Mens en Dier

VIDEO: De sterrenpoort van Samburu

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Samburu is een nomadisch volk in Oost-Afrika, voornamelijk woonachtig in Kenia. De Samburu zijn verwant met de Masaï. Ze leven voornamelijk van de veeteelt, waarbij niet alleen runderen, maar ook schapen en kamelen een rol spelen.

De Samburu zijn bijzonder ijdele mannen. Ze hebben maar liefst een halve dag nodig om zich mooi te maken. Volgens hun overleveringen zijn ze vele duizenden jaren geleden vanaf de planeet Venus via een oude sterrenpoort naar de aarde gekomen.

Hun kennis van de sterrenhemel is duizenden jaren doorgegeven en diep geworteld in hun cultuur. De Samburu hechten veel waarde aan energetische leylijnen, die een raster van energiebanen rond de aarde zouden vormen. We gaan op reis naar hun meest heilige plaats, een monoliet die volgens het volk een oude poort is naar de geestenwereld van de Samburu.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Ontroerende documentaire. Het geeft ook weer hoe ver wij verwijderd zijn van de werkelijkheid, van ons eigenlijke doel en zin van het leven. In al zijn eenvoud verteld door een volk, wat wij wagen als onderontwikkeld weg te zetten. Een volk wat in onze ogen zo primitief is, wat meer wijsheid in pacht heeft dan al onze superieure wereldleiders bij elkaar, al onze beursgoeroes, bank-bobo’s, hoogdravende medici, en welke in bedrog gespecialiseerde klojo’s dan ook. We zijn met z’n allen op een dwaalspoor gezet en zijn totaal de weg kwijt en we weigeren massaal om te draaien en de weg te vragen waar we dan wel heen zouden moeten. Nee we staan toe dat we de gepatenteerde ziekte als ebola exporteren naar Afrika om het van daar uit te verspreiden over de wereld. Dat is de missie van ONZE hoogstaande beschaving.

Koolmees
Koolmees
7 jaren geleden

Deze leylijnen zijn de energie aders van de planeet en zijn nu met de verhoging van de aardse trilling heel belangrijk. Op veel plaatsen lopen deze leylijnen naar buiten of langs de oppervlakte zoals in Ierland.
Ierland is in feite een grote energiepoort, maar er zijn veel meer plaatsen en landen waar deze leylijnen samenkomen.

Over Ierland gesproken: dat is ook de reden waarom de Cabal dat Ierland altijd heeft onderdrukt en die mensen in een zo laag mogelijke frequentie wist te houden door ze met o.a. religie tegen elkaar op te zetten en er grote onrust te stoken en de boel te bezetten, dat was de reden van die grote onrust in Ierland. Ierse mensen zijn hele verlichte mensen omdat ze bovenop de leylijnen / energiepoorten wonen. Luister maar eens naar hun muziek en hun dans en hun cultuur, het is een en al Licht.
Ierland krijgt ook een zeer grote rol in de ontwaking van de mensheid, de Cabal is als de dood voor de Ieren want als de Ieren wakker worden, is het afgelopen met deze Cabal. Daarom worden alle Lichtwerkers die naar Ierland willen de toegang ontzien of het ze zeer lastig gemaakt. De Cabal (illuminati) is zich zeer bewust van deze leylijnen.

Ik geniet elke dag weer hoe meer deze Cabal in het nauw wordt gedreven, deze arrogante club Lucifer aanbidders waarvan hun tijdperk GAME OVER is. Geniet er van mensen want het is uniek in de geschiedenis van het universum!!!

anoniem
anoniem
7 jaren geleden

dit noemen we dus echt leven! ik ben gewoon jaloers op die mensen! had ik die levensstijl maar! ik haat de wereld en illusie echt heel erg waar we in leven! ik kan niet wachten op de dag dat mijn hart vanuit zichzelf stopt met kloppen! de dood is tegenwoordig het mooiste wat er is in mijn ogen, en ik blijf het echt apart vinden dat mijn gevoel maar blijft aangeven dat de dood iets geweldigs gaat worden, dat ik dan in een dimensie kom waar ik mij thuisvoel en waar geen ongelijkheid is! ik wil gewoon na huis en huis is niet hier op deze trieste aardbol

John
John
7 jaren geleden

Tussen 2:58 en 2:59 vertrekt er links in het beeld in een flits een UFO naar rechts. Misschien de moeite om dit te vertragen en te bestuderen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x