Homepagina » Buitenland » Top 10 schandalige dingen over terreurgroep IS die de westerse media verzwijgen. Een echte eyeopener
Top 10 schandalige dingen over terreurgroep IS die de westerse media verzwijgen. Een echte eyeopener

Top 10 schandalige dingen over terreurgroep IS die de westerse media verzwijgen. Een echte eyeopener

Afgelopen week zei de VS te werken aan ‘alternatieve autoriteiten’ op Syrisch grondgebied. Deze zet laat zien dat de Amerikaanse overheid geen enkel respect heeft voor de Syrische soevereiniteit, betoogt journalist Robert Bridge.

We zullen dus waarschijnlijk nog meer gaan zien van Islamitische Staat. Bridge noemt 10 redenen waarom we erg bedachtzaam moeten zijn.

Timing

In 2013 stond de VS na een gifgasaanval in de plaats Ghouta op het punt een grootschalige aanval uit te voeren op de regering van de Syrische president Bashar al-Assad. Over IS was nog weinig bekend.

Tegelijkertijd leed de Britse premier David Cameron een dramatisch verlies en werd een voorstel om de Amerikanen in Syrië te steunen, weggestemd.

Barack Obama vroeg het Congres om te bepalen of er al dan niet militair zou worden ingegrepen in Syrië. Het kwam echter nooit tot een stemming.

Wel ontstond er een terreurgroep met duistere plannen om een islamitisch kalifaat uit te roepen in Irak en Syrië. Een perfecte reden voor de VS om in te grijpen in Syrië.

Moord op journalisten

Al snel verspreidden zich op internet filmpjes van IS-terroristen die westerse journalisten onthoofdden en die culturele heiligdommen beschadigden.

Bridge vraagt zich af wat het nut was van deze publiciteitsstunts. Hij wijst erop dat de onthoofdingen plaatsvonden in augustus 2014, bijna een jaar nadat Obama zijn Syrische aanval noodgedwongen moest staken.

Op 19 augustus werd de Amerikaanse journalist James Foley onthoofd door ‘Jihadi John’. Hoewel, de feitelijke onthoofding werd niet getoond.

Zelfs westerse mainstream media erkenden dat er iets niet in de haak was, schrijft Bridge.

De gerespecteerde Britse Daily Telegraph kopte bijvoorbeeld ‘Moord op Foley mogelijk in scène gezet’.

De krant interviewde verschillende forensisch deskundigen die zo hun twijfels hadden over de authenticiteit van de video.

Vrijwel ieder onthoofdingsfilmpje werd sceptisch onthaald door de mainstream media. Denk aan de onthoofding van journalist Steve Sotloff en de 21 koptische christenen uit Egypte.

In juli 2015 zei de Oekraïense hackergroep CyberBerkut de laptop van senator John McCain te hebben gehackt. Daarop stond volgens de groep een volledig in scène gezette executievideo van IS.

Bewegingsvrijheid

Terwijl de VS met geavanceerde gevechtstoestellen over Syrië vloog, kon een konvooi van honderden IS-strijders in splinternieuwe Toyota’s ongestoord 200 kilometer door de woestijn reizen.

Het uitschakelen van zo’n enorm doelwit zou normaal gesproken een peulenschil zijn. Dat zegt ons genoeg over de ware agenda van de VS, aldus Bridge.

SITE

In 2002 werd het Search for International Terrorist Entities Institute (SITE Institute) opgericht door Rita Katz en Josh Devon.

De New Yorker onthulde dat SITE rechtstreeks sprak met jihadisten. In Washington waren ze niet blij met Katz. “Rita, ik weet niet of je wel met hen moet communiceren, mogelijk geef je ze materiële steun!” kreeg ze te horen.

In een interview met CNN gaf ze toe dat haar groep al de beschikking had over een executievideo nog voordat deze was vrijgegeven.

Sommigen vragen zich af hoe het kan dat zo’n kleine groep erin slaagt om IS en andere terreurgroepen op de voet te volgen.

Toyota

Als je op tv items over IS voorgeschoteld krijgt, is het soms net of je zit te kijken naar een reclame van Toyota.

Men verwacht van ons dat we geloven dat deze spiksplinternieuwe pickups samen met een stuk of 2000 Humvee-jeeps zomaar in de handen van de terroristen zijn gevallen, zegt Bridge. “Een absurde verklaring.”

Drone-aanval

Op oudejaarsavond en 6 januari werd een Russische vliegbasis in Syrië aangevallen. Er werden onder meer drones ingezet bij deze aanval.

De Russen wisten een aantal van de drones te hacken, terwijl andere uit de lucht werden geschoten. Voor de aanval was expertise uit een technologisch geavanceerd land nodig, stelde Rusland.

Israël

In maart 2016 lieten strijders van IS weten waarom ze tot verbazing van de rest van de wereld nooit zullen strijden tegen Israël.

De tirannen die heersen over islamitische landen zijn erger dan de Joden en de oorlog tegen hen heeft voorrang, citeerde de Times of Israel de groep.

Voor zover bekend is dit de eerste keer in de moderne geschiedenis dat een radicale jihadistische groep geen reden ziet om Israël aan te vallen.

Olie

Nadat IS de grens met Irak was overgestoken, deed de groep het ondenkbare: ze slaagde erin om een lucratieve oliehandel op te zetten.

En dit was geen kleine operatie. Geschat wordt dat de huurlingen op het hoogtepunt zo’n 40.000 vaten per dag produceerden.

Moeten wij geloven dat een militaire coalitie waar 19 landen aan meedoen machteloos stond tegenover een groepje huurlingen?

Rusland deed in enkele dagen wat de Amerikaanse coalitie na een jaar nog niet was gelukt. In november 2015 kondigde de Russische overheid aan in een paar dagen 500 tankauto’s te hebben verwoest, waarna de olie-export kelderde.

Medische hulp

In maart 2015 berichtte de Wall Street Journal dat Israël Al Qaida-strijders behandelde die gewond waren geraakt in Syrië.

Sinds het begin van het conflict heeft Israël medische hulp geboden aan bijna 2000 jihadisten, schreef de krant.

President Assad zei: “Hoe kun je zeggen dat Al Qaida geen luchtmacht heeft? Ze hebben de Israëlische luchtmacht. Zij steunen de rebellen in Syrië.”

Document

In mei 2015 bleek uit een vrijgegeven Pentagon-document niet alleen dat de Amerikaanse campagne in Syrië had bijgedragen aan de opkomst van IS, maar ook dat Washington daar vrede mee had.

De Amerikaanse coalitie, die IS een oliehandel liet beginnen en ongestoord in Toyota-pickups liet rondrijden, zag liever dat Syrië zou worden bezet door terroristen dan dat de legitieme regering in Damascus aan de macht was.

Op basis van bovenstaande punten concludeert Bridge dat Washington niet uit is op het verspreiden van democratie in Syrië, maar complete chaos, zodat de weg wordt vrijgemaakt voor regimeverandering.

Foto: Mstyslav Chernov Wikimedia Commons

[Strategic Culture]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Terreurorganisaties en geheime diensten zijn een en hetzelfde ding. M.a.w. allemaal fake, zeer dodelijke fake willens en wetens op touw gezet door overheden waar vrijwillig op gestemd wordt.

faya
faya
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Het is terreurgroep isis die regeringen in de greep houden.
Isis reikt oa via CNN aan wat er zogenaamd op het wereld toneel gebeurd.
Die politici moeten daar dan weer commentaar op leveren in een van die flut talkshows, dat kwaakt maar een eind weg want die weten het ook niet, wie, wat, waar en waarom.
Die worden netjes om de tuin geleid, daar zijn ze voor opgeleid.
Follow the money en zie wie er vele malen rijker zijn dan politici.
Ik had je slimmer ingeschat Eksegese, hoe is het mogelijk dat iemand daar zo op blijft hameren dat het overheden zijn die er zo´n gekkenhuis van maken.
Daar worden ze toe gedwongen, zie je dat niet?
Nu loopt daar altijd wel een percentage idioten en hielenlikkende napraters rond, maar om nu alle politici in alle regeringen daarmee te identificeren is ronduit belachelijk.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Het zijn de handlangers die ons afpersen en om de tuin leiden. Dat is de schakel die er als eerste tussen uit moet. Zonder de meewerkende overheden is het spelletje zo uit.

faya
faya
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Wiens handlangers, bedoel je de lobbyisten? Dat zijn NWO handlangers.
Zonder overheden zitten we met direct de NWO dictatoren boven ons opgescheept. Dat is hun droom.
Zonder NWO fanaten is het nog veel sneller afgelopen.
Dat kan al na de Fisa memo openbaringen zijn.

eksegese
eksegese
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Lobbyisten zijn slechts de souffleurs wiens adviezen klakkeloos aangenomen worden door de regeringsfunctionarissen. Dat is zo afgesproken dus gebeurt dat ook. Het zijn de regeringen die er een dubbele agenda op na houden en de wil van het misdaadsyndicaat vlekkeloos ten uitvoer brengen. Zij zijn het die ons willens en wetens bedriegen en op alle mogelijke manieren in de tang houden. Zij zijn de sleutel en het doorgeefluik van heel het satanische plan. Zonder die smerige huichelaars zou het handjevol stinkend rijke elite achter de schermen hun plannen nooit en te nimmer ten uitvoer kunnen brengen. Daarvoor heb je smerige huichelaars nodig die bereid zijn hun ziel te verkopen aan de duivel zelf. Die met hun vuige leugens het volk hun politieke stem ontfutselen om de macht die dit met zich mee brengt op alle mogelijke manieren te misbruiken.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Dan zijn het toch de lobbyisten, wiens adviezen klakkeloos aangenomen moeten worden, die de sleutel zijn en het doorgeefluik van een heel satanisch plan?
Omdat dat nu eenmaal is afgesproken gebeurt dit ook? kun je ook je vraagtekens bij zetten want is dat normaal?
Daar drukt de elite zichzelf, via via, al vol automatisch op de voorgrond.
Daar gaat het volgens mij al fout.
Want die lobbyisten kunnen dus zo die dubbele agenda opdringen aan regeringen?
Dan zijn het toch de lobbyisten die ons willens en wetens bedriegen en ons op alle mogelijke manieren in de tang willen houden? En jij noemt ze ´slechts´ souffleurs?
Zonder die lobbyisten, ze werken direct onder de NWO dictators, een handje vol stinkend rijke elite, die ze achter de schermen aanstuurt, zoals die lobbyisten de politici aansturen, zouden hun plannen nooit ten uitvoer gebracht kunnen worden, want ministers als Balkenende en Rutte, beide geschiedenis gestudeerd en Balkenende ook rechtsgeleerdheid, zie ik niet voor dergelijke zieke plannen aan.
Wat krijgt een lobbyist zoal betaald vraag je je af, want dat moet toch wel een terrier zijn met flink wat haar op zijn tanden. Waarschijnlijk veel meer dan politici.
Je laatste drie zinnen zijn in mijn idee van toepassing op andere spelers in het spel dan politici, of je moet de PVV met Wilders voorop bedoelen.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Lobbyisten zijn slechts souffleurs, wiens adviezen opgevolgd moeten worden, dat is nu eenmaal zo, >de dominantie ten top>, dan is nu eenmaal zo afgesproken dus gebeurt dat ook, de dominantie ten top dus, maar wel de eindverantwoordelijkheid bij regeringen leggen.
Iets klopt hier niet.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Je laatste zin zou zo op Peter R. de Vries van toepassing kunnen zijn, in gesprek met Emile Roemer bij DWDD.
Peter die met zijn vuige leugens even het volk hun politieke stem ontfrutselen om de macht die dit met zich meebrengt op alle mogelijke manieren te misbruiken.
En daar zijn heel wat mensen getuige van geweest.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Lobbyisten worden niet door het volk gekozen. Regeringsfunctionarissen zijn net zo schuldig of erger, zij houden er een dubbele agenda op na, breken meer op keer hun beloftes aan hun kiezers en zijn verantwoordelijk voor de gevolgen die zij nimmer nemen en daar moeten wij niet meer intrappen. Dan is het uit want dat psychopathische clubje achter de schermen is machteloos zonder hun handlangers in het pluche.Zo simpel is het eigenlijk.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Een rechtgeaarde democratisch verkozen regeringsfregeringsfunctionaris zou nooit klakkeloos naar lobbyisten mogen luisteren en bij al zijn beslissingen de wensen en belangen van het electoraat ter harte moeten nemen. Dat kan echter alleen met een echte democratie waar het volk via bindende referenda mee mag beslissen.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Lobbyisten, wat ze allemaal zouden en moeten.
Ze houden er nogal onorthodoxe methodes op na, dictatoriale en hardnekkig heerserige trekjes, en steengoed in afleidend gewauwel dat ons van belangrijke zaken af moet houden zoals we dat ook hier op het forum zien, en sbs’ser Peter R. de Vries heeft al laten zien dat hij boven politici staat, vandaar dat het zo’n chaos is dus waar heb jij het over?

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Lobbyisten worden niet gekozen, nee ze dringen zichzelf op, grijpen de macht, dominant en machtsgeil als ze zijn, de gekste plannen moeten doorgevoerd worden, mensen mogen kreperen van ze, nog meer korten, nog meer bezuinigen, zelf strijken ze een vermogen op, ze zouden ons het liefst gisteren al in femakampen opgesloten hebben, stasi/nazi praktijken moet allemaal kunnen en ze leggen de eindverantwoordelijkheid bij de regering neer, want regeringsfunctionarissen zijn net zo schuldig….sorry hoor maar ik kan je niet volgen.
Het is een roedel geesteszieken die zo snel mogelijk verwijderd moet worden.

piet snot
piet snot
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Gedwongen niet het blijft eigen keus of je satan helpt of niet dus hou op met het gemekker dat die mensen er niks aan kunnendoen zowel de 1% als politici zijn even schuldig ik had je slimmer verwacht ;p

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Politici! Zij Zijn het, zij zijn de terroristen. Terroristen, die noemen Osama Bin Laden een terrorist.
Wat zijn nou terroristen? Zijn dat nou die gene die vechten voor hun vrijheid, of zijn dat nou die gene die hun de vrijheid willen ontnemen? Als we nou die opiumboer in Afghanistan zijn veldje ontnemen om daarmee ons eigen schatkistje mee te vullen, en hem vertellen dat hij dan maar verderop moerbijtjes moet gaan kweken, wat gaat dat boertje dan doen? Dan gaat hij vechten voor zijn vrijheid en op jou schieten met een kalasjnikov toch? En als dat boertje dat dan gaat doen dan noemen ze hem een terrorist. Uitgelokt tot terrorisme dus, zo noem ik dat. Terroristen noemen op alle televisie’s bijv. Osama Bin Laden een terrorist. En daar zitten wij dan naar te kijken, en vele met e-nummers verdoofde koeien geloven dat.

Cyaank
Cyaank
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Ik lees hier veel speculaties. Zijn er ook bronnen en dan bedoel ik betrouwbare bronnen zonder tunnelvisie.

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Ik zet mijn geld er op dat het gedrocht IS tot stand is gekomen, hetzij opgewekt, of een gevolg is van de Amerikaanse denktank, ”Project for the New American Century” (PNAC)

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

De inzet was controle krijgen over de olie en gasvelden in genoemde landen. Er mag dan wel zoiets als internationale handel bestaan tussen landen, in- en export, maar daar doen westerse oligarchen liever niet aan. Zodoende werd via propaganda de westerse bevolking met list en bedrog duidelijk gemaakt dat er landen gevaarlijk waren die Wesley Clark in de link opsomde.

De Britse premier, Tony Blair, sprak zelfs op de vooravond van de oorlog met Irak de Britse bevolking toe op BBC, dat Saddam Hoessein in staat was om Europa binnen 24 uur met raketten aan te vallen, terwijl bekend was dat Irak niet over langeafstandraketten beschikte!

Tony Blair vertelde de smoes dat Groot Brittannië daarom wel mee moest doen met de Amerikanen die op hun beurt de VN veiligheidsraad hadden misleidt met satellietfoto’s waar Saddam Hoessein zijn massavernietigingswapens zou hebben opgeslagen, maar deze zijn na de oorlog nooit gevonden.

Zo kwamen ze Irak binnen en zorgde voor dood, verderf, en een hoop vluchtelingen. Interessant daarnaast is het feit dat men in het westen slecht op de hoogte werd gehouden wat de NAVO in deze landen precies in zijn schild uitvoerde. Daarentegen werd de westerse burger des te meer op de hoogte gehouden met nieuws over vluchtelingen. Vluchtelingen waarvan de landen die ze aangevallen hadden ook nog eens de schuld kregen van de vluchtelingenstromen. Ze draaide het verhaal dus weer om. Want als Amerika met NAVO al die landen niet had aangevallen waren er nooit zo veel vluchteling overgestoken. Ook daar durf ik mijn geld wel op te zetten.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

@Gezinusk,

Allemaal waar wat u hier schrijft echter…………..hoe lang weten we dit al ALLEMAAL. En er komt elke dag meer en meer stront bovendrijven.

Maar nu de vraag!!
Denkt u of allen hier dat indien wij er hier over schrijven en openlijk zeggen dat we HUN LEUGENS van A tot Z helemaal doorhebben en meer dan zat zijn (dat neem ik althans toch wel aan!!) de pinokkioregering Rutte zich daar ook maar IETS van zal aantrekken.

Ollongren is op de BILDERBERGCONFERENTIE precies geïnstrueerd wat te doen. Denkt ook maar iemand dat kereltje Pechthold anders niet minister was geworden. Dit kon niet omdat dit totaal onbekende kind (Ollongren) de belangrijkste ministerspost moest innemen om alle voorwerk te verrichten met in de kijker eeuwige ROEM door de ELITE. Degene die er anders over denk leeft helaas op een andere planeet als ik.

Dit ‘probleem” kan alleen nog maar een halt toe geroepen worden door een menigte mensen welke allemaal DE NEUS DEZELFDE KANT OP zetten ongeacht de bijzaken. Het wordt tijd voor echte actie en tijd om te stoppen met ouweh….. op diverse blogs!

Onze kinderen en kleinkinderen hebben geen toekomst meer zoals het er nu voorstaat, laat dat duidelijk zijn.

Gladiator

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator,

Ik deel je mening maar ik vrees dat het wachten word op een volgende crisis alvorens de massa van Nederland in opstand komt. Dan wel een crisis die vele malen erger wordt dan de vorige.

Dan Kajsa Ollongren die nogal onwennig voor de camera verscheen toen ze in haar nieuwe functie als minister van Binnenlandse Zaken voor de eerste keer voor de camera moest vertellen dat Nederland gebukt gaat onder Russisch nep nieuws. Het nep nieuws waar Amerika Rusland al zo lang van beschuldigde.
Hiermee zagen we het bewijs hoe klakkeloos nieuwe politici de agenda overnemen, waarbij ze hier en daar wat haperde. Mogelijk omdat ze er zelf ook niet helemaal in geloofde, maar van haar verwacht werd in haar huidige functie het op deze manier naar buiten te brengen.

Ollongren ging overigens na haar studie 15 jaar voor het Ministerie van Economische Zaken werken als beleidsmedewerker voor Midden en Oost-Europa, en werd ze directrice van integratie en strategie. Ze volgde onder meer een opleiding aan het gerenommeerde Clingendael instituut die in het verleden door de Rockefeller familie werd gesubsidieerd. Ik meen dat het het Rockefeller Brothers Fund betrof maar het zou ook de Rockefeller Foundation kunnen zijn.

Ik vertel dit omdat ik het opvallend vind dat personen afkomstig van instituut Clingendael allemaal de zelfde richting uit praten. Synchroon loopt met de agenda van de Amerikaanse Deep State. Een mix van het militair industrieel complex, oligarchen, en Wall Street Private Bankers.

Toevallig misschien? Ik denk het niet. Zo was Clingendael medewerker, Arend Jan Boekestijn, destijds geregeld te bewonderen in Nederlandse nieuws- en actualiteiten programma’s als DWDD, Pauw en Witteman, Nieuwsuur, en noem maar op, om over het grote gevaar Irak te praten, naast andere gevaren die in het verlengde lagen van alles wat de Amerikaanse mainstream media te melden had.

Boekestijn meldde ook dat Saddam met zijn raketten Nederland wel eens kon bereiken. Daarnaast draafde Boekestijn geregeld op om te praten over het gevaar khadaffi, Assad, Poetin, IS en andere terroristische bewegingen, naast de kwestie Oekraïne. Kortom over alles wat de Amerikaanse mainstream poogt wijs te maken. Personen die werken voor de Amerikaanse Deep State, of Clingendael, zie je dan ook geregeld weer terug op conferenties als de besloten Bilderberg. Dus het verbaasd mij niks dat Ollongren op deze besloten club is gesignaleerd, en onlangs het begrip Russische inmenging nep nieuws een hoge prioriteit gaf.

Hier overigens nog een oude link met Arend Jan Boekestijn, aangaande zijn slijmerige insteek en methodes in actie tegen Jan Mulder en Maarten van Rossum;

https://www.youtube.com/watch?v=PXvg2uYHAyM

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

@Gezinusk,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide antwoord en dat Ollongren vanaf Clingendael kwam wist ik nog niet dus ook daarvoor mijn dank. En zoals ik al vaker aangaf, ik kijk al meer dan 10 jr geen tv meer dus dan ontgaan je wel eens dit soort zaken!!

Tja, dan staat ons nog wel iets te wachten want ook Thierry Baudet komt vanaf Clingendael, misschien controlled opp!!!!????

Gegroet,

Gladiator

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator,

Het was gewoon iets wat mij opviel. Ik wil in ieder geval niet suggereren dat iedereen die een opleiding heeft genoten bij Clingendael per definitie de agenda van de Amerikaanse Deep State steunt, al is het waar dat veel personen die verbonden waren aan Clingendael in programma’s als buitenhof, Amerikaanse standpunten voor een militaire interventie, of het geopolitieke beleid volmondig steunden, of verdedigden.

In Amerika kom je dit fenomeen nog duidelijker tegen. Als de mainstream daar iemand aankondigt om over het buitenlandse beleid te praten waarvan je weet dat degene afkomstig is van het Council on Foreign Relations, de Trilateral Commission of het Brookins Institute uit Washington DC, hetzij lid is van alle drie. Dan kun je alvast zo ongeveer in gaan vullen welke richting het debat straks uit zal gaan.

Of Thierry Baudet controlled opposition zou natuurlijk kunnen maar heb daar geen aanwijzingen voor. Het zou ook best kunnen dat de man wat jaren geleden van mening is veranderd en een geheel andere koers denkt te kunnen varen dan het old good boys netwerk.

Als je het zekere voor het onzekere wil nemen dan loop je denk ik het minste risico bij nieuwe lokale politieke partijen. Zoals vanavond in het programma Eenvandaag duidelijk werd heeft het eiland Vlieland de traditionele partijen de bons gegeven. Het voorval staat niet op zich maar lijkt een trend te zijn.

De VVD en PvdA hebben ze in Vlieland over boord gekieperd en ingeruild voor partijen die volgens de eilandbewoners beter voor het eiland gaan zorgen dan de pluche plakkers in Den Haag beloven. Misschien wel de beste methode om de leefstandaard van de omgeving zo goed mogelijk te bewaren omdat de traditioneel grootste partijen zich vaak meer bezig hielden met hele andere belangen waarmee ze het geld van de Nederlandse belastingbetaler gebruikten.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Rita Katz…..= Mossad……= ISIS (Israëli Secret Intelligence Services) en dan even tussen neus en lippen door Toyota, bij nagenoeg ALLE aanslagen in London, Berlijn, Nice enz enz (overigens zonder enige uitzondering Hoaxes of False Flags) worden TOYOTA’s gebruikt. Is dit geen toeval!!??

En dan het keiharde FEIT dat ISIS het oh zo lieve en geweldige echter totaal verziekte en corrupte IsraHel als radicaal jihadistische groep NOOIT heeft aangevallen en IsraHel hun met vliegtuigen en wat dies meer zij steunt alsmede de (onze vriendjes) de VS………………….hoe lang gaan we nog geloven in die achterlijke onzin ISIS genaamd.
Het is niet ISIS maar IsraHel en de VS die SCHULDIG zijn aan hetgeen er zich op dit moment in de wereld ONDER ONZE OGEN afspeelt!
En ONZE (niet de mijne) puppetregering steunt dit beleid én de MSM steunen dit beleid.

Time for action, want met name de “vluchtelingen” (tussen aanhalingstekens want er is niet 1 vluchteling bij wettelijk gezien!!!!) brengen steeds meer chaos en wij krijgen om dit alles NIET te ZIEN steeds maar weer het bekende BROOD & SPELEN, simpel toch, om ons af te leiden van het ware!!!!!!!!

Wake up People….

Gladiator

faya
faya
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

”En ONZE, niet de mijne, puppetregering steunt dit beleid en en de MSM steunen dit beleid.”

Er staat nog net niet hahahaha achter, want wat een lol zullen die lobbyisten daar om hebben.
Maar we hebben het allang door hoe het spelletje werkt.
Je zegt gewoon, ”jij gehoorzaamd mij gewoon, dat is nu eenmaal zo afgesproken.”
Je ziet het Gor al tegen Rutte zeggen.
Je maakt gewoon en foto van Rutte met een Bapometh geitenkop, zo geregeld, of Rutte nou weet heeft van zo’n symbool of niet, doet dat er iets toe?
We zijn een poosje door de achterbakse snelle jongens met de gladde babbel geregeerd maar je begrijpt dat dat niet eeuwig kan duren.
Als je werkelijk luistert naar wat ze zeggen komt iedereen tot de conclusie dat ze wel erg simpel in het hoofd zijn.
Lang niet iedereen is zo simpel.

Dolex
Dolex
2 jaren geleden

Even gefactcheckt:
In Barcelona was het een Fiat. In Nice een Renault vrachtwagen. In Berlijn een Scania. In Londen een Renault busje.

Oftewel – niet gecheckt door Gladiator.

Floris
Floris
Reactie op  Dolex
2 jaren geleden

Sja,
Hoewel ik de algemene boodschap van Gladiator volledig onderschrijf zijn het dit soort dingetjes die de volledige boodschap kunnen ondergraven.
Dus let aub dubbel zo goed op wanneer je bepaalde zaken als feiten stelt.
Want het kan al je goed bedoelde intenties snel teniet doen.
Maar ga vooral door met het wakker maken van de wereld
😊

pleiadian
pleiadian
2 jaren geleden

Strategic Culture: een engelse naam voor een russisch platform

Pjotr
Pjotr
2 jaren geleden

Israël blijkt inderdaad geen problemen te hebben met IS aan hun grenzen en wel alles eraan doet soldaten uit Iran uit het grensgebied te weren. Ik miste in het verhaal de tot voor kort massale Turkse materiële steun aan IS en de duizenden gewonde ISstrijders die in Turkije weer zijn opgelapt.enz enz.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x