BinnenlandCorona

‘Stuur vandaag alsjeblieft e-mails naar Tweede Kamer over coronawet’

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Isa Kriens, senior overheidsjurist, legde in een filmpje op Facebook uit waarom de coronawet volgens haar een verdomd slecht idee is. Het werd in korte tijd meer dan 60.000 keer bekeken. Er kwam overigens zware kritiek op die coronawet. De bevoegdheid om coronaregels achter de voordeur te handhaven werd onder druk geschrapt. Nu wil minister De Jonge van Volksgezondheid verplichte quarantaine met bevoegdheid te handhaven achter de voordeur. Ook de corona-app is uit de conceptversie van de wet gehaald.

Er is nu een nieuwe versie van de spoedwet voorgelegd aan de Tweede Kamer. De Kamerleden moeten daar binnen 2 dagen schriftelijk op reageren. In september volgt een debat over de wet. Gisteren is toch de app gelanceerd, in strijd met het advies van de Autoriteit Persoonsgegevens. De Jonge heeft gezegd snel een wet te zullen invoeren om de juridische basis van de app goed op orde te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Ik ben zwaar tegen de coronawet

Kriens zegt in onderstaand filmpje: “Oftewel, twee dingen die uit die coronawet zijn gehaald, krijgen op de één of andere manier weer een plekje. Ik ben zwaar tegen de coronawet. Ik geloof dat dit onze democratische rechtsstaat ondermijnt. Het geeft 3 ministers gezamenlijk volledige zelfstandige bevoegdheid om te beslissen zoals het hen goeddunkt zonder dat daarbij het parlement wordt geraadpleegd. Zij krijgen nu een grondslag om grondrechten te beperken.”

Ze roept mensen op om vandaag een mail naar de Tweede Kamer te sturen. Ze heeft hier een voorbeeldmail staan. Hier vind je de contactgegevens van alle Kamerleden. “Stuur alsjeblieft zoveel mogelijk e-mailtjes, want over twee dagen moeten zij met de billen bloot en zeggen hoe zij in deze wet staan. Doe het alsjeblieft vandaag nog.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk van Haaren
Dirk van Haaren
3 jaren geleden

Geachte Volksvertegenwoordiger,

Ja, want dat bent U en op basis daarvan richt ik mij, als Nederlands burger, tot U.

N.a.v. van het uitroepen van een pandemie door de WHO, vanwege een “zeer dodelijk” virus, zijn er vrijheidsbeperkende maatregelen in het leven geroepen die in feite tegen de Grondwet zijn op basis van zeer dubieuze informatie.

Een dezer dagen komt Uw collega, Hugo de Jonge, als Minister met nieuwe verdere wettelijke vrijheidsbeperkende maatregelen aan u voorleggen en ik hoop en ga ervan uit dat U dat massaal gaat afstemmen.

Op voorhand stel ik U graag een paar vragen:

In hoeverre heeft U zich verdiept in de maatregel van het WHO?

Wat is u bekend over de WHO?

Van wie heeft U daarvoor de informatie gekregen?

In hoeverre heeft deze informatie U beïnvloed?

Vindt U dat er een aantal mensen zijn die buiten de parlementaire democratie een grote en mogelijk dwingende invloed hebben op de politieke besluitvorming wereldwijd dus ook in Nederland? Zo ja wie?

Acht U het wenselijk dat de bevolking in een angstcultuur en tweedracht moet gaan leven?

Een leven gedomineerd door cameracontrole en verraad?

Verplichte virus testen en vaccinatie?

Is het de wens tot het creëren van massale gehoorzaamheid en zombies?

Waar bent U op uit als U voor deze wetten stemt.?

Staat u achter de ontwikkeling van een NWO zoals weleens door sommige mensen is aangegeven en zo ja met welke motivatie?

Dit zijn zomaar een paar vragen waar U, naar ik hoop en verwacht als Volksvertegenwoordiger, mij als burger een antwoord op geeft.

Met een groet een toekomst zonder vrijheidsbeperking,

Dirk van Haaren

Tony
Tony
3 jaren geleden

De eerste persoon die voor eeuwigdurende quarantaine in aanmerking komt is op dit moment de grootste crimineel die in dit land een status heeft, waarbij zelfs gebruikt toiletpapier jaloers op zou worden. Hugo de Jonge, alles wat uit je grote bek komt is boosaardig, stinkt en is ziekmakend.

May you rott in hell!

Politici het is tijd dat jullie wakker worden en voor de Nederlandse burger opkomen. Het is jullie taak om Nederland van de ondergang te redden. Zo niet dan zijn jullie geen haar beter dan die gladjanus en oplichter: Hugo de Jonge.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Nee nee nee nee…..

Niet doen…..deze mails gaan in een “apart bakje”…..met de opmerking van een medewerker van Hugo en Mark aan de AIVD of een andere verradersclub: kijk eens collega’s, deze zijn gratis en voor niets. Het zijn mails van mensen die niet sporen!!!

Mensen, ik neem aan dat jullie nu zo onderhand wel weten wat er met opmerkingen, petities en “kamervragen” van het volk zoal gebeurd……u bent toch niet Mark’s “inlegvelletje” (hahahaha, hoe verzin je toch zoiets enorm belachelijks!!??) vergeten…….

En vooral gelezen wat er op stond, op dat “inlegvelletje” hahahaha!

Er is nog nooit door iemand in de politiek geluisterd naar “het volk” en ook niet door de zogenaamde oppositie welke schreeuwt en schreeuwt en vervolgens over gaat tot de orde van de dag…..wat dat dan ook moge zijn!!

Er is maar 1 oplossing welke ik niet telkens wil blijven herhalen…..

Hoop dat ik duidelijk was!!

Gladiator

rudy
rudy
3 jaren geleden

Sturen die mails! Je krijgt al heel snel antwoord heb ik gemerkt. Ik heb al meerdere goede inhoudelijke reacties terug gehad.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x