Archeologie

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright Insight leefde er duizenden jaren geleden een mysterieuze wereldomvattende beschaving op aarde.

Hoe kan het dat de tempels van de Inca’s en de Maya’s in Midden- en Zuid-Amerika, en de piramides van de Egyptenaren – beschavingen die helemaal geen contact met elkaar gehad zouden hebben – zoveel overeenkomsten vertonen?

Jimmy heeft een video gemaakt waarin hij aan de hand van meer dan 250 foto’s laat zien hoezeer oude bouwwerken van over de hele wereld op elkaar lijken.

De foto’s tonen volgens hem dat er veel is wat we niet weten over ons verleden.

Begrafenismaskers

Gouden begrafenismaskers zijn bijvoorbeeld niet alleen gevonden in Egypte, maar ook in Peru en Griekenland, waar overigens ook piramides zijn ontdekt.

De caduceus, de herautenstaf, is gevonden in drie culturen, te weten de Indiase, Soemerische en Griekse.

In Chachapoyas in het noorden van Peru zijn beelden ontdekt die heel erg doen denken aan de moai-beelden op Paaseiland.

Veelhoekige stenen

Soortgelijke beelden zijn aangetroffen in Bolivia, Turkije en Indonesië.

Vrijwel identieke muren bestaande uit veelhoekige stenen zijn te vinden in Peru, Japan, Egypte, Turkije, Griekenland, Italië en op Paaseiland.

Bekijk de video hieronder:

[Bright Insight]

3.8 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Dan is het niet goed afgelopen met deze beschaving wilde waarschijnlijk ook een EU beginnen.

rayoflight
rayoflight
3 jaren geleden

Om de zoveel tijd word de resetbutton gedrukt. Blijkbaar zijn er geavanceerde rassen die het idee van een supergeavanceerde mensheid niet zien zitten.
Kan ze geen ongelijk geven. Planeet aarde word door criminelen geregeert. Ergens denk ik dat deze cyclus misschien de laatste is. Kan daar niet echt treurig om zijn.

d1rty
d1rty
3 jaren geleden

de bekende cyclus… “beschavingen” die ten onder gaan en daarna weer een nieuwe “beschaving” die sporen ontdekt van een vorige “beschaving” …en de dieren kijken toe of worden misbruikt/uitgeroeid…wat een wijsheid en vooruitgang bij al die mensen ha ha

Agios
Agios
3 jaren geleden

Ik ben niet zo van het reincarnatiedenken, maar er valt me toch iets op… Mensen die in talloze reincarnaties geleerd hebben wat het is om een goed mens te zijn, hoeven niet meer terug. Wat wel terugkomt zijn de mensen die het nog niet door hebben. Gevolg? Er komen steeds meer mensen die nog wat te leren hebben en blijkbaar verrekte hardleers zijn. Een voorbeeld is ons aller Pinokkio. Vandaar de enorme puinhoop overal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x