Binnenland

‘Schaamteloze wanvertoning’: Tweede Kamerleden reageren op Prinsjesdag 2023

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De koning ging op Prinsjesdag in op de plannen van het kabinet. Daarna kwam minister Kaag van Financiën met de miljoenennota.

Op onderwerpen zoals Oekraïne en de afwikkeling van Groningen en de toeslagenaffaire gaat het kabinet door op de oude voet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De plannen worden woensdag en donderdag besproken in de Tweede Kamer. Meerdere partijen hebben laten weten de begroting flink te willen verbouwen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Is niet zo

Diverse Kamerleden reageerden voor de camera van Ongehoord Nederland op de plannen. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) sprak van een ‘schaamteloze wanvertoning’.

“Eigenlijk weinig verrassingen. Ze gaan door met het klimaatbeleid omdat er zogenaamd meer extreem weer is (is niet zo). Door met het stikstofbeleid omdat het zogenaamd heel slecht gaat met de natuur (is niet zo),” zei Van Meijeren.

Dat de boodschappen te duur zijn, dat de benzine veel te duur is, dat ze kleding bijna niet kunnen kopen, dat heb ik gemist, dat staat er niet in, reageerde SGP-fractievoorzitter Chris Stoffer.

Gebakken lucht

BBB-Kamerlid Derk Jan Eppink vond het een vrij kort verhaal en had de indruk dat er niet veel in stond.

“Waar Nederland juist op zit te wachten, is die verandering waar we hier niets over gehoord hebben,” merkte Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) op. “En dat is jammer.”

“Gebakken lucht,” voegde Beertema toe.

4.8 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric90
Eric90
6 maanden geleden

Laten we massaal achter de FVD gaan staan, zij zijn de enige partij die echt vol voor de waarheid gaan met stuk voor stuk toppers. De aanval op de mensheid is hard, dus met halfzachte figuren als BBB, Omtzigt, Van Haga en PVV gaan we zeker het verschil niet maken… FVD is inmiddels meer dan een partij, het is een beweging die voor veel verbinding zorgt en kan zorgen!

gargamel
gargamel
6 maanden geleden

Wat ik denk, alles kan worden verklaard met de connecties in Argentinië – Bariloche, dat is tenslotte de reden voor dat huwelijk met Alerxandra in een geprogrammeerd huwelijk –

Margie
Margie
6 maanden geleden

Die hele regering is gebakken lucht. En dat koningshuis is ook gebakken lucht. Maar dan een bedorven lucht. Dit land is AF. FvD en PVV. Die moeten het worden.

Richard
Richard
6 maanden geleden

Een koninklijke windbuil verkoopt gebakken lucht 🙄

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x