Chemtrails

Saoedische prinses: “Geo-engineering is massavernietigingswapen dat de aarde langzaam vergiftigt”

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de veiligheidsconferentie in de Turkse stad Istanboel ging activist Patrick Roddie in gesprek met de Saoedische prinses Basma bint Saoed bin Abdulaziz over geo-engineering, het grondig ingrijpen in het klimaat door maatregelen zoals spiegels die zonlicht weerkaatsen en kunstmatige wolken.

De jongste dochter van wijlen koning Saoed, die tussen 1954 en 1965 het koninkrijk regeerde, hield tijdens de bijeenkomst een gasttoespraak. Basma ziet geo-engineering als een massavernietigingswapen dat de aarde langzaam vergiftigt en bovendien al het leven op aarde bedreigt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gevaarlijk spel

Ze is bezorgd over de gevolgen van kunstmatige wolken die worden gecreëerd door deeltjes in de lucht te sproeien. Ze is ook bezorgd over de wereld die we zullen achterlaten voor onze kinderen. De prinses zegt dat de Saoedische luchten in de afgelopen vier jaar helemaal zijn veranderd en er nu net zo uitzien als de lucht boven Londen, waar ze al sinds haar jeugd woont.

Basma waarschuwt dat geo-engineering een bedreiging vormt voor ons water en voedsel. De mensen die achter dit programma schuilen, en die over vrijwel onbeperkte financiële middelen beschikken, spelen een gevaarlijk spel, aldus de prinses.

Meer rechten

Het is niet de eerste keer dat Basma zich uitspreekt over lastige kwesties. Ze wil dat vrouwen meer rechten krijgen in Saoedi-Arabië. Zo moeten mannen en vrouwen volgens haar gelijk worden behandeld.

Daarnaast wil ze dat de echtscheidingswetten worden aangepast en dat zowel het onderwijssysteem als de sociale voorzieningen worden hervormd. Een andere wens van de prinses is dat vrouwen ook zonder verplichte ‘escort’ over straat mogen lopen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karin
Karin
8 jaren geleden

Onze kinderen zien niet meer dat dit patroon niet normaal is, ik weet nog wel dat de luchten blauw waren en er waren toen ook vliegtuigen.
We moeten ook opstaan en mensen duidelijk maken dat we langzaam vergiftigt worden.
Ook al hebben we het druk en worden we gemanipuleerd in van alles bijvoorbeeld vaccinaties die de mens echt geen goed doen.
Helaas zijn de meeste zover van de natuur verwijderd en kijken niet meer omhoog.
Dus mensen zien dat het niet normaal is dat de lucht veranderd in een mist nadat de vliegtuigen bezig geweest zijn op een zonnige dag.

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
8 jaren geleden

Mag ik hierbij aantekenen dat Saudi Arabië de grootste sponsor is van ISIS?

Bob
Bob
8 jaren geleden

Heeft iemand wel eens gedacht waar deze prinsessen en prinsen vandaan komen?? Ik begin langzaam het idee te krijgen dat zij niet van hier zijn.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Allemaal het werk, deze potentiele vernietigingen, van de anti-Christ.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x