Homepagina » Binnenland » ‘Stuur vandaag alsjeblieft e-mails naar Tweede Kamer over coronawet’
coronawet

‘Stuur vandaag alsjeblieft e-mails naar Tweede Kamer over coronawet’

Isa Kriens, senior overheidsjurist, legde in een filmpje op Facebook uit waarom de coronawet volgens haar een verdomd slecht idee is. Het werd in korte tijd meer dan 60.000 keer bekeken. Er kwam overigens zware kritiek op die coronawet. De bevoegdheid om coronaregels achter de voordeur te handhaven werd onder druk geschrapt. Nu wil minister De Jonge van Volksgezondheid verplichte quarantaine met bevoegdheid te handhaven achter de voordeur. Ook de corona-app is uit de conceptversie van de wet gehaald.

Er is nu een nieuwe versie van de spoedwet voorgelegd aan de Tweede Kamer. De Kamerleden moeten daar binnen 2 dagen schriftelijk op reageren. In september volgt een debat over de wet. Gisteren is toch de app gelanceerd, in strijd met het advies van de Autoriteit Persoonsgegevens. De Jonge heeft gezegd snel een wet te zullen invoeren om de juridische basis van de app goed op orde te krijgen.

Ik ben zwaar tegen de coronawet

Kriens zegt in onderstaand filmpje: “Oftewel, twee dingen die uit die coronawet zijn gehaald, krijgen op de één of andere manier weer een plekje. Ik ben zwaar tegen de coronawet. Ik geloof dat dit onze democratische rechtsstaat ondermijnt. Het geeft 3 ministers gezamenlijk volledige zelfstandige bevoegdheid om te beslissen zoals het hen goeddunkt zonder dat daarbij het parlement wordt geraadpleegd. Zij krijgen nu een grondslag om grondrechten te beperken.”

Ze roept mensen op om vandaag een mail naar de Tweede Kamer te sturen. Ze heeft hier een voorbeeldmail staan. Hier vind je de contactgegevens van alle Kamerleden. “Stuur alsjeblieft zoveel mogelijk e-mailtjes, want over twee dagen moeten zij met de billen bloot en zeggen hoe zij in deze wet staan. Doe het alsjeblieft vandaag nog.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk van Haaren
Dirk van Haaren
6 maanden geleden

Geachte Volksvertegenwoordiger,

Ja, want dat bent U en op basis daarvan richt ik mij, als Nederlands burger, tot U.

N.a.v. van het uitroepen van een pandemie door de WHO, vanwege een “zeer dodelijk” virus, zijn er vrijheidsbeperkende maatregelen in het leven geroepen die in feite tegen de Grondwet zijn op basis van zeer dubieuze informatie.

Een dezer dagen komt Uw collega, Hugo de Jonge, als Minister met nieuwe verdere wettelijke vrijheidsbeperkende maatregelen aan u voorleggen en ik hoop en ga ervan uit dat U dat massaal gaat afstemmen.

Op voorhand stel ik U graag een paar vragen:

In hoeverre heeft U zich verdiept in de maatregel van het WHO?

Wat is u bekend over de WHO?

Van wie heeft U daarvoor de informatie gekregen?

In hoeverre heeft deze informatie U beïnvloed?

Vindt U dat er een aantal mensen zijn die buiten de parlementaire democratie een grote en mogelijk dwingende invloed hebben op de politieke besluitvorming wereldwijd dus ook in Nederland? Zo ja wie?

Acht U het wenselijk dat de bevolking in een angstcultuur en tweedracht moet gaan leven?

Een leven gedomineerd door cameracontrole en verraad?

Verplichte virus testen en vaccinatie?

Is het de wens tot het creëren van massale gehoorzaamheid en zombies?

Waar bent U op uit als U voor deze wetten stemt.?

Staat u achter de ontwikkeling van een NWO zoals weleens door sommige mensen is aangegeven en zo ja met welke motivatie?

Dit zijn zomaar een paar vragen waar U, naar ik hoop en verwacht als Volksvertegenwoordiger, mij als burger een antwoord op geeft.

Met een groet een toekomst zonder vrijheidsbeperking,

Dirk van Haaren

Willem
Willem
Reactie op  Dirk van Haaren
6 maanden geleden

Er zijn door viruswaarheid bijna 500.000 handtekeningen middels een petitie aangeboden aan kamerleden, live via een stream een week of 6 terug, niks mee gedaan gewoon de prullenbak in gegaan dus maak je geen illusies aangaande e-mail,s. Baudet was daar ook bij, die is trouwens nergens meer te bekennen valt jullie dat niet op? En Wilders lult ook met de meute mee.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Ik ben het helemaal met je eens Willem. Het lijkt er op dat de politiek daadwerkelijk bezeten is (lees: in bezit genomen). Je schrijft af en toe ook wel interessante dingen die verder gaan dan ‘het vlees’. Je snapt dan waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

Fred
Fred
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Stadium van email protest of ander soort protest is allang voorbij. Enigste wat dit volk verstaat is geweld, daar draait het later ook op uit, maar voordat we zover zijn??

Tony
Tony
6 maanden geleden

De eerste persoon die voor eeuwigdurende quarantaine in aanmerking komt is op dit moment de grootste crimineel die in dit land een status heeft, waarbij zelfs gebruikt toiletpapier jaloers op zou worden. Hugo de Jonge, alles wat uit je grote bek komt is boosaardig, stinkt en is ziekmakend.

May you rott in hell!

Politici het is tijd dat jullie wakker worden en voor de Nederlandse burger opkomen. Het is jullie taak om Nederland van de ondergang te redden. Zo niet dan zijn jullie geen haar beter dan die gladjanus en oplichter: Hugo de Jonge.

Fred
Fred
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Politicy wakker worden?? Haha, die zijn allemaal, geen 1 uitgezonderd, in de zak beland van B. G. dmv smeer/ luchtgeld. Bewijs?kijk naar de Italiaanse politiek

Gladiator
Gladiator
6 maanden geleden

Nee nee nee nee…..

Niet doen…..deze mails gaan in een “apart bakje”…..met de opmerking van een medewerker van Hugo en Mark aan de AIVD of een andere verradersclub: kijk eens collega’s, deze zijn gratis en voor niets. Het zijn mails van mensen die niet sporen!!!

Mensen, ik neem aan dat jullie nu zo onderhand wel weten wat er met opmerkingen, petities en “kamervragen” van het volk zoal gebeurd……u bent toch niet Mark’s “inlegvelletje” (hahahaha, hoe verzin je toch zoiets enorm belachelijks!!??) vergeten…….

En vooral gelezen wat er op stond, op dat “inlegvelletje” hahahaha!

Er is nog nooit door iemand in de politiek geluisterd naar “het volk” en ook niet door de zogenaamde oppositie welke schreeuwt en schreeuwt en vervolgens over gaat tot de orde van de dag…..wat dat dan ook moge zijn!!

Er is maar 1 oplossing welke ik niet telkens wil blijven herhalen…..

Hoop dat ik duidelijk was!!

Gladiator

rudy
rudy
6 maanden geleden

Sturen die mails! Je krijgt al heel snel antwoord heb ik gemerkt. Ik heb al meerdere goede inhoudelijke reacties terug gehad.

C Blokzijl
C Blokzijl
Reactie op  rudy
6 maanden geleden

Ben wel benieuwd naar die inhoudelijke reacties..

mikkie
mikkie
Reactie op  rudy
6 maanden geleden

Groen Links is de enige partij die (inhoudelijk) reageert op mails. Zoals vorig jaar de enorme boomkap. Maar er daadwerkelijk iets aan doen is een tweede natuurlijk…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Overheid te bellen
“”U kunt uw vraag telefonisch stellen via het telefoonnummer 1400. Dit kan op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. “”

Tony
Tony
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

De overheid bellen! Wanneer je ergens als burger niet serieus genomen wordt, dan is het wel bij overheid. Overheden werken niet, maken alleen maar gebruik van mensen die belasting betalen, zodat zij over de ruggen van deze mensen een goed en onbezorgd leven hebben.

Dat is de realiteit en tevens de ondergang van dit land!

John Doe
John Doe
6 maanden geleden

Nee en nog eens nee, geen emails, petities of kort gedingetjes meer.. het is NU en hier waar het stopt.
Geen maskertjes en 1,5 meter, geen corona track & trace *apjes* linksom rechtom in de supermarkt en al zeker geen boete in welke vorm dan ook betalen.

Nooit niet – vergeet het maar, deze schoft De Jonge denkt echt dat mensen zich hier aan gaan houden.
Ja er zal nog steeds een zombie kudde zijn die het allemaal laf pikt, maar hier houdt het echt op.

Als die klefbek De Jonge ze zin krijgt dan is het oorlog, ik geloof nog steeds dat mensen een breekpunt hebben, en dus genoeg is genoeg!
De politiek laat het afweten – allemaal, waar zijn de zogenaamde *westerse* waarden van vrijheid en democratie.
Het is nu genoeg geweest, waarom doet justitie niet zijn werk??.. laffe bende dat ze zijn.

**Ik denk ook dat de meeste politici geen idee hebben wat er aan de hand is. Ik ben er ook van overtuigd dat sommige adviseurs precies weten wat er aan de hand is.
We worden gemanipuleerd door de VN, de WHO, het Wereld Economisch Forum, etc. Hun agenda is lang niet meer verborgen. Ze willen de wereld controleren en overnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat een klein groepje rijke en machtige mensen deze ramp heeft gepland en nog steeds aan de touwtjes trekt om ons huidige leven zo moeilijk mogelijk te maken zodat ze ons kunnen breken. Ze gebruiken oude psychologische trucjes om ons uit te putten.

Het zijn dezelfde mensen die de klimaat schreeuwers aansturen, die achter de demonstraties en de rellen zitten, het rassenconflict en de pogingen om onze geschiedenis uit te wissen.

Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde coronacrisis is georkestreerd door psychologen die gespecialiseerd zijn in hersenspoeling en psychologische oorlogvoering.

Deze groep zeer kwaadaardige mensen en organisaties wil af van de ouderen, de middenklasse en scholen. Ze willen kinderen lesgeven via het internet. Kinderen dwingen om afstand van elkaar te houden is volstrekt onnodig en wreed. Je krijgt hierdoor emotioneel beschadigde kinderen die suïcidaal, moorddadig, neurotisch en psychotisch zijn.

Het draait allemaal om macht, controle en geld.
Tenzij we NEE zeggen en niet meer meewerken, zullen we spoedig niets meer zijn dan slaven van het systeem. We vechten een oorlog tegen terrorisme uit. Onze vijanden zijn onze eigen overheden en internationale organisaties zoals de VN en de WHO.

Voelt het alsof je wordt behandeld als een krijgsgevangene? Dan begin je de situatie te begrijpen.**
Het is nu opstaan of knielen.

Tony
Tony
Reactie op  John Doe
6 maanden geleden

Hallo John,

ik denk dat je met psychologen eigenlijk psychopaten bedoelt! Waarom? Je moet psychopaat zijn om psycholoog te worden. Anders is het niet te begrijpen. Snap je!

John Doe
John Doe
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Ja, sorry.. psychopaten is het correcte woord.

johAN
johAN
6 maanden geleden
Marjan
Marjan
6 maanden geleden

Teken ook de petitie!! mocht je dit nog steeds niet hebben gedaan!!

https://petities.nl/petitions/nee-tegen-de-spoedwet/signatures?locale=nl

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Helaas crasht de pagina als ik bij Henk Krol ben, cookies gewist, maar het blijft zo.

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden

Tweede Kamerleden een email sturen lijkt een goed idee. Echter, dit is nu juist 1 van mijn activiteiten geweest de afgelopen maanden. Concrete feiten/bewijzen heb ik deze mensen voorgehouden. Helaas, slechts 1 reactie heb ik mogen ontvangen. Ik wil daar zeer beslist aan toevoegen dat ik dit resultaat ook had verwacht. Een enkele uitzondering daar gelaten, wij hebben ook helemaal geen volksvertegenwoordigers. Niet verrassend, we zullen het heft in eigen hand moeten nemen. Ook de zogenaamde Veiligheidsregio’s is 1 grote baggerbende. Aldaar vindt men het heel normaal gezonde mensen op te sluiten. Kijk maar eens wat heer Buma gisteren daarover heeft gezegd. Maar goed. Het is oorlog en dat zullen we weten, respectievelijk nog veel erger gaan merken.

x

Check Also

van kooten

Van Kooten wil avondklok-spoedwet controversieel laten verklaren: ‘Rechtsstaat wordt in het hart geraakt!’

Het kabinet heeft een spoedwet naar de ...

bosma

Zien: Martin Bosma legt anti-democraat Ollongren nog één keer op de grill

In de Tweede Kamer werd vandaag gedebatteerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x