

  1 likes
 6. Tussen 2:58 en 2:59 vertrekt er links in het beeld in een flits een UFO naar rechts. Misschien de moeite om dit te vertragen en te bestuderen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

5G

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Een theorie die stelt dat 5G de ...