CoronaBuitenland

Gezocht wegens misdaden tegen de menselijkheid: Reiner Füllmich noemt namen van samenzweerders WEF

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Klaus Schwab traint sinds 1992 zijn eigen marionetten via het Young Global Leaders-programma. Angela Merkel en Bill Gates behoorden tot de eerste lichting, stelt advocaat Reiner Füllmich.

Veel van de huidige leiders en politici zijn voortgebracht door dit programma, inclusief de Franse president Macron, de Oostenrijkse ex-bondskanselier Kurz, de Canadese premier Justin Trudeau, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, de Duitse oud-minister van Volksgezondheid Jens Spahn en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Genocide

Füllmich wijst erop dat in onder meer India, Zuid-Afrika, in de Verenigde Staten, in Canada en in Frankrijk grote rechtszaken in gang zijn gezet. Het doel ervan is om de veroorzakers van de ‘plandemie’ verantwoordelijk te houden.

Zijn coronacommissie beschikt over ‘zeer belastend bewijs’ waaruit blijkt dat de ‘coronaplandemie’ niets te maken had met gezondheid. De globalisten willen het volgende bereiken: verwoesting van regionale economieën om mensen afhankelijk te maken van mondiale bevoorradingsketens, het verschuiven van rijkdom naar de top, de superrijken, het terugdringen van de bevolking oftewel genocide, volledige controle krijgen over de mensen die overblijven en het installeren van een wereldregering, zegt hij.

Halt toeroepen

“We hebben te maken met machtswellustelingen, psychopaten en sociopaten die gestopt moeten worden en die we heel lang geleden al een halt hadden moeten toeroepen,” benadrukt Füllmich.

4.9 255 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 jaren geleden

Voor het tribunaal, en niet anders.

Sproetje
Sproetje
2 jaren geleden

Eindelijk horen we nog eens iets van Reiner Füllmich… Er moet dringend werk van gemaakt worden om die WEF ELITE op te sluiten vooraleer er catastrofale gevolgen komen zoals in die smerige plandemie!!!!!

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Goed bezig Reiner!! Ik hoop van harte dat Klaus Schwab en al zijn marionetten dit jaar nog opgepakt zullen worden en berecht. Tja, en als Willy daarbij zit, dan is het maar zo.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Ik volg de corona ausschuss vanaf haar begin. De bewijsvoering van de plandemie en daders die dit op hun geweten hebben is overweldigend. Uiteindelijk komen alle lijnen uit bij de city of London (financiële hart van de wereld en hun geld creatie uit het niets) en haar instrumenten zoals IMF, FED, Nationale centrale banken inclusief de ECB, BIS, VN, WHO, WEF.

Een aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in de grootste misdaad de mensheid ooit aangedaan.

https://corona-ausschuss.de/

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x